Göteborg

Där är jag nu och då uppdateras det väldigt väldigt lite. Skulle väl kunna göra det via mobilen men... jag orkar inte.

Idag ska vi på stan, kanske köpa något, äta stans godaste kebab och kanske kanske mata pingvinerna i Vasaparken. ^_^ Ikväll blir det nog bastu. Tjoho! :D

I det förflutna

Ja, alltså, Kim ville ju inte vara med på bild i alla fall. Inte förrän vi kom ned på stan. Han var väl inte direkt sugen då heller men det sket jag i. Det var i Lördags, han var bakis. Jag och Annie skulle till Birsta men där togs inte så mycket bilder.

Jag är förjävla trött mest hela tiden nu, det gillas inte! Dels för att det är drygt och också för att... det är jävligt drygt. Annie tycker jag är tråkig när jag kan lägga mig innan 22 alla kvällar och ligga i sängen hur länge som helst. Tro om det har ett samband med mina bihålor som är igenkloggade sedan några månader tillbaka. Att inte kunna andras riktigt genom näsan är nästan lika drygt som att vara mongotrött.Mera " Waaaah! :D " ! :D
Idag fick jag klagomål eftersom jag ganska ofta inte vet varifrån mina kläder och grejer kommer ifrån. En ursäkt till det är att jag har väldigt mycket gammalt. En annan är att jag är snygg i allt så när mina vänner ger mig kläder de är fula i, så passar jag bra i dem ändå. Och då vet jag ju inte varifrån de kommer. Så det så! Idag är det i alla fall:

Skor - DNA
Jeans - Caliroots
T-shirt - den där butiken på NZ
Tröja - Carlings
Jacka - Carlings
Halsband - Någon marknad
Armband - H&M

Naaa nana na na naaa!

The breeze of breath - The Escape

I am the air inside you
I am the gravel underneath your shoes
The pad on your shoulder

En... två.. slut!

Pengar är ju bara pengar, de är så mycket roligare om man spenderar dem. Så idag köpte jag en väska. Det är en "tjejväska". Dakine girls eq. Den får ersätta min Adidasväska som funnits med mig sedan tidigt 90-tal.

Men vem bryr sig om det är designat för kvinnor. I don't. Den är snygg, jag ville ha den.Ingen överraskning

 

Jag måste ladda upp den, så är det bara.


Ett till måste

Jag borde verkligen ta med mig kameran oftare, jag har blivit dålig på det. Även om man inte tar kort på något vettigt alls är det ju ruggigt kul.

Ja just. Jag har förresten fått tag på pumorna jag sökte så mycket efter. :) Den första bilden är en vägg.


Waaaah! :DJag har varit lite såhär idag. Busig och... vette tusan vad. :) Något som är lite roligt är att jag faktiskt är mig ganska lik. Bilden nedan togs 090509 så det skiljer ett år minus 2 veckor... typ. Kom på det när jag såg mig i spegeln med samma t-shirt. ^_^

 Det är så det får bli

Ja, nu får det faktiskt bli så. Jag kommer inte känna mig tvungen att blogga på helgen mer. Lördagar och söndagar får bli fridagar... så ni vet. Kan väl hända att jag slänger upp något ändå någon gång men inte så mycket som jag försöker göra på vardagarna.

Vackert väder är bra, det gillar vi. Annie gillar vi också. ^_^

Och... andas ut

Har varit fullt upp senaste dagarna. Mindre jobb hemifrån och mer jobb ute = mindre tid att uppdatera bloggen. Det är synd men samtidigt bra för jobbet jag gjort nu har varit roligare. Träffat lite folk och faktiskt känt av att det händer grejer.

Varit med Per under eftermiddagen. Hur kul som helst! Flummat på just like back in the days. Bara Kim som fattades. :) Älskarej Per! Så vi tar en bild från låååååångt bakåt!


Eeeh?

Varför sjunger någon som är 12 år (ingen aning) om att han trodde de skulle vara ihop för alltid? Låter det rimligt eller troligt alls? Om de ska skriva låtar åt honom, kan de inte vara i alla fall nästan trovärdiga?


Pojken behöver lite perspektiv på livet. Mer än 50% av alla giftemål slutar i skillsmässa. Enligt massa undersökningar har mer än 50% av de 20-25 varit otrogna någon gång. Face it, du kommer bli bedragen eller dumpad någon gång.Så, här har vi en liten kille som lär andra småkillar att vara stalkers. Följ efter henne över allt, låt henne inte prata med någon annan, peta på henne hela tiden, stå ivägen när hon försöker gå och helst SLÅ HENNE I ANSIKTET!

