Att föda barn

Shitfuck... det kan ju inte vara en trevlig upplevelse egentligen. Enda anledningen jag skulle kunna tänka mig att göra det personligen är just för att män inte kan.
Men tjejer, vet ni verkligen vad ni ger er in på? Några av mina läsare har redan barn så ni vet säkert all about it. Få mig att förstå upplevelsen, jag är jävligt nyfiken. Liksom... ska ett barn ut genom... you know, your snizz.


Tack syster för att du ställer upp på bild trots att jag inte frågat dig.


Drömcoach

Det finns en tjänst som Drömcoach på platsbanken.

Du kommer möta människor som inte har den nivå av lycka, framgång, hälsa och relationer som de vill ha. En del är oroliga för ekonomin, andra stressade eller känner att de inte kommer vidare i livet på olika plan.

Det här jobbet är perfekt för mig. Beskrivningen passar in på allt för många av mina vänner; som gnäller tokmycket men förmodligen kommer förneka det stenhårt nu. ;) Jag är i alla fall glad mest hela tiden och peppar som en tok.

Tycker man om något ska man dela med sig. Jag tycker om mig själv och delar därför med mig.


From Autumn to Ashes - Delusions of Grandeur
Scary Kids Scaring Kids - Holding on

Kläder och första advent

De har kommit. Precis en månad har det tagit att få dem men nu är de äntligen här. Det finns dock några problem med ankomsten. Den första är att jag fick betala 679kr i tullavgifter. Suck! Den andra är aty byxorna inte passar alls, inget av paren. De är okej längd men alldeles för stora i midjan. Jag kollade upp måtten och såg till att ta de som skulle passa mig men icket, de är helt fucked!
Så nu kommer jag behöva skicka tillbaka 2 par byxor till Hongkong.

- Så Felix, hur känns det?
- Det känns fan inte det minsta bra!


Igår var det första advent. Niklas och Mariette hade därför ett adventsfika. Helt otroligt att Mariette orkar göra allt husligt hon gör. Bakat sju sorters kakor/bullar. Helt wack!

Street Fighter

 

Cookie lady

 

Simela var också där.


Musik

Något som alltid ligger överst på Innelistan är bra musik. Och vad är då bra musik kanske ni undrar. Jo, bra musik är vad man än för stunden blir glad av. Oh så klyschigt, jag vet... men det skiter jag i. Min blogg, jag skriver vad jag vill. Tills någon blir arg och anmäler innehållet, då börjar jag uppföra mig en stund.

Musik är fint på kläder.

New feature! Clicky pictures, try'em out! ^^

Acrylick 25 Keys - ca 210kr

 

Acrylick Colour Of Music Mpc - ca 105kr


Sömnlösa nätter

De senaste nätterna har blivit väldigt sena och de får timmar sömn jag fått har inte varit vidare bra. Så nu är jag rugggit trött. Inte riktigt säker vilken dag det är men eftersom datorn säger Söndag så tror jag på det.
Äta är också det någonting som glömts bort senaste dagarna. Inte det minsta bra! Så nu är det dags att fixa mat. Imorgon kanske jag tar lite bilder eller gör något spännande; så ni får läsa om roliga saker.

Citat:

Jag tror jag börjar förstå din lycka nu! fast kanske inte riktigt, jag är så lycklig att jag hade kunnat kyssa kungen för en femma :D - Om att jag är så glad jämt.

Så om jag får wierd blickar blir jag tvungen att titta tillbaka som att "eeeh... har du inte kanal5 hemma?" - Om intrång på ens privatliv.

Det är ju trots allt Lördag

Och på Lördagar ska man vara glad!

Jag sov alldeles för lite inatt och la mig dessutom allt för sent. En tupplur från 1615 till 1845 gjorde mitt humör och mående bra mycket bättre. Under luren vaknade jag lite nu och då av tonerna från högtalarna. Jag rekommenderar verkligen dessa!

Finns på Gennys från 22:00. Trevlig kväll mina vänner! <3

Folktandvården II

Som ni vet var jag iväg och fotade den fallande folktandvården. Det var hur svårt som helst och ruggigt läskigt! Passande nog snurrare Securitas runt medan jag var där också. Tog dock inte risken att fota dem. Det hade varit kung! :D

Tidningens bilder kan förresten slänga sig i väggen. Ska försöka finna energi att ta några dagbilder imorgon.


 

 

 

 

 

 

 


Fika och kommentarer

Tack för alla fina kommentarer! I fortsättningen kommer jag vara mer delaktig i detta och ge lite svar på frågor och föra dialog i de inlägg ni kommenterat. <3

Under ett fika kan man komma på mycket bra saker. Några behöver man få svar på, andra är helt oviktiga.

Kottar är förvirrande speciellt på engelska. Därför ska jag förtydliga lite, så livet blir enklare för er alla.

 • Fir cone = Grankotte
 • Pine cone = Tallkotte
 • Pine tree = Tall
 • Spruce = Gran
Här är årets mest spännande artikel!

Vad heter muffin i bestämd form? Muffinen? Den där... muffinen? Njae!

Blommig falukorv på engelska. I want flowery sausage for dinner, mother. Anything else I don't want. Hysteriskt!

Slutligen har jag skrivit upp CBP i min telefon. Det finns någon rolig historia bakom det men jag minns den inte över huvud taget! XD Bra jobbat Felix! Tror det ska vara på engelska det med.


Annie har läst Johans vattenguide.

 

Men hon dricker mer cola än vatten.

 

Gratis muffin!


Rutiga, Birsta och BIK BOK

Igår vaknade jag och klev upp tre gånger, efter att ha lagt mig alldeles för sent igen. Tredje gången var tio minuter innan jag lovat att luncha med Johan. Stressade ner till Com Hem och gick sedan till Rutiga. Även  Sara och Zara lunchade.
När alla de gick slog jag mig ned med Anna och Annie istället. Efter att vi sjungit svenska barnvisor på engelska ringde Malin och föreslog en spontanresa till Birsta. Jag följde med på ett villkor, att hon skulle hjälpa mig att inte köpa någonting, inget alls! Vad tror ni händer?

