Rättvisemärkt

Det är utbildningen jag var på. 9 timmar första dagen och 6 timmar andra dagen, plus lunch. Pöh! Lite drygt att sitta så mycket. Men ganska intressanta dagar faktiskt. Nu är jag ju dessutom Rättvisemärkt ambassadör. I övrigt är detta lilla geléhallon på bra humör. ^^ Imorgon upphör mitt shoppingförbud. Då ska det köpas skor, plattång, hårtork och lite annat tjosan. Goin' crazy all up in here!

Back

Jag är tillbaka i Härnösand och skriver från en dator istället, det går mycket snabbare. :P

Ikväll är det fest och sedan utgång. Kvällar som denna behöver jag inte dricka. Jag har sovit så jävla lite så jag är yr redan nu. Men puppy eyes vill ut en sväng och jag vill gärna gå ut och känna mig lite snygg jag med så det blir säkert bra.

Annars då? Förutom att jag tror jag har en infektion eller crap i min piercing är det fiiiiint! :) Ses på dansgolvet?

Om tre dagar

Det är inte mer än så kvar tills jag får köpa kläder igen. Jag vet redan några saker jag ska köpa. ^^ Men var inte mitt shoppingförbud helt i onödan om jag bara börjar igen?
Nej, det var det inte! Om jag shoppat som kg gjorde i november och december ävn i januari och februari hade jag inte aft råd med r.ex hyra. Nu är hg däremot en lite rikare man igen som har råd med allt. Naturligtvis kommer jag också försöka dra ned på summan jag lägger ut totalt.

Jag har också kommit på att jag faktist måste skriva kod för att byta rad, har jag inte tänkt på tidigare. Men ett litet pris för att kunna blogga effektivt från min älskade iPhone. :)
På tal om telefon. Den ringde sista gången 0524. Jag försäkrar er; jag kommer hem igen, ni behöver inte oroa er. <3

Sätter punkt

Jag har utsikt över Sollefteå och tittar på den alldeles själv. Jag saknar puppy eyes tokmycket. Kvällen erbjöd middag på hotellet. Efter det pratades det i telefonen och sprayades hår innan jag åkte ned till studenthuset. De bor allihopa i ett hus med flera lägenheter. Helt okej. Vi har spelat Uno oj jag har helt ointresserat lyssnat på lite snack om OS. kom tillbaka kring halv 12. Imorgon fortsätter utbildningen. Sedan är jag fair trade ambassadör. Wooho! Hoppas ni haft en bra dag och kväll. <3

Lärt dig något idag?

Föreläsningen pågår fortfarande och jag har faktiskt lärt mig lite idag. Jag ber om ursäkt om jag skriver fel här och där men jag orkar inte vara jättenoga just nu. Ikväll är jag bjuden att äta tacos med några av deltagarna, i deras studentboende. Kul kul. :) Jag saknar dig puppy eyes! <3

Haz-za!

Men! Var det inte svårare än så? Ändra redigerare på blogg.se så är det lugnt, bara att skriva på. :) Ha en bra dag vänner! <3

Ont och glad

Jag har ont i halsen. Lokalen Älandsbrogruppen håller till i är som en stor resonanslåda och barn är ganska högljudda ibland. Så det blir mycket att be dem vara tysta. Problem: för att de ska höra en till att börja måste man höja rösten. Doh!
Dock är jag glad. Det kom 27 barn ikväll. Helgalet! Jämfört med som mest 9 tidigare. Till nästa gång måste jag fixa informationsblad och sånt tjosan. Kul kul.

Glad Felix ska snart äta mat med puppy eyes. Firar lönen med flott, godis och True Blood. Inte att förglömma ska det kramas. Puppy eyes gör mig väldigt glad. Tack puppy!

Grodor och tigrar

Esteterna gjorde en uppsättning av Djungelboken. Något av de första de säger är namnet och vilket djur namnet hör till. TÅ - Det är inte en hyena, det var en jackal!

Allehanda/Tidningen Ångermanland.. vad tusan man än kallar skiten! - Skämmes ta'me fan! Ni är sämst och skriver alltid fel!Men christ!

