2009-2010

Jag rackar ned ganska mycket på 2009-listor, däremot tänker jag filosofera lite framåt, in i 2010. Vad kommer det bli för år?

Nyårslöften kommer härmed på Utelistan. Jag tänker inte lova någonting alls, inga måste och inga aldrig. Men jag tror det här året t.o.m. kommer bli ännu bättre än 2009, som varit ett helt otroligt bra år! Tycker mig faktiskt märka att livet verkligen bara blir bättre och bättre, jag verkar inte nå någon topp. Så nu håller vi tummarna för att trenden fortsätter och att 2010 faktiskt blir det bästa året någonsin.
Vet att det är svårt att slå stora event som Jesu födelse, Pers födelsedagsfyllor och Strindbergs försök att gå på vatten år 1312 men hey, jag tror att 2010 knäcker allt som hänt tidigare! Ses där!

Paranoid? Ja tack.

Hanna är smartare än mig, hon kan mer teckenspråk. Jag vet inte om gå och knulla en havssköldpadda och jävla kaninjävel är så användbart... vilket är vad jag kan.

Jag är skjuts åt min syster ikväll. De skulle på fest långt långt ute i skogen. Eftersom mitt huvud är bra på att snurra av planeten så lät jag det göra det:

Tänk om Maja och Tomas är ute  efter att döda mig? Det kanske sagt SNAP i deras huvud och nu är allt helgalet. Så när de hör att jag ska köra på nyår får de direkt helt otroligt bra telepatisk kommunikation. De formulerar snabbt en plan och frågar om inte jag kan köra dem. Jag har ju faktiskt ingen aning var de ska så att vi bara åker åt något håll är ingen överraskning för mig egentligen. Åker... och åker... och åker... tills de stannar bilen och Tomas slår mitt huvud hård i instumentbrädan och aldrig mer vaknar. De hinner garanterat ta död på mig innan jag kvicknat till igen.

Så.. var försiktiga, man vet aldrig. Det är sånt som händer i mitt huvud ibland. Hur paranoid är du?

Tips och trix: Blåbärskrig

Blåbärskrigursäkten

Om du fått ett sugmärke, om du fått ett bitmärkt... eller kanske ett blåmärke? Säg att du och dina vänner haft blåbärskrig. Blåbär lämnar ju trots allt blå märken. Fullt logisk förklaring till dina ovanligt färgade utsmyckningar.
Fota av lastef

2009-listan

Det är hippt och inne med listor över vad man gjort 2009 så här är min. Den är inte så seriös.

 • Blivit irriterad på alla som gör tråkiga listor över vad de har gjort 2009!
 • PUNKT!

Tips och trix

Det är en ny grej som jag tänkte köra lite nu och då. Det första kommer imorgon och är riktat till all you love makers out there. Ni får gärna maila mig förslag på tips och trix ni vill dela med er av till andra.

Kommer bli KÖNG!

Skämmes ta'me fan! 091230

Skämmes ta'me fan! alla ni som inte gjort något som helst av året som varit. Alla ni som tycker att ni bara slösat er tid. Alla ni som har ett jobb ni inte är nöjd med men inte gör något åt det!

Speciellt ni som inte göra annat än gnäller hela dagarna över hur dåliga liv ni har.. för det har ni inte!

Skämmes ta'me fan!

Pyjamasparty

Jag har spenderat hela eftermidagen hos min syster. Hon har bjudit på mat och ska göra igen alldeles strax. Mums mums. Senaste 90 minuterna har jag dock sovit i soffan. ^^

Nu behöver jag hitta någon som kan låna ut pengar till mig tills den 4e. Betalade kläderna som Per köpte igår och han har en mongobank som inte kan göra överföringen förrän; 4e. All cash är hemma på spisfläkten. DOH! Behöver köpa mat.

Prioritera... eller gör inte det? II

Ja.. det var ju bra. 915kr fattigare. Den är framme runt 13e januari.

Fick pengar i måndags och har sedan dess gjort av med 2000kr på kläder. Bra! Aja, kan ju vara glad att det varit rea i alla fall. En klen tröst.


Stupid dog

Åh, jag önskar jag hade den på svenska.

Gourage the Cowardly Dog är en favorit!


tja haru webcam??????

Det är bara en rubrik, har inget med någonting att göra.


Igår åt jag middag hos kusinerna. Det var mycket trevligt! Det är så trevligt att åka hem till Övik och träffa dem. Julmatsgrejs; där ibland något specieltl nötfärs, lever och olivtjosan. Väldigt gott med vitlökssåsen. Tack så mycket för att ni håller mig vid liv!


Så såg jag ut.

 

Magdaliten. ^^


Årets sötaste awards!

Orkar jag inte med just nu, det tar alldeles för mycket tid att styra upp. Det får bli sen.. eller senare.

Någon som dock förtjänar priset är Gunilla Nilsson! Hon får nog förresten pris som årtiondets sötaste! För att hon tagit hand om och varit tålmodig med mig och Henrik enda sedan första gånger vi träffades en vinter dag... för många många år sedan; när jag gick i fyran.

Orsaken till all ondska!

Uteblivna måltider, där har vi det. Att inte äta orsakar större problem än hunger. I princip alla tjafs och skit jag varit med om har uppstått när antingen jag eller motparten är hungrig. Senaste för en liten liten stund sedan.

Några saker som orsakas/orsakats av tomma magar. Vi börjar med en självklar.

 • Svält
 • Världkrig
 • Cancer
 • Fetma
 • Gnälligt skällande hundar!
 • Illaluktande människor

Skämmes ta'me fan! 091229

Det är jag som ska skämmes! Dålig stil att tappa rutin och inte uppdatera med denna dagens ljuspunkt i er tillvara. Jag ber om ursäkt för att jag varit dålig och lovar!: Jag ska bättra mig.

Felix Vincent. Skämmes ta'me fan!

Rester

Detta är vad som fanns i min Canon när jag körde igång den tidigare. Bilder tagna mellan 30e oktober och 8e november.

Mustaschen bjuder jag på. ;)


Hangin' out

Gick till Karin och Sophia. Det sågs film och smsades. That's pretty much it. Väldigt lite skitsnacka, jag är imponerad av oss.

Public Enemies var en helt okej film. Vi var trötta och ouppmärksamma. De ville inte! vara med på bild.
Tack till min Canon PowerShot A460 som fortfarnade fungerar utmärkt!Söta 14-åringar? That's right!

Ja men det är ingen fara. Jag syftar på Johanna och Lovisa, ledarna för en av Unga Örnars barngrupper. De har i alla fall kommit förbi och lämnat ett paket till mig medan jag varit borta! Jag blev hur glad som helst! Ett kort på de två, en julklapp och ett litet brev.

På baksidan av ett kort på mig har de skrivit (De har t.o.m. skrivit ut kortet på fotopapper! GOD DAMN VAD GULLIGA DE ÄR!) :

Du vattnade din mobil så kär. Den som förgyllde din atmosfär. Nu en ny du ville ha. Men något annat i paketet vi la. Hoppas det blir användbart. Ta hand om det rart.

Innuti julklappen fann jag detta.

 

Och sedan brevet och kortet.

 

  Tack snälla ni! <3


Shopaholic?

Det är den bistra sanningen. Jag skulle inte köpa något den här gången heller; jag kommer hem 700kr fattigare men 2 koftor och en sjal rikare. Doh. Doh doh doh!

Per - Hur mycket  gjort du av med då?
Felix - Nej, det va inte så mycket.
Per - Hur mycket?
Felix - 700kr.

Tydligen är inte 700kr så mycket. Bra tänkt Felix!

Jag har kommit fram till att jag inte kan hänga tillbaka ett plagg jag tycker jag borde köpa, speciellt inte när de är på rea. Om jag dessutom provat plagget är det ännu svårare. Skor fungerar jag fortfarande med, de går att ställa tillbaka... än så länge.

Jag vädjar nu till alla att ni hjälper mig sluta handla. Jag ska tillåta mig själv köpa jackan (om jag kommer fram till att jag har råd efter räkningarna, förmodligen gör jag det eftersom jag verkligen vill ha den) och en ny telefon (så jag kan lämna tillbaka denna till Niklas) men efter det är det fan nog! Under januari och februari får jag inte köpa något annat än mat! Kalsonger och strumpor om jag aboslut måste men det måste jag inte.

Tillåt mig inte köpa något annat! Snälla, hjälp mig med det här?Tack Kim för paintkonsten.

Mellanlanda

Ett snabbt stopp i lägenheten. Planerad avfärd från Övik var senast 1200 men blev strax innan 13. Med dåligt väglag och ett förarbyte är klockan nu 15 och vi åker strax mot Birsta.

Bild från förra resan till Birsta. Dock! har jag glömt kameran i Ö-vik. :(


Leaving, in a snow storm

Nu åker jag mot Härnösand och sedan till Birsta med Kim. Det snöar som en motta fokka ute! Jag funderar på att stanna i Härnösand över natten, så jag hinner krama om några av er. Tror ni det är en bra idé? Droppa ett mess. 070-211 33 21

Hejs!

Shrek - Forever after - Premiär 21/5 -10

En film som fastnat i många hjärtan får ännu en uppföljare. Dreamworks Pictures är tillbaka, denna gång med  Mike Mitchell som regissör medan Shrek och Shrek 2 hade Andrew Adamson som huvudman.

Preimär: 21, maj, 2010


SPOILERVARNING!

Kort sammanfattning: Shrek sänds till en alternativ dimension där han aldrig tidigare träffat Fiona och ogres jagas. Nu måste han försöka ställa allt till rätta.


Amandavardet

Hej Amanda!

Jag tycker vi ska göra en videoblogg tillsammans någon gång, när passar det att jag kommer förbi? Kryssa för ditt svar och bifoga datum.

Mvh. Felix Vincent


[ ] Ja

[ ] Nej

[ ] Kanske


Datum:
Amazing Horse, fast bättre!

För alla er som gillade Weebls Amazing Horse... det här är bättre! (se i HD)

No one at all presents - 

NARWHALS!

Prioritera... eller gör inte det?

Det finns mycket saker jag vill ha just nu; en kamera, en laptop, ny mobil (vad jag mest behöver)... men det jag vill ha mest är den här jackan! Vilket jag också är i behov av. Den kostar 900kr så det är ju inte jättefarligt.

Någon som vill ge mig den?Tre år och självgod.

När jag var ut igår träffade jag ett par olika bekantskaper från tidigare, hemvändare jag inte träffat på länge. De flesta kände knappt igen mig och just ett citat är extra bra!

Hej! Gud vad annorlunda du ser ut. Fan vad het du är!

Du är den ofrivillige stekaren. Du går på autostek. - är ett annat citat om mig. Med stek menas dock inte stek utan syftar på något speciell charm.

När jag föddes var ett av de första min mor sa, till mig far: Men, är han inte för söt! Min mor studerade också i USA när hon var yngre. Strax efter jag föddes åkte hon tillbaka dit en sväng och jag var med. Den vanligaste kommentaren var: He's so cute!

När jag var ungefär tre år gammal och skulle till mig dagmamma utspelar sig följande. Min mor borstar tänderna och jag står, klar att åka, och tittar mig i spegeln. Efter en stund börjar en dialog.

Felix: Vet du vad, jag tycker att jag är söt.
Mamman: Ja, jag tycker också att du är söt.
Felix: Ja! Jag är söt!

Så... there you have it. Det är inte mitt fel att jag är odräglig som tusan. Det är ett sedan länge intränat beteende.

Förlåt.

Skämmes ta'me fan! 091227

Människan som uppfinner en webkamera, eller liknande, som man kan gå in genom för att ta dig till platser. Tekniken för att gå in i sin TV, var fan är den?!

Ni som forskar med detta, Skämmes ta'me fan! och skynda på!What goes on in NY?

Skulle vara kul att åka till New York en sväng, sägs ju vara en jävligt bra stad. Vem följer med?

Citat: Jag tror jag haft lite för mycket balle i mitt liv.


