Vad firar vi

Vi måste ju fira någonting.


Idag är det Fredag igen. Rutinen håller i sig; bra morgonträning och sedan frukost på Rutiga. Idag var Sara med igen, tjoho tjohej! Sedan var jag snäll nog att köra hem henne till hennes föräldrar. Solen skiner och humöret är på topp. Lunch fick det bli på Amenta med Annie. Massa god mat och massa roligheter. Skratta och ha roligt, det är det bästa jag vet!


Men vad ska man göra av helgen då tro? Tips? Utgång känns inte jättelockande. Vore ju skoj om Kim slutade vara sjuk och kom in och lekte, känns som evigheter sedan. På tal om så lekte jag med Malin och Madelene igår. Vi pratade om inredning, pengar, barn och jobb. Mest deras äckliga jobb och vad de måste göra för äckliga saker. Dra tillbaka gamla gubbförhudar t.ex. Lindrigare saker har fått mig att kräkas.


...


Fucking hell, aldrig äldrevård I say! Jag hjälper gärna andra människor och räddar gärna världen men inte genom att tvätta gamlingars kön.

Kommentarer
Postat av: Sara

Tänk när du blir gammal och någon ska tvätta ditt kön... ><

2011-02-18 @ 13:54:38
Postat av: Teresa

framförallt är det slitigt att arbeta inom äldrevården, slitigt och otacksamt. Men jag har du aldrig behövt "dra tillbaka gamla gubbförhudar", kanske måste man vara utbildad undersköterska för att göra sånt, eller så har jag förträngt det ;) Därimot tyckte jag att det var grymt jobbigt då hela äldreboendet drabbades av vinterkräksjukan.. inte bara kräksjuka kan jag säga. Iaf. var det så att jag inte fick någon kräksjuka då alla i personalen drabbades - då längtade jag efter att bli sjuk för det var inte lätt att vara ensam på en avdelning där alla spydde och sket på sig :P Huvva, det vill jag inte göra igen. Att sitta på dödsvak var inte heller så trevligt.

Men det finns mycket fint också. Det finns grymt många härliga pensionärer som sitter och ljuger om sina ungdomsbravader! Eller de som upplever ungdomen på nytt och går ner till matsalen för att ragga :D

2011-02-18 @ 14:30:40
URL: http://velourvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0