Hej och hå

Sa till mina "chefer" att jag behövde bil igår. Det gick inte att ordna men idag skulle jag kunna låna. Så jag läste ett mail imorse att de ska köpa en idag och att jag kan få den i eftermiddag. I eftermiddag..? Aja, där rök de planerna jag hade för att använda bilen idag egentligen. Det innebär bara inte strul i arbetet utan också att informationen kommer ut en dag senare.

What else. Ska skicka ut en kallelse till styrelsemöte. Inte riktigt mitt jobb egentligen kanske men nu har jag ju tid över så varför inte.

Slår ihop Jobb och På riktigt till en kategori förresten.

Ytterligare problem orsakade av...

alkohol! Men ibland funderar man ju på om det var riktigt nödvändigt. Visst det här är en kul historia men... fudge.

I england har en man tagits för rattfylla, när han körde en barbiebil med topfart på 6 kmh. Ni kan läsa om det här.

Karln skulle 450 meter och beslöt sig för att ta barbiebilen. Två poliser kör upp bredvid och frågar om allt är lugnt. När han svara avslöjas hans intoxikerade tillstånd. 3 års indraget körkort för rattfylleri. Bra jobbat!

Skämmes ta'me fan! Jag vet inte vem men någon bör skämmes i den här historien!

Knarkade du igår?

Jag frågar eftersom det igår var internationell knarkdag. 4/20 - Four twenty


Passande nog kom en trailer ut just igår. High School. Den handlar om en avslutningstalare (alltså en hejjare till elev?) som måste få hela skolan att bli hög på ett drogtest, annars kommer han själv inte få ta examen.

I rollerna har vi bland annat Adrien Brody som spelar helgalen langare. Lite annorlunda från hans andra roller, t.ex. i Splice som jag visat er tidigare.


MEN ÄRU PÅ RIKTIGT?!

Less less less!


Här sitter jag, arbetar och sliter för att barnen ska få ha det roligt som den duktiga Felix jag är. Men!

Alldeles nyss uppdaterade jag hemsidan en massa. Gjorde om den lite och allt blev så fint och informativt. Detta gör jag från min tragiskt långsamma jobbdator men aja, det fungerar. Så, när jag nästan nästan nästan är klar... vad händer? SKITEN DÖR! Värre är att jag inte uppdaterat explorer på den (firefox fungerar inte att uppdatera hemsidan ifrån) eftersom den är så seg att den inte klarar av en modern webläsare.


FFFFFFFFFUFUUUUUUUUUuuUuuUUuUCCCCCCCCCCccCcccccKKKKKKKK!

Kim - Gör en paintbild åt mig som beskriver hur förbannad jag blir!

Ska du till Island?

Ett land som bara blir uppmärksammat när det handlar om katastrofer. De har det inte lätt, stackars jävlar! De är väl också kända för någon konstig brottning när man lyfter varandra i byxkanten... eller är det Grönland?

Här är i alla fall fina bilder från http://www.boston.com/ där ni också kan hitta fler.
Onsdag

Det blir mer jobb idag. Det är bra, behöver pengar.

Precis nu är jag helt pank och det finns nog inte mycket mat kvar i kylen. Längta till lön. Inte länge kvar, håll ut!

PANIK!

Jag skulle inte gilla den här situationen det minsta om jag själv råkade ut för det. Ni förstår, det är såhär:


Spnotify

Spotify är ju helt otroligt bra, speciellt om man har premium. Jag har länge funderat på att göra en lista som verkligen innehåller allt, typ som när man hade mp3or. Gå igenom min gamla musikmapp och lägga alla de artisterna i en spellista i Spotify, plus mycket mer, för att verkligen ha allt!

Något som var lite småjobbigt när man hade massa mp3or var att alltid ha allt med de artister man lyssnade på. Hålla sig uppdaterade. Dessutom, ju mer man hade, ju svårare blev det. Med Spotify har det varit samma sak, speciellt när de också lagt till gamla album lite nu och då, samt tar bort igen ibland. Så nu finns Spnotify.De håller kolla på alla nya släpp åt dig. Skriv in vilket artist du vill hålla koll på och e-postadress så får du ett mail när det kommit något uppdaterats. Hur lätt som helst! :) Tanken är att man aldrig ska behöva vänta längre än 2 timmar för att få veta om nya släpp.