Bilder


En konversation

X säger:
Jag är lärare i en massa mattekurser för tjejingenjörsutbildningar
FelixVincent säger:
Nice! ;D
X säger:
Då är det inte svårt att lyckas om man vill
För de är ändå intresserade av matte dessutom, så att man då är rätt ung, smart nog att vara lärare och ser bra ut (om man jämför med Bosse, 65, som också är lärare på samma kurs), då brukar de vara fascinerade

Money for nothing

(samma melodi) vem bryr sig om Darin?

Hittade ett par Adidas idag när jag var på stan. De är prissänkta till 400kr. Jag vill ha dem men vet inte om jag borde lägga ut pengarna. Vad tycker ni?

 


Juldagsfesten

Bilder från festen på Juldagen. Tack för en trevlig kväll!
Vet ni om någon bild som ni absolut vill se, som jag inte laddat upp, säg till.


Mellandagsrea II

Läste i Blackmarket.blogg.se lite tips om hur man ska hantera mellandagsrean men håller inte alls med på vissa punkter. t.ex.

köp inget bara för att det är billigt utan köp det som du skulle kunna tänka dig att köpa i fullpris.

Köp inget bara för att det är billigt? Jo för tusan, kör det som  aldrig skulle falla dig in att köpa till ordinarie pris, sånt du inte kan tänka dig att ha för ett hutlöst pris. Det är vad jag har gjort.
Tre linnen och två tröjor. Möjligt att jag skulle köpt tröjorna till ordinarie pris men mycket tveksamt.

Rea-pris: 49kr styck, totalt 245kr.
Ordinarie totalpris: 1395kr

Ibland skall du köpa just bara för att det är billigt!


Mellandagsrea

Jag ska som tidigare sagt inte göra av med några pengar men jag kom på att... om något är jättebilligt och jättesnyggt; då måste jag ju köpa det. Mest vill jag egentligen ha nya byxor men de är ju dyra t.o.m. på rea. Tänkte skriva att jag behöver byxor men det är ju inte riktigt sant egentligen.

Vi får se hur det går, tar nog med kameran.

Hemvändare

Igår träffade jag människor jag inte sett på väldigt länge. Bland andra träffade jag Malin vad hon nu heter. Hon gick i trean när jag gick i ettan. Har nog inte setts på... 4 år? Kanske 6 år? Konstigt konstigt men roligt.

Fick massa komplimanger igår. Folk kände inte igen mig så jag antar att det hänt en del på de år jag inte bott i Övik. Kul för mig! :) Och det syns väl en del också om man jämför nya och gamla bilder på mig.

Coola bilder förr? och coola bilder nu.

Skönt att vi inte går i nian längre.

0336

Klockan är sent och jag är trött. Imorgon börjar dagen med att hämta Mamman i stugan, ska vara där 1130. Borde verkligen lägga mig så jag orkar med det. Tur är dock att... jag tappade tanken. Undra vad det var.

God natt världen. Tack för en bra natt. :)


 

 

Bright Eyes - First Day Of My LifeSkämmes ta'me fan! 091225 Special edition!

Eftersom Skämmes ta'me fan! inte kommit ut på några dagar har jag nu en gästförfattare: Simon Modig!

Skämmes ta'me fan! på hungägare som tar med hunden ut på gräsmattan, står stilla och röker med hunden i koppel. Skämmes också de som spännande fast den på ett snöre, speciellt om det är en husky eller liknande, som behöver springa mycket! Skaffa en jävla tempelhund! Hund är ingen jävla rättighet, det är ett privilegium. 

 

Tack Simon för dina insiktsfulla åsikter!


Nikon D90?

Jag började titta över vad jag ville ha för kamera och från början var jag helt inställd på en D90. Sen började jag titta närmare. Skillnaden mellan en D90 och D5000 är marginell, de är nästan exakt samma kamera; förutom 2500kr skillnad på prislappen. Så en D5000 blev mer attraktivt. Hittade också ett bra odjektiv jag tänkte köpa. Totalpris slutade då runt 13000kr. Kul kul...

Jag pratade sedan med min mor om detta, eftersom jag nu har hennes kamera. Hon föreslog då att... jag kanske får köpa hennes istället, så köper hon en ny? Denna är tydligen lite för tung och otymplig för henne. Inte helt överraskande började jag genast ge alternativ på vad hon borde köpa i så fall. Och prislappen på en begagnad D70s, med liknande eller samma objektiv som det hon har, ca 3500kr.

Kommer jag kunna spara in på 10000kr? Jag hoppas det!

Konspiration

Jag fortsätter bestämt hävda att det är en konspiration.

Oavsiktlig kamerakonst

Jag vet inte varför min kamera gör såhär men ibland blir det riktigt lyckat. Som vanligt har jag inte fifflat med bilderna över huvud taget, det är min kameras verk. Någon som vet vad det kan bero på?

På vissa syns det inte jättebra så jag har lagt miniatyrer av större bilder längst ned.

 

 

 

 

 

 

 


Tankspridd med spridda tankar

När jag var i Umeå och tillsammans med Frans letade julklapp till Jesper bad H&M om att få marijuana till lagret. Vad håller de på med egentligen?

Gammel Smufen! Gammel Smurfen! Smurfa fort! Neger smurfen har smuftat smurfan! - Inte PK!

När bilen hade stannat på väg till Övik tidigare höll vi modet uppe. Efter att vi ställt ut varningstriangel och hoppat runt lite satte vi oss i bilen igen. 12 minusgrader ute och inte mycket varmare i bilen. Frans yttrar då: Det är fan varmt här inne nu. Nej Frans, det var inte varmt, inte ens jämfört med innan vi hoppade runt.

Kristian Mähler - Sexualkunspat är ett mungott ord.

Vi började igår fundera på varför så många tatuerar en Magickarp. Skulle det inte vara bättre med en Gyarados, han är mycket starkare och ser bättre ut.

 


Julens plågor

I vissa butiker börjar mellandagsrean idag. Efter att ha varit till Birsta med Niklas och sedan hälsat på Frans i Umeå har jag hittat så otroligt mycket saker jag vill köpa. Att nu rea ut saker är därför tortyr! Jag behöver köpa en kamera, dator och telefon; kläder får inte inhandlas. Det är inte juste, inte juste! 

 


Någon som vet var Jesus är?

 


Back in business!

Nu kan jag förhoppningsvis komma igång lite igen! Så skönt! Jag har saknat att blogga, tokmycket. Bara några dagar ger mig abstinens.

Idag var det julafton. Tidigt imorse var jag upp, handlade mjölk och senap, åkte iväg till Eldsmark och åt frukost. Efter den lade jag mig i soffan och tog en lur, vaknade av att Maja skulle åka. Så några kramar senare återvände jag till soffan och tupplurade en stund till. ^^
Nästa aktivitet blev en promenad tillsammans med syster Jenny, Mamman och kameran. Ruggigt fint med soligt väder och massa snö. Inte helt överraskade tog vi en tupplur efter promenaden, innan vi körde igång med matlagning. Nu hoppas vi fram några timmar.
När jag kom in till stan besökte jag mina kära kusiner på Skogsgatan en stund. Ett tidshopp senare var jag, Magdalena och Kristian nere i lägenheten. Musik och flum underhöll tills Simon kom; då började även han underhålla.

Nu sitter jag här. Funderar på om jag ska graja med lite bilder ikväll men är alldeles för trött. Så, imorgon kanske.

2 dagar med mindre bloggande = halverade besökare. Inte roligt!

091224? Julaftonsmorgon

Idag är det julafton. Ska åka ut till Eldsmark nu och äta julfrukost med delar av familjen. Jag är trött och mosig, lite morgonbittert tycker jag att julen är överskattad.

Igår var det julbad och tacomiddag, två roliga inslag i denna familjehögtid. 23e december varje år går vi på Paradisbadet och plaskar av oss årets smuts. Efteråt äter vi tacos med familjen Frostevall. Känner dem väldigt väl, underbara människor!

Här är enda bilden jag lyckades ta på mig och min mor när hon inte blundar. Jag gjorde bra många försök!

 

 

 

Grattis på födelsedagen Jesus!


Bilhaveri

När vi skulle åka till Övik igår så dog bilen. Förmodligen var det kamremmen som gick av. Hur som helst så började break och batteri-lampan att lysa. Vi stannade och ringde Johannas far. Sedan vände vi tillbaka mot Bjurholm. När det bara var någon minut kvar så dog hela bilen. Det började med att värmen lade av helt. Senan blev lyset och lamporna allt svagare. Tillslut var hela bilen död. Batteriet så tomt att vi inte kunde ha varningsblinkers och lampan i bilen tänd samtidigt. Blinkersen dog alltså om vi öppnade en bildörr. XDJulen och dess mysterium

Jag tycker inte om julen speciellt mycket längre. Så ni vet.

Det är skumt att åka hemifrån, man upptäcker saker man saker. Sånt man vet man kommer sakna visar det sig att man saknar ännu mer. Doh doh doh. Men, aja. Några läsare kan ta åt sig.

Just precis nu under julafton/juldagen kommer det nog bli väldigt lite bloggande man jag ska försöka ta mig till en dator med internet så jag kan slänga upp små tankar och annat roligt.

Tack för att ni följer mig genom denna svåra ändock glada tid på året.

Kraaaaam!

Vad gjorde jag igår egentligen?

Vi börjar från början (igår är egentligen 091221). Jag åkte buss till Umeå utan att ta några som helst bilder.

Jag flummade runt i sjukhuset.

I väntan på att Frans försläsning skulle ta slut tog jag en Dagens outfit-bild.

Sjal, ring, halsband: H&M. T-shirt, THE WORLD WITHOUT US: Någon butik på Nya Zeeland. Tröja, Valient: Carling's. Jacka, Valient: Carling's. Byxor, cheap monday: Cali roots. Skor, puma: DNA. Armband: StayHard.

Till Johannas föräldrar för soppa och pannkaka.

Gott gott!

Browsa julklappar.

Vandra till och från bilen, många gånger.

Handla mat.

Se på film.


Skämmes ta'me fan! 091222

Något jag har svårt för men själv gör. Kalla mig hycklare men det skiter jag i. Jag är i alla fall i en sådär kaxig ålder så jag får vara trotsig men barn och äldre som svär; Skämmes ta'me fan!Jag har alltid haft svårt för vuxna som svär. Då menar jag inte unga vuxna, vilket jag räknar mig själv som, utan verkligen vuxna. Jag har alltid varit obekväm med att mina föräldrar svurit t.ex. Detsamma gäller mina vänners föräldrar. Kan man inte bete sig och vara ett gott föredömme?

Barn som svär är mest bara trist. De gör det i ren protest eftersom de vet att de inte får och om det inte är trots förstår de ändå inte innebörden av svordomarna.

Detta gäller som sagt inte mig så... Skämmes ta'me FAN!

Julens bästa från H&M: en kartong?

Runt 1330 kom vi tillslut ned på stan. Jag har hittat så mycket snyggt så jag vet inte vad. Ett par lila helsläta Adidas sneakers, släta vita fred perrys där t.o.m. märket var vitt, den svarta adidasväskan jag dreglar över i en månad och mycket mycket mer.
Jag har konstaterat att barn som inte gillar Star Wars inte har någon smak! Det finns hur mycket snygga Star Warskläder som helst! Jag önskar jag var mindre ibland, sen kommer jag på hur dumt det är.

Hur som helst har H&M de absolut bästa kartongerna julen sett någonsin. De är lätta att vika ihop samt riktigt riktigt snygga. 2009 kommer ingen att spara gammalt julklappspapper, vi kommer alla att spara på julkartongerna från H&M.


Detta blir

Detta.

 

Tack H&M!Allmäntänk

Tänk om hela livet är Dolda kameran. Du tar en taxt, de kör dig åt helt fel håll, slänger ur dig och säger att det är dolda kameran. Eller när du handlar och har betalt så bara. DOLDA KAMERAN! Alla skrattar åt dig och du får inte behålla dina varor eftersom de är en del av showen.