Vem har inte fått hela sin lön än? Jo det är jag som inte fått det.

Vem har inte fått hela sin lön men har ändå redan fått 14000..? Jo det är jag det! :D

Hur fast är man egentligen?

Jag har inte kollat in på bloglovin' på kanske... 3-4 dagar. Det innebar 129 olästa inlägg i olika bloggar. Jag orkade inte riktigt läsa alla.

Idag har jag fixat affischer för Pulkracet Unga Örnar ska ha måndag den 8e mars, 11:00-16:00 i Kristinabacken. Det är alltså bakom Landsarkivet, bredvid Ungdomens hus (Kåken).

Help!

Jag har råkat trippelboka.

På Fredag är det UKM och de ville ha mig som konfrencier. Jag sa kanske eftersom jag har en annan grej som kanske blir av då. Helt utan att tänka mig för har jag nu också tackat ja till en Fair Trade-utbildning i Sollefteå.

Kan någon snälla snälla vara UKMs konfrencier nu på Fredag? Pretty please?

Tribute

Komplimanger till de två som påpekar mina stavfel. Tackar för det, ni förtjänar faktiskt en snickers... även om jag själv inte räknat dem än. ;)

Se på tusan.

Jag fick min första räkning från Telia idag. Med den kom också en 35 sidor lång specifikation. Det är alltså vad jag hann med 19 januari till 11 februari.

Bra jobbar Flexo!


Men gött!

Jag och Kim lagade mat. Eller... jag diskade och lagade mat. Kim satt vid datorn. ;)

Ryggbiff, haricovert, grönpepparsås och vitlökskroketter.

 

Sen sabbade jag det genom att lägga på resten.

Men gott var det ta'me tusan!


Klamydia?Dagens fråga är; har Hedvig klamydia? Ja du... vad är svaret tro?

Ja?

Nej...?


Kaaaaanske?

Dela med dig av dina åsikt för Hedvigs skull. Beroende på era svar så vet vi om hon har det eller inte.Snöblind blir stora i Kosovo?

Har ni gått in på länken jag har till Snöblinds myspace? Där kan man lyssna på Allt är över nu.

Om man vill kan man lyssna på en cover på den också. XD Känner ni igen melodin o.s.v? Jag gör det.

 

Vad hon nu heter lade till Kim på msn en gång i tiden. Kim gav henne en länk till deras myspace och shiiiiiiiat vad hon tyckte de var bra. Så bra att hon stal deras skit rakt av! XD Nu har hon blockerat Kim på facebook och förmodligen också msn.


En jobbdag eller en jobbig dag?

I Härnösand finns den en ungdomsgård. Många vet att den finns... få går dit. Som det ser ut just nu har den stänga Måndag, Lördag och Söndag. Jag tänker se till att den öppnas även Måndagar.

Den här veckan håller jag till på Kåken under kvällarna för att se hur de arbetar, träffa barnen/ungdomarna och känna mig för lite. Så, jag är här till 21 på kvällarna. Misströsta ej! Jag kommer se till att bloggen uppdateras ändå. ;)

Fattar inte att jag gör det här

 

Men jag har väl säkert några kvinnliga besökare som kanske gillar både serien och första filmen. Om ni inte redan sett den så är det här en trailer till den andra Sex and the City-filmen.


Så, vad pratar vi om egentligen?

Det är inte värt det om man inte får kräkreflex. Inget smakar bättre än lite spya med sagg.


Ååååååååååh NASTY!


Verkar det spännande?

 

Jag gillar när det kommer film som man faktiskt inte vet någonting alls om. The Village var en film jag såg utan att ens läsa på baksidan, tror det gjorde filmen läskigare.


Att vara man

Kvinnor kanske tror det är enkelt att vara en man men ni kan inte ana, våra liv är fyllt av plikter. Vi måste bära tunga saker och kunna sätta ihop en Ikea-möbel utan instruktioner. Att kunna programmera en videoklocka är förmodligen en av livets störtsa omöjligheter men det ska vi också kunna. Sån tur är finns det knappt en enda grej som inte programmerar klockan själv these days.

