Konsten att bli dissad

Evelina Knipström har ett inlägg på förstasidan på blogg.se. Det handlar om hur man får nya vänner, hur man vågar prata med folk man inte känner och så vidare. Jag gissar dock att det inte är en lista gjord för män som söker kvinnliga vänner, eller ens manliga. Listan är faktiskt ruggigt lik listan: Hur du får ragg.

Här finns en förkortad version.

  1. Ta varje chans som ges att vistas bland folk. Och så kommer tipset om att börja med en komplimang som "Ursäkta, jag måste bara säga att du har en jättesnygg topp! Var har du köpt den? Förresten, jag heter ... " Här fick du alltså en fras som är som gjort för att folk ska tro att du raggar. (Se inlägg om självupptagna kvinnor).
  2. Något som är jätteviktigt är att du ler. Försök att inte prata så mycket om dig själv till en början, utan ställ frågor, lyssna och var intresserad av det de andra pratar om! Ja att le är ju en bra idé men det där med frågor och att verka intresserad tar kvinnor väldigt bokstavling.
  3. Innan du går hemifrån - sätt på dig kläder som DU känner dig bekväm och snygg i. Ja, det är väl smart? Gör inte folk sånt i största allmänhet?
  4. Drick med måtta. Efter många nyktra helger vet jag att denna regel inte gäller i Härnösand. ... eller någon annanstans.
  5. Se till att få telefonnumren till de personer som du pratar med och tycker är trevliga, eller åtminstone en e-mail. Kontakta dem och föreslå en fika någon dag. Typ huvudregeln i att ragga, se till att kunna kontakta personen efter.

 

Där har ni den - Den ytliga guiden till hur du får vänner.


Kommentarer
Postat av: Ellen

Tyckte också att den där listan lät misstänksamt lik hur man raggar istället för hur man skaffar vänner.

2011-03-27 @ 15:30:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0