Jag är det femte elementet, jättevarm hela tiden.

När jag och Niklas var i Birsta sa han något så hippt som Chip och hej på största allvar. Nämnvärt är också att vi gick på biltema. Där skulle vi ha snöklossar. Alltså plattor man ska lägga under däcken om man kört fast, så man kan ta sig lös. De fattade inte vad vi snackade om trots at vi försökte förklara. När vi fått hjälp, typ, kom en gubbe och frågade efter b7462FF12-or eller något sånt. Vi passar inte in på biltema.

Knucklebumps är inte ute men något mer inne (mest på skoj) är skullbumps.

Det heter inte längre emo, det heter Edward. Tack Twilight för att ni hjälper oss förnya språket.

Slutligen vill jag tacka Systembolaget för att de gör riktigt bra reklamer! Antiköputreklamerna är förmodligen de bästa som någonsin sänts på TV.

0235

Börjar väl bli dags för sängen, ögonlocken är tunga. Så tunga att jag skriver fel mest hela tiden. Eller också är det för att jag inte får se vad jag skriver förrän jag slutat, det går långsamt att uppdatera av någon anledning.

Chip och hej?

Får se om jag hittar en kabel för lite bilder imorgon.

Skämmes ta'me fan! 091221

Svininfluensan!

Seriöst, det var ett jävla liv, folk skulle dö till höger och vänster. Kommer hit, bygger upp våra förväntningar och sedan: INGENTING! Det är ungefär som att se Jeepers Creepers, den kan ta'me fan skämmes den med!

Snökaos och försenade bussar

Idag åkte jag till Umeå. Just nu sitter jag i Frans rum och skrattat åt honom och Johanna. Hon är jättearg för att Frans gjort någonting han inte låter mig skriva om. Det är med andra ord något så hemskt så att det måste cencureras. Johanna undrar då förbannat vad han ätit, varpå han svarar att det är hennes mammas mat. De har ätit där två dagar. Det gjorde inte Johanna på bättre humör.

Any how... bussen jag skulle åka med var 55 minuter försenad p.g.a. att det var väldigt halt. Långtradarna tog sig inte upp för backarna innan Härnösand vilket orsakade lite trafikproblem. Men väl på bussen gick det bra.

Sedan jag kom fram har vi, Felix och Frans, flummat runt, tagit bilder och irriterat Johanna. Vi är ganska intensiva. Blir filmkväll ikväll och imorgon är jag julklappshjälp.

Frans och Johanna har nu töntat sig i sängen under hela tiden jag skrivit. No fair!

Fest med tjejerna 091219

Yes, här är lite bilder från förfesterna, 26 stycken. En kväll med dramatiskt slut; blev hotad på alla möjliga vis.

Bilderna är av varierad kvalitet, orkade inte bry mig så mycket om inställningar. Och dessutom lyckades jag ta hur många dubbelfokus som helst. Men det skiter vi i och visar ändå. Jag skulle också vilja veta vad ni föredrar: vill ni att jag slänge upp ruggigt mycket bilder som jag gjort nu denna helg eller föredrar ni några väl utvalda?Vi har hos Anna.


Vill man inte vara med...


... så tvingar man!


Så en snabbis förbi hos Claes och säga hej till grabbarna.


Bakispizzabilderna från lunchen får ni vänta på.

Mika spelar utan publik?

Spotify har nu ett inslag om att de fått klagomål på Mikas reklam. Hysteriskt roligt, även om det är ett skämt.

Syftet är att påminna och i den påpekar de också att det finns biljetter kvar. Överraskad? I'm not!

Klockan nio sätter jag mig på bussen till Umeå. Skoj skoj! :D

Uppehåll i bloggandet?

Måndagen den 21a åker jag till Umeå klockan 09:00. Där ska jag hälsa på min älskade storebror. Efter besöket bär det av till Örnsköldsvik för att fira min gamle vän Jesus födelsedag. En hyvens kille. Right Per? Minns du -54? XD Bra år!

Any how...

Jag kommer vara borta till den 28e, först då kommer jag tillbaka till Härnösand. Jag skall försöka hålla igång bloggandet ändå så gott jag kan men dessvärre kan det blir mindre än jag själv önskar.
Senast i Uemå 090829. På tiden att jag åker dit!


Bakis och Birsta

Gårdagsmorgon började med att lämna en bilnyckel till Hugo. Jag hittade honom och Per i bäddsoffan efter en tung natt. Enligt dem själva delades inte soffan, Per skall ha sovit i sing egen säng och sedan kommit in på "morgonen".

Efter lite skitsnack blev det en resa till Birsta med Niklas. Eftersom jag höll i kameran har jag nu hur många bilder som helst på honom, fina som fula.

 

Är det bakis? Tror det.

 


Niklas ser fram emot resan

 

 


Kul i bilen! :D

 

 

 


Träffade en Tobbe.

 


Haaaaallelujah!

 


Kameraövervakning och kortförbud. Didn't care.

 

 

 


"Se glad ut." Bra jobbat Niklas!

 

 


Skämmes ta'me fan! 091220

Vi fortsätter racka ner på Twilight. Denna gång är det dock varken filmen eller karraktärerna, det är skådespelerskan.

Kirsten Stewart, Skämmer ta'me fan!

Enligt diverse olika tidningar fuckar hon inte bara upp deras liv i filmerna utan nu också på riktigt. Hänt bild har t.ex. fyller de två första sidorna med bilder som visar hur hon flörtar med både Taylor Lautner och Robert Pattinson. Det har länge sagts att hon dejtar Pattinson och nu kom uttalandet om Taylor: Taylors självsäkerhet attrahetar mig!

Chic skriver däremot att unge herr Taylor hela tiden är på sin flickväns Taylors musikvideoinspellning och de... pussas.

Dock ger jag henne ett poäng för att hon är snyggare på riktigt än i filmerna.
Information och dumheter

Alexandra berättade något uppenbart för mig, som jag missat. Man kan ändra i texten för ens länkar på Facebook, själva inläggstexten behöver inte synas. Det är magiskt. Man klickar på den så får man ändra bäst man vill. XD

Rösträknaren hos Halebop är mongo och visar olika siffror för alla, så jag har ingen aning hur många röster jag eller andra får. Detta gör det ännu viktigare att ni alla röstar och får andra att göra det. Pretty please!

Jag tycker inte om tomterösten i Bokus julreklam på Spotify. Jag tror faktiskt jag tycker ruggigt illa om de flesta tomterösterna.

Idag var jag på bio och såg affischer för Alice i underlandet. När man tänker efter, är inte den väldigt lik Trollkarlen från Oz? De försvinner, de flummar runt på ett konstigt ställe, får hjälp av konstiga saker, måste spöa på en elak kvinna och BOOM! they're back.

Jag behöver också dementera att jag köpte ut snus. Det var till någon över 18 och får då inte räknar som att köpa ut enligt några gnälliga grannar. ;) *host*SigneochSara*host*


 
Uppdatera din spellista

De två första är skrikiga, tre och fyra är ganska lugna. Nummer fem är hiphop från 1996 men ruggigt bra.

The Bled - Starving Artiste
Across Five Aprils - My Sins Stacked to Heaven Sagt förut men säger igen.

A Day to Remember - You Had Me @ Hello
Haste The Day - Janet's Planet

Fugees - Family Business

Slut på Scrubs... for good?

Ryktet säger att ABC inte tänker fortsätta med Scrubs. Från och med januari kommer de tydligen att visa avsnitten i block på två timmar för att få slut på avsnitten i denna säsong.

Har Scrubs blivit så dåligt?Shopping!

Ja, det kan ni ju tro. Jag köpte ingenting alls, även om jag hittade ett par vrickat snygga byxor jag vill ha. Jag följde dock med Niklas till Birsta igår för att vara lite smakråd på julklappar. Jag gjorde ett ganska bra jobb tror jag. Och fotade en massa. I en butik blev jag tillsagd, där fick man inte fota... så jag gjorde det ändå. ^^ Moahaha!

Bilder kommer under dagen, promiss!

Skämmes ta'me fan! 091219

Bella Swan (gnälltjejen i Twilight) för att hon flörtar med massa olika pojkar. Inte okej Bella! Tänk på stackars Jacobs känslor, han kärar ju ner sig stenhårt och du bara... nä, jag är med den bleka kille.

Snabb sammanställning av filmen. Stor spoilervarning!

Gnälltjejen är med den bleka killen, tills han drar. Då är gnälltjejen typ med vargpojken, som skyddar henne från elakingar. Sen tror den bleka killen att gnälltjejen är död och försöker bli dödad av det stela gänget för att han blir emo. Men gnälltjejen räddar honom, de återvänder tillsammans och gnuggar det i vargpojkens ansikte... så hårt att han blir ledsen och springer till skogs. The end.


Bild stulen från fanpop.com


Förändring

Jag slutar lägga ut länken i mina facebook-updates. Adresslänken kommer att finnas kan och ibland lägger jag säkert ut hela men inte jämt. För gör man det kan man läsa alldeles för mycket av innehåller bara genom att titta där. Vilket kanske gör att folk tycker sig veta tillräckligt och... det är inte bra. Då läser de inte i bloggen. Risken är väl att folk inte går in i bloggen just för att de är lata eller inte bryr sig och... det är inte heller bra. MEN VAD SKA JAG GÖRA DÅ?! Allt blir ju bara fel. Bu hu hu? Eller?
Det här är en toarulle med en halv valnöt fasttejpad på. Öh, nu tänker du säkert: vadå, gör inte det ont att ha den mellan benen. Och... jo, det gör ont som fan!
Men! Jag tog med den här byttan med tjära som man kan doppa den i. Åh nu kanske du tänker att :
Hallå, 25 liter tjära i fittan, det kanske inte är så bra om det blir kvar sånt där inne, med känsliga slemhinnor och sånt... och nä, det är det säkert inte. ...
Dä ä fäst!

Fest hos Per med bra människor innebär mycket bilder. Så jag tänker inte hålla tillbaka. Däremot lägger jag dem som miniatyrer. Mer klickande för er. ^^ Have fun!

Ångrar mig, roligare med stora. ^^

FÖCK! Ångrar mig igen, det blev alldeles för många, måste ta miniatyrer. Gör en textlistan till dem nedanför.

Oj, det blev 38 bilder. Jag skiter i att skriva kommentarer. Per och Hugo skulle kunna vara syskon. Bild nummer 16 skall tydligen vara min sängkammarblick. Signe och Sara ville som vanligt inte vara med på bild.
Dumt nog tog inte jag några bilder i slutet så det är knappt några bilder alls på de nyhemkomna; Camilla och Malin. :(

 


Ironman II

Här har ni trailern/spoilern.

Det finns lite hud, tuffa dräkter och massa action. USA premiär 7e maj.

 


Minska ditt vokabulär

Jag skickar mellan 1500 och 2500 sms per månad, oftare mer än 2000 än under. När man skriver så mycket lär man sig när man måste byta ord och vilken ordning de ligger i.
Sedan min telefon gått sönder och jag använt den jag lånat av Niklas är det inget som stämmer! Skriver fel hela tiden och allt tar längre tid. Jag är inte heller van vid knapparna så jag får ont i tummarna. :( Värst av allt är nog att det saknas massa ord och att den är hysteriskt långsam. Det är som att skriva på en laggande dator, texten dyker inte upp förrän man slutar skriva. Vilket gör det ännu mer irriterande att orden inte ligger rätt och att alla inte finns med. Vet ju inte om jag skrivit fel förrän jag slutat skriva och då kanske jag skrev fel i början och måste skriva om allt. och och och och... FÖCK!

Är det på riktigt?

Jag har hittat något helt otroligt! Jag vet inte om det är på riktigt eller inte. Är det ett skämt så är karln ett geni. Är det på riktigt däremot så vette tusan om det står rätt till. Det är ju något som brukar göras parodier på så om det faktiskt nu är på riktigt så... god damn! XD

Klicka här och förundras.

Skämmes ta'me fan! 091218

Dagens Skämmes ta'me fan! handlar om... föräldrar.