15% på Jack&Jones, 50% på alla herröverdelar på Carlings. 1223kr på Carlings och 237kr på Jack&Jones. Fuuuuuuuuck! Men nöjd är jag! :D

Sedan tittade Malin runt på BIK BOK: De har höstens hetaste kläder för kvinnor. Mycket färg, hoddies och stickat.

Börjar på Jack&Jones
T-shirtGo Carlings! Inte go dåligt beslysning.HoodiesFärgMer hoods och färg.StickatÄnnu mer!Och mer stickatTack BIK BOKTack Mamma för att jag får låna kameran. <304:47

Det blev lite fotande inatt. Svårt att ta bra bilder och trist att allt blir orange med gatlyktor som enda ljuskälla.
En kortis på Bittens precis innan stängning och sedan Paranormal Activity. Tredje gången gilt, nu såg jag hela. Inte riktigt så skrämmande som de flesta beskriver den men okej att se när man inte har annat för sig.

Riktiga bilder kommer upp när jag vaknat.
04:52

Folktandvården

Den håller nu på att rivas. Jag är hur sugen som helst på att fota lite så jag tänkte försöka göra det inatt och imorgon på dagen. Kim har tagit hit stativet nu så jag ska få låna det. ^^ Yay!

Det här är bilden som tidningen lyckats slänga in i deras artikel. Kunde man tagit en bättre? Ja, det tror jag banne mig skulle vara högst möjligt.Johan äter macka

Här nedan följer en utförlig guide hur man äter en macka och dricker vatten. Jag vill tacka Johan för hans tålmodiga samarbete!

Du behöver
 • En macka
 • Ett paket smör
 • En kniv
 • Ett glas vatten
 • Ett glatt humör


Com Hem i väntan på Johan.


En macka.


Ett paket smör.


Använd kniven för att jämt fördela smöret över mackan.


Ta en tugga av mackan.


Njut!


Hög vattenglaset till en något öppen mun.


Vinka glasets botten uppåt så att vatten kommer in i munnen. Svälj!

Rutiga Duken

I Härnösand finns ett café som heter Rutiga Duken. Det är mitt dagis. Dit går jag när jag är klar med mina bestyr för dagen. Det är som ABF var fast mycket trevligare. Idag spenderades lunchen där med Johan. När han gick dök Signe och Sara upp så jag satt kvar under deras lunch också.
Passande nog kommer Sara när Signe och Sara går så då fikar jag med henne. Senare på dagen var jag där igen i nytt sällskap. Kärlek till Rutiga Duken.

Jag har dock inte städat idag heller. Men det stör mig inte så mycket, är nästan aldrig hemma. ^^


Annars tror jag att det varit något konstigt astronomiskt hittepå igång senaste veckan. Många har vaknat runt 0500 på nätterna och sedan haft svårt att somna om. Det gillas inte!
Så vad kan man göra vakna nätter? Igår under en dialog med Tomas kom jag fram till att jag tittar på kläder, surfar på trötta sidor, läser manga och pratar med de andra som är vakna. Det alla gör är ställer sig frågan; vad gör jag vaken?
Anni håller med om att det är för lite nattaction. Så ni vet kan man faktiskt göra saker även efter 2000 på kvällen.

Citat: Även att datorn fuskar när jag spelade kasta gris! :@


Nytt på Utelistan!

1. Det är svårt att säga, de ser så jäkla goda ut men... granatäpple. Inte hippt!2. Att ha kepsar alldeles för högt upp på huvudet. Jag har sett ett par unga män ha det på arbetsförmedlingen. Keps över huvud taget är lite ute. Om man inte har det Jay-Z style!
Här är också ett exempel på något som inte ska göras. Inget personligt mot henne, bara henner huvudbonad och hur den används. Det är inte Jay-Z!


Nytt på Innelistan!

1. Jedi mind tricks! Att vara Jedi och få folk att göra som man vill.2. Gillar inte men måste. Nytt album av OneRepublic; Waking up.


Middag med min särbo

Jag och Per umgås misstänksamt mycket. Idag blev det Risottomiddag, UFC 106 och Tekken 6. Men det är ruggigt bra med gemensamma middagar, billigare och bra mycket roligare än att laga mat / äta själv.

Per passade också på att posa i köket. Vet inte om du vill att jag laddar upp dessa men det får du fasten vara beredd på när jag har kameran och du är ful. ;DPer eller Sune? Ingen som vet.
Tekken 6 Story mode har alldeles för långa filmer!

Mer mode

Nixon är helt överlägsen när det kommer till klockor också. Cheapo är lite småroliga men inte alls lika snygga.
Nixon - Newton Watch - ca 945krnixon - The Iris - 1499krnixon - Trigital - 1199krnixon - The Time Teller P - 799kr

Tekken 6

Risotto och Tekken VI med Per hela kvällen? I do think so!


Beskriv dig själv med hur många ord du vill

Jag har senaste tiden funderat lite på hur folk beskriver mig, vilka ord skulle de använda? Ska jag beskriva Kim säger jag att han är hysteriskt rolig, en massa snäll och vulgär. För Per säger jag att han är mer omtänksam än någon annan och alltid ställer upp, även om jag måste tjata på honom en del för att det ska hända något ibland. Dock har det blivit enormt mycket bättre sedan han blev singel. Go singelPer! :D

Men vad säger då andra om mig? Tjaa... senaste tiden har inte mina vänner direkt hållit mig om ryggen. Jag får en känsla av att de delar en åsikt att man ska akta sig lite för mig. Jag är farlig. Men vad beror detta på? Vad grundar sig detta rykte i? Jag uppför mig ju faktiskt ovanligt bra... jämt... oftast... ibland... typ?

Jag kan varken bekräfta eller dementera det; tycker vara den vanligaste meningen ur min mun. (Egentligen inte men jag har sagt det 3 gånger på kort tid nu så det är roligt.)

Adidas gör det bäst

Jag har verkligen fastnat i klädhavet på internet och är förälskad i en massa saker. Men mest kär är jag nog i Adidas. Det är inte mycket de gjort som inte ser bra ut.

