Ja eller nej?


Snyggast just nu?

Det är inte omöjligt att Humanity-armbanden faktiskt är de allra snyggaste just nu. Kim äger ett, poäng till honom. De finns i många fina färger och säljs lite här och där. SidandSally.com har dem för 400kr. På Stayhard finns även den längre modellen men det är något dyrare.


Hur ligger det till egentligen?

Kanske lite. Men bara lite! Okej hej då!

KinkFelix

Vad är det med mig? Varför är inte jag på bättre humör? Senaste dagarna har jag varit på så jävla pissigt humör och jag vet inte varför. Jag som varit så glad på senaste, var har den känslan tagit vägen? Det är inte alls lika roligt att vara grinig hela tiden. Samt att de i min närhet tycker mindre om mig... med undantag för vissa. Tänk att man har så syniska vänner som bara tycker om att ungås och bara tycker bra om en när man är förbannad eller bitter.

BitterFelix var sämst. Jag tyckte om peace and love-Felix, jag trivdes mycket bättre med honom. Tror de flesta kring mig håller med.

Tips och trix. I-n

Det är mycket man borde passa sig för i den här världen. I-n är en bra början. Här nedan finns en lista över I-n du bör undvika.

 • Kokain
 • Koffein
 • Sockerin (insulin)
 • Småglin
 • Fula flin
 • Solskin
 • Dåligt vin
 • Mumin

Där har ni några. Lista gärna fler om ni har några som direkt dyker upp i huvudet!

Påminnelse

 

 

Jag har för mig att jag skrivit om det här förut men nu närmar det sig.


Genom åren har det kommit en par olika riktigt bra vampyrfilmer men knappt en enda bra varulvsfilm. Nu har dock Wolfman har premiär snart. 2010-02-10 börjar den visas på svenska biografer. Benicio Del Toro har huvudrollen som riktigt snyggt gjord varulv. I filmen finner vi och Anthony Hopkins, Emily Blunt och Hugo Weaving.

2010 kommer bli ett år med mycket sevärd film och denna är en utav dem!


 


Ja eller nej?

Det är verkligen inte något jag bruka ens överväga men av någon anledning gör jag det. Vad tror ni, skulle de fungera? Vet inte riktigt vad jag skulle ha till dem, skulle behöva testa mig fram. Tror inte de håller.Någonting jag inte gillar

Vuxna människor som försöker göra barnsliga saker.

Var går gränsen för beteenden? Vissa tycker att det inte finns någon men jag anser att en del beteenden bara passar sig för vissa åldrar. Att bli alldeles för full är t.ex. något vuxna inte borde bli. Att få gå på systembolaget får väl innebära ett ansvar på flera sätt. Ett borde vara att man vid det laget kan dricka ansvarstagande.

Att vara barnslig söt som vuxen är något som är lite små äckligt. Fråga chans skulle jag kunna få att bli gulligt, trots att jag är 23 år, snart 24. Däremot tycker jag inte det är lämpligt för en medelålders att... jag kan inte förklara. 13 och 21 minuter in i Heroes s04e16 är ett bra exempel. Vet inte riktigt varför jag ogillar det så mycket men skit samma. Jag tror ni kan förstå vad jag menar.

Skämmes ta'me fan!

Actionspäckad våffelkväll

Michaela, Marie, David, Johanna m.fl. fyllde år härom dagen. Så vi passade på att ta en våffelkväll. Det var gott och spännande. Michaela tänkte sig inte riktigt för och körde igång elvispen medan hon höll i visparna. Tummen åkte in och tjoff! så åkte all hud + nagel av. ... nej då, jag skojar bara. Vispen är inte tillräckligt stark för det. Men hon fastnade så jag blev tvungen att böja visparna, annars kom hon inte lös. Allt hon kunde säga var Det gör inte ont men.. jag är så klantig :( .Låtsas att jag fyller år

Idag fyller jag år, grattis till mig och grattis på Fredag! Jag vill ha en sån här!


Kul i snön!

Det har ju snöat en del och en del snö innebär en del kul. Så nu har vi två delar. Kan ju inte bli mycket bättre! :D Den vanliga promenaden som brukar ta ca 10 min tog nog ungefär 35.


Hemköp erbjuder kvalitet

Den här köptes för  några dagar sedan. Inte bra! Vet inte om ägaren smakade på den, stannade inte tillräckligt länge. Men ska försöka ta reda på!Inte bra!

Två inlägg igår, inte okej Felix! Jag har en del att blogga om men inte haft tiden. Jag har faktiskt jobbat på riktigt, inte bara på skoj. Ett klockan 13 och ett 23. Två inlägg med 10 timmar mellan dem. Usch! Måste se till att vara hemma ibland så jag kan göra något vettigt. Ska bättra mig, promiss!

Brutit shoppingförbudet

Ja, så är det. Lika bra att ni får veta det direkt och inte upptäcker det senare. Mina vantar är jättetunna och slitna och på Lindex fanns det ett par jättefina. De var dessutom prissänkta till 25kr så jag tyckte det var okej. Man vill inte frysa om händerna.

Jag har förresten inte varit hemma än så inga bilder än.

Sticka vantar

Finns det någon riktigt duktig stickare där ute? Jag efterlyser någon som kan sticka ett par vantar åt mig om jag köper garnet till dem. En liten betalning är inte alls omöjlig.


Snowie the white lion

Det har snöat som bara tusan och jag har bilder på hur man ser ut om man är ute i det vädret ens en liten liten stund. När det är mörkt, snöar som tusan och gatlampor gör allt orange, då är det svårt att se var man är påväg. Men mysigt är det.

Bilderna kommer sen. <3

Rätten att drömma

Don't you judge me! Jag har en sjukdom okej, jag kan inte kontrollera det. Bu hu hu... Realistiskt? Nej, jag tror inte heller det. Beroenden är till för svaga människor. Jag är bättre än er. Ja, så är det. Ni är dåliga, jag är bra, jackan är snygg. Ge mig den.
Hur var reglerna?

Nu måste vi gå igenom något viktigt! Hur är egentligen reglerna för mitt shopping förbud? Det gäller väl främst kläder, right? :$ För nu är det så att jag tänkt på att köpa en fjärrutlösare sedan slutet av december men inte gjort det. Behöver jag vänta en hel månad till innan jag köper den? Låter ju helt åt skogen dumt!

Frans, det är viktigt att du håller med mig nu. Visst får jag köpa en fjärrutlösare nu bums? Den kostar 190kr.

Var börjar regnbågen?

Jag vet svaret på frågan i rubriken men frågan är om alla andra gör det. Vissa tror att regnbågen inte alls är en båge utan egentligen en circel men så är inte fallet. Den har mycket riktigt en början och ett slut. De flesta vet att de finns guld i slutet av regnbågen men att ta sig dit är krångligt.

Till att börja med måste man veta vilken sida som är början och vilken som är slutet. Mitt första tips är därför att titta efter startlinjen. Nedan finns en mycket enkel guide.

Slutet av regnbågen = Guld
Början av regnbågen = Startlinje

Bild av fotojens.se


Samarbete och ambition

När man jobbar med barn och unga får man veta mycket spännande saker. T.ex. att man inte kan arbeta utan resurser. Och att det blir mest gjort om man göra det själv. I och för sig beror ingen av de nu nämnda på barnen, det är inte alls deras fel. Det flesta och största problemen orsakas av vuxna.

Sundsvall är toppen! Där finns det 16 fritidsgårdar som alla försöker samarbeta på något plan. Helt otroligt! I Härnösand finns det en fritidsgård där en person jobbar 75% och några under 50%. Det är helt sanslöst!

Made på MTV? Eller är det inte?

Jag tycker faktiskt det här är skitroligt. Vet inte om det är för att jag är trött och har ätit dåligt idag men... ja, here it is.Slarvig men nu är det gjort

Istället för 10 bilder att välja mellan tog jag nu totalt 5. Ska springa iväg och se på film när detta är publicerat så dessa bilder är ett stressprojekt, de kör igång utan mig nu. Men bloggen står fortfarande högt på priolistan.


Det blev vad det blev och screw it.
Gillar inte att mitt hår ser dammigt ut.

Kläder från alla möjliga ställen och märken.

Spel + film = bra?

Det finns massa filmer som baseras på spel. Just detta spel har redan gjorts till film, mer än en gång. Men nu snackas det om en remake. Spelet var en klar favorit för mig när jag var liten liten liten. Street Fighter och diverse andra fightingspel kan slänga sig i väggen jämfört med Mortal Combat.

Första filmen gjordes 1995 och var vad många kallar för en bra skitfilm.

Tobhias Hoffmén skriver:

Nu vill Warner Brothers hursomhelst göra en "ny etta". Till sin hjälp har dem tagit Oren Uziel (Smutsig Usel?) som tidigare skrivit ett manus vid namn Shimmer Lake, som hamnade i något som kallas för " Black List" som är en lista på de bästa manusen i Hollywood som ännu inte blivit producerade.

Mmmm...

Jag hälsar på Michaela som är snällast och bjuder på mat. Även Anna blir bjuden på mat. Åh! <3

Ikväll blir det Paradise hos Annie. Är ju spännande nu.

Till er som efterfrågat och tycker att min bror Frans är ruggigt het; bilder kommer framöver, jag lovar. Frans: Jag har vänner som tycker att du är ruggigt het. Poäng till dig! ;D

Se men inte röra!

Det är bara en månad kvar nu, sen är jag fri! Men det hindrar ju inte att man tittar. Se, men inte röra! Abbans och slå på fingrarna. Har faktiskt skött mig bra. Inte köpt någonting alls. Jackan och Trixxie var planerade sistainköp och det har de också varit. Go me!

Ibland upptäcker jag hur jag tittar på det jag inte alls är intresserad av. Jag tycker plaggen nedan ser rätt bra ut men tror inte jag skulle köpa dem.
Skämmes ta'me fan 100126

Ett tag sedan någon fick Skämmes nu. Så vi tar en självklar.

Vem är nitisk och viker alla sina  och andras kläder, är paranoid och hålla sig från andra? Visar ett par ganska tydliga tecken på psykisk sjukdom? Vem talar med sig själv och tror Paradise Hotel är Big Brother, vem är lite extra konstig i huvudet?