I Allehanda finns idag en artikel om hur dåliga resultat eleverna i härnösands skolor får. De har fått till den 16e mars 2010 på sig att genomföra... någonting. För längre än så har de inte fått på sig innan de måste redovisa resultat på de brister skolinspektionen pekat ut.

Jag brukar ganska ofta gnälla på att dagens ungdom är kass i huvudet men jag brukar däremot inte ge skolan skulden. Skolan roll är att utbilda, inte uppfostra. Socialisation bör vara föräldrarnas ansvar. Det är också föräldrarnas och barnen/ungdomarnas ansvar att skolan sköts. En lärare har ansvar att utbilda de som närvarar på lektioner och de som vill lära sig, inte att jaga skolkare. Läraren har också ett ansvar att de hängivna eleverna inte störs av de andra puckade stackarna som inte håller käften.

Uppfostran ligger i händerna på TV och internet. Föräldrar har nu för tiden bara försörjningsskyldighet. Åtminstone verkar de tro det. Skolan ska inte tvinga elever att prestera bättre, föräldrar skall tvinga barn att göra det.
Oldies II, Cool edition

Lite mer väldigt gamla bilder på mig. Denna gång har vi cool-tema, för att visa hur cool jag varit genom alla tider. Hipp som Grynet. Inte 100% om kronologin är rätt men den är markerad med siffror.


4

 


3

 


6

 


1

 


2

 


5

 

Ikväll blir det fest hos Per. Det innebär festbilder imorgon. Yay!Nikon D90 i julklapp

Ni vet att jag måste lämna tillbaka den kamera jag använt till min mor. Med er hjälp och lite tur kan jag nu få en D90 i julklapp. Klicka här och hjälp mig få så många röster det bara går. Tell your friends, tell your parents, tell your neighbours! Ge mig en D90 i julklapp!
Avslutning

Spännande värre. Sumodräkter, Mer och pepparkakor. Låter det inte för mysigt? ^^

Jag är nu trött och hungrig. Jag har gjort mer idag än jag brukar så det kanske är därför. Helt otroligt vad avlegad jag är. Däremot är jag bjuden på personalfest den 29e. Wiiie! Tackar så mycket för den inbjudan. Jag kommer mer än gärna.

På tal om fest så är det ju en festdag på ingång och jag har verkligen ingen som helst aning vad jag ska ha för mig. Frans, vad ska du och Johanna göra? Simon, om du läser min blogg, vad hittar du på? Per, har du kommit längre i dina planer? Kim - har du något speciellt för dig? Jag är sugen på att ha roligt. Nyår brukar ju inte vara den bästa festen, folk har för stora förhoppningar.

Jag ska förresten köpa ut snus sen. I know, it's nuts.


Johanna och Lovisa.

 

Kristin

 

De vill inte att jag laddar upp denna.

 

Bye bye


Skämmes ta'me fan! 091217

I dagens Skämmes ta'me fan! har vi någon jag och många andra irriterat sig på väldigt länge. Allt för ofta dyker han upp i Spotify och nu får det väl vara nog!

MIKA, skämmes ta'me fan! Sluta som artist!

MIKA har gjort skit som Grace Kelly, Lollipop och lögner som Big Girl.
Jag gör faktiskt något

Två platsansökningar skickade, ska nu hänga tvätt och sedan springa på stan. Måste få papper påskrivna och skicka in så jag får lite pengar. Tro om jag hinner träna innan jag ska vara med på Unga Örnars avslutning. Humm humm...


Tänk vad man sett ut. Tro om jag skulle vara snygg i rakat nu.


Happy fashion

Glatt mode och bra humör.

Just denna gång ska jag inte ens ta mitt stilmässiga mode utan nedan hittar ni "riktigt" mode. Koftan faller mig i smaken.
Medan ni tittar bör ni helst lyssna på Sneaker Pimps - Lightning Field

Acne Easy jersey, 595kr, finns på Acne

 

Active wear kängor, finns på  la redoute för 899kr

 

Björn Borg Ruskind Hi, 1242kr finns på Smartguy

 

Vet inte vad/var eller hur mycket.

 

DND kofta, 932kr, finns på Smartguy

 

Fluga, 99kr, Ellos

 

Humör lynlåstrøje, ordinarie 932kr, nu 621kr, Smartguy


4 månader nykter

Idag är det 4 månader, inte en droppe har druckits. Minns inte när jag slutade snusa men det är ett tag nu det också. Rökningen var väldigt länge sedan och koffein har jag aldrig haft ett så stort intag av så det tänker jag inte ens skryta om att jag slutat med helt. Colo och trocadero är den största uppoffringen där... men inte en särskilt stor.

Så grattis till mig, eller nåt.

Imorse var det tolv minusgrader, typ. Kändes ruggigt kallt. Dags att ta fram långkalsongerna! Inte snygg, inte bekvämt men varmt blir det. Det ska fortsätta vara kallt under helgen, lite lite varmare i början av nästa vecka. Så ni vet.Till er som avskyr barn i film

Jag är nog inte den enda som tycker det är obehagligt med barn i filmer. Det är faktiskt riktigt läskig skit! Nu är det så passande att det kommit en film... med bara massa läskiga barn! Finns det något bättre när en liten snorunge med lockigt hår tittar på dig medan du sover? Skulle inte tro det! :D

The Children handlar om några familjer som åker på semester över jul, sen går allt åt skogen. Överraskad? Nope, det är ju barn det handlar om.

 

 


Skämmes ta'me fan!

Dags för ett nytt inslag i min blogg.

Skämmes ta'me fan! är ett dagligt inlägg där jag skriver om någon/något som fan borde skämmas!


Det här första inlägget är dessutom lite speciellt för här är det flera som borde skämmas, även om de har lite med varandra att göra. Det är nämligen Elle's lista över Sveriges sexigaste män och första platsen på denna lista Dennis Lyxzén.

Listan över sexiga män fortsätter med Zlatan, Pelle Almqvist, Henrik Larsson och Torkel Petersson. Tidningen Elle har tydligen ingen som helst smak.
Dennis Lyxzén, 37, bör skämmas för att han är ihop med, 16 år yngre, Amanda Jensen. Amanda kan få skämmas lite hon med.

Aftonbladetartikel om Elle's lista

Aftonbladetartikel om Dennis och Amanda

Plaza Kvinna kan däremot få lite pluspoäng. De har satt Mando Diaos sångare Gustav Norén på första platsen i sin lista. Betydligt mer välförtjänt än Dennis.
Att Gustav har en juste yta är dock inget nytt, inte senare än 2006 låg han på listans förstaplats. Han har också kallat Kent för att trött dansband. ;D


Hittar faktiskt ingen snygg bild på Dennis Lyxzén så det blev en extra ful.

 

Gustav Norén däremot!Sveriges blogg-elit

Jag försöker verkligen, jag gör det. Tittar igenom hur många nya bloggar som helst varje dag. Men för tusan, kan ingen skriva om något spännande som jag vill läsa eller i alla fall lämna en kommentar till? Ni kan få några exempel. Det är bloggar som jag gått in på genom Nya inlägg på blogg.se-startsida.

Felicia Larssons inlägg om hur mycket hon tycker om sin hårfärg
Jessy Silfving om Idol-finalen
Moa är ägare av Finnbloggen
Therese, Falubusan, lade i alla fall upp ett inlägg med snygga kläder ... och ett om kyckling. Ser inte så lyckat ut.

Det vettigaste jag hittat är en musikblogg, även om den är ful, det är bra tänkt!

Jag förstår att Kissie kastar skit på alla andra och deras tråkiga bloggar.

Pips på en bra blogg? Lämna en kommentar.

Facebook flares

Yay, vi kan göra flares på facebook. Jag tror att alla har sett det nu. Men varför är ju frågan? Du kanske inte får svar på den frågan här men du får lite onödig kunskap om koden för att göra det. Exciting, I know!


Självkritik

Nu börjar jag verkligen ledsna på mig själv. Jag har släppt alla mina rutiner. Jag tränar inget, det ser ut som skit i lägenheten, inte gjort något jag skulle idag. Alla papper ligger kvar på skrivbordet; där jag la dem för att se till att det blev gjort. Bra Felix, you're a bum!

Drog hem något tjosan till Voodler men det hjälpte inte. Behöver nog uppdatera drivrutinerna för mitt grafikkort men jag är så jävla lost så jag inte ens minns vad jag har.

Jag är fortfarande en väldigt glad person men jag är förbannad på mig själv. Jag har låtit mig bli något jag brukar kritisera som tusan. Är man missnöjd är allt man behöver göra styra upp det. Så varför styr jag inte upp skiten? Det är inte svårt att bara börja träna lite. Fuck, jag har ju all tid i världen nu. Nästa gång ni ser mig, ge mig en slap i ansiktet och be mig ta tag i mitt liv.

Hur är man genuint lycklig? Jo, när man faktiskt bara har som själv som sällskap en längre tid men fortfarande trivs, då tror jag man är lycklig på riktigt. Trygghet och glädje i att vara sig själv = lycka.

Voodler

Fick precis min invite till Voodler och har installerat det. Grejar med lite småtjafs nu för att det ska fungera rätt. Får väl se hur det går. Misstänker att min dator kanske är lite för slö för det egentligen men förhoppningsvis inte, täcker kraven tveklöst men Michelle är ju lite speciellt. Skulle eventuellt vara grafikkortet som inte riktigt orkar med, vi får se.

Men 13Gb ledig för lagring..? Ska det vara nödvändigt för att streama en film?

 


Photoshop och en tuff start på dagen

Photoshop används av många för att snygga till sina bilder lite. Jag vill bara påminna er om att jag ej är en utav dem. Alla mina bilder är original, med eventuellt undantag för bilder jag googlar fram men de är ju inte mina bilder. Det är alldeles för svårt att få snygga bilder när det är väldigt mörkt ute.

I vanliga fall brukar min blogg ha några besökare varje natt efter 0000 men så var det inte idag. Jag loggade inte och hade inte haft en enda. Dagen börjar på noll.

Det kanske inte heller har undgått er att jag tycker kyrkan är ett toppenmotiv och att jag gärna fotar i stadsparken. Denna morgon var inget undantag. Snöigt och fint, kallt som tusan om händerna. Jag ska köpa fingervantar utan fingertoppar. Smaaaaart Felix! ^^

 

 

 Fat Freddy's drop

På morgonen ska man inte stressa, det tar allt för mycket energi. Jag vill säga att drum'n'bass är en bra start på dagen men det skulle inte vara riktigt sant.

Fat Freddy's drop är däremot en riktigt bra start. Vakna, piggna till och sakta in.

 

Idag måste jag greja med massa papper och försöka hitta ett jobb jag vill ha.


2009-12-15 - The ending

Så jag gick ner till Signe och Sara en sväng. Där fanns också en Johan och en Emma.

De har nu ett verkligen gigantiskt katträd!
(Tjock kattx2)=stort kattträd

Mina händer och fötter är väldigt kalla, jag vet inte varför. Måste! Måste verkligen ta tag i träningen! Har ju massor med tid så... varför gör jag det inte?

 

 

 

Säger natti.


Vilja vs. borde

Vid närmare eftertanke är jag inte det minsta sugen på att plugga engelska. Jag kan tänka mig att prata massa engelska eller skriva något på engelska men... grammatik? Skulle inte tro det! Så jag tänker nog inte gå den kursen.
Emma tipsade om att jag borde gå en fotokurs. Tyvärr finns det inte så mycket fotokurser att gå här i närheten.

Jag har alltså kommit till slutsatsen att det inte blir engelska och att jag verkligen vill jobba den här våren och sommaren. Så, är det kanske dags att inte vara så kräsen? Ja, det är definitivt dags för det. Problem är följande: Jag vill verkligen verkligen inte jobba med gamlingar! Jag vill inte duscha någon, jag vill inte torka avföring. Jag tror jag skulle må allt för psykiskt dåligt av att sitta i en matvarubutiks kassa, jag kan inte vara tillräckligt trevlig. Det räcker ju med att jag står i kön när det kommer nutcases, kan jag inte behärska mig då jag inte ens behöver hjälpa dem, hur ska det då gå när jag faktiskt behöver kommunicera, förstå och... ojoj.