Gör bra saker

Ledarna till Murbergetgruppen; förhoppningsvis klart. Också hört med BF på gymnasiet om de är tycker det låter intressant att låna ut elever för lite extra credits.

Färdigt med lokalen, behöver bara hämta nyckeln.

Har massa spel, fixat massa pysselsaker.

Ska tvinga dem att ge mig mer pengar så jag kan köpa ett kubb eller så. :)

Tisdag

En vecka kvar, sen blir det en hel vecka i Göteborg. Tjoho! Fram till dess blir det en hel del jobb. Måste ju hinna ikapp de timmar jag missar eftersom jag är borta. Blir bara 3 dagar i april och 2 arbetsdagar i maj men... ändå! Me wants the money!

Idag blir det en trip till Sundsvall med Puppy och Kim. Puppys piercing är som vissa av er veta lite småsned så vi ska låta dem ta en titt och göra ett utlåtande.


Ska bli bättring

på många fronter med lite tur. Det tar ju faktiskt inte många minuter extra varje dag och... jag tycker det är ganska kul. :)Jeans - Tetre
Kofta - Carlings
Armband - Symaskinsbutiken i Ö-vik
Halsband - H&M tror jag
Sjal - Vet inte, fick av Kim

Ett till argt inlägg om alkohol!

Nej då, här har vi alkoholens rätta plats. Där den hör hemma och bara är kul. Eller börjar djuren också bråka och blir kåta i fyllan? Svartet finns i minut 3. =/
2min in är en som inte vet sina gränser! Och igen strax innan tredje minuten.
Vem känner inte igen sig i sista minuten? XD

Jag säger då det. Alkoholen är... kul när den är i djur.Ööh..?

Hur tänkte de nu?

Det här själ jag direkt från http://www.zeljko.se/

Inlägget ser ut såhär:


Det värsta som har drabbat världen, enligt Aftonbladet:

Händelser som inte är lika hemska:

Det här var alltså en jämförelse med askmolnet från vulkanen vid Eyjafjallajökull.
Nedan följer ett axplock av händelser som inte är lika hemska, om man ska tro Aftonbladet:


Jo, jag vet. Det är hela ett syftningsfel. Journalisten hade kunnat byta ut "värsta" mot "mest omfattande", så hade poängen gått fram lite bättre.Skotorka?

Jag måste hitta snygga skor! Adidas Campus Vulc som jag köpte tidigare må ha varit snygga men de satt inte bra och såg ut som båtar på fötterna. Så vad gör jag nu?

Tack och lov finns Björn Borg och Levi's, som kan ha gjort sommarens snyggaste skor. Men ska jag köpa dem eller inte, det är frågan. Levi's finns tyvärr bara i 44 men går nog att hitta på annat håll än topstreetwear.com
699kr för ett par Björn Borg, är det värt det? Jag tror mig tycka det faktiskt! Köpa det tre första bara för att ha olika färger. Visst, modellen är likadan men de ser helt olika ut.


Vad händer sen?

När Annie piercade tungan hände följade:

Hon började läspa, det är gulligt. Fast inte nu länge när svullnaden gått ned.
Hon gick svårt att äta fast mat ett tag.
Inget hångel. :(

Men det blev en film när hon äter mosad banan.

Hur känns det?

Det är Måndag, jag är hungrig och lat. Borde väl fixa lite käk kanske. I övrig har jag tvättid. Det går rätt bra att mixa med att jobba. Sen ikväll har vi tvättid hos Puppy istället. Kul kul.

Så, ska vi gnälla på något? Göra ett skämmes kanske?

Vad sägs om... vulkaner? Hur juste är det att kasta upp skit i luften egentligen? Tänk om alla gjorde det lite nu och då, skulle ligga bajs överallt på marken. Äckligt! Skämmes ta'me fan!

Eh...

Fantasi i överflöd? Nej, inte direkt. Skärpning Felix!

As it should be


Fina vänner

Jag har så bra vänner, de ställer upp för mig och får mig att skratta... typ jämt!

Tidigare har det funnits en liknande film på Mr.Törnsten. Den vet jag inte om den finns kvar alls. Om någon har den skulle jag gärna ta den. ;)


Pinsamt?

Igår utspelade sig en pinsam situation. Följaden hände på Rutiga duken.

Jag och Annie sitter och fika. Mmmmmm; kanelbulleeeeeee! Och så kommer ett äldre par in. I kassan står Boodi (ja, Boodi kanske inte ser ut som den klassiska ariern). De frågar om de har något mörkbröd och Boodi svarar Ja, rågkaka. Gamligarna svara VA?! vilket gör att Boodi upprepar sig.