Samliga produkter finns i flera färger.


Adidas Originals Candy Watch - White-Blue Face ca 525kr


Adidas Originals Firebird 1 Track Top - Mustard Brown  ca 470kr


Adidas Originals Stripe Gloves - New Navy-Red ca 100kr


Adidas Originals Stripe Scarf - New Navy-Red ca 155kr


Adidas Originals Superstars 80's - White-Blue-Red  ca 680kradidas -  Adicolor Messenger - 499kr

Nixon och mesc

Dags för mig att köpa nya snart? Ja, jag tror nog att jag är lite småsugen på det.

Här är några av de absolut coolaste lurarna för stunden. Skull Candy håller inte riktigt samma takt som Nixon och mesc med undantag för ett eller två par. Samtliga lurar finns i flera färger.

Jag vill också passa på att tacka för alla kommentarer! De gör mig så glad så glad! <3


Nixon - The Nomadic - 1149kr


wesc - Maraca - 899kr


Skull Candy - Double Agent - 999kr


wesc - Maraca - 899krNixon - The Nomadic Mic - 1399kr

Host, spott och fräs

Arbetsförmedlingen är ett spännande ställe. Dit kan man gå och somna på möten. Jag nickade till 3 gånger under det 60 minuter långa mötet. Tur att Kim var med så han kunde väcka mig.

Här är några fler önskningar. Egentligen bara Iron Man jag vill ha men eftersom jag utvecklat något av en t-shirtfetish så... fler kan inte skada.

Symbol and script ca 150kr


Silver Surfer cosmology ca 135kr


Devolve Property of None ca 260kr

Dagens!

Jag har lyckats göra massa bra saker idag. Bl.a. har jag börjar skriva upp varje gång jag säger "Oh, det måste in i bloggen!" och när nedan följer några av de saker jag kommit på idag.

På Tempo har vi finfina erbjudanden! Gratis Falukorv ffs! :D


Jag och Malin talade om vilka vi hör av oss till och inte, vilka som vi brukar hänga med o.s.v. När jag sa att jag aldrig känt mig utanför är Malin snäll och säger Det är för att alla vill ha dig med.


Påväg från Malin ner till Rutiga duken (Yes, andra gången idag!) gick vi förbi en bil med registreringsplåt HHH och sedan med med UUU. HHHUUU!


Malin åt en tacopaj som inte alls höll måttet. Inte lika god som den Per gör. Den är mmmmm! pie
I alla fall. Malin tycker inte om lök och är laktosintolerant. Jag smakade därför en bit lök med cream fraiche. Det var hysteriskt äckligt! XD Och just därför ville jag att Malin också skulle smaka, vilket hon gjorde. ^^ Hon tycker inte heller om det. Moahahaha! :D Kuuuuuul!

Nytt på Utelistan!

Donkenfika. Det är ju sämst! Det enda de har på donken är kaffe, äckliga munkar, alldeles för varma pajer och torra kanelbullar. Har de muffins också? Skit samma, det är snusk!
Det enda man ska äta på donken är cheeseburgare. mmmmm! pie


Småtjejer som tar bilder som bara visar massa bröst. Dags att gå vidare? Jag efterlyser nu småpojkar med häng som visar könshår. eller...?


Att vara arg på sitt ex. Det är dags att gå vidare från det med. För att... det är ju tråkigt. Slöseri med energi att vara arg på sitt ex. - Malin Lindblom


Nytt på Innelistan!

Posivit inställning till allt! Att älska saker och vara lika glad som jag och Per var när vi såg på Meet Joe Black; som fortfarande inte är en bögig film.


Driftigt värre!

Dags att göra sig klar, snart dags på lunch på Rutiga Duken. Jag bor där, är där nästan lika mycket som hemma på senaste, om man bortser från sömntimmarna.

Upp klockan sju för att börja tvätta. Komma upp i lägenheten igen och diska. Ner och hänga tvätten, manglade t.o.m. alla sängkläder. Det du! För att vara arbetslöst är jag ruggigt driftig!

Bra idéer

Eftersom jag är så nedrans lycklig hela tiden så kommer jag på väldigt mycket bra saker. Per, som också är överdriver lycklig, är till god hjälp! Här nedan finns två av våra väldigt bra tankar.

Sverige är ett land där allt ska vara lagom. Svenskar är aldrig riktigt nöjda med någonting och gnäller över allt... mest hela tiden. Det är för varmt eller för kallt, aldrig lagom. Och om det mot alla odds skulle vara lagom varmt kan du ge dig tusan på att det är för blåsigt! Men vi har faktiskt en grej som är lagom; mellan mjölken. Så därför ska vi aktivt arbeta för att döpa om Mellan Mjölken till Lagom Mjölk.


Vi har ett tag tänkt att vi ska klä upp oss som tusan och sedan äta en riktigt fin middag. Ett gäng kompisar, aftonklänningar, kosymer, slipsar och välfixat hår. Men nu kommer en twist. Vore det inte toppen om vi kunde få in en förrätt som består av ketchup, rödvin, choklad, olja, oboy, vinäger och diverse annat som lämnar fläckar. Sedan kastar vi dessa förrätter på de andra gästerna innan vi tackar för oss och går.


Fist/knuckle bumps är helt otroligt awesome! Men vi håller nu på att vidareutveckla det. Nu kan vi även göra en Bump'a'hump. Detta är alltså en fist/knuckle bump som görs direkt relaterad till sex. Spelar ingen roll om det talas om, har hafts, ses på TV eller något annat; är sex inblandet är en bump'a'hump befogar.
Ordet mytat av Malin Lindblom.

Bra musik är också bra!

Happiness + Apples = Happles!

Här är några saker som gör att jag ODar på lycka.Happles!


Bältdjur!


Spökdjur!


Igelkott!


Sengångare! :D Speciellt ungarna!
Bilder

Tyvärr är en del av mina bilder inte synliga just nu, jag ska lösa detta problem i eftermiddag.