Det är många som säger Jag vill inte jobba idag. Mitt jobb är så tråkigt. Var nöjda att ni har jobb, jag skulle utan att tveka byta med många av er.
Lotion, inte motiverande.


H&M-bling, inte motiverande


Behöva lämna tillbaka kameran, inte motiverande!


Inne- och Utelista

Inne!

Digga/mima till musik du lyssnar på. Gunga, guppa eller liknande.
Stickat.
Twitter. Jag avskyr att det är så men... det är ju så. :(Ute!


Autoplay. Att komma in på en site och någon låt eller film automatiskt går igång.
Blingade mobiler. Not cool.
Paljettleggings. Jag vet att H&M börjat sälja dem men, det innebär ju inte att ni måste köpa dem.

Bling, paljetter och diverse annat som kan blänka en massa är helt enkelt inte inne.

Jag sov en stund på förmiddagen idag och var med om något fruktansvärt. Jag dreglade (vill alltid skriva drägglade så om jag gör det menar jag dreglade) som en tok och gnuggade in ansiktet i det. Sen luktar jag äckligt.

Jag har ett finlandssvenskt alter ego som heter Seppo. Han talar väldigt långsamt och säger allt som ett snusk.

Mindre snällt efter sex.
- Jag hoppas du inte har något
- Nej det är lugnt, jag hade HIV men det försvann.
- Va?! Vad då hade HIV men det försvann?!
- Ja, det försvann. Det blev AIDS eller nåt, jag vet inte var det tog vägen.

Bortskämd

Ett jobb hade inte varit så svårt att få. Jag vet ett par jobb jag skulle kunna få men väljer att inte ta, för att jag inte vill. Kompisar gör jobb de egentligen inte vill men de fortsätter ändå. Men jag..? Nej! Har fått lite skuldkänslor för det.

Jag och Signe lagar mat. Potatis, korv och senapsås. Efter vi ätit ska vi bygga ihop jättekatträdet som de vann.

Min motivation är noll. Okej hejdå!

Räddar världen V

Idag fick jag tidningen där artikeln från ungdomscafét var med. Den sades vara ganska liten men jag tycker att en halv sida är helt okej. Tråkigt är däremot att de skrev med den minst tillintetsägande kommentaren de kunde hitta från mig.


Click me!

Click me!

Jag var på ett Avstamp idag. Farbror Polisen var där och hade öppet forum. De kunde inte svara på ungefärlig utryckningstid en Söndag 23:00 när inget annat händer. Vad han tyckte om att de stryps intagningarna till polishögskolan gav han inte heller något rakt svar på, fick lite snack om att vi behöver fokusera på kvalitet nu; vilket jag håller med om. Tråkigt nog kunde han inte heller informera något om den nya polishögskolan. Alltså att det ska vara en mer teoretisk högskoleutbildning för innepoliser.
Någon frågade om det faktiskt inte är rättvist att poliser i större städer har högre lön, då de kanske tar större risker, svarade han bra. På en Lördag i Härnösand är det 2 patrullerande poliser, i större städer är det fler. I relation till antalet berusade puckon på krogen är det ganska likt.
Ryktet om att alla våldtäktsmän ska sättas i det nya fängelset kunde han inte bekräfta, men tyckte det lät konstigt. Något jag tycker är konstigt är att poliser endast får akutvårdsutbildning.

På försäkringskassan/skatteverket (ja, de sitter ihop nu för tiden) jobbar det två personer. Egentligen är det en person för de är ungefär lika effektiva som en halv person var. Både krävs för att hjälpa varje enskild besökare.

Black and white

Det har snöat sedan igårkväll! :D Som vanligt är jag uppe med tuppen (lustigt uttryck, jag har ingen tupp att vara uppe med) och var ut en sväng. Det räckte inte med att vara ute igårnatt. Det är hysteriskt vilken skillnad det blir med lite snö och, tänka sig, jag kunde bli ännu lite gladare. Happiness OD!


Jag och Frans pratar om att jag hade nytt besökarrekord igår.
Frans - Haha. Det är alla som googlar på barnporr som hittar dit nu. :P


Kuljlappar

Gick ned på stan för att håller Per sällskap vid julklappsshoppingen. Per var klar på ungefär 10 minuter, sedan flummade vi mest runt innan han gick hem. Själv gick jag till Rutiga Duken där jag hittade. Sara, Anna, Annie, Michaela, David, Marie och Kattis. Sedan fortsatte flummande på stan en stund, nu är jag här.

Pictures!

Per, sluta ropa när jag tar bilder.

 

Swipe!

 

 

Chibi! Om de ändå fanns i min storlek.

 

 

Söker årets julklapp.

 

Morteln! :D

 

Sexual harassment panda

 

Sen var tiden med Per slut. Mer av bilderna från dagen kommer imorgon.Stackars isbjörnarna.

Ego brain

Vad kan man göra medan man lagar mat? Man kan antingen titta på maten, kanske prata lite med den, ge den ett namn så man får skuldkänslor av att äta den eller... ta bilder på sig själv. Blixt + stor bländare + lång slutartid = loads of fun! ^^
Maten fick inget namn den här gången, även om jag i skrivande stund börjar fundera på om baconet en gång var en gris med ett namn. Denna tanke och att julen nalkas gör att vi kastar en tanke på Jonas Gradell.

MAMMAN: ... Gör som er far, se så girigt han tar för sig av skinkan! Allt jag kan tänka på är att denna skinka en gång satt på en lycklig gris! Allt jag kan tänka på är att denna skinka en gång satt på en lyckligt hoppande och skuttande gris som förnöjt grymtade och bökade i jorden! Allt jag kan tänka på är att också denna gris hade en mor som bar honom i sitt sköte. Vad allt drömde väl inte denna grismor att hennes barn skulle bli, vad allt hoppades hon inte, vad allt utstod hon inte...

FIA: - (börjar gråta) Jag vill inte ha nån skinka! Jag vill inte ha nån skinka! Jag vill inte ha nån skinka! Jag vill bara ha grönsaker.

MAMMAN: - Jaså, nu duger inte maten längre. Det var just snyggt. Så snällt av Fia att spotta sin mor i ansiktet på själva julafton.

 I Hannas blogg finns mer bilder på skyltdockorna.

The Sounds - Crossing the Rubicon

Min blogg, min dag

är till för er underhållning samt för mig att göra vad jag vill i. Just nu är Twilight ett stort samtalsämne. För att underhålla ytterligare har jag därför plockat fram något spännande. För de som gillar filmen/filmerna är det kul för att: det är faktiskt lite sant. Speciellt när det gäller Pants. För de som inte gillar filmen/filmerna: ni kommer tycka det stämmer som fisken i vanten. Eller är det handen i vattnet? Skit samma.
Detta är roligt!

Har för mig att jag lovat bort mig idag/ikväll men jag minns inte alls vad jag sagt jag ska göra. Om någon har planer med mig, säg gärna till. MEN INGET LJUG NU!

Jag var uppe tidigt imorse för att fota marshaller på stan. Ett problem uppstod dessvärre. Bilarna har lampor, gatljusen lyser och helt plötsligt blev det usch och fy så trist. Därför väntade jag ett tag tills det var mindre trafik. ^^ Som att det spelade någon roll eller?! Nu var det ju ljust och inte alls lika fint längre! Värst av allt: Fortfarnade lika mycket trafik. Snyft snyft. Och... och och och, jag glömde ändra iso.
Så efter jag tagit lite bilder jag inte alls är nöjd med gick jag hem, hittade en rolig Twilight-sak och hittade på en liten lista med ursäkter varför mina bilder inte är så bra.

Jag behöver få besked om jobb snart, annars blir det engelska i vår. Tyvärr är jag inte så pepp på att läsa engelska till våran, det är min nödlösning. Jag vill jobba fram till nästa höst.


 

 


Okej, jag är nöjd med den här.

 


Jag är han med den rosa sjalen.


Oops there goes gravity, Felix has lifted

Jag har två bra citat som behöver delas med världen. Vettigheten är allt för hög för att dessa skall hållas hemliga.

Annie - A SHEWOLF IN YOUR CLOSET, ditt jävla pucko, släpp ut den så att den kan andas!
Niklas - Men det är ju svårt att säga, jag menar, förintelsen var ju roligare än henne.

Scary Kids Scaring Kids - Degenerates

Slipknot - All Hope is Gone
Melt-Banana - Feedback Definciency Något helt vrickat! :D Just denna är lite segstartad men ca två minuter in så!  Försök lyssna på flera låtar, de korta är mest störda. T.ex. Slide Down.

Tillbaka till något Felix-aktuellt. Jag fortsätter ha stora trust issues. Jag känner mig ospeciell och lättlurad, som att alla har hemska hemligheter som jag inte får veta, att alla bär på något som kan såra mig djupt om jag visste. Känslan av att vissa söker dessa hemskheter och med flit struntar i vad jag känner/tycker/tänker. Jag vill kunna strunta i vad andra gör och säger, vara lite kall och inte bry mig, som jag en gång var. Min rädsla ligger inte i händelser riktigt utan i att jag kanske inte får veta. Jag har blivit en infoholic.

Jag får konstiga "tvångstankar" att jag inte borde lyssna på musik om jag går ute på nätterna. Tänk om någon t.ex. skriker på hjälp och jag inte hör. Föreställer mig den desperation som skall kännas när man ropar efter hjälp och bara ser någon gå helt obrydd förbi. Varför kan jag inte rädda alla?

Which bring me back to people. Jag har tappat tro på människors godhet. Har säkert mig själv att skylla lite, trust issues efter oanade händelser jag inte trodde jag var kapabel till. Jag har svikit mig själv och om jag gör det, jag som faktiskt är den mest pålitliga personen jag känner, vad gör inte andra mot mig och varandra?

Zombies and vampires

Jag själv, Per och Niklas har kollat på UFC 107 ikväll. Bra matchar, inga större överraskningar i resultat.

Kim (misstänker också att Johan och Emma håller med honom)... ni behöver acceptera att New Moon är inne.

Jag har lite filmtips, ett seriöst och två oseriösa. Ni får själva lista ut vilket som är vilket. First up!

Nr 1. Lesbian Vampire Killer!


Nr 2. Zombieland


Nr 3. Död Snö


 1. Lesbian vampire killers: Grabbar som måste döda lesbiska vampyrer innan de själva blir dödade.
 2. Zombieland: Hur man överlever en värld full av zombies.
 3. Död snö: En norsk film + nazister + zombies = Lots of fun for the whole family. Måste ju ses!

Tonight we're gonna make it happen

Ikväll blir det UFC 107 med grabbarnagrus. Lär bli wack, riktigt bra line up!

Igår gick jag och såg på Kapellsbergs luciatåg och konsert. Det var betydligt bättre än esteternas, inte helt överraskande. Efter det hann jag ta en tupplur och äta innan jag gick till Gennys. Tyvärr blev det så mycket fix och crap med fröken Fällström så att träningen försvann. Doh. Och idag... vette tusan om den blir av idag heller. Måste ta tag i det. Mår alldeles för dåligt av att inte träna. Tur att det finns så mycket annat som gör mig överdrivet glad, t.ex. mina vänner. ^^

Lite bilder från luciatåget och mer info om Mia Fällström-storyn kommer senare.

Konspirationsteorier

När jag för lite mer än fyra år sedan blev ihop med Fia tog en tanke fart i mitt huvud. Eftersom jag strulat runt en del fanns det givetvis några som var mindre nöjda än jag var, låt oss säga att vi hade olika mycket intresse. Så när jag hittade en helt otroligt söt, smart och alldeles, bättre än en bal på slottet, underbar flicka - då blev jag lite paranoid. Vad hade jag gjort för att förtjäna någon så bra? Det fanns bara ett svar.