Eftersom gamlingar både är halvdöva och tröga fattar de inget. Boodi går tillslut och hämtar brödet för att visa dem, rågkaka och grovt rostbröd. De pratar om vilket de vill ha men när Boodi upprepar deras svar för att bekräfta svara den äldre kvinnan plötsligt på engelska.
Detta hade inte varit pinsamt om det var en ungdom/ung vuxen, vi använder mycket engelska i vardagsspråk men jag tror inte denna äldre dam var riktigt så hipp. Hon sa det dessutom sådär jättetydligt som man pratar när man tror någon inte förstår. Förtydligande tal.

En lång krånglig konversation på svenska och sedan lite engelska när de inte förstår. Sedan svenska till varandra igen. Gamlingarn: Boodi förstår svenska väldigt bra. Så ni vet. ;)

Värre är dock när människor direkt väljer engelska bara för att person ser utlänk ut. Så fult!


Mucka inte med mig!

För jag kommer spöa skiten ur er i Yatzy!


Ledig tid

Vad gör man om man är ledig? Vad gör en Stormtrooper när de är lediga? Gillar du StarWars lika mycket som lillKusin och Simon Modig tycker du det här är vackert.Du hittar fler här och här.

Man ska vara glad!

och det är jag! Jag är glad över massa saker! ^_^

Småsaker kan göra mig glad. Jag har t.ex. slutat nästah helt med ^^ och använder nu ^_^ bara för att den ser gladare ut. Jag använder ;) mindre också. Försöker övergå till ^_~

När man är glad ska man lyssna på glad musik.


Väntan

Färdigjobbat för idag. Grattis på Torsdag!

Sitter på Puppys jobb nu, väntar på att hon ska bli klar så vi kan vandra hem tillsammans. Ikväll får kg träffa Simon en sväng, det var länge sedan så det ser jag fram emot.

Nu kom söt. Hej då!

Trix!

Nu jävlar, här kommer ett partytryck som inget annat!

Det är komplicerat så försök göra det medan ni läser.

  1. Ta ett papper
  2. Rita en cirkel på papperet, ca 1½dm i diameter (från sida till sida för de som är dåliga på geometri).
  3. Lägg näsan i mitten av cirkeln och slicka på papperet.
  4. Lyft på huvudet
Om du nu tittar ned på papperet kommer du se att tungan lämnat ett märke men inte näsan (om du inte har en flottnäsa). Magiskt och helt otroligt mystiskt!
Det här inlägget gjorde jag i förhoppning att någon skulle testa mitt partytrick. Jag hoppas någon gjorde det och känner sig lite dum men haha-ig nu. :)

What IS that?

Jag och Puppy har bokat resa till Göteborg över Valborg, så ni vet. Åker sent 27e april och kommer tillbaka tidigt den 5e maj. Skoj skoj!Jeans - Vet inte, fick av Per. Rivjärn made it happen!
Jacka - Carlings
T-shirt - Erm... minns inte.
Sjal - Carlings
Hängslen - H&M


Är jag ett spöke? II

Jag glömde skriva det förut men jag har fler teorier till att jag är ett spöke eller osynlig.

Tidigare skrev jag om automatiska dörrar. Men det är ju också så att jag inte kan bli autotunad. Det kanske ni inte tycker är tillräcklig anledning till att jag är ett spöke och... det är det nog inte heller. Däremot har jag ett anti-autotune på min röst. Den är liksom autotune in reverse. :P Det fungerar hur bra som helst på andra men min röst vägrar. Fungerar lite lite lite om jag pratar med småpipig röst eller väldigt högt (inte volym).

Skumt. Jag är då ingen T-Pain.

Låt oss hoppas det aldrig händer.Facebook-grupper/sidor

Min Facebook är tydligen väldigt tråkig (enligt två 15-åringar i och för sig. Hur stor koll har de?) eftersom jag inte är med i nästan några grupper och sidor alls. Tänk vilka skilda intressen människor har. Går jag in på någons Facebook tittar jag inte på vilka grupper/sidor personen är med i. Jag gör det antingen för att se vem personen är; ort, gemensamma vänner, ålder o.s.v. eller för att faktiskt skriva något, möjligtvis för att kolla någon bild.