Pontus i Paradise Hotel, Skämmes ta'me fan! Fast det är jävligt roligt att du är där. Du är en fastligt speciell karl. XD

Så till mig själv och alla som tittar på Paradise Hotel - Skämmes på oss med.

Äntligen Måndag

Det är så mycket sura miner på Måndagar. Därför lägger vi upp en gammal goding som alltid uppskattas i början av veckans första arbetstimme. När man vet att det är många långa timmar innan nästa helg. Och skönt är väl det!Tappat något? Titta bakom tiden.

Ett till desperat försök att hinna ikapp lite. Idag har jag varit duktig och inte tagit några bilder så det är en dag närmare att vara framme. De här bilderna är från i Fredags hos Malin. Jag var inte där särskilt länge men jag är snabb att plåta.


Konsert

I Lördags var det slagverkskonsert. Det skulle spelas massa bra stycken och Fia skulle spela solo mer än en gång. Men! jag kunde inte gå. :( Då blev jag ledsen. Så istället lyckades jag hitta Fia på stan och följde henne dit innan. Där fanns och andra bekanta ansikten.


Tanter som brinner och tanter som rymmer

I Härnösand finns det gamlingar som får för sig att göra allt möjligt. T.ex. är det en bra idé att värma bröd och sedan glömma bort det medan man pratar i telefon. Då brinner det. Eller också rymmer de. Eller, egentligen rymde inte tanten. Det var folk som kommit och hämtat henne utan att säga till. Smart gjort!

Dödar jag mina vänner med flit?

Härom natten drömde jag något coolt. Jag och ett stort antal vänner var ute på äventyr. Per somnade och när han vaknade gjorde han det två gånger, vilket skapade en parallell verklighet i vilka vi jagade varandra. Så jag såg drömmen ur tre olika perspektiv. De som jagar, de som jagades och tredjeperson. Ruggigt läskigt men ganska häftig upplevelse.

Tillslut lyckades vi bli fångade och fånga oss själva. På något vis kom vi fram till att det var ett myso monster; en dubbelvaknare som var orsaken. Så nu skulle vi åka bil. Härifrån kunde jag ganska bra kontrollera vad som hände i drömmen. Jag paxade att köra, Malin satt fram. I baksätet fanns Johan och Sara Åhlen samt en tredje person jag inte minns vem det var. Sara sa direkt att hon var åkrädd, Johan uppmade mig att köra försiktigt. Det gjorde jag inte. Det släppte i en kurva, ned i diket och upp mot snövallen så att bilen voltar några varv.

Allt gick fasligt långsam och jag minns tankar som gick genom huvudet. Att det här var illa men att det inte kändes, det gjorde inte ont alls. Att mina vänner aldrig skulle förlåta mig men att det nu bara var ett litet litet problem.

Bilen landar upp och ned, allt färgas rött av blodet som rinner ned över mitt ansikte. Malin hänger medvetslös i sitt bälte. Sara säger "jag sa ju att jag är åkrädd!", Johan klappar mig på axeln och säger "Vad var det jag sa, kör försiktigt".

Oavsikligt i drömmen men medvetet i verkligheten styrde jag denna krock. Varför ville jag döda mina vänner?

Homeparty

Ikväll var det homeparty... och jag fick inte vara med. Tydligen var inte män välkomna, vilket gjorde mig hyfsat pissed! Bara för att jag har en penis får inte jag vara med på hudvårdsparty. Inte juste! Men nu ska vi försöka se till att jag kan vara med på nästa.

Från och med nu vill jag bli inbjuden till alla homepartyn, så det så!

På tal om partehy! kommer Annie att ha ett den 7e februari. Är man intresserad av att komma kan man höra av sig till henne eller mig. Det är Mary Kay som gästar med massa bra produkter. Det är allt från pealing i ansikte och händer, salvor för händer och ansikte, removers, läpp pealing + balsam, dag/natt cremer, bodylotion med dofter, parfymer, massor med smink som är bra för huden och massa, massa mer. Det är inga giftiga ämnen i produkterna. Bebislen hud på några minuter som håller i 10 timmar!

Kan det bli bättre? Jag vill gå!


Damn girl!

Ligger man i sängen till 15 på dagarna är det inte konstigt att man inte hinner med att ladda upp massa bilder. Om man dessutom går på fest på kvällen och tar 200 nya bilder istället för att ladda upp de man har, då blir det riktigt riktigt svårt att hinna med allt.

Nu är jag uppe i alla fall, ska strax gå och äta lite. (Inlägget skrevs 15:30) Cheese cruncherz är inte tillräckligt för att mätta tjockisFelix. Yeah, I said it. Eller, tunnis är väl snarare grejen. Måste för tusan komma igång med träningen, det ser inte ljust ut nu. Kollade igenom Michaelas bilder från igår och gav mig själv ett nytt smeknamn. Stickan. Jag skulle föredra om ni inte använda det. Vet att det här kan ses som en inbjudan men aja, det får bli vad det blir.

Fugde it, cream it. Hej då.

SurSöndag

Eftersom jag är fruktansvärt dålig på att hantera konflikter införs nu SurSöndag. 14:00-16:00 alla Söndagar har ni nu möjlighet att vara sura på mig, övrig tid tillåts inget dåligt humör! Märker ni att ni börjar bli sura annan tid vädjar jag att ni skriver ned det på en lapp och lägget det i Surlådan.

Detta gäller  främst mig och Annie egentligen. Mellan 14 och 16 på Söndagar bråkar vi, om det behövs. Så stör helst inte om ni inte är riktigt jävla förbannad över någonting som har med mig att göra.

Det här är något alla borde införa, kommer bli en hit!

Försöker hinna ikapp

Jag har plåtat en massa senaste dagarna men inte ladda upp något. Ska försöka bättra mig, promiss! Här är i alla fall från ett av många fika.

Tips! Vill du göra Kattis glad, låna ut din iPhone eller spelar air hockey med henne. :DUppmärksammad

Igång och fått länken upplagd. Det ser riktigt fint ut när jag och Jonas sticker fram våra huvuden i headern på Gaddad och Inkzine.


Polisen på besök

När jag kom hem , för ungefär 15 minuter sedan, stod det två polisbilar och en polisbuss utanför huset. I trapphuset och utanför var det massor med poliser. Jag vandrade upp som vanligt för att hitta dem utanför min dörr. De pratar med vaktmästaren för att få tag på nyckel in till mig.

Tydligen finns det fyra fångar på rymmen som ursprungligen är från Örnsköldsvik och undersökningen visar att de känt mig. Hastigt och lustigt söks hela min lägenhet igenom av 4 poliser och det ställs obehagligt många frågor. Helt psyko!

Inte hört någonting om en rymning, har jag missat något?

Frågan är ju om detta är sanning eller inte. Personligen tror jag att det är myt. Maten jag just lagat är i alla fall god, rester från igår. Ris och currykycklinggrytakladd. Hoppas ni tycker det var en spännade liten historia. Lite sanning ligger det i den. Det var en polisbil och 2 poliser här i huset men de ville inte mig någonting.

Jag är långsam

Ska iväg på fest en snabbis och snabbt får det gå. Hinner vara där typ 30min, sen blir det nog kladdkaka, film eller bara slöhäng med Annie. Jag har i alla fall sett ut typ såhär idag. Håret är bäst nu! :D

 

 

Sjal, vet inte
Halsband, Tradera
Skjorta, vet inte
Tröja, Vailent, Carlings
Armband, H&M
Jeans, Cheap Monday, vet inte

Nya generationens hjältar - Storytelling Narcolepsyman

Minns ni StupidBoy? Han är inte den enda, det finns många fler där ute som håller ett vakande öga och skyddar oss mot all möjlig ondska. Denna gång berättar jag lite om:

Storytelling Narcolepsyman
Superkraft - Intressanta historier och att oförutsägbart somna

Denna gång tar vi en väldigt intelligent skurk som exempel. Krang, en läskig hjärna från en läskig dimension, kan inte bli mycket värre. Det är en episk strid, om Storytelling Narcolepsyman förlorar kommer Krang ta över världen, eftersom StupidBoy är upptagen med att spöa Venom. Allt börjar med lite smacktalk.

Krang - Du är ful!
Storytelling Narfolepsyman - Wow! This is just like the time I        ...           ZzzZZZZZZZzzz!

Historien är så fängslande att Krang nu inte kan koncentrera sig. Åter igen är frustration den avgörande faktorn. Att inte få höra slutet på historien kan driva vem som helst till vansinne. Är man då inte mycket mer än hjärna blir det outhärdligt. Depressionen slår Krang i... i..? hjärnan? och striden är slut.

I got it!

Ibland har man all rätt att vara glad, idag är en sån dag! Det är materiellt men det skiter jag fullständigt i; jag har fått min jacka och tänker vara glad över det! ^^

Sen att jag inte ser vidare glad ut är en annan sak, orkar inte ta massa bilder... det är drygt och jag känner mig dum.Pimp My Ride, Afganistan edition

Behöver du cash snabbt? Ragga upp Usama Bin Laden och dra igång Pimp My Ride Afganistan. Det är ett program jag skulle kolla på. Pimpa allt från förkylda kameler till flygplan, whatever you're ridin'!

Pirates of the Carribean - On Strange Tides
Den fjärde Pirates of the Carribean-filmen börjar inspelningarna nu i sommar på Hawaii och är tänkt att ha premiär sommaren 2011. Filmen sägs handla om hur Capitan Jack Sparrow och Captian Hector Barbossa är på jakt efter ungdomens källa (the fountain of youth).

Det sägs också att Mr. Johnny Depp får 500-miljoner för rollen som Jack Sparrow.Skämmes ta'me fan 100122

En av fördelarna med min iPhone skulle vara att jag kunde blogga var som helst, när som helst. Nu är det dock så att när man skriver inlägg med en iPhone blir det stor bokstav efter varje bokstav man skriver. Alltså måste man tycker på skift varje gång man vill ha en liten. Ett flertal av bloggdomänerna har detta problem, eller rättare sagt; haft!