En stor fet konspiration! Alla kvinnor, jag menar alla, hade gått samman för att hitta den som skulle passa mig absolut bäst! Och så, när jag var som allra mest kär, då skulle hon dumpa mig och alla skulle få sin hämnd på män. För kvinnor har en hämnd att ta ut, eller nåt.
I alla fall; jag har börjat misstänka att det kanske inte var så. Dock finns tanken kvar. Är det så det egentligen är? Är det så det kommer bli nästa gång jag träffar någon? Blir jag lurad och bedragen?

Ser Fia ut som ett hämndlystet monster som tagit fanan i kvinnors strid mot män? I think not. Förövrigt en av mina favoritbilder på henne. ^^


Fashion

Jag är i behov av en ny jacka och vilka gör snyggast jackor?  J-Bros
Ge mig nummer 2!Förvirra, försumma

Livet är bra lustigt, rätt som det är börjar allt snurra igen och man tappar kollen. Ge mig ett utomstående perspektiv på något ni inte vet vad det handlar om, please. Tackar! Skriv bara en åsikt utan substans, fungerar säkert.

Nya Scrubs är inte riktigt vad det varit men rätt som det är kommer det gamla tillbaka igen och man blir alldeles glad i hela kroppen. Dock finns det några karaktärer jag verkligen inte tycker om.

Jag får hela tiden en känsla av att jag glömmer något. Undra vad det är.

Snygga kläder för flickor.
Lucia och trötthet

Luciatåget i kyrkan var roligt. Ett av de bästa sångprogrammen jag någonsin sett estet göra, riktigt roliga låtar. Det var också ett riktigt kul framträdande fyllt med dans och tärnor som hoppade och tjöt. De flummade ur totalt.
Det som orsakade problem iår var en en lite underbemannad (feg?) basstämma och ovana tenorer. Trumpetpojkarna på Ohelga natt lyfta dock.

Jag har legat i sängen mellan 1230 och 1630. Mitt huvud känns grötigt och kroppen som spagetti. Jag vet att jag borde äta något men känner mig mest bara illamående. What to do... what to do.
Renbäddad säng har jag i alla fall.Härnösands gymnasiums nya rektor
Ser de inte för lyckliga ut


Trumpetpojkarna


En riktig stjärngosse

Räddar världen IV

När jag räddade världen i Örnsköldsvik fick vi spela ett spel som GoEnterprise har gjort. Inte helt oväntat så vann mitt lag. ;) Nu har de uppdaterat sin blogg och i den kan ni läsa lite hur jag ledde mitt lag till vinst.
Jag pratade precis nu med Sofia, en av medarbetarna på Allehandas redaktion och någon artikel på nätet blev det inte. Däremot kom det en i tidningen, som hon nu alldeles gratis ska skicka ner till mig. Den har jag förmodligen på Måndag eller Tisdag. Slänger upp något fint då.

Räddar sig själv

Jag vägrar vara på dåligt humör! Förra gången lyckades jag vara med i typ 1½ timma. Idag har jag varit det sedan jag vaknade men nu är det för tusan nog! Nästa gång jag verkar bli på dåligt humör, säg fan ifrån om jag inte verkar styra det själv. Ska inte låta mig slås ned och bli en ledsen eller arg Felix igen, jag trivdes inte så. Jag trivs att vara glad!

Skratta och ha roligt...

Det var inte mycket marshaller på stan, en total besvikelse. Däremot tror jag att esteterna har luciatjosan i kyrkan idag så tänkte gå dit klockan nio. Hoppas de har som de brukar, en gång 0800 för gymnasiet och en 0900 för allmänhet. Eller om det är tvärtom, skit samma.

Tog några bra morgonslitenbilder på mig själv i min frustration över marshallfiaskot.

Min blogg, min besatthet, min kärlek. Tack bloggen och läsarna, ni får mig att ODa på lycka. Ja, jag har ett ombytligt humör denna morgon, följ med spänning hur det utvecklar sig.

Bättre! Ruggigt bra till och med! Four Letter Lie

 

 


Avslutningsvis; Grattis, Sixten, Siri, Sara och Signe som vann Lussekatt 2009!Call 0800-whatever

Igår var en alldeles för slö dag. Sov för länge, gjorde för lite. Lite foto och sedan fika... that's it. Idag känner jag mig som tidigare nämnt, aningen mosig och kommer nog därför inte göra mycket mer. Massa mashaller på stan som behöver fotas. Tar nog med mig stativet.

Inte helt min stil men det är något nytt på listan Senses Fail - Lungs like Gallows

Man trodde att reklamen i Spotify inte skulle vara så dryg men... det är den.
Här är crap från gårdagen. Motivera mig!

 

 

 

High five (Utelistan men okej då)

 

 


Dåligt humör II

Jag är uppenbarligen inte längre Felix som alltid är glad. Jag har blivit Felix som är på skithumör ibland. Jag tror inte heller det är p.g.a. att min morgonkiss luktade Kalaspuffar, det var mest bara överraskande.

Jag känner mig lite ouppskattad tror jag, är nog ganska ful och äcklig också. Vaknade och kände mig sjuk, svettats och varit alldeles för varm hela natten. Fudging crap. Vem tyckte det var en bra idé att ge mig en förkylning eller vad jag nu råkat ur för. På tal om det kommer jag inte att vaccinera mig, fudge det också! Jag har en bättre plan: tvinga alla andra att göra det. Om alla andra har gjort det kan ingen bli sjuk = ingen kan smitta mig. Felix vs. vaccin 1-0

Jag tycker inte om att vara på dåligt humör. Har varit så glad på senaste att mitt dåliga humör sprider sig som en löpeld. Dessvärre är det också många fler som påpekar mitt dåliga humör än när jag var glad. Ingen tycker om mig längre.

Min blogg har blivit min besatthet. Jag behöver skriva hela tiden och mår faktiskt dåligt om jag får mindre besökare en dag till en annan. Vilket gör denna Fredag extra tung.

Jag litar inte heller på människor. Inte när jag är bitter och synisk i alla fall. Jag tror att de i min omgivning ljuger för mig, högst medvetet. Vore skönt att slippa den känslan. Precis samma känsla som jag fick när jag förstod att Fia skulle göra slut med mig. Vårt break firade förresten två år den 9e och vi glömde helt bort det. Doh!

Ont om tid

Så mycket att göra och så lite tid. Eller hur var det nu?

Det blir faktiskt inte mer spännande än såhär idag. Jag har fått låna en telefon av Niklas (tack tack) men den gör inte riktigt som jag vill att den ska. Får fixa med det imorgon istället. Och tills imorgon får ni också vänta för att läsa något mer spännande här.

Love you!Död telefon

Min telefon har dött. Jag råkade spilla vatten på mig själv. Min t-shirts uppsugningsförmåga vad dock inte så bra, vattnet rann av och ned i min ficka där mobilen låg. Doh! Felix är mindre glad och tar gladeligen emot alla bidrag till en ny.

Har också tänkt på hur saker och ting möts. Kastar man något mot en avloppsbrunn kommer du mer ofta än sällan att träffa gallret istället för att det åker mellan. Går du hem sent på natten så kommer det inte att passera några bilder alls, förutom just när du ska gå över vägen.

Snoops nya album. Överraskande bra det lilla jag lyssnat.

Bittens

Igår gjorde jag inte mycket under dagen. Det blev mycket slösurfande och bloggande. Strax efter 21-tiden började jag bli ruggigt rastlös och action krävdes! Efter att ha övertalat Per att följa mig till Bittens blev att bättre.
Inte det lättaste att övertala Per heller kan jag lova, han hade inga byxor på sig och när Per väl är byxlös... då fortsätter han helst vara det. Emma följde tack och lov också med när hon blivit försäkrad att Per var byxbeklädd.

På Bittens kan man träffa alla möjliga människor. Denna kväll bjöd på lite Sanna, Nils, Malin, Sarah, Madelene, Ida och Annie. Det var också en hel hög med vad jag gissar var; studenter. De såg alla ut att vara 16-18, lika många år som de kan ha haft promille i blodet. Ja, de var ganska fulla.


Har inte längst hals, bara som det ser ut.

 


Måååååå!

 


Sötaste Sannabilden någonsin

 


Erika på Bittens göra stadens bästa graviddrink!

 

 


Nils

 


Kul att det finns bilder på mig. Tack för hjälpen Per och Sanna!

 


Nå håhåhå!

 


Hemgång


Som ni önskar.

Therese önskade lite mer bilder så därför tog jag några. Inget allt för spännande men det är något att titta på.
Har ni önskemål på något speciellt ni skulle vilja se eller läsa om: säg gärna till så styr jag upp det. Självklart blir allt präglat av mina åsikter men det är ju poängen.Behöver bädda, sätta upp hyllorna och tavlor.

 


Bra skit vid min dator. Mobil, hårddisk, kniv, måttband m.m.

 


Jag tycker om min tröja.

 


Snyggtröja! ^^


Önskelista

Hej Tomten.

Hur stora är oddsen att jag får det jag vill i julklapp? Med tanke på att jag sagt till familjen att jag varken köper eller förväntar mig få julklappar: små. Men ändå, jag vill ha en laptop och en Aino. Enda nackdelen är väl att man inte kan ha Spotify i den. Jag läste fel tidigare, man får premium till datorn, inte att det fungerar i telefonen. :(
Men det är helt klart den snyggaste telefonen!En ny förälskelse

Kan det vara så att jag har en. Kan det vara så att ni får en?

Natalya Rudakova

 


I wish

Beroenden och vanor är konstiga saker. Sedan jag slutat dricka, snusa, röka, dricka läsk (händer fortfarande ibland men sällan) och börjat träna har jag märkt ett oroväckande mönster. Jag saknar att dricka, snusa och röka. Har inte rökt på väldigt länge men hell; jag tycker ju det är coolt. Så varför gör jag inte det?

Jag har en lite speciell förmåga att förstora upp saker och ting. Jag känner att jag sviker mig själv om jag skulle börja med något igen. Det krävs trots allt bara en gång för att allt det tidigare arbetet skall vara förgäves. Eller? Får jag räkna poängen för det ändå? Kanske. Men att börja igen borde ge minuspoäng.
Varför kunde inte mina tänder bara hålla sig vita så jag utan dåligt samvete kunnat fortsätta snusa i alla fall. Det är tråkigt utan. Jag behöver en kick! Ge mig en kick!

När man gör det vill man sluta. När jag slutat vill jag börja.

 

Vi har 2 nya punkter på Inne- och Utelistan.

 

Inne
Manga. Att läsa, rita, kunna. Vad som helst.
På tal om manga kan jag också avslöja att Claymore dragit igång igen. Yay!

 

Ute
Mjukisbyxor med text på rumpan. Lite tveksamt om det någonsin varit inne. Om det varit så dog det helt när det kom rosa och svarta mjukisar med Foxy-tryck.

 


Årets sötaste-awards. Nomineringar!

Här är några nomineringar i de olika kategorierna. Jag tar gärna emot många många fler.

 • Årets sötaste handling
Tomas Melander för att han arrangerar mysiga bubbelkvällar på Hornöberget.
Felix Vincent som arrangerar Årets sötaste-awards.
Alla de som erbjuder vänner sovplats när de inte har någonstans att bo.
Johan Wester som tog hand om sin gnälliga reskamrat i 3½ månad.
 • Årets sötaste kommentar
Signe Olofsson:
"Jag tycker om mig själv och delar därför med mig."
HA HA. wubb u!

Frans Vincent:
Kåm hämm.
 • Årets sötaste missförstånd
Inga nomineringar ännu.
 • Årets sötaste utseende
Johanna Jälmbrant


Tuva Novotny
 • Årets sötaste bild

Novah som tidigt uttrycker sig tycklig genom kroppsspråk


True Heroes
 • Årets över lag sötaste!
Heidi Carron. Ingen motivering.
Fia Forslund för att hon faktiskt är över lag sötast.
Felix Vincent  & Per Törnsten för att de är gladast hela tiden.