Jag gick snabbt med i två grupper på Facebook: Snöblind och Hata postterminalen i Ånge (Ånge är ett svarthål, det som kommer in kommer aldrig ut). Sedan gick jag med i Vi som gillar "9" på Högakusten Hotellet eftersom det är lite internroligt för oss som är med.
I övrigt går jag inte med av ren princip. Har väl något tanke om att det finns något lite seriöst i det också. Argument jag hört för att gå med är t.ex. Men det är ju kul! Ja men, räcker det inte med att läsa titeln och skratta då, måste man gå med i alla grupper?

Jag har funderat på om jag ska gå emot mina principer och gå med i Vad puttenuttigt.. MEN DET ÄR FEEEEEL!! eftersom det är från det hysteriskt roliga barnprogrammet Two Stupid Dogs men det blir nog inget av. Dessutom finns det 3 olika grupper med samma namn. Räcker det inte med en? Måste jag gå med i alla tre för att vara med på riktigt? Tänk om jag går med i en där inte mina vänner är med och blir alldeles ensam?

Facebook is killin' me. Ska jag, Facebook eller två 15-åringar skämmes?


Det var ett tag sedan

Men här kommer det. Inte som jag tänkt se ut idag men det är som jag såg ut igår.

Jeans - Stayhard
Linne - Carlings
Tröja - H&M
Sjal - H&M
Väska - Vet inte. ^_^

Rawr! mjao?

OHMYGOD!IT'SSOFUNNYANDCUTE!


Lika stört som Bjästa?

Ja, det är nog ungefär lika stört, även om det är väldigt olikt.

 


Är jag ett spöke?

Det är säkert en fråga vi alla ställer oss sådär 6-4325643465 gånger om dagen men jag börjar faktiskt fundera på om jag syns alls ibland. Det är i och för sig mest teknik som inte ser mig. Speciellt automatiska dörrar av olika slag.

För de som bor i Härnösand eller har lite Härnösandskunskap känner ni igen följande platser.

Dörrarna in till Prisma, vid gamla Gallerix: de dörrarna vägrar öppna sig för mig ca hälften av de gånger jag går där. Går jag med någon är det lugnt men närmar jag mig själv så vägrar de öppna förrän andra eller tredje försöket.

Samma gäller "dörrarna" på hemköp, de vill inte heller släppa in mig. Jag går dessutom ganska snabbt och då går man in i dem. Hur juste är det?!

Förlåt

Jag är sämst på att skriva just nu. Men just därför ska jag nu ger er en mindre inblick i mitt liv.

För någon kväll/morgon/dag sedan pratade jag och Puppy om allt möjligt, som vanligt. Det var nog på grund av att Annie lyssnat på en låt, en gammal låt. Denna låt.

Sedan frågade jag om vi inte kunde göra henne till en tamagochi. Vi skulle sätta henne i en stor kartong och sen skulle hon sjunga den här låter för mig. Snart efter lade jag också till att jag ville att hon skulle ta av sig sina kläder, så hon var naken i kartongen. Det gick hon inte med på.

5 filmer med samma dialog?

Det här är lite häftigt. Det är ett projekt skapat av Philips. Det är 5 kortfilmer av olika regisiörer, bara en sak gemensamma: det är samma dialog. Men vad gör kaninen i andra filmen?! Oh noes!

Det finns miljoner sätt att berätta en historia, men bara ett sätt att se den.


 

 

 

 

 

 


Såhär blir det

Jag har bestämt mig för att göra lite förändringar i min blogg.

De är väl inte så speciella, de är mest bara för att jag inte ska bli besviken när jag får mindre besökare på lördagar. Då är det nämligen alltid mycket färre som läser, oavsett hur mycket och vad jag uppdaterar. Så från och med nu är jag bloggledig på lördagar. Smidigt!

Sen har jag kommit på en annan sak efter mötet jag var på idag. Får se vad det blir av den tanken.

Lång dag

Askungen? Ja, det är jag det.

Nej då, riktigt så illa är det inte. Men idag blir det en lång dag. Uppe med tuppen, so to speak. Övernattning och de lär inte vilja gå och lägga sig tidigt direkt. Sen när de väl sover får jag lägga mig... men måste upp föra dem och fixa frukosten. Inte juste! Räknar med att vara klar innan 13:30 imorgon i alla fall, vore skönt. Då ska jag vara med lovely.

Alldeles ensam!

Det är barn var jag än vänder huvudet och skriken hoppar mellan väggarna men jag är alldeles själv. Saknar mig lilla söt så väldigt mycket. Det här blir första natten på jag vet inte hur länge som vi sover ifrån varandra.
Ni andra kanske inte har lika svårt för det som jag och Puppy men det är ju förmodligen för att ni inte tycker om era pojk/flickvänner lika mycket som vi tycker om varandra.