Blogg.se är dock i princip den enda som inte gjort någon iPhone-app för det... och verkar inte heller planera att skapa någon.

Så idag får blogg.se skämmes ta'me fan!Legion

En film som kommer under 2010 är Legion. För att vara med specifik har den premiär imorgon, 22/1 -10

Filmen om när Gud tröttnat på människorna och skickar ned några jävligt förbannade änglar för att ta död på oss. Vi får bland annat se en människoätande profetsiatant som klättra i taket, en massa skjutvapen, en Gabril med svarta vingar och gagantisk morgonstjärna samt en hjälte som... som spelar hjälte hela tiden.

På tal på Gabriel är det en film ni kan se om ni inte redan gjort det. Där är det också förbannade änglar men de slåss inte mot töntiga människor, de slåss mot andra förbannade änglar.

Nedan finns en spoiler.Paranormal Activity II

Jag fortsätter snacka film, för det tycker jag är roligt.Paranormal Activity sades vara en ruggigt läskig film. Det kan var för att jag såg den bit för bit vid olika tillfällen jag inte uppfattade den så men jag har inte hört många andra göra det heller. Nu ska dock filmen få en tvåa och har fått preimärdatun 22/9 - 10. I samma veva kommer också (helt på riktigt) Saw 7 3D. Jag tror jag tappade bort mig efter 4.

Tips och trix. Dumpa polarna!

Nu finns en lösning för dig som är mobbingoffret, fulast? eller bara avskyr dina vänner. Gör slut med dem. Det är precis som att avsluta ett förhållande.

Jag har kamrater som nyligen blivit dumpade. Helt plötsligt ringer telefonen och i luren finns någon man inte pratat med på länge. Så säger personen Nu gör jag slut med dig som kompis. De hade inte hört på ett tag, personen var less på att motparten inte ansträngde sig tillräckligt och därför behövde de göra slut.

Öh...

Jag har massa vänner jag inte träffat på hur länge som helst, jag tänker inte dumpa dem och förväntar mig inte bli dumpad heller. När jag var hemma i Örnsköldsvik och gick ut på juldagen träffade jag folk som inte sett mig på 4-6 år, men det var ju ingen av oss som surade över det. Varför inte bara acceptera att det är en sån relation man har? Ses och höras när man ses och hörs, se till att göra det bästa av det.

Men nu vet ni! Det är okej att dumpa sina vänner som inte hör av sig. Till och med om man själv inte heller hör av sig. Det är mest okej om man är en gnällig tjej, då kan man få bonuspoäng ungefär som med flygbolag.

Samla 50 kompisdumparpoäng och få ett fint album med de bortglömda ansiktena.

Facebook fuck-up

Det hände något spännande men när jag faktiskt bekräftade så blev det som vanligt igen. Synd, tyckte det skulle vart kul om jag tog upp hela facebook för allt och alla. ^^
Skämmes ta'me fan 100121

Ibland hittar jag inspriration till mina skämmes på konstiga platser och ibland hoppar de bara på mig. De bästa brukar vara de som kommer i ett skratt och man säger det där måste med i skämmes!

Idag gäller det en man och historien är såhär.

Annie drömde härom natten att hon skulle hälsa på mig. Hon åkte tåg men blev tvungen att kliva av, har jag för mig, eller om tåget stannade någonstans. Hur som helst så blev hon kidnappad! Hon skulle aboslut inte få träffa mig, sin familj eller någon annan igen! Förövaren satte sig sedan på tåget med henne och de åkte båda två förbi mig där jag väntade.

Denna skurk! Denna onda man är ingen mindre än...

 

Tommy Nilsson! Skämmes ta'me fan!

 

Lämna andra människor ifred! Ingen tycker om dig!

Avatar: The world of PandoraJames Camerons Avatar sägs blir större än Titanic. Senaste siffrorna föreslog att Avatar går ifrån kommande vecka, i alla fall siffrorna i Eurpoa. Men det är inte alls lika många som sett Avatar, Titanic hade nästa dubbelt så många besökare, 125 miljoner jämfört med Avatars 70 miljoner i USA och Canada. Att filmen tjänar så mycket beror på att biljettpriset är ca 60% högre nu än 1998 när Titanic först kom.

Oavsett så är Avatar en spelfilm som tar animationer längre än någon film gjort tidigare. I videon ovan kan ni få se lite mer om Dacing with Smurfs... jag menar Avatar. Det är en spellista som automatiskt byter klipp, i tredje börjar det bli riktigt coolt! (Glöm inte trycka på knappen bredvid play/paus samt byta till 720p)

Vi älskar varandra!

Det är så mycket att ha grabbarna på besök, de är söta och mysiga. Ibland går kärleken lite långt och de blir förvirrade men även det har sin charm.

Eftersom jag faktiskt inte fick så mycket mer protestav Johan än *fniss* den där kan du ju inte blogga * fniss* så gör jag det. Jag försäkrar dock att den sista bilden är iscensatt av yours truly, moi, me, jag, mig.Dagens outfit 100120

Ikväll har jag spelat spel med Per, Kim och Johan. Jag vann en gång, som vanligt. Vinner alltid en av två, så jag är bäst. ^^Felix är emo

Igår, var det igår? Ja, jag tror det var igår. Då var det en kompis som skickade en bild till mig. Jag blev nyfiken på om hon tyckte den hade något koppling till mig men det hade den inte. Historien var att hon inte riktigt visste vad emo var och gogglade på det. Så hittade hon bilden.
Anledningen hon tänkte på mig var att när hon m.fl. pratat om emo hade någon sagt Felix klädstil är emo.

Är jag emo? Klär jag mig emo?

Kim gjorde en utredning. Vad med Felix är emo? Vad skulle kunna tolkas som emo?

 • Glasögonen
 • Snedlugg
 • Svart hår
 • Svart tröja
 • Sjal
 • Piercing
 • Emosmycken
 • Svarta sängkläder
 • Väldigt lite lampor i lägenheten
 • Gillar Converse
 • Bryr mig om mitt utseende
 • Lyssnar på screamo och annan emomusik

Det finns säkert mycket mer också men bara detta är nog tillräckligt många emopoäng.

Jag är emo!
iPhone

Idag har jag fått min iPhone. Jag döper henne till Trixxie! Kan ni gissa vem som tänker leka med den hela dagen! Det kan vara jag! :D

Who's that girl... nanananananananana

Klockan 10 på måndagen tog Hanna kort på mig och ställde några frågor. Sen tog jag kort på henne. Inte helt ovanligt följde ett fika på Rutiga.
Dagens outfit 100118

Med attitydproblem. Jag behöver en dusch.Sjal, vet inte, vet inte
Sjal, vet inte, vet inte
Tröja, Vailent, Carlings
T-shirt, någonting med en giraff på, en cool butik i NZ
Jeans, Cheap Monday, Caliroots

Vad gör man inte

En söndag är en what the fuck-dag. Min spenderades hos Niklas med SuperMario och The Ultimate Fighter.
Skyndar ifrån

Andra dagen och jag är redan framför.

Det gjordes inte så mycket förberedelser inför min tjänst. Jag har just nu ingen e-post, kontor, telefon, skrivare, kontaktuppgifter eller liknande. Jag har inte fått några pengar att köpa material för och ingen verkar ha så stor koll på hur något ska gå till; får lösa det mesta själv. Så jag körde igång stenhårt, kanske för hårt för dem att hänga med. Jag har mycket frågor de inte har svar på och kommer med mycket  jag behöver och som behöver göras.

Kanske behöver ge dem lite tid att hämta andan innan jag tar upp något mer.

Skämmes ta'me fan! 100119

Jag fick detta som förslag av en vän. Personen föredrar att vara anonym och avstår möjligheten (rättigheten?) att gästblogga.

Det handlar om utnyttjandet av t.ex. msn för att... skit samma. Nedan finner ni hur som helst vad jag fick skickat till mig.

Bloggförslag!
Sen när blev msn nåt jävla ställe att skriva kärleksförklaringar på. Skaffa er ett jävla privatliv och håll er till det!
Lite aggressivt kanske?


Så, alla ni som inte kan hålla era privatliv för er själva, skämmes ta'me fan!

Funderar du över din mentala hälsa?

Se det här och fundera en gång till. Klockan är snart 07:20 och det är inte många gånger tidigare jag blivit mer nollställd och... jag vet inte vad jag är. Jag tror jag just tappade i alla fall hälften av mina hjärnceller. 0:38-1:00 är lite extra speciellt.Saker man minns

Var det egentligen bättre förr? Jag ser inte barnprogram så ofta nu för tiden men när man väl får en glimt av någonting tänker jag faktiskt, jo, det var bättre förr! Barn idag skulle säkert inte uppskatta dåtidens barnprogram som vi gjorde men Sagostund, Trasdockorna, ABC och Mumin, det är program jag minns. Mumin kan jag fortfarande tänka mig att se.


Vill du ha en dyr t-shirt?

Tyckte man det som fanns på DesignebyHumans var för billigt kan man ju alltid vända sig åt andra håll. Jag fortsätter och titta in på sidorna rikauteliggare länkar till. Idontlikemondays

Jag vet att det är typ diamanter på den men... $72. Är det verkligen värt det? Aja, den är i alla fall prissänkt från $180. Ibland är det skönt att ha shoppingförbud (även om jag aldrig ens skulle överväga att köpa något så fult för varken $180 eller $72).

Skämmes ta'me fan! 100118

Christ, kan man vara med attention whore? Med en inkomst på 1 177 781kr för 2009 gästas Skämmes idag av:


Björn Skifs


Björn - Skämmes ta'me fan! Du är 62 år och fortfarande en populär artist, god knows why. Nu har han i alla fall så mycket ångest att han går runt och är otrolig mot kassörskorna på Konsum. När det blir för mycket tänker han att det bara är en show. Ja, se på tusan, kom du på det själv... Björn?!

 

(Jag tycker inte om Björn Skifs och fick just en bra idé på vad nästa Skämmes ska bli!)

 

 


Sex

Sex säljer, speciellt om sex har snygga kläder på sig.

Rikauteliggare fortsätter öppna mina ögon för sidor jag inte brukar titta på. Just denna kanske för att det bara är kläder för kvinnor.


