Nedräkningen

har väl hållit på en stund men idag blev den tydligare.


Idag är det den 28e februari. Det innebär att min tjänst hos Unga Örnar är slut om exakt 2 månader. Vad jag vet finns inte pengar till en förlängning och jag vet inte heller om styrelsen försöka lösa det problemet, eller om det är en uppgift jag borde arbeta med just nu. Jag har inte fått den "given" till mig men å andra sidan gör jag ju typ allt så jag kanske bara ska ta den och slänga ut lite krokar där det finns pengar.

Om två månader kan jag vara arbetslös. Jag har tänkt att det kanske skulle vara skönt en stund men nu när det närmar sig så vette tusan om det vore det. Visst, en massa tid till träning men upp användbar och meningsfull skulle jag känna mig? Så sök jobb då! Jag gör det, jag söker jobb, de jag tycker är vettiga nog att söka. Jag funderar t.ex. på att söka ett städjobb. Jag sträcker mig dock inte in i äldrevården, inte mitt fält.

Så just nu vill jag faktikst ha en fortsättning på UÖ. Efter ett år har jag kommit igång, jag har lyckats styra upp rätt bra. Det tar ett år att starta något från noll I guess. Så nu finns det faktiskt lite möjligheter och rörelse i organisationen. Efter årsmötet kommer det finnas mycket nytt blod också.

Oh well, kan ju bluddra på om det här hur länge som helst. Det är Måndag, god morgon världen! Jag heter Felix och jag är lycklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0