Vi ska vara lagom primitiva men måste samtidigt vara fräscha och känslosamma. Vi behöver vara förstående när kvinnor blir helt galna under mensen. I mitt fall är det inget problem då jag får pms och mest säkert två gånger i månaden. Sorry about that.
Vi behöver kunna mecka med bilen, något jag verkligen inte kan. Tapetsera kan jag inte heller.


Jag är nog en jävligt dålig man, om man ser just ut manlighetsperspektiv.

När jag gick första året på gymnasiet i Övik fanns några som mätte manlighet i hur hårig man var. ...  ....

...

?

Haha! XD


Alla puckomän! (ja, det finns en hel hög där ute) -  Skämmes ta'me fan!

Vad är det för dag? Inte min födelsedag i alla fall.

 

En vecka innan USA har filmen permiär i Sverige. 9e april.


Tekken 103287832

 

Det här kan inte ge någon särskilt höga förhoppningar.


What a waste

Så fina inlägg igår men det var ju Lördag så alldeles för få tittade in på dem. Doh. Det är för lätt att läsa bloggar, man missar liksom ingenting, det går ju att läsa hur långt bakåt som helst.

Nu är klockan i alla fall strax efter 7 på morgonen och jag är flygfärdig. Känner mig ganska dagen-efter-snygg och det är ju bra.

The Lonely Island - Jizz in my pants på behärskad volym, tror inte grannarna är lika sugna på mongohögvolym som jag är. Hungrig är jag också.


Damn boi!

Nöjd och glad choklad. Jag vill ha choklad, ge mig choklad!

Här är den andra tröjan med som jag fick av min mor. Tack mamman! <3
Sjal - Vet inte, fick den av Per.
Linne - Carling
Tröja - H&M
Skärp - Vet inte
Byxor - Vet inte. Fick dem av Per en gång i tiden och har aldrig använt dem. Det är dessa jag gjorde slitningarna på. De syns fortfarande dåligt på bild och bättre live. Annie och Anna kan intyga.
Armband - H&m
Strumpor - Carlings

Göttarns!

Att komma på vad man ska äta är inte lätt alla gånger, andra gånger är det hur lätt som helst. Typ en gång per månad får jag craving efter stuvade makaroner och korv. Idag fick jag cravings efter köttfärssås.


En gammal goding?Jag minns för många många år sedan på denna visades på TCM. Inte just denna men den gamla. Min bror var en stor fan av den.

I give you; Clash of the Titans.

Klockan är snart sju och det här är ekot... ekot... ekot...

God damn! Lördag och uppe såhär tidigt igen. Jag försöker rättfärdiga att jag legat kvar några mornar under veckan men det fungerar inte, eftersom jag inte jobbar denna morgon heller. Hur var det nu, skulle inte jag skaffa lite rutiner igen?

Äsch! Rutin och rutin. Jag har en rutin. Jag gör det som faller mig in och ligger kvar i sängen ett par mornar varje vecka. Kanske inte bra rutin men det är rutin. Lägger mig nog snart igen.

Se men inte röra

Jag försöker titta på kläder på nätet men jag tycker inte det är lika roliga längre. Jag vill gå runt i butiker och peka på saker som mina vänner sedan köper, eftersom jag har bra smak.

Jag hittade ett par jeans i min garderob idag. De var inte tillräckligt snygga så jag ändrade slitningen på klassiskt vis; med ett rivjärn. :) Tog inte före och efter-bilder, det syns mest live ändå, inte lika mycket på bild.


Uppskattade ankor

Eftersom ni verkligen tycker om ankor så gör de come back i bloggen. :)

Den första att kommentera korrekt antal ankor på bild två, fem och sju vinner en Snickers. Det lottas ut en Snickers per bild, max en vinst per person. Men gissa gärna på alla bilder, det öker ju vinstchansen.

Viktigt att komma ihåg är att om jag så säger att det är 5 ankor, då är det så, oberoende hur många som fått det till 4. Självklart försöker jag ändå vara rättvis och räkna så riktigt jag bara kan jag med.Isbjörnar flyttar till sydpolen för fler soltimmar?Det är inte vanligt men även jag har mjukisar ibland. Bortser man från de gånger jag gått hem från gymmet och Nya Zeeland har jag senaste åren varit ute i mjukisbyxor 5-6 gånger. De gångerna har jag skyndat mig till affären eller någon vän.