Click me

Första dagen

Idag var min första dag på jobbet. Jag har inte arbetat "på riktigt" sedan sista november -08, det var då jag slutade på Com Hem. Under sommaren -09 målade jag två hus under oreglerade arbetstider men sedan juli har jag enbart jobbat/hjälpt till någon strödag här och där.

Så hur gör man egentligen? Jag hoppar in i ett arbete där jag ska styra allt själv, tider och aktiviteter, helt utan övervakning. Precis nu har jag inte ens tillgång till min föregångarens pärmar. Inga telefonnummer, inga kontaktlistor, inget alls att förhålla mig till. Fria händer och jag ser fram emot det otroligt mycket!

Vad jag egentligen gjort får ni veta sen.

Mindre fuck

En dag med fula ord. Jag vet vad som hänt med min telefon och SIM-kort.

Telia tog över idag, ingeet nytt SIM-kort behövs. Min iPhone är skickad och kommer förmodligen imorgon. Tänk om jag får min jacka imorgon också. Vilket dag det skulle bli! :D
Resten av kvällen måste jag städa lite. Therese kommer och lånar min lägenhet imorgon så hon ska slippa bo i massa smuts.

Min första arbetsdag har varit fullt ös! Holy crap vad jag pratat med folk om viktiga saker. Mest har jag dock haft roligt, känner mig lite viktig igen istället för att jag bara dräller runt en massa. På tal om giraffer börjar jag bli ganska hungrig.

Vill du ha en snygg t-shirt?

Skepparn gav mig ett tips om en riktigt cool sida. DesignByHumans driver en konstan t-shirtdesign-tävling såväl som försäljning av bidragen. Här finns en hel del riktigt häftig skit! Finns modeller både för dam och herr samt ett flertal storlekar. Bäst av allt, det är billigt!

Senaste Shirt of the week-vinnarenMest fuck!

Minns ni att jag beställde en iPhone? Jag tänkte då behålla mitt nuvarande nummer. Jag har inte fått telefonen och inte heller mitt nya SIM-kort. Däremot har jag tydligen inte halebop längre. Jag kan inte se hur mycket pengar det är på kortet eller fylla på det. Men i telefonen står det fortfarande halebop. Tar Telia över helt utan att skicka nytt SIM-kort? I don't know.

Mer fuck!

Min plattång har gått sönder. Sladden glappar. Kan livet bli värre?! Sån tur är har jag hittat precis hur den kan ligga för att värma upp. Dock så stänger den av så fort jag plockar upp den.
Frukostfika

Det blir frukostfika på Rutiga klockan 11:00. Skönt med oreglerad arbetstid.

Geez, nu får vi skärpa oss!


Så blev det fest ändå

Efter filmtittande igår med Annie och Kim fick vi för oss att gå på förfest hos Marie. Sen hem och lägga sig! Men icket, efter förfesten skulle vi kolla läget på krogen, bara 15-20 minuter. Sen hem och lägga sig! Men icket! Efter 15-20min så dansade vi. Bara en liten stund till. Sen hem och lägga sig! ... Gick hem 0150.
Tvillingarnas födelsedag

Fia och Sanna är hela 21 år gamla, imagine that.


Mmm pie!

Niklas och Mariette är snälla, de bjuder mig på mat. I owe ya! När jag får lite kosing ska det bjudas tillbaka. Ni är bäst! Efter käker testade jag lite Wee Fit. Man ser jävligt dum ut men det är riktigt kul.


 

Pratar vi om paj tänker jag på Weebl and Bob. Fast denna gång blir det skinka.

 

 


Dagens outfit 100117

Jag har sett typ likadan ut de senaste dagarna. Inte orkat bry mig så mycket. Men såhär har jag sett ut. Varmare väder men samma kläder = jävligt varm!


Hörlurar, Skull Candy, Junkyard
Jacka, Vailent, Carlings
Kofta, Poco Loco, Carlings
Sjal, Vandals, Carlings
Linne, These Glory Days, Carlings
Jeans, Cheap Monday, Caliroots

Ja, jag tycker att Carlings har bra kläder.

En dag i bilder

Det är egentligen inte en dag i bilder utan snarare en dag med bilder. Jag tänkte försöka ladda upp allt jag struntat i senaste dagarna. Det finns en del. Så hela dagen blir bilder bilder bilder... bilder.. bilder?

Vi börjar med de som kanske ledsnat på julen. Eller tyckte de aldrig om julen till att börja med? Har det inte med julen att göra över huvud taget? Hur som helst, de kanske bara har tumb pinky. De kan då inte hänga upp ljusslingor.

Betydligt mer bilder i nästa inlägg.

Yesman och 23

Efter kalaset för Fia och Sanna vandrade jag hem en kortis och... vad jag gjorde där är hemligt. Moahaha!

Kvällen har spenderats med att se Yesman. Det är ju faktiskt en ganska rolig film men Jim Carreys bästa film är fortfarande The number 23. Det är en riktigt riktigt bra film! Har ni inte sett den så gör det!Fuck

Kameran ligger kvar hos Niklas efter gårdagens spelkväll. Inte bra! Jag ska ju iväg på kalas nu, hoppas de är hemma så jag kan hämta den. Annars blir jag lite ledsen i ögat.

Ny önskning: En hårtork!

Nya generationens hjältar - StupidBoy

Det finns nya superhjältar som tar över. Nu efterlyser jag bilder på dem!

StupidBoy
Superkraft - überdum och overkligt tursam.

Säg att StupidBoy skulle slåss mot Venom, vad skulle hända tror ni? Venom är en riktigt otrevlig jävel, det är vi alla medvetna om men StupidBoy har något de flesta saknar, eller är det tvärtom? Det är inte alla som kan snubbla precis när de ska bli slagna. Inte alla som sätter sig för att peta i gruset vid precis rätt tillfälle. Inte alla som petar sig i båda ögonen när någon försöker hypnotisera dem. StupidBoy gör det!
De flesta försöker försvara sig eller acceptera sitt öde när de håller på att få stryk men det finns en, en som är för korkad för att bli slagen. Hans oförståelse för situationen gör fienden förvirrad. En ansvarskänsla tar över. Någon måste hjälpa denna stackars varelse, förklara hur det fungerar. Men det är lättare sagt än gjort! Striden förvandlas till en kamp mot oändlighet, nog för att driva t.o.m. superskurkar som TålamodsTomten till vansinne och djup depression.

Svaghet - Ordet Cheesecake

Gaddad.se ersätter Musiktipset II

Nu har vi kört igång. Klockan är 09:39 och gaddad.se har 375 personer inloggade så min gissning är att det blir riktigt kul och att vi får en del läsare. För att nå bloggen behöver man inte vara inloggad så ta gärna en titt!

Nu lanserar vi ett "webbmagasin" under namnet Inkzane på gadda.se med lite smått och gott inom tatuering- och piercingvärlden. Repotage, intervjuer, bloggar, musik, tatueringar, piercingar, bodymods, livsstil och ja, vad vill du att vi ska skriva om?Snabba Cash

Snacka om duktig, det är Lördag men jag är uppe hur tidigt som helst och grejar. Go me! Men nu gör jag er lite besvikna, jag har inte sett Snabba Cash och ger ingen recension på den nu. Däremot står det högt upp på min att-göra-lista. En av få böcker jag läst; och den var riktigt bra! Detta är mycket ovanligt för att vara Felix Vincent men jag ger ett boktips!

Mystiska brev II

Nu borde alla som fått brevet ha läst så jag kan utan dåligt samvete säga vad det var.

I brevet fanns en fin inbjudan till ett bröllop. Min syster och hennes fästmans bröllop. ^^ Kuuuuul!


Gaddad.se ersätter Musiktipset

Istället för att blogga åt Musiktipset kommer jag framöver skriva för Gaddad.se istället. Det kommer fortfarande vara mest musik det ska handla om men det kan säkert dyka upp lite mer också. Förhoppningsvis får jag lite inspiration till en ny tatuering på kuppen.Jobb, stjärnor och planeter

Ni kanske minns att jag köpt en horoskopbok? Idag är det den 15e januari och jag har varit på en arbetsintervju. I boken står det såhär för Arbete och Ekonomi i januari.

För en del jungfrur kommer dagarna mellan den 14 och den 16 vara viktiga eftersom det då dyker upp nya möjligheter, antingen på det nuvarande jobbet eller på ett nytt ställe. Om du söker ett jobb under den här tiden är det stor chans att du får det.

12:30 mötte jag Gunnar och Lotta, som sitter i Unga Örnars styrelse. De verkade redan ha bestämt sig för att ge mig jobbet så vi gick mest igneom vad de tyckte jag skulle göra fram till sommaren. Jag ska försöka dra igång några barngrupper i centrala Härnösand, vi siktar på två till att börja med. Så från och med Måndag är jag inte längre arbetslös.

Ögongodis

Jag har vid två tillfällen tidigare i mitt liv köpt plagg i mer än en färg. Ena gången var det enfärgade linnen från H&M, andra gången var det en t-shirt med tryck. Den ena vit med grönt tryck, den andra brun med orange tryck. Ingen såg över huvud taget någon likhet mellan de två. Hittar man något tillräckligt snygg så varför inte köpa mer än en av det? Same same, but different.

Kallt men värt det

Kors i taket så kallt det var idag. Var ute imorse och kände hur det stack i kroppen. När Mr.B ringde och ville fika sa min termometer att det bara var -5 men det var ju lögn. Sitta där i solen vid fönstret och glassa, inte konstigt att du hade det varmt!

Det har varit en helt otroligt vacker dag. Om ni varit ut eller läst någon annan blogg vet ni det, för alla har skrivit om det redan. Men jag är inte sämre jag, fotat har jag också.
Silver Fang

Vad gör jag på kvällarna? De senaste kvällarna har jag titta på Silver Fang med Molly. När hon inte är helt fast i den fängslande storyn ligger hon i mitt knä. Sista DVDn igår.
Självdestruktivt beteende

Varför ens titta? Jag har shoppingförbud i ytterligare sex veckor. Och vad ska jag göra då? Shoppa för pengarna jag sparat in under januari och februari genom att inte shoppa?