Dagen består av träning (precis nu), vara idieell jobbcoach, städa och diska och sen... vet inte.


Och... akta er för mig. Jag är ohygglig och hemsk. Buuuuu uu u!

Meet Felix Vincent

Åh! Jag fortsätter att vara så hysteriskt lycklig! :D

Dagen började med ett långsamt uppvaknande. Lunch hos mig tillsammans med Johan och sedan ner till Signe och Sara för att leka med VOD-boxen. 11:14 och Lars and the real girl sågs, dock inte slutet på Lars...
Vidare till Niklas för poker spel och vinst. Yay! Felix tjänade hela 60kr! Precis när jag ska hem för att tvätta och träna så ringer Tomas. Han föreslår att vi ska bada. Efter ett 4 sekunders övertalningsförsök gick jag med på det.
Runt 22:30 sitter jag, Malin och Per hos honom, äter pizza och ser på Meet Joe Black. Nej! Det är inte en gayig film, det är en helt otroligt bra och lycklig film! ^^

Avslutningsvis vandra jag och Per på nattpromenad i 40 minuter och nu sitter vi här.

Njut av bilderna! :D
Solen lyser så soligt!

Igår var det vackert väder. Mmmm, vackert väder. ^^ Igår var en bra dag över huvud taget faktiskt, vilket överraskar mig för jag tycker Lördagar bruka vara ganska lama och tråkiga.

En lunch tillsammans med Sara, Emma och Johan följt av massor av Scrubs-tittande hos Per. Tacopaj till middag och därefter dagens bästa! Bad och bastu med Robin Håkansson! :D Som jag inte hade någon aning var hemma förrän jag träffade på honom under lunchplatssökandet. Runt 0030 återvände vi till Per och såg Wolverine. Sängliggande strax efter 0400.

Ikväll blir det till att träna och tvätta. Yay för att göra bra saker? Ja, absolut!

Tyvärr glömde jag kameran igår och har inga nya bilder.


Var är all snö?Bara för att

Return of the sun

Idag vaknade jag med solen i ansiktet och det första jag tänker på är därför.... D-vitamin. Shit vilken spännande person du är Felix. Fast jag är glad att solen skiner igen, jag har saknat det. De tidigare 3-4 soltimmarna som funnit under november gjorde alldeles för många människor ledsna.

Här några av fulbilderna från igår. Längst ned finner ni ett porträtt Johan tog på mig på alldeles för nära håll istället för att zooma. Jag kan ju faktiskt se bra ut om jag försöker.


Maria
Pappa pappa-Felix och sonen PerMalin, Per och EmmaIrre är i stan över helgenTrue love


Jag är ett geni!


The end

Kvällens slutbetyg: 7/10

Det var en ganska lugn tillställning som Per, inte alls som förra Fredagen. Lite olikt förra festen är också att nästan alla bilder som tagits under kvällen är hysteriskt fula! XD Då jag är en ganska snäll person kommer jag dock inte ladda upp de fulaste bilderna på de andra men! den fulaste på mig kommer att laddas upp. Se fram emot det!

God natt era små trynen! Oink Oink!

Favorit i repris?

Ikväll blir det åka av serru! Fest hos Per igen, kameran ska med! Låt oss hoppa det blir lika roligt som det var senast, fast med mer varierad musik. Inte samma Offspring-låt om och om igen. Eller vad säger du Per?

Bilder kommer nog imorgon. ^^Sömnparalys

För 2 nätter sedan vaknade jag mitt i natten, hela rummet var fyllt av ett blått ljus. Det kom från lampan på min hörtalare men uppfattades mycket starkare än det egentligen är. Jag låg på rygg och kunde inte röra mig, hela min kropp var lamslagen. Efter ungefär en halv minut hade jag lyckats ta mina händer upp över bröstkorgen och märker hur hela min kropp är överspänd. Det var ganska juste i och för sig, jag har massa muskler!
Hela jag var fruktansvärt tung. Efter ytterligare en minut har jag lyckats vända mig till mage och det krävdes all kraft jag kunde ansamla för att lyfta armarna och lägga dem under kudden.

Hel otroligt häftigt! :D Sömnparalys


Idag var sista dagen på min praktik. Det firar jag med fin musik.Veckans ord

Under dagens första samtal mellan mig och Per uppstod detta ord. Samtalet kretsade kring Paranormal Activity, en film jag fortfarade inte sett klart. Per och Signe såg den igår men jag har fortfarande de sista 20 minuterna kvar.

Filmen handlar i alla fall om ett par, som bor i ett hus. I detta hus finns också en inneboende som förföljt kvinnan i paret hela livet. Det är en *veckans ord* monstergrunk! Söker man efter monstergrunk på google så hittar man detta: Ingenting!
Vad är det för stil?! Ingen har laddat upp något om monstergrunker. Skärpning!

Årets sötaste-awards 2009!

Välkomna!

Det är dags att dra igång de efterlängtade Årets sötaste-awards 2009!

Jag kommer att utse årets sötaste i följande kategorier:

 • Årets sötaste handling
 • Årets sötaste kommentar
 • Årets sötaste missförstånd
 • Årets sötaste utseende
 • Årets sötaste bild
 • Årets över lag sötaste!

Dessa är de sex första jag tänker ta in nomineringar till. Har ni förslag på ytterligare kategorier ni vill ska vara med så dela gärna med er av tankarna!

Det kommer nu att gå till som följande; Man kan nominera hur många man vill till vilken kategori man vill men endast en nominering per person och kategori. Alla nomineringar måste innehålla vilken kategori, vad/vem som nomineras samt ha en motivering. Ju grundlingare desto bättre (typ)!

Jag är enväldig domare och gör lite som jag vill. Reglerna kan komma att ändras med tiden. Enklast blir att följa detta genom bloggkategorin Årets sötaste-awards.

Nomineringar kan göras till mig antingen här, via Facebook, e-post, telefon eller hur tusan man nu vill egentligen, så länge jag förstår och faktiskt får veta på något vis. Enklast är om jag får det skriftligt, jag ger inga garantier på att nomineringar inte ändras om jag blir tvungen att komma ihåg dem.