Mjukisbyxor, klart underskattat? Njae, vet inte riktigt.

EskimodansNär det är kallt ute klär man på sig därefter. Täckbyxor är klart underskattat!

Vad är det för stil?

För et tag sedan fick jag lyssna in på lite klagomål och lovade att göra det här.

De som köper gymkort för att sedan bara stå på löpbandet - skämmes ta'me fan!


Kuuuul!

Jag fick bra många besökare igår efter att jag la upp bilderna på glasögonen. Det finaste är att jag efter 0000 bara haft en unik besökare... om varit inne 20 gånger. XD Har jag en liten fanboy/fangirl där ute?

Linn: Unga Örnar sysslar med barnverksamhet. Mitt projekt går ut på att starta två grupper med ledare som blir helt självgående.

Jag vill köpa ny glasögon

Och har lånat hem några par. Jag vet, det är mongomånga bilder. Vilka gillar ni?


Tease!

Se inte denna om ni tycker att trailers är att förstöra en film men Alice in Wonderland kommer vara bra!


I heart heart

Alla hjärtans dag har varit och jag har skrivit om den redan. Bilder har ni dock inte sett.

Hela havet stormar är förresten blodigt allvar!


Fler in

Något jag verkligen undviker just nu det är rut-in. Eller rutin för alla de som inte har talsvårigheter. Tack vare min dåliga rut-in så undviker jag bland annat solsk-in. Som hade varit bra för då hade jag varit f-in. Det hade varit bra för min solbränna-in. Öh...

Jag har i alla fall skrivit ihop protokollet från gårdagens styrelsemöte. Det gick jag och det fattades faktiskt beslut om min anställning. Tur att de styrelsemedlemmar jag inte redan träffat inte hatade mig. Hade varit jobbigt om beslutet inte blev taget såhär på riktigt.
Men nu står det i det renskriva protokollet så nu är det på riktigt, hoppas jag. Vore bra att få skriva lite papper också. :P

Forrest Gump, in one minute!


Brutit shoppingförbud... igen?

Nej, det har jag då verkligen inte gjort! Men jag fick en present av min mor. Sneeeeeel mamma! ^^
Hittade denna den tionde och tog en bild på den. Nu fick jag den av mamms. Jag fick en kofta också, den är fin. Har en Annie också men henne fick jag inte av mamman, henne lyckades jag få tag på alldeles själv.28 Days Later, in one minute!


Poäng till mig!

Jag jobbar tokduktigt idag faktiskt! Åh, det känns bra att göra bra saker, lite mindre dekadens och mycket mindre ångest. =)

Jag upptäcker just att jag försöker skriva likadant på datorn som jag gör på min iPhone. Två mellanslag = punkt. Det fungerar inte och är lite frustrerande. Men det var inte så svårt att sluta med i alla fall. Jag är även en jävel på T9 fortfarande. Det använder jag på jobbtelefonen.

Många poäng till mig!

100-kronor

En gång sa jag till Annie att något kostade en hunka. Hon förstod inte så jag förklarare såhär.

En hunka, hundra kronor.
En hunka, fem hunka... det f-hunka.


Då var jag rolig. Tihihi - hi! Fniss!


Star Wars, in one minute!


Wow! Och då menar jag inte Warcraft.

Min bloggstatistik har blivit helt tokig när jag slutade göra reklam på facebook. Först föll den som tusan i 5 dagar men sen tror jag att ni började förstå att jag faktiskt uppdaterade trots reklamen. Nu har den skjutit upp en massa igen och det gör mig hur glad som helst, det innebär ju att ni faktiskt vill läsa min smörja. ^^

Jag ligger fortfarande bakom på bildfronten, det finns mycket kvar att ladda upp. Ska se om jag kan hinna ikapp ännu lite mer.

Igår tittade jag förresten på glasögon med Malin. Har hittat två på riktigt snygga. Ska se om jag lånar hem dem och tar lite bilder så ni får se och tycka lite.

Later player!

Kill Bill 1 and 2, in one minute!