Ja, så är det. Vi är lite bättre helt enkelt.

Saknar dig fina!

Hahahaha!

High hopes? Nope, don't think so.

Här är ett citat från platsen där jag hittade skiten. Jag... Måste... Se... Den!
Någon är dum i huvudet om man bli så exalterad av Alien vs. Ninja


Lite ångest?

Jag har precis gjort något jag länge sagt jag ska göra... men nu när jag ska göra det får jag lite ångest och blir nervös.  Är det verkligen det här jag vill?

Jag har skickat min ansökan till Personalvetarprogrammet i Göteborg, Umeå och Örebro.


Vill jag börja studera? Vill jag flytta..? Åh. Svårt. :(

Att se fram emot!

Jag glömmer nog bort i alla fall hälften av allt jag vill minnas, om inte mer. Doh!

Den här filmen tror jag kan bli riktigt cool. Gillar inte riktigt skådisarna men den verkar vara snyggt gjord och ha sådär bra filmkänsla.


I needn't anything


but I need you!


Dagens första och enda

Varit full fart idag, typ. Unga Örnar har tjosan på Länsmuseet. Ett av det första jag gjorde imorse var att köpa spel för nästan 900kr. Sedan har jag spelat dem en massa under dagen. :P

Mest spännande är nog dock att vi haft en mindre operation i Puppys lägenhet. Hennes dator dog nämligen några gånger tidigare idag, sista gången precis innan vi åkte till Sofia med hennes present och sedan på Rutiga. Efter det hann vi handla på Coop också. Nu har vi massa mat!
I alla fall, när vi kom hem med maten försökte sötan få igång sin stackars lilla dator men... icket. Fläkten var död. Doh! Trots diverse dammsugning så var datorn tyst och fläkten stilla.

Vi tog fram potatissticka m.m. Det var typ de verktyg vi hade. Jag petade lite och hade mig och tyckte fläkten var väldigt väldigt seg. Efter en stund så lade jag det åt sidan men Annie var betydligt mer hängiven att få igång sin dator. Efter massa massa pet fick hon så tag i en fluff. En stor fluff! När vi var klara hade vi dragit ut så mycket fluff att man började fundera på om hela världens navelludd hade samlats där. Sen gick fläkten igång igen, tystare och snabbare än förut.

Så gick det alltså till. Resultatet finns nedan. :)


Slut på det roliga

Jo hörrni, imorgon är en högtid till över. Det innebär att lekandet är över och man måste jobba igen. Imorgon och Onsdag kommer jag vara på Länsmuseet och pyssla, typ. Kommer shoppa lite spel innan jag åker upp så det finns någon att göra om det inte kommer barn. Kommer det inte barn kommer det bara vara massa tanter som stickar och virkar. Sounds like fun?

Partyföräldrar

Ett skämmes som liknar ett jag skrivit tidigare; det handlar om festande föräldrar.

Jag har lite svårt för föräldrar som festar mycket. Egentligen är inte problemet att de festar mycket utan snarare att de festar hårt. Gå ut och festa bäst ni vill men för fan, bete er!

Detta gäller föräldrar i alla åldrar och med barn i alla åldrar. Jag skulle inte vilja träffa mina föräldrar packade på krogen. Jag vill inte träffa dem packade över huvud taget. Och jag tror inte mina framtida barn skulle vilja träffa mig redlös heller.

Föräldrar med riktigt små barn som festar och knullar runt; berättar de det för barnen när de blir äldre? Ja när du var liten och somnade på helgen gick jag ut, söp skallen av mig och knullade med hur många som helst! Stanna hemma!

Föräldrar med barn som blivit unga vuxna; konfronteras av sina barn? Vad fan håller du på med? Nöp du honom/henne i röven? Det är för fan min kompis! Håll händerna till er själva!

Nej vet ni vad; alla borde sluta dricka och fan bete sig som människor. Speciellt medelåldersfolket. Ni tafsar på allt och alla, det är äckligt! Ni muckar med allt och alla, det är mongo!Jag gillar inte alkohol.

What's this?

Lillebror- Carlsson; jag gillar dig. Gillar du mig? Har lillebror en thing för små tjockisar med propeller på ryggen? Skit samma.

 

Det kommer en ny Resident Evil i september.

 


Håll för öronen barn!

Ibland kanske jag ska Skämmes lite men jag tänker inte göra det den här gången!