Så... vi börjar såhär!

Allvetare

Jag brukar säga att jag vet allt om alla och alltid har rätt. Det gör att jag låter som en kaxig och självgod idiot med det stämmer ganska bra. Denna förmiddag fick jag följade sms av Kim.

Okej, du vet faktiskt allt om alla. Nästa gång du säger något ska jag inte tveka! :-P

Damn right mofo! Jag är er guru och frälsare. Kalla mig profet!

Olyckligtvis har jag också börjat utveckla ett närhetsbehov. Det är inte bra, ett sånt vill jag inte ha. Jag trivs ganska bra med att se allting objektivt utan att blanda in känslor eller fysisk närhet. Vet inte om det är riktigt så jag varit men jag kan ju nästan bete mig these days.

Och så har vi snusandet. Det är lite trist att inte snusa, det känns liksom trögt. Tur att jag har träningen. Idag blir det axlar och biceps. Mums! Tur också att jag har kläder.


Big black distressed ca 135kr


Millenium Falcon ca 170kr


Capitan America Fort ca 135kr


Dark Knight move joker Unbalenced Deck ca 130kr


och vännerna

Jag tycker himlarns bra om mina vänner, de gör mig så otroligt glad! <3

Nu följer en spontan tanke.
Allt jag ser i alla sammanhang på ett eller annat vis styrs av sex. Det är trist. Ingen fungerar rätt under influens av sexuella intressen.

Året sötaste-awards håller på att byggas upp lite i mitt huvud och lite information om det borde komma till helgen.

Nu får ni titta på bilder istället. Enjoy och lyssna på den här låten!

Naturliga bilder är bäst! :D


En trevlig kille

Jag fortsätter att vara på väldigt bra humör och känna mig gladare än förtjänat. Eller också har jag förtjänat det. Oavsett är jag väldigt nöjd och glad. Jag skulle behöva ett jobb men får jag bara det så är jag riktigt nöjd. Jag är betydligt mer sugen på att jobba fram till nästa höst än jag är på sugen att plugga engelska en termin. Sen blir man ju dessutom inte direkt rik på studielån.

Efter jag ätit ska jag skicka iväg en jobbansökan; takskottare. Det är en lustig tjänst. Under sommaren målning har jag arbetat över markhöjd i alla fall. Skotta snö över lag är jag duktig på. Tro om man ska skriva in sina bungy jump och fallskärmhopp i brevet. Tror nog det. Har jag övervunnit den rädslan klarar jag att skotta snö med livlina.

Ikväll... ikväll... vad ska jag göra ikväll? Går kanske till Per en sväng och rökar vattenpipa med honom och Kim. Efter det är allt ett mysterium.Pusshejs!

Ledig!

Yes, idag är jag ledig. Då får man sova till 1230 och man varit uppe till 0400. Lunch med Per och Claes följt av fika med Sarah, Malin och Emelie. Dagens aktiviteter: duscha, skicka jobbansökningar och sedan improvisera.

Såg The hills have eyes igår. Tänk om man ändå fick vara en mordisk mutant.

Och mina kläder har skickats nu! :D Vill ha dem nuuuuuu! Det lustiga är att betalningen inte är gjord så ingen aning vad det blir av den. Pengarna låg som avvaktande betalning men sattes efter ca en vecka tillbaka på kontot igen. Nu är kläderna skickade men inga pengar dragna. Vore ju alldeles fantastiskt toppen om det visar sig vara fel någonstans och jag slipper betala. Men Felix, är inte det stöld? Erm... nej! Jag försökte göra betalningen, de tog inte emot pengarna. Otur för dem.


Här är lite mer kläder jag vill ha. Malin sa att man inte kunde ge mig presenter om jag inte skrev var man kan köpa kläderna men den här sidan behåller jag för mig själv och ett fåtal andra.Silver surfer Space Candy ca 140Star Wars T-shirt ca 170krUntamed trio ca 165kr

... det bästa jag vet

Jag har tränat idag! :D Börjar komma in i "svängarna" igen och det känns riktigt riktigt bra. Sedan spenderades kvällen hos Emma med Guitar Hero. Tror det blev typ 50/50 i vinster. Out of shape Felix och för att bli bättre på gitarren hjälper ju inte den vanliga träningen. Får bli mer TV-spel framöver också. Tvinga Niklas att ställa upp Rockband och gå lös! Any how, det har varit en trevlig kväll. Imorgon är jag ledig så resten av natten tänker jag se en skräckis.

Något som inte är skräck finns nedan. Visades i Comedy RAW för någon vecka sedan.
Steve Hughes, kul skit!Skratta och ha roligt

Igår kom min "chef" på ABF och pratade med mig. Hon sa att hon pratat med Arbetsförmedlingen angående min praktik, att hon berättat för dem att de inte hade tillräckligt stimulerande uppgifter åt mig. Jag var överkvalificerad för de uppgifter jag kunde få och att jag fortsätter min praktik är slöseri på mina talanger. Så jag fortsätter veckan ut, efter det behöver jag inte fortsätta.
Detta innebär dock att jag måste gå på ytterligare en jobbaktivitet. Vad man gör under denna är oklart men de ville ändå att jag skulle gå med motiveringen att jag kan bidra och hjälpa andra. Är inte det vad jobbcoacherna ska göra? Jag kommer då inte få betalt som jobbcoach.

Under avstampet idag talade en man från Svensk fastighetsförmedling. Han sa något mycket intressant. Han var TV-försäljare men kunde på hans tid bara byta yrke och mäklare istället. Inte konstigt att det är svårare att få jobb idag.

När jag var påväg hem idag gick jag förbi en ung man som såg bekant ut men inte kommer på vem det är. Han hejade på mig vid namn, jag hejade tillbaka. Undra vem det var.

Här är 3 bilder från bubblandet. Det är stulna av CrazyClaes.
En helt ny värld

Sedan jag själv började blogga har jag också mer och mer börjat läsa andras bloggar. Mer ofta än sällan är det fruktansvärt tråkigt men nu har jag faktiskt hittat en jag gillar skarpt! Vet inte om jag har rätt men den är så härligt ironisk, bitter, glad och skämtsam på en och samma gång.