Dumma anka!

I Härnösand, vid bron till mellanholmen, den större (mellan BigBoy och Pinocchio), finns det massa gräsänder. Det finns även en vit. Den är dum dum dum!


En liter limpa

100g margarin
2 ägg
2,5 dl socker
Vaniljsocker efter behag, typ
3-4 msk kakao
1,5 dl vetemjöl
Nutella som en tok!


Då blir det god kaka. 15 min i ugnen.

Det är svårt att ta kakbilder med dåligt ljus eller med blixt.

Besök! ^^

Jag har en Per på besök. Han har lagat mat åt mig. Fläskfilé, färskpasta och grönpepparsås. Tack Per, du är en hjälte!Ja, jag och Per är jävligt snygga!

Är det dags för kaka?

Efter maten blir jag sugen på kladdkaka. Ska jag orka fixa en?

Kakor kan man äta på Rutiga om man vill.


Någonstans, ovanför regnbågen.

Borde kanske boka ett bord någon kväll. Lyssna på lite soft musik och lira biljard skulle vara kul.

 


Pick me ups

Nu kom Per hit, han ska laga mat åt mig. Det är snällt. Han läste mitt förra inlägg och tog med en Triss som pick me up. Som att matlagning inte var nog. Tack Per! <3

Det är fler som bryr sig om mig.

Miami säger:
heej
Alltså jag blir så ledsen när jag läser att du är deppig!
Du är ju alltid glad :(


Åh! Ni är då för söta!

Ni kan också läsa Tompis kommentar.

Vad är det med mig?

Motivationen sjunker mer och mer nu. Vilja att göra saker: noll. Vilja att träffa folk: noll. Vilja att jobba: noll. Var tar min energi vägen? Var finns den energiska och glada Felix? Kan ni ta en titta bakom era kylskåp och se om det finns lite livslust där.

Även om allt känns lite skit just nu är det ju långt ifrån hur illa jag mått tidigare. Hur ledsen och oglad har jag varit egentligen? Måste verkligen ha mått ruggigt dåligt då. Stackars den Felix som fanns då.

Om ni minns

Så tog jag en massa bilder när det var vackert väder. En del av dem är väldigt fina. Kyrkan är ju som lite av ett favoritmotiv.

Alla bilder jag tar bakåt med kameran i en hand blir lite sneda. Måste jobba på det.


All hearts day? Eller nåt

Valentines day, alla hjärtans dag och blodpumps dagen. Eller nåt igen.

Vakna bredvid en Annie. En naken Annie är som ett Kinder Ägg där man får allt på en gång. Man måste inte ta bort chokladen för att få leksaken och överraskningen, allt kommer liksom på en gång.

Annie - Du är ju störd!
Felix - ...

Var bjuden till Niklas och Mariette idag på Alla Hjärtans dag / födelsedagsmys. Smörgåstårta med massa plaskdjur från havet och vanlig tårta med mums på. Gott gott! Jag tog med Kim som date, han skötte det jobbet ypperligt. Jag och Sara vann hela havet stormar. Poäng till oss!

Bla bla bla vulkan murmeldjur och dingo. Hejs!

Farliga ögon

Man ska inte gå på stan med mig om man inte är beredd att lägga ut pengar. Jag är bäst i världen på att hitta snygga kläder. Annie är som ett litet Oooo-spöke bakom mig.

Jag går före och hittar saker jag tycker är snygga. När jag visar henne får hon stora ögon och säger Oooooo!


Bättre än en bal på slottet

Utgången igår blev faktiskt riktigt riktigt rolig! Att gå ut med tjejerna brukar oftast vara en höjdare men man är alltid lite utanför på något vis ändå. De är en tight krets som lekt länge och jag är liksom lite nykomling.. och dessutom man. Möjligtvis att Anna är mer karl än mig men såvitt jag vet har jag större wooho än henne.

Igår var Kim med och det var hur roligt som helst! Han dansade t.o.m. nykter. ^^ Vi flummade på, härjade och lever rövare. Gnällde över att människor var fula och skrattade en massa mycket. Kul kul! Tack Kim, you're a prinskorv. <3
På tal om att gå ut med vänner har jag inte varit ut med Per på jättelänge. Per... det måste vi styra!