På Caliroots är det helt otrolig rea på skor. Ni kanske minns dessa m.fl. från mitt inlägg om just Converse? De är nu sänkta till halva priset. 450kr istället för 899kr.Made in Sweden

TV4, Made in Sweden, ska återförenda tjejbandet Play. Premiär 14/1 -10

Play sålde en miljon skivor i USA som barn, de är nu 22-24 år. Efter framgångarna i USA åkte de trötta medlemmarna hem och fortsatte med skolan. Deras break-up blev officiell i september 2005.
Tidigare var de 4 medlemmar, nu verkar det bli en trio med huvudsångerskorna Fanny Hamlin och Annais Lameche samt nya medlemmen Sanne Karlsson

Vill ni höra vad de snackade om i radio, tillsammans med Andreas Carlsson november -09, kan ni tycka här.


Såhär såg det ut en gång i tiden.


Namnsdag

Tack för att du påminde mig Anna.

Det är min namnsdag idag.

Det står lite olika överallt men Felix är latin och  betyder Lycklig eller Den lycklige. Namnet kom till Sverige under 1200-talet men började bli populärt först kring min födelse i mitten av 80-talet. Från 1980 till 2000 ökade antalet Felix per år från 17 till 475. Antalet med Felix som tilltalsnamn i Sverige är nu 7816 personer.

Com Hem gör ny parodireklam

Ni minns Com Hems förra reklam där Judith och Judith är med i diverse klassiska youtube-klipp. Nu har de en ny reklam där de intar några TV-serier, lika välgjord som den tidigare!


 

 

[1]. Two and a Half Men. [2] Sex and the City. [3] Dexter. [4] The Soptanos.
[5] Ugly Betty [6] True Blood [7] Desperate Housewifes.

 

 


Kim 22 II

Okej, jag kan väl lägga upp lite andra bilder från kvällen också, inte bara den när Kim rider på en gris. Även om jag tror det var kvällens bästa bild (med undantag för bilderna på min favoritkatt!). Vi älskar dig Kim!

För att ändå snacka lite kläder så är det här lite av vad Kim köpte i mellandagarna under hans make over i Birsta. Jag är ganska nöjd med resultatet.
Dagens outfit 100113

Idag har jag faktiskt inte gjort ett skit, verkligen ingenting. Därför har jag ine heller fixat mig förrän sent på kvällen och då var det ju ändå nästan ingen alls som skulle se mig. Så då blev det lite slappkläder och såhär blir det.


Halsband, IMeMy?, NZ
T-shirt, Frans desige
Tröja, Iceman, ?
Armband, H&M
Byxor, Cheap Monday, Caliroots

Fika med Jonte

Jag sprang ned på stan idag för att hålla Johan, Per och Niklas sällskap när de åt. Innan var jag en sväng på rutiga och där fanns detta barn. Kul att i alla fall någon tycker om att vara med på bild.
Kim 22

Igår fyllde Kim 22 år, så vi åkte dit och sa grattis.


Here I Come Falling

Jag blir ledsen av att band i Sverige allt för sällan har lite flyt och får skivkontrakt efter gymnasiet. Here I Come Falling hade nog inte lyckats om de var svenskar… men nu är de inte det. De är amerikaner och i USA finns det stora skivbolag som slänger pengar på människor. Är man kristen och skriker i Sverige säger folk åt dig att hålla käften. Är du kristen och skriker i USA blir du upptäckt av Rise Records 2007 och släpper debutalbum 2008.

Fler bör vi nog inte förvänta oss. They broke up.

 


The best TV-shows of the decade?

Addspirit gjorde, för ett tag sedan, en lista över årtiondes 10 bästa serier. Hennes synessätt är dock inte särskilt objektivt. Min gissning är att många män kräks lite i munnen varje gång de blir tvungen att se någon av dessa serier.

Jag ställer mig snabbt en fråga: Varför är inte Scrubs med?

Även om den senaste säsongen inte alls är lika bra som de tidigare så bör Scrubs krönas till årtiondes bästa serie. Min motivering till det är att den faktiskt gör människor genuint glada och ger användbara livsråd. Men Sex and the City då? De enda jag tycker ska ta råd får ett gäng rika sluts i New York... det är andra rika sluts i en puckad storstad. Shut up!


Jag tänkte bygga om listan lite också. Jag har dem inte i rang ordning men försöker också se på seriens helhet. Sen tar jag bara med det som faktiskt är och har varit riktigt riktigt bra. Något jag absolut inte är, är objektiv.Scrubs! <3
Entourage, männens Sex and the City
Californication
How I Met Your Mother
House
Heroes
Slutligen serien man tror inte kan gå länge... tills de går för långt, igen! South Park.

Mystiska brev

Det har kommit en spännande brev med posten. I det finns en spännande inbjudan till ett bröllop jag tänkte gå på. Ser fram emot det!

Någon har lämnat Coco-Cola på mitt skrivbord. ^^Jobb?

Fick idag ett telefonsamtal i vilket jag blev tillfrågad om jag fortfarande är intresserad av att jobba. Nu väntar jag på besked om tid/plats på Fredag för att gå igenom lite detaljer. Jag håller er uppdaterade. Vore ju skoj om jag fick jobb.

Frågan är nu om jag ska vara optimist eller om jag ska försöka att inte hoppas för mycket. Med tanke på vilken person jag är tänker jag: klart du ska vara optimist, du kommer ju få jobbet! Du är bäst Felix! <3
Det är bra att tycka om sig själv och sitt liv mer än något annat i hela världen. För jag vet att jag inte kommer slås ned om jag inte får jobbet. Jag kommer fortsätta vara samma livsglada Felix. Livet är för bra att vara glad över för att gå runt och vara arg, det gjorde jag färdigt under tonåren.

Nytt på innelistan!
Att inte sura över småsaker, inte vara arg i onödan. Att förlåta och tycka om istället för att vara långsur och irritera sig på saker. The Felix way of life.

Dagens outfit 100112 med ny pose!

Kan ni tänka er, jag byter pose! När jag var med Malin igår pratade vi om svårigheterna med dessa foton. Jag gnällde och hon nickade. Sen sa hon bra saker. Se inte så sur ut och ta nya platser. Be folk ta bilder på dig o.s.v. Jag har bytt plats, inte så stor skillnad men jag har bytt. Sen kom jag på att jag inte bryr mig riktigt och flummade ur lite på bilderna.

Invigning av ett av mina nya oversize-linnen. Yay! Det är egentligen lite beigegrått men jag tycker om överexponeringen så screw att färgen inte syns.

Sjal, Vandals, Carlings
Linne, Vailent, Carlings
Byxor, Cheap Monday, någon butik i Umeå som inte finns längre
Armband, H&M?

Mina drömmar

För mig hoppar verklighet allt för ofta in i drömmarna och genom det vet jag när jag gör behöver dra ner på saker och ting. För tre år sedan drömde jag t.ex. om poker hela tiden. Så jag slutade titta på / spela så mycket poker.

Just nu drömmer jag om The Breaker, Silver Fang och om att blogga. Blogga tänker jag inte sluta med. The Breaker har jag hunnit ikapp i så det blir bara en gång i vecka. Silver Fang... vi märker väl.


Jag tycker det är roligt hur motiverad och engagerad jag kan bli när jag tycker någonting är riktigt roligt. Som att blogga, jag skulle kunna sitta här och skriva hela dagarna; vilket är vad jag gör vissa dagar. Läser blogga, skriver i min egen, söker bra material o.s.v. Ge mig ett jobb jag gillar lika mycket som det här och jag kommer vara bäst i världen på det!

Folkhögskola

Härnösands folkhögskola ska, förmodligen, starta en ny kurs som fokuserar på att man ska hitta sitt syfte. Vad vill man göra av sitt liv? Den ska också hjälpa till att motivera. Jag satt efter lunch och lyssnade på information om denna kurs på arbetsförmedlingens Avstamp. Varför?

I kursen ställs frågor som Vad vill du göra? Hur vill du göra det? När ska det göras? och slutligen fanns ett Vem med i listan. Varför vet jag inte.
De talade mycket om att man ska läsa upp sin behörighet, Svenska, Engelska och Matte om man inte har det. Eller var det det enda man kunde göra. Jo, så var det nog. De gjorde i alla fall mycket tydligt att viktigast av allt var att man hade roligt, att de skulle ha kul tillsammans. Så med andra ord är kursen ett tre månaders dagis för vuxna.

De hävdar också att det är en fördel att inte ha så många talanger. De som är duktiga på allt har ju svårare att välja vad de vill göra.

Det var två medelålders kvinnor som berättade om folkhögskolan. När de frågade om någon visste vad de ville göra hördes inte ens syrsorna. Då sa de också att de själva har barn i vår ålder och de har ju så svårt så svårt att veta vad de ska göra. Var ett tag sedan jag såg mig själv som ett barn.

Så varför tycker jag arbetsförmedlingen är lite slöseri med tid? Kan det vara för att jag har behörighet att söka till vad tusan som helst? Är det att jag inte behöver gå en motivations- eller social grundkurs? Kan det vara att jag faktiskt redan har en plan vad jag vill göra framöver?
Jag har svårt att välja anledning.

Förstör inte din stil

Jag har mottagit klagomål på att jag förstör min stil genom att ha en palestinasjal. Det gällde Dagens outfick 100109. Det missförståndet är löst men jag tänkte förtydliga för andra som eventuellt delat den åsikten, eller har någon annat åsikt om "palestinasjalen".

Hittar du en palestinier med hjärtan på sin sjal? Jag tror inte det. Hjärtan är däremot precis vad du hittar på min sjal.Fluke

Tänkte man sig inte för blir det fel. Jag blev först jagad av en medelålders man och när jag flydde köra en bil i fel fil. Jag blev så förbannad att jag stannade, skrek och kastade cykeln efter bilen. Shit vad det small! Kvinnan i bilen såg livrädd ut. Dock hade jag flyt och blev upplockad av bruschan. Han brydde sig inte ett skit när jag skrek åt honom för att han också tog fel fil efter korsningar.

Vad beror den drömmen på? Kan det ha varit Fluke som fuckade med mig huvud?

Gillar du Converse?