Enjoy it!

Lojala vänner

Igår (Söndag) höll vi Johan sällskap på Big Boy. Detta är några bilder.
Denna kväll spenderades bland bubblorna och vänner. Tyvärr glömde jag kameran hemma men ska sno två bilder av Claes och lägga upp vid senare tillfälle.Per på Hemköp innan.Johan vill inte vara med på bild så han slipper.Sara tog en småsubbig bild på mig.Poserar som en tok när Johan håller i kameran.Inte det bästa ljuset på Big Boy.


Pusshejs!

Önskar sig

För att inte göra vardagen allt för ovanligt har jag tittat på kläder och skor under eftermiddagen. Så om ni nu vill ge mig en spontan present är dessa plagg och skor bra alternativ.

X-Wing squadron ca 140kr


Bloddy staircase ca 140kr


Lakai - Manchester Select 749kr


Adidas - Superstar II 799kr

What makes me a sad panda?

Det här gör mig bara ledsen.  Visst var det roligt i South Park, även om de också gick lite långt. Det är en helt annat sak när det faktiskt är på riktigt.


Första dagen

Yes, så är det. Från och med idag ska jag helt och hållet sluta snusa. Därför vädjar jag till de andra i min omgivning; snälla, bjud mig inte!

De senaste veckorna har jag förresten blivit beskriven på ett par olika vis. Malin var vänlig nog att kalla mig The spawn of Satan. Kimi skall ha sagt att jag är en rar pojke (om jag minns rätt). Lustigt nog så är ingen av mina närmre vänner beredda att hålla med om de positiva och snälla kommentarerna jag fått. Faktum är att The spawn of Satan verkar vara den populäraste just nu.

Björn Gustavsson - Är det ingen som har något snällt att säga?

Tycker också väldigt mycket om att ni är så många som kommer in och läser. Det gör mig oerhört glad!

Förresten är detta viktigt!

Pusshejs!


Något som gör mig glad

Detta får bli slutet på en vecka och början på nästa.


Tidsfördriv och variation

Sökte jag förgäves under gårdagen. Hela staden hade intagit förstaplatsen på utelistan. Efter en förmiddag och halv eftermiddag av gnäll fick jag med mig Per och Linn på basket. Yay! Dock förlorade hemmalaget. Doh!


Så till Söndag, idag. Vakna, blogga, äta, spela Street Fighter och få pisk av gubben Niklas, träna, blogga ännu mer och snart äta igen. Vad gör alla människor? Jo, de fortsätter hålla ett stadigt grepp om utelistans förstaplats.
Den enda som det är fart i verkar vara Johan, han jobbar men var sugen på att hänga ändå. Så... vi ses efter dusch och middag.

Ett förtydligande om Big Eds Swaa finns här.

Pusshejs!

Något samhällsaktuellt.

Hampus länkade till denna artikel på facebook. Den handlar om arbetslösheten bland ungdomar och vad man kan göra åt den. Handlar det om att det finns för få jobb, att ungdomar har bristande erfarenhet och utbildning eller något annat kanske?

Med nästan 25% arbetslösa unga kan jag med all säkerhet säga att det inte beror på bristande erfarenheter och utbildning. Var fjärde under 25 i Sverige är inte helt bakom flötet, det är nog mest var femte. Så 5% av oss borde ha jobb, så varför har vi det inte?

Beror det på vår bristande arbetslivserfarenhet? Artikelns titel är Praktiken är nyckeln till arbetsplatsen. Jag håller inte riktigt med om detta. Jag har varit på praktik två gånger medan jag varit arbetslös. På den första jobbade jag under praktiken i princip gratis eftersom jag var tillräckligt duktig för att jag samma jobb som de faktiskt anställda. Detta gjorde jag för att det i början talades om ett vik. utifall praktiken gick bra, vilken den också gjorde. Så när praktiken var slut och semestertiderna började fick jag *drum roll* ett vik. på 6 veckor och hela 40%! Med en ingångslön på imponerande 13500kr per månad vid 100%!

På min andra praktikplats sa personalen att det fanns massor att göra. Jag gick med på att komma dit på följande villkor; att jag skulle få göra någonting utvecklande.
Jag har nu varit där i några veckor och större delen av mina dagar spenderar jag med bloggen och facebook. Jag söker också jobb och utbildningar. Sådant som jag kunnat göra mer effektivt om jag fick arbeta hemifrån.
De första två veckorna var mina enda arbetsuppgifter att klippa ut gamla annonser och artiklar ur tidningen... för att sedan klistra in dem i en scrapbook. Övriga uppgifter har varit att ställa upp inför konferenser och liknande. Inte mycket utvecklande alls. Möjlighet till arbete: tidigast augusti -10. Passande nog när jag tänkt börja plugga.

En praktikplats kommer antingen få en inkompitent person de får halvdan hjälp av eller någon som presterar och kan utnyttjas i 3-6 månader utan garantier på fortsatt anställning.


Men varför har jag inte jobb? Susanna Bergström säger: På Arbetsförmedlingen får man höra att man har en bra presentation och ett bra cv. Allt är så bra, men det hjälper ju inte när det inte finns jobb.

Jag har själv haft en jobbcoach som efter 3 samtal sa att hon inte kunde hjälpa mig, eftersom jag är så bra att jag borde få vilket jobb som helst. Men det är en brist på jobb och om jag utan utbildning ställs mot någon med ens påbörjad utbildning kommer jag inte få jobbet.
Sverige är ett land där bara det som står på papper är sanning. Dina erfarenheter från privatlivet spelar ingen roll. Mina tekniska kunskaper är på CVn överflödiga, eftersom de ej kan styrkas av någon institution.
Arbetsgivare anställer inte utan bekräftad utbildning. Ungdomar har kunskapen men ges ingen chans att visa den. Men det är ju här praktiken kommer in, eller? Ja, det stämmer bra, här borde praktiken komma in men också här stöter vi på ett problem. Svenskarnas fördomar mot arbetslösa. Har du inte jobb, är du arbetslös? Vad är det för fel på dig om ingen anställt dig? Så resoneras det också vid praktik, ingen vill anställa någon som är arbetslös för denna är med största sannorlikhet också värdelös och inkompitent.