Grattis/god/glad/positiva synonymer - alla hjärtans dag!

Magkänsla

Konstig grej det där. Den kan säga de allra konstigaste sakerna till en och förvandla vad som helst till himmel... eller hellvete. Tycker vi om det? I don't know.

Ventilera mera!

Kors i taget, fy bubblan och järnspikar, nu kommer allt ut på en gång!

Jag skulle behöva skrika av mig ibland. Kan ju inte vara hälsosamt att vara så beskedlig som jag är. Frans, du är ju också så. Vi blir aldrig riktigt förbannade på någonting och blir vi det håller vi det inne, vi kan för tusan inte ens höja rösten!

Nu efterlyser jag dåligt humör, hur skriker man? Kan man slå vilt omkring sig och kanske... kanske! t.o.m. ha sönder saker? Jag har aldrig gjort sånt. Jag brukar gråta som en liten flicka i fosterställning och sedan stänga inne igen. Hälsosamt?

Snowboard, skidor och 939 bilder

City Jam idag. Jag lyckades ta mig in i ett av husen på Nybron och ta bilder från ett fönster. Efter det hittade jag en ruggigt bra plats precis vid landningen och fick ännu fler riktigt bra bilder. Blev nästan påkörd vid ett tillfälle också men skit samma.

Ikväll ska jag och Annie följa med Kim ut till Lugnvik. Där blir det skoter och annat skoj. ^^ Sen åker vi tillbaka och går nog på fest hos Sara, tror jag. Kuuuuul!

Bilderna kommer upp sen någon gång.

Dra mig baklänges!

Jag har slutat skriva ned alla bra bloggämnen jag kommer på, hur dumt som helst! Det är i och för sig mest för att jag kommer på dem antingen på kvällen eller morgonen när jag är ruggigt trött och inte orkar sträcka mig efter telefonen men vad är det för kass ursäkt?

Igår såg vi Djävulens hus eller vad den nu heter. En skräckis från 80-någonting. Den är (inklusive eftertext) 1:30 lång. Först vid 1:14 började det hända något. Med undantag för att en person lite överraskande blir skjuten i huvudet vid 50min. Bra film..? Nej.

De faller i glömska

Vänner är spännande saker och jag erkänner att jag har glömt bort några av mina en del senaste tiden. Jag och Malin hann med ett snabbhäng för ett tag sedan men vi skulle behöva ett längre. Jag har inte träffat Emma sedan innan nyår. What's up with that? Dock har jag umgåtts mycket mer helt andra vänner, som jag inte var med förut. Konstigt värre hur det kan gå ibland.

En anledning till att det inte är lika mycket action med standardgänget kan vara att: jag inte drar ihop något. Och gör inte jag det dras det inte ihop lika mycket. Här finns en ny sanning och det är att de blivit betydligt bättre på att styra upp saker nu när inte jag gjort det. Poäng till er för det!


Bytesdagarna

Så har man en ny säng. För nuvarande står det två sängar i min lägenhet. Felicia köpte två nya 90cm till sig så Annie köpte hennes nästan nya 120cm plus sängram. Jag har i min tur tagit Annies gamla 120cm. Så idag har jag burit 4 sänger och kört massa bil med släpvagn. Hur diktigt som helst + ny större säng. Yay! :D

Ett hjärta av sten och en platspåse som själ?

Jag vet inte vad det är för fel på trollungen från den mörka norrländska urskogen men Annie försökte suga ut min själ imorse. När jag frågade vad hon skulle med den till sa hon

Jag vet inte. ^^

Ny sneak

I Gladiatorn är det Russle Crowe som springer runt och slåss. I den nya Robin Hood är det Russle Crowe som springer runt och slåss. Samma skådis, samma regissör, samma konsept.


Grr morr morr rawr! I'll kill you!

Lite så kanske? Men varför är frågan. Jo, därför att jag ska gå och se Wolfman ikväll trots att jag bara har 118kr på mitt konto. Tur att man har småpengaburken som kan rädda mig, där ligger det en massa pengar.