Kommentarerna <3

Tack för att ni fortsätter komma tillbaka och tack för de kommentarer ni lämnar. They make my day!

Jag tänkte svara på några av dem direkt i ett inlägg.

Ett lätt liv
Kimmie:
Jag kommer ALLTID att bara BCK! :(

- Kim... Kim Kim Kim. Ja, det kommer du. Nu tills vi vet mer kommer du också vara KBK. ;)

Rädda världen II
jobbajobajooåbba!:
Well done, very good Felix!
I SUPPORT YOU!

Puss : nam-namm.. slicka..* mmmm..

Du kommer förändra hela världen!

- Tack så mycket och vem tusan är du? ^^


Oldies
Hanna:
wow, du har varit lika ohipp som jag... (;

haha pöss.
-
Vi var ohyggligt ohippa båda två back in the days. För er som vill se, kolla Hannas blogg också.

Dåligt humör
v:
varför? något med det dära du var på ikväll i övik?
-
Jag har faktiskt ingen aning varför jag var så arg. Däremot blev jag ledsen av att vara arg. Det höll i sig till 2200 då jag fick nog och slutade vara arg. Även här är jag nyfiken; who?

Förnya mig
vincent:
Huggtandspojkarna har typ inga msukler. :( Det är de andra som har muskler. :D
- De är huggtandspojkar allihopa. Rawr rawr!

Sara:
Allt med Madrugada är bra! :D
-
Föll inte riktigt för dem. :( Några låtar värda att lyssna på men över lag; njae.

fredrik:
Antony & the Johnsons "Another world"

Vackert. Tänkvärd text. Ledmotivet till 2012 kanske? :)

- Låten finns självklart redan i min Soft-lista sedan tidigare. ;) (Listan behöver rensas lite men är bra ändå.)

Ett lätt liv

Det är vad jag lever, ett helt otroligt, alldeles underbart fantastiskt och lätt liv. ^^ Tack för att ni fyller min vardag med rosa moln, rosenblad och mums.

Kim Robin Bylund Öhman går nu under en ny förkortning. BCK är passé. Han är nu KBK.

Jag har en vän som heter Eric. Han har hjälp en vän till honom att göra en lite musikvideo. Låten faller inte mig personligen i smaken men jag tänkte ge den lite hits. Tydligen handlar den om en härnösandstjej.

 

Med tiden hittar jag mer arg skit att lyssna på.

 

Across Five Aprils - My Sins Stacked to Heaven
Across Five Aprils - Sunnyland
Scary Kids Scaring Kids - Set sail
Scary Kids Scaring Kids - A Pistol to My Tempel


Inte så arg skit.

 

The Revolution, Lateef the Truth Speaker, Norman Cook - Shelter

 

Sista och mest korkat - Slap Chop!

 

 


BigBoy

Efter träning och dusch gick jag och Per till Storpojken. Med mig hem från besöket har jag en guide hur man äter strips. Jag tänkte bara ta någon bild från den och visa, om ni vill se hela får ni säga till. Just fler som vill se, ju större odds att jag orkar ladda upp alla. Det är jävligt många.

Till Storpojken kom efter ett tag en ung man och en ung kvinna. De verkade vara helt slut i huvudet. De kunde inte bete sig alls, nästa lika jobbiga och störda som vi brukar vara. Men hallå! Det är ju vi! Vid ett tillfälle sa det något om knulla. Vi tänke då att de absolut inte borde göra det. Om de måste, tvång på kondom. De kan ju inte föra sina efterblivna gener vidare.

Ny forskning visar på att Juleskum förebygger både cancer och AIDS. Detta har ingen som helst vetenskaplig grund men så är det. *näven slagen i bordet*

ÅååååÅÅåÅååÅåååh!


Är inte parisare gott så säg.

Att äta den ger fruktansvärd ångest!


Mina grannar Sara och Signe har denna på kylen.


Oldies

En hög gamla bilder från olika tider.


2006-02-10

Fastna inte med en lampskärm runt huvudet.
Du skrattar tills du gråter.

2006-02-17

Estetmaskerad 2006-03-24

Också känd som; kvällen Simon grävde

 


Kakor = mat

Istället för att träna sitter jag och tittar på kläder, bloggar och annan crap. Istället för att laga mat har jag nu ätit 4 chocolate chip cookies som Mimi bakat, rester sedan Söndagen.

Idag var det ett avstampsmöte. Ikea var där och berättade om... ikea. Några roligheter om Ikea. När de startade upp försökte många andra bojkotta stackars Ingmar, för att Ikea växte så snabbt. Därför började en (från och med idag) kända Ikeasmuggeln. Möbler kördes ut i omärkta lastbilar och det skjöts vilt (inte helt sant). Det hände också att Ingmar smögs in på någon tjosan en gång, inrullad i en matta, för att han egentligen inte fick närvara.
Shit... gubben är värsta spindelmannen.

De visade också en bild på diverse arbetare när Björn talade om mångfald och hur viktigt det var. Jag uppmärksammade något ganska ovanligt för en bild på sådär 30 svenska arbetare. Det fanns inte en enda blondin med på bilden. Och de flesta såg hysteriskt solbrända ut. ^^

Googlar man Ingmar Kamprad kan man hitta den här bilden.Räddar världen III

Imorse fanns min röst på P4 och upplyste världen om hur saker och ting ligger till. Artikeln i Allehanda har inte kommit än och GoEnterprise's blogg är inte ännu uppdaterad den heller. Det kommer någon gång framöver.

Synd att jag inte hade en bättre hårdag.

SRs artikel och radiolänkar

Övrig information:
SN tror arbetslösheten toppar 2011
SN: Skyhög ungdomsarbetslöshet 2010Reklam

Jag slänger in lite reklam åt två vänner som försöker bli av med sina lägenheter.

Det är två 2or, den ena på 49m2 och den andra på 55m2.

Ta gärna en titt och hör av er till dem om ni blir intresserade. Riktigt fina lägenheter! Den mindre kan eventuellt hyras ut i andrahand om man inte är sugen på att köpa.

De finns här och här.

Räddar världen II

Tillsammans med Bertil, riksdagsledarmot, och Mia, regionschef för Svenskt näringsliv västernorrland? åkte jag till Örnsköldsvik.

Aftonen började med att SR gjorde en kort intervju, vad det blir av den vet jag inte riktigt. Ska försöka hitta den imorgon. Fortsättningsvis började vi en diskussion om ungdomsarbetslösheten.
Jag mottogt några menande blickar när Socialdemokraternas representant talade om att man kanske inte har fullständiga gymnasiebetyg och att man kan ha valt fel linje. Det övergick till instämmande nickningar när jag senare talade om mina betyg och vad jag varit delaktig i under gymnasietiden; trots att jag gick estet.

Bertil lyfte fram det han tyckte var relevant: 25% arbetslösa är en missledande siffra eftersom man då ser över åldrarna 16 till 25. Många av dessa studerar ju och är inte alls arbetslösa. Han var också tydlig med att... om man inte söker jobb, då får man inga jobb.

Lustigt nog gick han också emot MUF lite när de strax därefter, nästan lite förbaskade, påpekar att många vill jobba extra trots heltidsstudier. De var inte heller helt överens när MUF helt ville slopa paragraf 22 i Lagen om anställningsskydd.

Manpower tipsar om att fortsätta ligga på arbetsgivare, även om det inte nödvändigtvis finns tjänster. De stoltserar också med att hela 75% av konsulterna brukar gå över till företagen. Tyvärr ger det inte fler anställningsmöjligheter, än hur fint det är.

Kvällens citat:

- Det är ju en demokratifråga.
- Ja det är det men... demokrati tar tid.Vad säger Bertil till radio?


Två egenföretager förmyser


TorBjörn var med och diskuterade.


EftersnackFortsättning följer.


Dåligt humör

Ja, så är det. För första gången på en och en halv månad har jag ikväll varit på riktigt dåligt humörr. Jag tycker inte om det, inte det minsta. Det gör mig ledsen. Arg och ledsen är en väldigt dålig kombination.
Har sagt att jag får vara såhär till 2200 så 3 minuter till, sen ska jag bli glad igen. Vägrar gå runt och vara arg. Tänk att jag orkade lägga så mycket energi på ilska en gång i tiden. Geez.

Räddar världen

Idag åker jag till Ö-vik för att lösa ungdomsarbetlösheten. Det känns som ett rimligt mål för mig just nu, hur svårt kan det vara?

Sedan augusti har arbetsförmedlingen avtal med 958 företag i "jobbcoach-branshen". 153000 personer skall kunna få stöd och hjälp i som minst tre månader. 2,9 miljarder kronor betalas ut under en 3-årsperiod. Medan skolpengen för 2010 sänks med 5%.

I sällskapet som reser till Ö-vik ingår bl.a. Bertil Kjellberg, riksdagsledarmot M. Tror ni han har en bra lösning på det här problemet? Ser han ut att ha det?

Bertil Kjellberg, riksledarmot M


Har ni förresten varit inne på stafetten.nu? Det är en helt värdelös informationssida någon fått betalt för att göra.

Mimsan<3 och Borat

Det var ju faktiskt hysteriskt trevligt att hänga lite med dig Mimi! Tack för kakorna och hjälpen att äta upp kladdkakan, couldn't have done it without you.
Kakätning, Borat, gamla bilder och skitsnack, det är vad kvällen bestått av. Hysteriskt vad mycket dumma minnen som finns. ^^

 

Den Feruktansvärda Semällen. 2006-05-17

 

 

Kakätning 2009-12-06

 

 

 

Kvällen får tummen-upp!


Förnya mig

Jag har sökt mycket ny musik senaste tiden, öppnat några ögon för det jag hittat och är rätt så nöjd. Men nu ber jag också om lite hjälp. Har ni tips på riktigt bra skit så håll inte tillbaka!

Ikväll blir det häng med Mimsan, tvätt och att trycka i sig det som är kvar av min och Sannas kladdkaka. På Tisdag tänker jag se New Moon. Huggtandspojkar med muskler; we like!

Hos Malin, Claes och Gennys

Lugn början på kvällen med lite Pokemon Stadium hos Malin med Johan. Han vann. :( Runt 22 vandrade jag sedan vidare till Claes. Där avnjöt jag, Claes och Tomas en massa trance och diverse skitsnack. Lördagens höjdpunkt med grabbarna!
På Gennys togs det mest bilder och ett snabbt inhopp i garderoben vid stängning. En person på 150 jackor hade kunnat bli kärvt.

Now, pictures!Johan slår på mig med ett rör.And has a bigger stick than me.Kul med stämgaffel.Kimmie! <3ClaesTomasMer DanneKlackenFolkMichaelaEliinHar man en kamera är alla vänner.Lång slutare är kul.Blixt är inte lika roligt.Stroboskop är riktigt roligt!Klada stammisar?Gustav! ^^Nille, Niklas, AlexandraSaraElinAvslut med Jens.

Call 0800-explain

Min bror tog upp något relevant. Han kommenterade Call 0800-kill me med följande.

Det känns väl inte särskilt vettigt? Om jag hade varit en av de som var ledsna och har vänt mig till dig för att få stöd så hade jag fått massvis av skuldkänslor nu. Jag kan väl inte rå för att varenda jävla vänder sig till dig för att få hjälp? Om du inte vill vara ett stöd och hjälpa mig så säg till när jag börjar gnälla och kom inte och whina i efterhand! Det är du som väljer att lyssna.

Det är ju en sak att du drar slutsatsen att det blivit för mycket, det är helt ok, man måste inte hjälpa alla, men när du säger det så här så skjuter du ju ner folk som redan kommit till dig och de förtjänar inte att bli nedtryckta. :(


Ett förtydligande är på plats.
Jag har inget emot att lyssna på mina vänners problem och försöka hjälpa i den mån jag kan. Inlägget ventilerade min frustration över ett fåtal; ett fåtal som endast kontaktar mig när de har något att vara ledsen över. Summan av kardemumman är alltså att jag ibland också vill få lite glada nyheter. Lyckades du knyta skorna extra snyggt idag? AWESOME! Let me know! Allt är inte pest och pina jämt, faktiskt.