Många arbetsplatser har redan praktikanter också, en prao eller likanden. Många av de mindra arbetsplatserna är rädda för att ta en praktikant, rädda att den kräver mer tid än den kan bidra med. Jag fick, när jag sökte praktiker höra att de inte hade tid att lära upp mig. Att jag säger att jag inte behöver bli upplärd hjälper inte direkt, jag är självlärd. Ge mig en vecka så kan jag utföra jobbet utan hjälp och du behöver inte lyfta ett finger för att lära mig något, allt jag behöver göra är se på.

Som arbetssökande får du inte vara kaxig men inte heller hålla tillbaka. I din CV och dina personliga brev ska du försköna dig så mycket du kan men var för tusan ödmjuk. Du är ju inte bäst direkt! Men... alla vill ju anställa den som är bäst?!

Äsch, nog.

Pusshejs!

Ute- och innelistan

Med tanke på hur hippa och häftiga alla vill vara jämt tänkte jag ge er lite tips på hur ni kan bli bara liiiiiiite coolare utan så mycket ansträngning. Här kommer därför en ute- och innelista.


Inne!


1. Knuckle/fist bumps!
2. Väldigt stora eller många halsband.
(Ej ett stort smycke, usch!)
3. Big Eds Swaa
(Förstår inte? Tough luck!)
Ute!


1. Att ta det lugnt; som innebär att man helt enkelt står över att göra något för att man ska/har/är: ladda inför morgondagen, för bakis, för trött, gjort saker hela dagen o.s.v.2. Att vara politiskt korrekt. Click me!3. High fives
För att föregå med gott exempel så tar jag mig hjälp av en god vän. Omöjlig att tycka illa om trots att han oerhört vulgär och inte alls särskillt PK.

- Ska man vara politiskt korrekt heter det inte neger, det heter etniskt handikappad.

För er som inte hänger med är det ett skämt.

Pusshejs!

Fest hos Per!

Yes! Igår small det och var fest hos Per. Det blev en ganska lyckad kväll med 169 foton knäppta. Innan krogen var jag dock klok nog att lämna kameran hemma.

Strax efter 0000 anlände jag till Bittens men gick snabbt vidare till Amadeus. Där har de långsam personal och dåligt fungerande kortläsare. Det fanns också en stor skara medelåldern män och kvinnor som med skrik och annat överröstade musiken. Efter två misslyckade graviddrinkar drog vi vidare till Bittens och stannade till stängning. Bittens har ett stort utbud av ruggigt intoxikerade ungdomar som inte riktigt överröstar den lite för höga musiken.
Lite Guitar Hero hos Emma och sedan slöande hos Sara och Signe innan hemgång.

Med alla möjliga bilder måste det ju självklart visas upp! Dålig belysning det tvång på blixt. Med inbyggd sådan blir det inte världens roligaste bilder hem hey(!) kul är det ändå. ^^Kim börjar kvällen hos mig genom att skriva obsena lappar medan kameran inte riktigt
vill med.
Så därför knäpper jag massor med bilder på honom.
Grabbarna som inte riktigt vill vara med på bild. Niklas och Niklas. Kung med Kempis!
Hur stor? Så stor!
Jag och kvällen värd.
PoserSanna!
Linn dök upp.
Jag och Kim, vi är goda vänner, fastän vi är olika.
Alkohol
Sandra ville inte vara med på bild.
Linn klarar det bättre.
Hugo! Anledningen att jag inte åkte till Umeå.
Är Johan med är det alltid roligt.
Det blir action!
Och kärlek.
Och öl!
Kiss me!
Posers.
Mer poser! XD
Sanna lånar Kims hår och gillart.
Love! <3
Signe dök upp.
Men tjejerna vill inte vara med på bild. Varken Sara, Sara eller Signe.

Torsdagen den 12e?

Jag märker ingen större skillnad från igår, förutom att det är Lördag imorgon och folk är lediga. Någon annan, något freaky som hänt idag?

Jag försöker sätta mig in i bloggandet men det är ganska svårt. Jag läser två eller tre andra bloggar som ägs av vänner. Hur finner man energi att läsa om Kenza, Foki och Kissie? Ta inte illa upp mina damer men jag intresserar mig förmodligen lika mycket av era bloggar som ni av min. Det enda intrycket som fastnat är att Kissie går åt de andra två ganska hårt. Och... aggression är ju roligt.
Kenza skriver om sin hund och vänner, mode och shopping. Foki skriver om allt som hon gör i vardagen men väljer också vad hon ska skriva och inte skriva. ... haha. Go Foki! :D Dock kommer jag inte följa era bloggar.

Hur som helst, anledningen att 80% av bloggarna i Sverige är kvinnor beror nog på att männen hellre spelar WoW. Right Kim?


Det här inlägget skulle ursprungligen vara ett bildinlägg så vi kör på det.

Först ut har vi yogo-Johan vs. yogo-Kim. Vem har det som krävs för att bli världens nya yogohärskare?

Eftersom jag är "The emperor of mys" har jag den mysigaste skylten på min dörr.
Slutligen lite mer elak Pikachu.Avsluta med ett citat.

Kim - Kanske man ska ta och stoppa in sin första spiral.


Pusshejs!

Fredag den 13e

Kommer vi har tur eller otur? Vem bryr sig? Inte jag! :D

För ett tag sedan beställde jag massa kläder och nu är det bara ett plagg kvar innan de skickas. Yay! Me wants the clothes!
Jag är ledig idag, tar ut lite flextimmar. Tänkte att jag skulle sova ut lite och massa annat bra men nej, vaken för länge och sov ruggigt dåligt. Bra gjort Felix, genomtänkt. Fortfarande trött som ett päron. Jag får ta mig en eftermiddagslur senare så att jag orkar "festa" med Per och Hugo ikväll. För Hugo är här på besök: JätteYay!