Tips! Skaffa en småpengaburk! (En burk där du lägger alla småpengar när du kommer hem och inte rör dem förrän burken är full.)

Ba' håll käften!

When you find yourself in times of trouble... säg åt dem att hålla käften!

Jag ska gå lite mot mig själv idag och förespråka oartighet. Säg åt folk att hålla käften lite oftare. Det är så mycket skitsnack från allt för många håll hela tiden så, håll käften!

Higher hopes?

 

 Skulle det kunna bli bättre? Känns som att allt har varit spel någon gång och detta är inget undantag, skriver det bara för att det varit så mycket spel-filmer på senaste. Alice in wonderland var dock inte ett spel från första början.

Här är en ny trailer. Preimär 5e mars.

 


What the fuck?

Annie undrar varför jag inte har fler fetisher som innehåller bär.

Damn... that girl's crazy!

En bra kväll

Ostbollar, godis, True Blood och Annilur. Det kan jag vara ganska nöjd med. :)

Däremot glömde jag min laddare hemma så den måste jag hämta imorgon eftersom jag tänkte jobba härifrån. Doh!

Förseningar orsakar att...

människor blir ledsna. Kör man för fort kan man få ikapp tiden men är det värt att dö på kuppen? Det jag just skrivit har inget att göra med bilderna nedan. De är ifrån tacomiddagen i Lördags. Mycket trevligt!


Men ge er, det blir bara skit

Nu blir jag ledsen. Jag vet att den varit på väg bra länge men det kommer vara smörja! En film, baserad på ett spel. Ett spel som inte varit bra sedan tidigt 90-tal.

19 maj kommer den här smörjan. Något jag inte tänker se på bio.Vardagshjältar

Jag har berättar om dem förr, nutidens hjältar. Den här gången är det dock inte en sådan jag skriver om. Alla ni som bara läser på facebook och bli intresserad därför, lurade!

Igår kom Kim till stan och var lite vardagshjälte, även om det inte var hans hjälte alter ego - BCK. Han och jag hjälpte Annie att bära en soffa upp på vinden, hyra och köra släp samt hämta hennes hos David. Den är gigantisk! Jag är förresten en jävel på att köra med släp, go me!Party party

Men inte vilket party som helst! Det är hudvårdsparty vi pratar om. En väldigt intressant upplevelse.

När Alexandra hade sitt fick jag inte vara med, vilket gjorde mig lite ledsen i ögat. Därför! försäkrade jag mig om att jag skulle kunna vara med nu när Annie hade sitt. Anna-Karin som visade produkterna hade inget emot det utan välkomnade mig med öppna armar.

Det var en rätt kul grej. De andra som var med kände inte varandra så bra men jag var speciell nog eftersom jag var enda mannen med så jag brydde mig inte. De skrattade åt mig mest hela tiden. I början skulle vi presentera oss och säga hur vi kände Annie. Lite blygt sa de sina namn och annat småtjafs medan jag var glad som tusan och fängslade sällskapet med min och Annies spännande första möte.

Sen var vi igång, jag mer engagerad än de andra tillsammans. Slutade dyrt. Har bestämt mig för att köpa en peal, cleaner, mjukgörare och fundation.

På första bilden testar Anna-Karin olika färgtoner och försöker hitta en vettig fundation till mig.


Full fart fart fart!

Det har öppnat en biljardhall i Härnösand... för ett tag sedan. Den har inte gått så bra som man hoppats och nu skall det göras lite reklam. Dels av mig och dels i tidningen, har jag för mig. Men då behövdes modeller och vem är bättre modell än jag. Med på bilderna fanns också Annie, Anna, Michaela, Tomas, David och Pelle. Mycket fint! Bl.a. bilder på mig när jag sitter i baren, lite udda men kul ändå. Två vattensnaps fick jag i mig.

Idag är det fint väder också. När det är fint väder är folk ute med hundar och vissa hunder kan ju fan inte bete sig! Som denna... han anföll direkt!
Kan passa på att säga Skämmes ta'me fan! till alla hundägare som inte uppfostrar sina hundar!

Jag är före i tiden!