Då är du nog inte ensam. De har varit med länge och är mer populära än någonsin. De gör allt från låga sneakers till höga klackar och mer hänglikande vinterskor. En retrodoja som inte kommer förvinna och finns i modeller som matchar alla.

Vem trodde 1908 att en basketsko skulle ha hela världen på fötter hundra år senare? (Oavsiktlig) Även om de blev basketskor först 1918 och riktigt populära först under 70-talet då diverse olika rockband tog på sig skon med gummisula.

Med Converse gäller regeln: den som söker; hittar. Hittar man inget på Planet-sports som faller en i smaken så söker man inte särskilt noga. Här nedan är några jag upptäckte medan jag ögnade igenom sida efter sida. För dessa får man betala ca 800-1000kr.

Less isn't always more

Mindre pengar = färre skor. Min snabba notis om vad jag brukar ha för skor och byxor väckte min skofetish igen. Så nu önskar jag mig skor också. Doh! Ni blir säkert inte helt överraskade av att jag väljer Adidas.
Skämmes ta'me fan! 100111

Det här är första gången jag gör ett Skämmes som inte riktar sig till en offentlig person utan till någon/några i min närhet. Alla avslutas med en smiley, då såras inga känslor.

Signe Olovsson, för att du skriver så dryga kommenterar i min bilddagbok. Shut up! >.<
Johan Wester, för att du aldrig ställer upp på en normal bild utan bara gömmer dig. :(
Kim Öhman, för att... erm... bara för att. ^^
Johan Gustafsson, för att du, som en av mina läsare, sa fel namn till mig i Lördags. Klantigt XD

Gänget... skämmes ta'me fan!

Dagens outfit till dagens uppdrag 100111

Man måste ju faktiskt inte vara skitsnygg jämt. Dagar jag stannar hemma i lägenheten och ska städa t.ex. Dagar som idag. Då får jag ha mjukisar från H&M och en träningst-shirt från Marwin.

Passade på att ta en blek bild av min tatuering också. Jag behöver börja träna igen. Frans, set me straight!
Edit: Blev tvungen att springa ner på stan för att köpa makaroner. Måste! äta stuvade makaroner och korv. Ibland får man cravings. Suddig bild där men.. fudge it.

Enter Shikari

Vad är nu detta? Helt plötsligt slänger vi in post-hardcore, techno och drum n bass i en mixer för att få ut Enter Shikari. Det är inte likt något jag hört tidigare. Det är som Machinae Supremacy… fast hårt och bra. Eller är det inte bra?

 

Bandet kommer från England och bildades 2003. De satte självständigt ihop tre EPs innan de grundade skivbolaget Ambush Reality och släppte den digitala singel Mothership, som tog platsen som Single of the week i iTunes.  Deras första LP Take to the Skies tog plats bland British Top Five när den lanserades 2007. Därefter släpptes Common Deeds 2009.

 

Spotify

 
Variera med detaljer

Upptäcker mer och mer hur vi inte lägger märke till en helhet eller plagg för plagg, däremot ser vi alla detaljer. I mitt utseende är det främst om jag har glasögon eller linser. Vissa kan inte sätta fingret på det men märker att något är annorlunda. Smycken är också en sådan detalj som kan förändra hela din stil även om du har exakt samma kläder på dig.

Malin gjorde mig uppmärksam på Rikauteliggare och halsbandet hon har. Hur snyggt som helst och drar åt sig all uppmärksamhet. Spelar ingen roll vad som ligger under, det är halsbandet som kommer synas. Det kommer från Modekungen. Så jag passade på att plocka fram lite annat fint därifrån.

Läder och nitar är en favorit om de inte är allt för "klassiska". Bilder nummer tre är på gränsen men får godkänt. Muttern får pluspoäng för sin enkelhet. Dock betydligt billigare att göra det själv.
Summera mera

Efter Lördagskvällens festande var det dags för en bakisdag, även om jag själv inte dricker och t.o.m. slapp vara sympatibakis. Men ett bakisfika på Rutiga var på sin plats.

Senare på kvällen passade jag på att spöa Niklas, Johan och Sara i Munchkin. Efter att ha blivit dödad, bestulen och backstabbad tre gånger lyckades jag fjärde vinstgången.

Emma hade coola örhängen medan jag och Johan omedvetet lyckats matcha strumpor.
Önskning

Har jag börjat hitta för mycket fint igen? Den här står nu på min önskelista om någon får för sig att ge mig en present. En Puma FTPA Heritage. Den kostar runt 500-600kr.
Vad som helst kan hända.

Igår var det fest med tjejerna och sedan utgång. Och... när man festar med tjejerna, då kan vad som helst hända. Jag tänker inte avslöja vilka men 2 av dem kom inspringande i bara trosor och bh t.ex. Mycket annat berättas bättre av bilderna än av mig.

Det var dans, kräftor, huvudstående, svankar, snusk och... dagens ungdom!


Dagens outfit 100110

Ja, jag fortsätter väl. En brist i min garderob är byxor, jag har alldeles för få par och av de jag har är det bara ett fåtal jag trivs med. Men byxorna får ni ändå inte se så mycket av så vad spelar det för roll. Den här T-shirten kändes liten när jag köpte den så jag frågade om den skulle krympa; på vilket personalen svarade nej. ... den har krympt.

Angående skor så använder jag mest mina väldigt slitna vita Fred Perry eller mina vita Puma Roadster. Ibland, sällan, använder jag mina bruna Roadsters eller mina svarta Adicolor Adidas Superstars.


T-shirt, Just a fucking T-shirt, ?
Sjal, ?, ?
Byxor, O'neil, ?
Halsband, Tradera
Armband, H&M

Norges mysko ljusspiral

Ni kanske har läst om det mysko ljusfenomen som skakat om några norrmän? Det var i förra veckan som en swirrly thing dök upp på himmelen och folk freakade ur som galna. Egentligen var det ett ryskt raketprov som inte riktigt gick vägen.

Att lyssna efter: Which the russia is denying by the way.Skämmes ta'me fan! 100110

Hur kan de vara så jävla korkade?! Det här är nog det mest seriösa Skämmes jag skrivit, det som gör mig mest ledsen och förbannad!

Det har varit het debatt om att massa av Sveriges vargar ska avlivas men nu har vi dessutom börjat avliva när det tydligt kunnat undvikas. Jag talar om djurparken utanför Höör i Skåne.

Efter att två hanar lyckats rymma från sin inhängnad avlivades de. När också alfahonan lyckats rymma spred sig en oro bland de andra djuren och hela flocken avlivades. Så eftersom vi människor under kontrollerade förhållanden inte lyckas hålla vargarna inne så skjuter vi hela högen. Smart tänkt gänget! Var det inte möjligt att söva djuren för att  sedan sätta in dem igen?
Främst; hur fan kan man låta djuren i en djurpark rymma?  Hur långt lyckades de ta sig? Utanför djurparken? Så länge de var kvar inne kan det inte varit allt för svåra att hitta. Och om två hanar rymt... är det inte läge att försöka hindra fler rymningar illa kvickt? Det är inte som att de använder blåslampor och tar sig genom stängslet.

Skånes djurpark och Johan Lindström (djurförman) - Skämmes ta'me fan!

Påminnelse

Glöm inte att kolla in på Musiktipset! Slänger upp en länk så ni enkelt kan hitta dit ifall nu tappat bort en hjärnhalva eller två.

Så har man varit på fest igen.

Jag tänkte imponera med hur otroligt duktig jag är på att ha samma pose. Mellan de här två bilderna har jag inte bara tagit av mig tröjan, jag har också vandrat fram för att ändra inställningar i kameran innan jag tog bild nummer två.

Lite sunkig skärpa på dessa men jag hade småbrottom, förfestfolket tänkte gå vidare en timme efter jag tog bilderna. Råkade slänga in en dörrkarm i bilderna också. Oh well. Ni skulle inte tänkt på det om jag inte sa det.

Vet inte varför jag ser så arg ut.


T-shirt, Technics,  Någon marknad i Wellington - Nya Zeeland
Tröja, These Glory Days, Carlings
Halsband, IMeMy?, Dunedin - Nya Zeeland
Byxor, Levis, Junkyard
Svettband, H&M
Ring, H&M

Lätt att vara snygg.

Det här linnet är köpt på Gina Tricot och är galet snyggt! Skulle tro det fungerar i nästan alla stilar och passar med allt. Det kan inte gå fel när King Kong är med. Stil- och bonuspoäng till Annie, ägare av tröjan samt modell.Tips och trix. Baksmällan

Per öppnade mina ögon för ett riktigt bra tips. Han påstår att det är skönt? att inte vara bakis... har ni hört något så dumt? Under januari är Per nykter, kanske till och med längre om, som han själv sa, det går bra. XD Tror det kan gå bra Per. ;) Hur som helst, han är nykter eftersom han söp ganska hårt i december.

Tips för att slippa baksmällan: Drick inte!Förmiddagsfika

Vaknade och var trött men sprang ganska snabbt ner på stan för en fika med Annie. Och då togs det inte så mycket bilder.

Ikväll blir det nog fest och utgång igen, om jag tror mig orka med det. Förkylningen mår bättre så det går säkert bra. Annars kan jag alltid hänga med Per, Johan och Niklas som ska soffpotatisa. Vore lite roligt att spela Super Mario med gräbbsen. Gräbbs? Aja...


Börjar skriva för musiktipset

Så är det. Jag har börjat skriva lite för Musiktipset, som är en del av colagrogg. Här kommer det främst upp musiktips för de hardcore och screamo-intresserade. Kolla in den.Dagens outfit 100109

Ja, då är vi väl igång med ett nytt tema i bloggen då. Fortfarande hur svårt som helt att bara stå framför kameran men skit samma. Tack Eric för tipset att bara stänga av autofokus, hade jag dumt nog inte tänkt på. :P
Sjal, vet inte, säger inte.
Kofta, Poco loco, Carlings.
Byxor, Cheap Monday, vet inte.
Armband, vet inte.
Ring, vet inte.

Något från festen

Yes, vi slänger upp en bild eller två. Sen ska jag förbereda ett Skämmes tror jag.