Avslutningsvis bör man väl också ta inlägget med en nya salt. Jag är alldeles för glad för att försöka vara genuint otrevlig. ^^

Call 0800-kill me

Börjar ledsna på att vara snäll och trevlig, hjälpa andra med deras problem och peppa folk som aldrig förändras. Om jag faktiskt anstränger mig för att förändra era liv, kan ni inte lägga ner lite energi själva också? Bara för att jag jämt är glad behöver ni inte försöka ta det ifrån mig, hitta er egen lycka.

Olov Granlund - men hjärtat? så svårt är det väl inte att låna ut ett rakblad och be dem dra åt helvete? xoxo

Jag har inte nått fram riktigt dit men jag skriver upp det på alternativslistan.

Ingen mer ansträngning för att vara trevlig mot människor som bara gnäller och är missnöjda? Dags att Felix Vincent - The spawn of Satan får komma ut en stund? Dags att återställa blansen mellan gott och ont? Rawr, fear me. ^^

Pengar

Jag har sålt mina alldeles för stora byxor till Niklas. Nu behöver jag inte känn mig riktigt lika fattig resten av månaden. Tur att de var för stora och inte för små, inte många som är mindre än mig i midjan. PluttFelix. Nu måste jag bara hitta andra byxor jag är intresserad av att köpa. Inte det lättaste med tanke på vilka byxor jag köpt från början. :(

Ikväll har Malin fest. Tänkte nog gå dit en sväng och kolla läget. Bli inte allt för överraskade om jag hamnar på Gennys mot nattimmarna. Jag kommer i alla fall ha min bästa vän kameran med mig.

Dusch nu. Jag är äcklig.


Ser lite bred ut på den här bilden från 060106

 

På den tiden var jag ihop med Fia.

 

Och Mr.B bodde på min soffa. ^^


Gennys

Sprang ner en sväng igår när jag inte hade något bättre för mig. Michaela har börjat stå lite i baren och snäll som jag är visade jag mitt stöd, främst genom att ta bilder.
Det absolut bästa med stället är förmodligen personalen: Staffan, Mr.B. Eliin, Gustav, Martin, Jens, Ida och Gabby; de jag har koll på. En graviddrink, skitsnack med folk och lite dans, sedan fick det vara nog.


Inte mycket fart på dansgolver innan folket kom.

 

Klacken.

 

Danielponken.

 

Niklasponken.

 

Michaelas mor och Annie.

Under kvällen påpekade hon ett flertal gånger att jag var en toppenkille och såg så väldigt bra ut. Detta sa hon även till diverse besökare. Tackar!


Kvällens huvudroll: Michaela.

Morgonmys

Har man anledning att kliva upp innan 07:00 på en Lördag är det bäst man lyssnar på något fasligt mysigt när man lägger sig igen. Min anledning är hemlig men kan det vara så att något jag verkligen verkligen vill ha har släppts idag? :D Kanske, kanske inte. Jag vet, ni gör inte det.


Sista låten är från Children's Songs For Peace And A Better World, något alla borta lyssna på.


En bild från gårdagen. Fler kommer när jag vaknar nästa gång.

Lånat Daniels keps.

Ta ned tempot

Det har varit mycket skrik här senaste tiden; arg musik och så. Därför tänkte jag chilla lite nu istället. Jag är påväg in i duschen när som helst och efter lite tillfixning tänker jag gå på Gennys, mest bara för att hälsa på.
Egentligen är det inte tillräckligt lugnt, det är däremot listan här nedan.


2006-01-04

 

Ni som inte vet; jag och Alexander har bott tillsammans en gång i tiden. Per halvbodde hos mig under hela gymnasiet så det finns mycket fina bilder på oss. När Mr.B sedan tog studenten så flyttade jag ihop med Kim och en ny era började.

Fredagen som är en Lördag

Idag är det Fredag, en Fredag som egentligen är en Lördag? Det känns då som en Lördag.

Förresten... varför kan inte folk bara göra som de säger att de ska göra? Hur kan det kommer sig att det kan gå från att någonting absolut inte kommer hända till att det händer? Och så står man där igen, helt plötsligt märker man att det inte är annorlunda på något vis utan precis som det alltid blir.

Förstå va ja mena?


Snork är förresten ett ord som kan ersätta t.ex. fan och jävlar.

Lunchdags och mer gamla bilder

Som vanligt var jag uppe alldeles för sent. Nu ska jag lunch med fröken Boström. Hade tänkt träna och duscha men det får vänta en stund.

Titta, det är jag!

Lutande posen började tidigt. 2008-12-16

 

Hänger ut Simon och Frans också. 2005-12-31

 

Bra lugg Felix! 2006-01-01


Ny dag, gamla bilder

Yes, det är en helt ny dag och nya roligheter att se fram emot. Men innan jag börjar göra allt roligt jag ska göra tänkte jag blicka bakåt och låta er vara med. Inte många av er som sett dessa. De är från 2005-12-01. Tack och lov har jag förändrats lite sedan dess.


Playtime

Mmm! Kladdkaka med hallonchoklad i är mumsigt. Bra jobbat Sanna, vi är ruggigt duktiga på att baka kladdkaka vi två. Det är vad jag gjort ikväll, ätit kaka och snackat en väldig massa skit med Sanna. Det är vi också duktiga på, snacka skit alltså.

Jag har ett annat filmtips till er, denna gång är det en animerad film. Det är  Shane Acker som står för konstverket och det är en riktigt bra film!Fortsättningen

Stressdusch följt av lunch med Johan.

 

 


Sen gick Johan och jag satt kvar. Fotade den crap som fanns att fota.Efter väldigt lång tid kom Annie.Hon var trött efter jobbat och ville inte vara med.


Jag stödje inte rökning och röker inte själv men John Silver har varit smarta!En rökare. :(En icke-rökare! :D


What's today?

It's an awesome day! :D

Det behövs mer reklam för Steve Angello - The Yearbook, ett riktigt bra album! Har, sedan jag började lyssna på det 06:45, varit sugen på att väcka hela huset med dess toner. Öppna dörren till trapphuset och bara go craaaaaaaaazy! And seeexxxxxxy! (De som sett Golden Boy förstår.)

Nej men jag tror faktiskt att 3e december är årets bästa 3e.
Hittat The Yearbook, både Bleach- och Naruto-mangan har kommit idag, vilket är väldigt ovanligt, de brukar inte finnas på Torsdagsmorgon. Jag har dessutom en snyggdag, just wait and see! I övrigt en väldigt bra känsla inför dagen. Får hoppas att jag inte blir besviken.

Niklas försöker skriva motivering - ,ptsvarogjet

Han tipsar också om lite riktigt juste stoner. Kyuss - Thee Ol'Boozeroony

Scrubs, Tekken/UFC och Juleskum

Scrubs har bytt inriktning. Vill ni veta mer om det innan ni ser det själva så fråga, tänker inte spoila för någon. 'cause I'm such a nice guy!

Det sågs i alla fall på Scrubs, spelades Tekken/UFC och käkades lite Juleskum; även om det bara fanns en bit kvar när Malin kom och var helt slut när Niklas dök upp. Jag tycker om Juleskum. Titta så mycket jag tycker om det! ^^

Tycker också om min nya tröja och Steve Angello - The yearbook.
Smuts på linsen tycker vi däremot inte om. Doh.


Boondock Saints 2 - All Saints Day

Troy Duffy är tillbaka med en uppföljare. Sean Partick Flanery och Norman Reedus är tillbaka i rollerna som bröderna Connor och Murphy MacManus. I Boondock Saints 2 - All Saints Day, återvänder bröderna till Boston i jakt på sin prästs mördare.

När filmen når Sverige vet jag tyvärr inte men ryktet säger att SF inte kommer visa den. Har själv inte sett trailern men den ryktas vara mindre bra. Tro om dessa rykten stämmer.


05:34

Så mycket var klockan sista gången jag tittade på den inatt. Jag måste vända tillbaka mitt dygn, står inte ut med att ni ringer och gnäller 10:30 för att jag fortfarande ligger i sängen.

Dagen har efter det varit ruggigt slapp, tröttheten sätter sina spår. Har tagit reda på att det kommer kosta ca 400kr att skicka tillbaka byxorna till Hongkong för att få dem utbytta. Yay? - Nej! det är penger jag inte har att lägga ut egentligen, funderar därför på att sälja dem istället. Men... jag vill verkligen har dem.

Skall strax gå ner till Per, när han kommit hem från sina föräldrar. Då blir det till att se de två första avsnitten av Scrubs säsong 9.

Saker jag glömt att göra idag: Posta brev.

Ny musik

Spotify pratar konstant om hur mycket nya låtar de lägger till dagligen och det stämmer faktiskt ganska bra, helt otroligt vad mycket nytt det har kommit på kort tid. Nedan kan ni hitta en del av det jag nu lyssnar in mig på.

Brush: Min screamo-lista är bättre än din. ;)


Day of the cat

Igår utlovad jag att det här skulle vara en kattdag och jag tänker hålla det löftet. Medan ni tittar kan ni lyssna på någon av de kattiga låtarna, helt The Cure - Lovecats, den är bättre än Handsom Boy Modeling School feat. Cat Power - I've been thinking.

Vi börjar med några små stackare som behöver hem i framtiden, annars kommer de garanterat att dö. Du vill väl inte att kattungarna dör?! :(

 

 

Fortsättningsvis; ett klipp. Det har funnit i andra bloggar och vandrat runt ett tag men... skit samma, det är sött.

 

 

Slutligen vill jag att ni alla läser det här, det kan rädda ert liv!


Bloglovin'

Jag har sedan jag börjat blogga också börjat läsa andras bloggar. Därför har jag nu smygit mig in på bloglovin' och även satt en liten knapp i min blogg.

Imorgon blir en dag för katter, se fram emot det!

Välkommen tillbaka

Idag kan vi välkomna en god vän tillbaka in i våra liv. Eller, kommer nog hit först imorgon men Snap! vad vi väntat. Frågan är om det kommer vara precis som förr. Kommer vi fortfarande överens och kan skratta tillsammans eller har du förändrats? Jag håller personligen tummarna och imorgon smäller det.

We missed you! Säsongstart 091201!Lös ungdomsarbetslösheten

Jag har inget emot att göra lite smygreklam för en god sak. Om det faktiskt hjälper vet jag inte men värre kan det nog inte bli av lite dialog och öppet forum. Funderar på att åka dit.
Lite mer information kan man också få i bloggen.

Intressetest

På arbetsförmedlingens hemsida finns ett intressetest. Med hjälp av detta kan man få reda lite på vilket yrke som kan passa individen. Så jag gjorde det här testet. Grunden är 66 frågor och om man vill kan man göra ännu fler för att försöka få en bättre matchning. Så.. 66 frågor senare ser jag fram emot ett resultat. Gissa vad; jag fick inget. Då behöver man nämligen logga in.
Eftersom jag kan vara lite paranoid tänker jag då Oh no! Jag kommer få andra frågor, ge andra svar och ett annat resultat om jag måste göra om det.
Så jag gör inte om det. Jag får inget veta. Det första testet var det som skulle blivit rätt. Gör jag ett nytt får jag säkert något sketet svar som jag inte vill ha... och kommer undra över vad det första egentligen sa.

Snusktomte!

I Härnönsands busshållplatser finns just nu affischer om en lite sexigare jul. På dessa står en tomte med uppknäppt rock och lite neddragna byxor, sådär lagom så att man ser att tomten har leopardkalsonger. De syns bara lite dock, magen hänger över en del.
Jag anser själv att det är fruktansvärt osmakligt och är uppenbarligen inte den enda.

Tidigare var det H&M-modeller och nu bajsar Feministiskt initiativ på de kristna idealen.

Jag ska ta en bild på den imorgon för er som inte sett den. Uppdaterar inlägget så fort jag har möjlighet och tagit bilden.

Nu till något redigt mycket roligare.


Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0