När vi i torsdags var till Sundsvall, för att Annie skulle pierca sig, stannade vi i Birsta på vägen hem. Vi åt bl.a. på Max - Jag, Boman, Annie och Sofia. Som vanligt när jag är med vänner flummade jag ur totalt. Jag sa bland annat hellvete väldigt högt och ljudligt precis när ett barn gick förbi. Sedan utspelade sig följande:

Boman - De är typ tre år, de vet vad du säger.
Felix - Skiter väl jag i! KUK!

I samma ögonblick passerar modern till det lilla barnen. Jag vet inte om hon gav mig någon blick men jag och Mr.B delade en blick innan vi båda två vek oss av skratt.

Sån är jag. Inte alltid så PK.

Skämmes ta'me fan!
Felix! not. ^^

Inte riktigt som man föreställer sig det

Det är inte riktigt vad man föreställer sig men vardagen är ju som oftast inte lika vacker som serierna. Men är det inte mer såhär det skulle behöva vara för att klara sig som "hjälte"?

Jag vet att det varit mycket trailers på senaste men jag tycker det är kul så... live with it! Det är mycket också för att det är snabbt och enkelt att samla på sig några och förbereda dem.

 


Dedikerad tillDon't go changing, to try and please me
You never let me down before
Don't imagine you're too familiar
And I don't see you anymore
I wouldn't leave you in times of trouble
We never could have come this far
I took the good times, I'll take the bad times
I'll take you just the way you are

Don't go trying some new fashion
Don't change the color of your hair
You always have my unspoken passion
Although I might not seem to care

I don't want clover conversation
I never want to work that hard
I just want someone that I can talk to
I want you just the way you are.

I need to know that you will always be
The same old someone that I knew
What will it take till you believe in me
The way that I believe in you.

I said I love you and that's forever
And this I promise fromhe heart
I could not love you any better
I love you just the way you are.

Min nya frisyr, utan påse!

Här är den då, utan påse. Fast med så dåligt ljus att ni fortfarnade inte kan se. Cliffhanger efter cliffhanger nu! ;D

Jag och frisören pratade om hur luggen absolut inte får bli för kort och det blev den inte, det såg riktigt bra ut. Nu dagen efter när jag tittar mig i spegeln tänker jag: Fan vad kort luggen är!

Men det är väl så när man haft hur långt hår som helst och sadan tar bort typ hälften. Oh well. Om tre veckor är det längre, jag har vant mig och kan få det att vara snyggt.Och min nya frisyr

Är det inte spännande?! :D Jo men visst. Här har ni den i en Coop-påse. ;) En bild utan påse kommer i nästa inlägg. Tjoho!

Ibland slipper man bry sig om ljuset. Ser ju lite orange ut sådär men... det är ju snyggt.Tänker efter

Idag ska vi vara lite självkritiska och granska oss själva lite.

Jag är en ganska easy-going person. Jag är spontan och ärlig. Ser jag inte själv ett problem i en situation förstår jag ibland inte hur andra kan göra det heller. Detta är en av mina dåliga sidor.

Jag kan vara hysteriskt självupptagen ibland. Jag jag jag jag jag! JAG! Jag kan dömma andra människor innan jag gett dem en chans att bevisa sig. Jag är också en PMS-människa. Jag har galna humörsvängningar. De beror oftast på hur jag ätit, tack och lov vet många av mina vänner om det. Kim t.ex. frågar alltid om jag inte ätit när jag är elak med honom. Han må vara jävligt dålig på att diska och städa men han är en av de absolut snällaste och mest omtänksamma människor jag känner. :)

Jag har inga rutiner! Alls! Jag har slutat träna, jag vaknar olika tider varje dag, jobbar olika tider allt för ofta. Äter olika. Diciplin är vad som behövs i mitt liv!


Jag har inte ätit på ett dygn nu tror jag. Kanske borde göra det. Ni vet ju alla nu vad som händer med en hungrig Felix. Han fungerar inte och är otrevlig, det är vad som händer. Så nu tänker jag äta och sen kanske skriva ett gladare inlägg som inte är så hunger-influerat.

Nedan följer ett hemlig meddelande; bara till PuppyEyes! NI ANDRA FÅR INTE LÄSA DET!
Puppy - Jag tycker om dig mest mest mest! <3

Hos frisören

Kan man sitta och vänta på en soffa en lång stund.

vi glömde Annie nya byxor hemma, de måste bytas. Vi har reda bytt dem en gång efter som ena benet var konstigt men det visade sigatt det var så på de andra också, sånt blir det till att byta tillbaka. Men de ligger som sagt kvar i lägenheten. Inte bra!