Utgångstjoflöjt

Igår var det fest och sedan en sväng på Gennys. Slänger upp lite bilder från det senare för nu ska jag på stan. Hej då.

Ja, jag har jättemycket bilder kvar från senaste Birstaresan.

 


Gone

Nu går jag iväg på fest men lämnar kameran hemma denna gång.

De här kläderna... har jag inte på mig ikväll. Kommer inte heller ha Malin på mig, hon är någon annanstans, ingen aning var. Skulle nog inte haft henne på mig oavsett men... va? Var är du Malin? Okej hejdå.Skämmes ta'me fan! 100108

Någon som blivit bortglömd efter att hans irriterande reklam försvann från Spotify är Basshunter. Men nu är han tillbaka, i min blogg, i Skämmes!

Inte nog med att karln gjort fruktansvärt dålig "musik", han är nu med i ett TV-program som också funnits med i Skämmes. Basshunter är nämligen med i brittiska Celebrity Big Brother. Nu följer lite snabbt skvaller.

Han flörtar med någon brud där, I don't know. Hans tjej vill inte lämna några kommentarer men enligt hennes kompis så är hon dyngledsen och Cry me a river. Något jag inte visste är att karln har tourette's syndrom.

Basshunter, för din sketna musik, för att du är med i Big Brother och för att du dejtar en modell jag inte kan hitta några som helst bilder på - Skämmes ta'me fan!

Jag lyckas i alla fall se ut som ett jackass.

Dagens outfit; kan ju bli en lite kul grej eftersom jag tycker mig vara så jävla snygg. Varför inte börja experimentera direkt? Sagt och gjort, jag ställde stativ med kamera riktat mot en vägg. En stol fick agera fokuspunkt eftersom jag inte har fjärrutlösaren ännu. 10 sekunders fördröjning, flytta stolen och posa som satan! Right. Posa. Enda problemet är att man ser ut som ett sånt jävla jackass! Humm di dumm...

På den ljusare bilden har vi lite mer detaljer men jag tycker bättre om posen i den fösta. Den är liksom mer... jackass!


Sjal, Red Collar Projekt, Stayhard
Väst, These glory days, Carlings?
Tröja, Vailent, Carlings
Halsband, någon tivoli&marknadsgrej
Armband, Stayhard
Ring, H&M
Slips, H&M
Byxor, Cheap Monday, Caliroots

Min vardag är full av svåra beslut

Ska jag kliva upp när jag vaknar eller ska jag ligga kvar? Hoppa över måltider eller äta hela tiden? Pilla navel före eller efter jag duschat? Ja hörrni, jag har det inte lätt alls! När jag gick igenom min garderob idag fann jag ännu mer anledning att ha ångest över mitt helt otroligt krångliga liv.

Ska jag skriva ett Skämmes före eller efter jag ätit? Jag äter nog först.

Jag vill ha mer smycken.

Och ja, jag har en liten gosedjursgiraff liggande bland mina underkläder.

Springaren

Det blev ju fika med folk igår också så vi tar och laddar upp lite bilder från det såhär strax innan middagstid.

Idag har jag varit en duktig pojke och städat upp lite i min garderob. Också varit förbi Expert och kollat pris på en fjärrutlösare. Nu ska priset jämföras med vad jag kan köpa den för på nätet. Sen kanske det börjar komma Dagens outfit-bilder.

Med sista bilden visar jag att man måste våga prova något nytt ibland, även om jag inte köpte rosetten.He is Legend

Ett post-hardcoreband från North Carolina som 2009 släppte It hates you. Med en lite gladare syn på Scremo misstas de ofta för att vara ett Christian rock band, speciellt av de som inte känner till var de tagit He is Legend ifrån; Richard Mathesons klassiska vampyrskräckis.

Två tidigare album har släppts sedan bandet bildades 2000, I am Hollywood 2004 och Suck out the Poison 2006, men It hates you är enligt mig bättre än de tidigare... även om det inte faller mig helt i smaken.
Back in business!

Känner att jag kommit igång ganska bra igen efter jul och nyår. Hade en rejäl dip i både inlägg och därigenom besökare men nu stiger det igen. Nytt rekord för unika besökare igår och 18 kommentarer tycker jag känns som en positiv utveckling. Tack för att ni läser min smörja. ^^

Same same and equal

Som utlovat kommer ungefär hur jag ser ut efter gårdagens färgning. Jag är trött denna morgon och min förkylning har blivit värre. Jag avskyr att vara sjuk, jag är inte bra på det.Kladdkaka och färgbyte

Omväxling förnöjer så jag beslöt mig till slut för att färga håret ändå. Till min hjälp hade jag Sanna och Malin och som tack åts det kladdkaka; även om vi åt kaka först och färgade hår efter. Resultat får ni nog se imorgon med redan nu bjuder jag på några riktigt ocharmiga bilder. Enjoy!


 

 

 


Skämmes ta'me fan! 20100107 Gästbloggare!

Jag välkomnar nu Malin Lindblom som gästbloggare för Skämmes.

Ni känner troligtvis nog alla igen uttrycket Man ska inte kasta sten i glashus och ni vet nog också vad det uttrycket betyder. Men vad sägs som att inte kasta skit i någon annans hus om ens eget hus inte är så jävla rent?

Skämmes ta'me fan! alla ni som ALDRIG är den bättre människan, som alltid hittar fel och brister hos era nära.
Ja alla ni som bara håller fast vid uppskattning tills nästa sak ni inte gillar dyker upp.
För kastar ni tillräckligt mycket skit måste ni väll förstå att dom i eran närhet kommer sluta städa upp efter er.

TBC & LÖÖV <222 // Malin

Vintage

Lär er något och tryck här!

Ordet används alldeles för frikostigt.

Modebloggarna; kom ut ur garderoben

Rosetty hoppas att det rockiga modet håller i sig, det är en åsikt som delas av ganska många modebloggare. För mig förfaller det sig vara en väldigt sen analys att rocken håller på att smyga sig in i modet; jag skulle vilja påstå att den aldrig försvunnit... alls. Nitarna, läder, halvslitna t-shirt o.s.v. har fungerat bra de senaste åren och förmodligen länge innan också. Låser modebloggarna fast sig i varandra? Har de svårt att komma ut ur sina likfärgade garderober?

Bloggtrenderna ser ganska lika ut medan många ändå tycker sig hitta på nya saker. Ser man bortanför internet märker man snabbt att många redan startat trenden. Hittar vi nu bara inspiration i bloggarna eller är det som det alltid annars varit, att något faktiskt måste ske på riktigt innan vi kan ladda upp en bild på det?

Har tittat lite bakåt hos Rosetty och lite credit kan hon få, det finns lite rockspots här och där. Extracred ska hon dessutom ha för Casual Clothes. Där bär hon nämligen en långärmad t-shirt... som jag också har en av.

Skämmes ta'me fan! 100107

Vi fortsätter med en viss typ av människa här i Skämmes. Denna gång finns exempel nedan. Det är egentligen två sorter så vi tar väl båda på en gång. De i filmen får ta'me fan skämmes! dubbelt.

 

Homofober och puckon som slåss: Skämmes ta'me fan!

Att mucka med någon alls låter korkat. Att mucka med transvestiterna känns ännu mer korkat, de har ju högklackat och naglar. Ajaj.

 


Birsta biatch

Är man i Birsta och kameran så blir det bilder tagna. Under förmiddagen idag har jag varit på stan med tjejerna istället och då är det också bilder tagna, de kommer senare.

Och ja, jag har en ny standardpose. Det är inte längre bara det gulliga leendet och huvudet lite på sned, nu kan jag också höja läppen och rynka ögonbrynet lite.Fashion no-noes

Under rundvandringen på Birsta igår såg man en hel del folk. Bland annat var det två småkillar som börjar slåss på McDonalds. Inte klockt hur kidsen beter sig nu för tiden. Usch och fy. Man såg också en hel del fult; från människor till vad de hade på sig. Jag tänkte därför idag på vad man absolut inte borde göra och kom fram till en grej som inte är okej med någon stil alls. Det är okej med alla stilar om man cyklar och cykeln inte har kedjeskydd.

Byxor i strumporna.


Skorna här nedan är inte heller riktigt okej, även om de är fulsnygga. Humm... Kanske inte är jättefula? Eller? Nej, kan inte bestämma mig. I'll get back to ya.
Somewhere under the hail storm

Idag var det -27 grader på morgonen. Fudging jävla kallt! Vet inte om det är därför men jag har blivit förkyld; vilket inte är det minsta omtyckt! Jag är dålig på att vara sjuk, vet inte riktigt hur man gör. Av den anledningen tänkte jag sluta med det så fort det bara går. Ett steg på vägen är att strax ta en tupplur. Yes, jag är arbetslös, jag kan ta en tupplur mellan 1000 och 1030, det gör inget. Speciellt inte när man är uppe 7 på morgonen.

Mitt köksbord är fullt av knark. Det är nog därför växten håller på att dö.Lost

Sista säsongen av Lost (det mest borttappade serien någonsin) börjar den andra februari: 100202. Om du inte riktigt hänger med i svängarna längre finns här en snabb genomgång av allt? du behöver veta.iPhone

Jag beställde just en iPhone. En telefon jag inte tyckt särskilt bra om tidigare men förhoppningsvis börjar gilla. Jag kommer ju kunna blogga från den. ;)

Tjogga är ett konstigt ord för kiosk.

Manchester är Ute, alltså tyget.

Det är konstigt hur mycket man litar på människor. Släpper in dem i sitt hem, berättar saker o.s.v. Vet ju aldrig när någon bara hugger en i ryggen och så står man där helt utblottad. Inte lätt ibland.

100101 tittade jag på klockan 11:10, alltså samma som datumet. 01/01-10 Wack.

Regissören bakom Dark Knight...

kommer med en ny film. Inception heter den och regissieras av Chris Nolan. I huvudrollen finner vi Leonardo DiCaprio. Premiär 16 juli 2010
Skämmes ta'me fan! 100106 Second

Så till det jag pratade om igår. Det blir en kortis men... alla som inte förstår sarkasm eller ens tänker efter lite innan de kommenterar: Skämmes ta'me fan!

