For the kidsJag är väldigt glad att min far slutade röka när jag var liten. Jag gick precis förbi en mamma som hade hennes två barn med sig och god damn var hon luktade rök. Min far rökte i alla fall ute tills han slutade men innerökare, stackars ungar! Tänk att aldrig få känna den riktiga lukten av ens föräldrar. För väldigt små barn vet man att just doften är viktig för att skapa banden mellan barn och förälder. Så om massa andra luktar likadant (lika äckligt), tyr man sig till vem som helst så länge de luktar rök?

Just den här mamman ser dessutom ut som ett jävla rökmonster, som att hon rökt upp alldeles för många tusenlappar på 1½ paket per dag sedan hon var 15. Shitfuck!

Rökare kan fan skämmes lite.

Kommentarer
Postat av: Teresa

Jag tänkte också på det. Jag vet bara att min pappa luktar pipolja, tobak och rök, inget annat.Det var en av de starkaste drivkrafterna bakom mitt brake up med nikotin - jag vill inte att lillen ska koppla närhet och kärlek till doften av snus och cigg.Det sitter i längre än man tror! Min första riktiga pojkvän luktade "trygghet och kärlek" i form av ciggrök. Jag älskade den doften tills jag kom på vad det egentligen var jag älskade med den.

2011-03-08 @ 21:34:42
URL: http://velourvenus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0