Godheten själv

I söndags var jag och Annie ut en sväng till Kim. Vi tog skotern upp på ett berg, tände en eld, grillade korv och bara mös i solen. Ruggigt skönt! Efter det blev vi bortskämda med 3-rätters middag av Kims föräldrar. Jag var redigt nöjd!


Sedan åkte vi hem och då kom nästa äventyr. När jag skjutsade hem Annie körde vi förbi en man med en väska... och en karta. Han såg något borttappad ut. För de som känner till Härnösand stod han vid rondellen ovanför badhuset. Så vi vände och frågade var han var på väg. Han skulle till Sida (det ligger vid sjukhuset). Mannen hade med andra ord gått alldeles fel och nog fortsatt göra bra länge till om vi inte stannat. Så vi plockade upp honom. Han hade rest från Afrika för att vara här en vecka och avsluta någon kurs han läste. Och han blev jätteglad att få skjut!

Sen när han klev ur bilen utbrast han THERE'S AN ANIMAL?! Jag och Annie tittade på marken och sedan på varandra. Yeah... it's dog trails. Då drog han en lättnadens suck och tackade för skjutsen.

Så tips! Ser ni stackars borttappade människor: hjälp dem! Jag vill få hjälp om jag ser borttappad ut, föregå med gott exempel.
Kommentarer
Postat av: vincent

Ge inte afrikaner skjut. Och lol på vovv vovv.

2011-03-23 @ 09:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0