Hoppas jag blir fin i håret.

Sugen på att adoptera?

Jag skulle kunna tänka mig att göra det. Helst vill jag ha egna barn också. Jag är en av de där männen som vill föra sina gener vidare och gärna också mitt namn. Men var försiktig, rätt som det är får du hem en konstig mordisk unge.


Orphan. Helt klart sevärd!

28/3 "Dagen efter"

Film är ju kul... så jag tänkte ladda upp lite. Detta utspelar sig dagen efter. Jag var som vanligt nyktern den 27e men var den av mig själv, Puppy och Magdalena som var mest bakis dagen efter. Inte juste! Bad hair day dessutom. Doh!


Gillar du mesig actionkomedi?

Personligen tycker jag ju om saker som spårar ut. Hitman, Ninja Assassin och vad-nu-den-där-sista-filmen-jag-tänker-på-heter, det är överdrivet våldsamma och har iskalla hjältar. Sen tycker jag också om filmer som spårar ur utan våld men.. jag har tappat tråden.

Här är en trailer till en mesig actionkomedi.


Bra tänkt!

Ibland måste man fundera över hur folk egentligen tänker. Man kan säger; hur tänkte du nu? och lägga huvudet på sned.

Det här kom vi i och för sig på när vi bara flumma runt, som alltid men det är kul ändå. Samtalsämnet var pojkar som Magdalena träffat. De har ofta bott en bit bort.

Du borde ju hitta dig en bra lokal kille, från till exempel Bjästa.Mmm... bjästa.

Tips!

Det finns saker som är bra och saker som är dåliga. Det här är en bra men hemsk sak.
The Stoning of Soraya M.

Filmen utspelar sig 1986 i Iran. Baserad på en sann berättelse om en man som vill lämna sin fru och hur långt han är beredd att gå. 7,9 på IMDB och 14  på DKS (dålig-kvinnosyn-skalan, som bara går till 10). Har du lätt för att påverkas? Se inte filmen, du riskerar att bli väldigt hatisk.

How'm I lookin'?

Jag köpte ju ett nytt skärp samtidigt som jag köpte nya skorförut. Det är nästa för stort det med. Doh! Men snyggt är det och eftersom jag använt det blir det inget byte. Får väl låta bli att bli smalare I guess.


Ja tack

Minns ni Rec? Det gör jag. Det är en av få filmer jag faktiskt tyckt varit läskig. Nu kommer tvåan snart. ;)Den utspelar sig 15 minuter efter första filmen tagit slut, när ett SWAT-team går in i huset. Vad finns i huset..?

Det har kommit tre trailers såvitt jag vet och de är ganska lika. Speciellt de två första. Här är den nyaste och kläggigaste överst.

 


Henne tycker jag om!

Förlåt sötnosan om du inte är nöjd med bilden men jag tycker du är hur fin som helst! <3


Ge mig en present och få en Mars-bar!

Om någon ger mig den present jag just nu önskar mig, då bjuder jag på en Mars-bar! Promiss! Kanske t.o.m. två!

Adidas Non Dyed för 1399kr. Mumsigt!


Search and you will find...

things you didn't want to see!

När Johan satt och sökte efter kostymer igår använde han sig av google. Skriver man snygg får man alternativ som snyggast, snyggast.nu, snygga tjejer, snygga bröst, snygga kläder o.s.v. Jag blev då nyfiken på vad som dyker upp när man söker på kåt. Så Johan skrev in kåt istället för snygg.

Svaret är:

kåt.se
kåt tjej skövde
kåt glad och tacksam
kåt glad och tacksam blogg
kåtmedel
kåtbock
kåt åsna
kåt wiki
kåtor
kåt tjej umeå

...


Kåt åsna?

Jag blev nyfiken på vad tusan man hittade på kåt åsna, för face it, det låter jävligt roligt. Vill ni veta vad det var får ni kolla själva. Det var inget allt för vrickat i den första länken, den vi gick in på.

Så har man varvat youtube kan man alltid kolla på googleförslag istället.

Respons

Efter att ha sett bilderna på den utvecklingstörda ungen med downsyndrom och epilepsi? tycker S att jag borde ha en sån här tröja. Kim, du kan väl ta och kommentera vad denna smiley kommer ifrån?

S - Du förtjänar en sån här tröja ^^
Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0