Any how, det här är byxorna som de inte har klara för leverans än. De andra plaggen får ni se någon annan gång, kanske.Pusshejs!

Blogg wars

Hur blir man en bra bloggare, hur får man en populär blogg? Man kan antingen faktiskt ha en riktig bra blogg eller också startar man ett bloggkrig med någon eller några. Du kommer då få diverse hatiskt kommentarer och massa besökare som inte läser din blogg. Eller också skriver du väldigt bra och intressant. Enklast är nog bara att vara riktigt snygg. Jag ska försöka skriva något bra ibland.

Vad händer när man är uppe till 0530 och behöver kliva upp 0800? - Jo, man blir trött som i kassakön på Hemköp strax efter plusbussen anlänt. Så kan det gå.

Jag kom att tänka på vad Per sa till mig när jag nämnde att jag ville köpa lite nya t-shirts. Han påstod att jag hade hur många snyggt som helst redan. Jag höll inte med och ville ändå förnya mig. Igår la jag därför fram de jag kunde tänka mig att använda. Bara t-shirts, inga linnen, piké eller skjortor.
Det slutade med att 22 stycken låg på stolarna. 2 av dem kom jag fram till att det var för små och 2 lades bland träningskläderna. 18 kvar och kanske någon i tvättkorgen.

Pusshejs!


Filmkväll 091110

Inte heller igår höll jag min ordinarie planering. Skickade inte platsansökningarna jag tänkt, tränade inte och tog mig inte tid för mig själv utan sprang iväg och umgicks istället.

Efter middag och diverse slösurfande gav jag Per sällskap sista stunden på jobbet. I utbyte mot de planerade aktiviteterna såg jag, Per, Heidi, Johan och Sara på Up och Bruno. Up var toppen. "I was hiding under your porch, because I love you!"  - Så borde någon knacka på min dörr och säga, det vore fint.
Bruno däremot, som jag hört ska vara hysteriskt rolig var mest bara hysterisk. Rolig här och där men i det stora hela; genomgående pinsam.
Eftersom Heidi, Johan och Sara är lediga idag samt att Per jobbar kväll blev det sent, alldeles för sent. Jag behöver vända tillbaka mitt dygn. Att lägga sig 0230 flera kvällar i rad gör mig lite trött efter lunch.

Spoilervarning!Pusshejs!

Nybörjare?

Under min första bloggvecka har jag funderat en del över vad som är passande i en blogg. Uppskattar mina vänner om jag lägger ut "fula" bilder på den? Ska man nämna massa namn? Andras telefonnummer och e-pot har jag kommit fram till är helt off limits så det slipper ni oroa er över.

Just nu funderar jag på hur ofta jag bör uppdatera och kommer fram till att; jag uppdaterar när jag känner för det, så långt eller kort jag vill och precis vad jag vill. Yay för bloggen!


Så till dagens mest spännande aktivitet. Avstamp på Arbetsförmedlingen. Denna aktivitet är jag tvungen att gå på eftersom jag är delaktig i jobbgarantin för ungdomar. Just idag var det Taxi Härnösand som berättade.
Efter ca 25 minuter trodde jag att timmen var över men ack nej. Så jag somnade till, vaknade i ett litet ryck och somnade till igen, de efterföljande 35 minuterna.
Vid förra veckans Avstamp var det Skatteverket. Hurrah, how exciting!


Dagens fundering har varit kring ett jobb jag hoppas på att få. Unga Örnar har ansökt om pengar för att kunna anställa mig på 75%. Det skulle passa mig ypperligt! Besked skulle ges i slutet av förra veckan men inget kom. Inte heller igår. Idag har de fått höra att det skall ha varit något "konstigt" med ansökan de lämnat in. Mitt förtroende för organisationen och förhoppning och jobb skjuter i höjden! Eller?


Så slutligen till en bild jag hittade igår. Go Zombie Pikachu!
Pusshejs!

Hyfsat klar

Så... ja, nu. Jag tänkte inte göra så jättemycket mer med bloggen egentligen. Kanske göra något fint i headern men annars så.. nej, det är nog bra såhär.

Jag tänkte från och med nästa inlägg börja ta emot nomineringar till "Årets sötaste"-awards.
Ska tänka ut några olika kategorier och se hur det går, beror väl på visat intresse om det får bli flera stycken. Jag förväntar mig kunna göra det till mitten av nästa vecka.

Tog med Mammans kamera imorse när jag gick. För er som inte redan vet; jag redigerar aldrig mina bilder. Jag hoppas de ska bli fina ändå och blir det inte fina behöver jag öva mer.

Det här är en Heidi jag fikade med efter jag kommit hem från Övik igår.

Det här är en Sanna som kom förbi på kvällen och gav mig en snabbkurs i systemkamera.
Jag upptäckte snabbt hur svårt det var att ta bilder med bara 3 värmeljus tända.

Detta är en lapp som låg i tvättstugan, med största sannorlikhet kvar från dagen innan.

Utsikten från Nybron runt 09:00.


Pusshejs!

Sakta men säkert

Det ser lite bättre ut men är fortfarande en bit kvar innan jag tycker mig vara klar.

Vi passar på att göra en liten uppdatering även om det inte är riktigt färdigt.
Denna vecka tänker jag inte vara så social som jag brukar. Ska lägga lite fokus på jobbsökande och skriva några personliga brev. Efter helgen i Örnsköldsvik har jag lånat med mig min mors D70s och ska försöka lära mig fota lite bättre. Man märker ohyggligt fort hur dåliga bilder kompaktkameran tagit efter man använt en systemkamera bara en liten liten stund.Söndagsmorgonflum


Under uppbyggnad

Ja, det känns som ett bra inlägg att starta med.

Det här kommer framöver vara min blogg. En blogg där jag gör precis vad jag vill. Det första projektet blir att fixa en egen design och efter det tänker jag börja med de mycket efterlängtade "Årets sötaste"-awards.

När jag är är igång på riktigt kan jag inte säga men det kommer förhoppningsvis märkas.

Pusshejs.

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0