Dances with Smurfs behövde ju faktiskt inte ha något som helst att göra med Avatar t.ex. Att bara rätta två L i alltid och ett L i aldrig då det fanns massa andra fel... det är bara korkat. Nu behöver inte mina kära läsare ta åt sig allt för mycket av det här men lite tankeverksamhet gör inte bara att man slipper bli måltavla i Skämmes; det gör också min blogg lite lite roligare att läsa.

How to train your dragon

Ny trailer för Dreamworks Animation's kommande film. Den handlar om drakar och vikingar; kan det blir mycket coolare än så? Permiär Mars 26, 2010.
Skämmes ta'me fan! 100106 First

Idag blir en speciell dag. Vi ska hinna ikapp lite eftersom jag varit slö med att "pass judgement". Detta är därför dagens första, av tre.


I dagens första Skämmes har vi något helt otroligt dåligt. Något som aldrig borde fått visas och där såväl skaparna som skådespelarna borde straffas. Ice har rätt tanke... Telia har det inte!

Skämmes ta'me fan! Telia! Hur kan ni fortsätta med er helt värdelösa reklamserie och t.o.m. våga göra filmparodier? Det är omöjligt att inte kräkas lite i munnen när man ser skiten (Tack Emma för ett bra uttryck). Räcker det inte med en skara sketna skådisar som talar dålig svenska, måste ni också förstöra filmhistoria genom att smutsa ned den med era snuskiga händer? Det ger mig ångest att jag faktiskt ska ta ert abonnemang inom en snar framtid.

Skulle vilja säga att det var bättre förr men det var det faktiskt inte.
Sarkasm och ironi

Jag får en känsla av att jag blir missförstådd ibland. Ta mitt senaste Skämmes som exempel, i vilket jag skrivit

En grupp människor jag stört mig på oerhört länge., sedan 2001 om jag inte minns helt fel. de finns över allt, hela tiden och man vet alldrig när man kan råcka ut för än

Trodde det var ganska tydligt att jag utelämnade såväl stor bokstav som punkt i den andra meningen. Jag slängde också in avsiktliga stavfel. Redigerade t.o.m. inlägger nu och slänge in en särskrivning jag missat att göra tidigare: över allt. Trodde att dessa fel skulle vara extra tydliga då jag vanligtvis skriver korrekt. Än dock har jag fått följande kommentar.

Anonym:

Alltid stavas alltid med två L.
Aldrig stavas aldrig med två L.
Skämmes ta me faaaaaan!Men herre jävlar! Måste jag sätta paranteser i allt som är ett skämt, ironiskt eller sarkasm? Hade en tanke för dagens Skämmes men jag tror det får bli en dubbel idag. Anonym har pekat ut en grupp människor som måste tillägnas lite uppmärksamhet. Gab från Dances with Smutfs hjälpte också. Stort tack till er.

Skämmes ta'me fan! 100105

En grupp människor jag stört mig på oerhört länge., sedan 2001 om jag inte minns helt fel. de finns över allt, hela tiden och man vet alldrig när man kan råcka ut för än

Alla de som skriver utan stor bokstav och punkt, alla som gör uppenbara särskrivningar och alla som använder riktigt dumma förkortningar - Skämmes ta'me fan!


Kul skit: Skrivihop.nu fick lägga ned 030905 för att deras kamp mot särskrivningar var hopplös och omöjlig att vinna.

Är det så?

Joshua Radin feat. Patty Griffin - You got growing up to do.

I've been down this road before
I walk out the door
Leave you on the floor

Sometimes you run and hide
Your foolish pride's
What keeps me from
Giving you more

So the best thing I can give to you
Is for me to go
Leave you alone
Cause you got growing up to do

Someday I'll return when its time
For payment in kind
The church bells will chime

You'll stand before me surrounded by lights
Dressed in white
You throw flowers in the air this night

But the best thing I can give to you
Is for me to go
Leave you alone
You got growing up to do

Looks like the rain's pouring down on me
It's drowning me now
And all I want is to come back home
And this old corduroy coat is not keeping me dry
But I can't think of what else to try

That's why the best thing I can give to you
Is for me to go
Leave you alone
You got growing up to do

Yeah, the best thing I can give to you is for me to go
Leave you alone
You got growing up to do

Derp dee derp

Är det sant? Har Rob Schneider gjort en rolig film? I den första filmen Deuce Bigalow fanns bara en rolig karaktär, det var T.J. Hicks: en svart man som uppfyller alla fördomar man har mot en pimp.; spelad av Eddie Griffin. I den andra filmen Duece Bigalow - European Gigolo kan man faktiskt påstå att både Eddie och Rob Schneider är rätt roliga. Det är hysteriskt dum humor i stil med Scary Movie.

Mer South Park i titeln.


Skämmes ta'me fan! 100104 Årets första!

Eftersom det här är årets första Skämmes ta'me fan!-inlägg tänkte jag att det skulle få bli något speciellt. Men vad är tillräckligt speciellt för att få bli år 2010s första uppmärksammade Skämmes?

Jo, jag tror mig veta nu!


Paradise Hotel! Skämmes ta'me fan!

Det måste nog vara den sämsta smörjan på länge. Big Brother var ju i alla fall... nej vänta. Big Brother - Skämmes ta'me fan! du med!

Att slänga in en massa puckon i en byggnad och sedan inte låta dem gå, det kan skämmes lite det med. Varför gör vi inte bara så att vi sätter upp en jävla massa kameror i Rosenbad, låser dörrarna och slänger nyckeln? Ser hur de för sig där inna. Självklart kan vi duka upp med lite sprit innan också. Rosen Hotel Brother. Så slutligen..


Paradise Hotel, Big Brother och sveriges politiker... Skämmes ta'me fan!


Anonym gästbloggare

Hej hallååååå.

Jag vet allt om er och ni vet ingenting om mig. Jag vet mest! Jag vet mer än er!
Nyfikna? ... Fråga då INTE mig.

Pusshej.

Ny vecka, ny motivation

Det är Måndag och det kunde inte vara mycket bättre. Thank God it's Monday. Som förövrigt är ett ställe jag sökt jobb på. Vore kul att få, drömcoach.

Idag blir det mer vandrande på stan, som vanligt. Sen behöver jag börja städa lägenheten lite, åker tillbaka till Härnösand imorgon. Så det kan alla som saknat mig se fram emot.

Det finns även ny motivation för att blogga. Jag längtar grymt mycket till att få sitta vid min egen dator och allt dumt jag har på den, så jag kan underhålla er ytterligare och få tillbaka lite besökare. Märks tydligt att det varit helgdagar för nu har besöktarna börjat klättra lite igen. Med ett inlägg per dag senaste tiden har jag haft 40-50 unika så det är helt okej med tanke på hur inaktiv jag varit.


Snart... snart! :D
Going down down down down

I Collateral finns en bra låt med, när de springer runt inne på en klubb där Tom Cruise spöar/skjuter massa folk. Någon som vet vad det är för låt?

Min dygnsrytm är fucked! Idag klev jag upp alldeles för sent och fick nästan inget alls gjort. Men kvällen var bra, först till storasyster och därefter film med Loverboy. Alltid kul att hänga med dig Henrik. Poäng till dig!

Nu ska jag lägga mig så jag orkar hämta min far när han slutat jobba; nackdelen med att låna hans bil. Men värt det! Skönt att kunna köra var som helst, när som helst (med undantag för då jag kör honom till/från jobbet). Nu blir det natti. Hejs!Dum dum dum kisse! ^^


Ovanlig start på året

Kan ni tänka er, jag läser faktiskt en bok! I know, helt otroligt. Det är en bok om mitt stjärntecken (jag är jungfru). Det står massa roligt i den och precis som min magkänsla påsvås så säger också boken att 2010 kommer det ett hysteriskt bra år för mig! Inte nog med att det står massa flum om styrande planeter och sånt tjosan, det finns också en datumguide och vilka datum jag bör göra vad. ÄNNU BÄTTRE!: Det finns en sån specifikt månad för månad. Helt galet. Funderar på att planera hela mitt år efter boken.


Har också fått en kommentar på mitt Dances with Smurfs-inlägga.

Gab säger: Vafan hur kan du associera avatars till smurfar? Finns ingen likhet bara att dom är blå. Smurfr ar skitsmå med vita mössor avatars 3 meter långa avancerade varelser..
Tröttnar på den jämförelsen
.

Jag vill nu uppmana Gab att se avnitt 13 av South Park säsong 13. Avsnittet har titeln Dances with Smurfs. ;)

Dances with Smurfs

Jag var och såg Avatar ikväll. En helt okej film med väldigt mycket kritik till USA, om man ville se det så. Lite för mycket hjältestatus på hjälten dock, enligt mig. Och ett tal som allt för mycketl liknar det i början av upplösningen i 10000 BC.

Bla bla bla dom är många och starka men fudge, vi kan spöa på dem!Några dagar bakåt

Ska man ta sig tid att slänga upp en bild eller två från de tidigare dagarna? Har för mig att det var den 28e som vi körde laserdoom, dock jag har inga bilder från det. Galen träningsvärk efter att ha sprungit på huk i 25 minuter. Men kul var det! Den 29e år jag middag hos Henrik, där fanns det en liten liten liten hund! ^^

Det är allt vi tar just nu.Equilibrium

Det är kvällens film tillsammans med Simon och Elsa. Mer action en annan gång.Nyårsdagen och öppettider

Dagens första inlägg. Wow! Bra att jag varit aktiv och fartig idag.

Behöver köpa värktabletter, var finns det sånt? Jag kan inte skriva, får sudda i var trejde ord ungefär. Nej, det går inte bra för mig idag. Ha! Hela sju ord nu! Go me!

Förhoppningsvis blir det mer intressant crap här när jag är tillbaka i Härnösand igen. (Nu skrev jag igår istället för igen, bra Felix... bra!)

Julafton och Nyårsafton är dagarna med minst besökare på evigheter! 32/39 besökare. Inte bra! Idag är ännu värre, hittills 17. XD Men som sagt, bättring kommer!

G'natt

Nu är det slut på såväl 2009 som kvällen. Gott natt. 2009: vi syns på kort.

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0