Ett till tecken på att jag har bättre koll än andra och ligger lite före. Minns ni att jag för ett tag sedan lade upp en bild på en lite trashig kofta? Den hittade jag för ett par månader sedan och tyckte den var riktigt cool. Nu säljs liknande på Lindex, H&M m.fl. Suck...


Såhär såg den ut, den jag hittade. Nedanför finns den som Lindex har. Att tänka på; den från Lindex är för kvinnor. Vet inte om det är krav på att det ska vara fult då men Lindex har ju faktiskt mest bara skit så för dem kanske det är ett måste.

 


FortsättningenTjaa, hur var det då?

Kim, vad tycker du? Hur smakade kängurun? Jo tack, den smakade bra. Ungefär samma konstistens på köttet som det brukar vara på det man använder i kalops.
Och Annie, vad säger du om lille Ru? - JÄVLA SKITDJUR! FASTNAR I TÄNDERNA OCH HELLVETES JÄVLA FAN! ALDRIG MER! (Så sa hon inte egentligen, hon sa bara att det fastnade i tänderna men... det brukar låta typ som jag skrev.)

Helt okej middag i alla fall. Potatisgratäng, Ru och pepparsås.

 


Testa något nytt

Oh yes, nu jävlar smäller det, med en fet bössa!

Vi åkte ut till Sjumilaskogen med det tjockaste geväret vi kunde sno i Älandsbro! Med en knäckt näsa och ett par brutna fingrar avslöjade Christopher Robin till slut var de äckliga små kräken höll hus! Bang bang motta fokka och den lilla skiten var död. Ned i kylväskan och hem fort som tusan, man vill att köttet ska hålla sig mört.

Nästa gång tar vi något ännu mer exotiskt. Jag ger en ledtråd; det är ett fridlyst djur med ränder (gult och svart).En ny upplevelse

Jag har gjort något jag aldrig gjort förut! Jag har sett en film, baserad på en bok... som jag faktiskt läst!

Jag såg Snabba Cash i Lördags. Som alla säger så är det en stor besvikelse jämfört med boken. Tänk att de ska göra två filmer till. Usch och fy! Vad ska de bygga på? Den första filmen som inte var tillräckligt bra för att egentligen visas på bio? Nej du!

Filmer baserade på böcket! - Skämmes ta'me fan!

Tro om man ska ta och läsa lite böcker det gjorts film av. Harry Potter och Twilight kan vara en bra början.

Kläder efter väder

Ibland får man anpassa sig till de förhållanden som råder. Igår hade jag tvättid och min långkalsoner hann inte torka innan jag skulle gå hemifrån. Så... jag tog på mig mina täckbyxor istället. Grymt underskattat plagg faktiskt! Hur skönt som helst och mycket lättare att ta av sig om man blir för varm. Är det dags att lägga långkalsonger på hyllan? Täckbyxor är dessutom snyggare.

Sen att jag borde tagit en dusch är en annan sak. Men! Så länge ingen ser än får jag se ut hur jag vill, så det så. Därför har jag även, hör och häpna, mjukisbyxor! under mina täckbyxor. Inte likt mig alls!


Är jag före i tiden?

Jag har för mig att jag redan gjort det här? Nu ligger det på första sidan. Suck...

Att jag inte får vara på första sidan trots att min blogg är mycket bättre än andra. För första gången har vi något som dykt upp i skämmes två gånger.

Blogg.se SKÄMMES TA'ME FAN!

Kära fans!

Jag ber om ursäkt för att jag varit så frånvarande, det har varit mycket igår och idag.

Igår städade jag som en tok innan hudvårdspartyt som var i min lägenhet, någon bild från det kommer imorgon... förhoppningsvis.
Idag har det varit möte på möte och sedan middag med Per och Johan. Efter det följde spel och tvättid, som fortfarande pågår. Jag lovar att bättre mig och ta mig mer tid för bloggen framöver!

Love you!

Känner sig jävligt snygg

Jag har en lite finne på min vänstra kind men annars är jag fan riktigt het ikväll!
SÅ DET SÅ!

Iväg på tacomiddag strax, ska bara förbi hemköp och shoppa lite grönsaker. Kameran med [x]

Trevlig tradition

Igår var vi till Högakustenhotellet och bubblade, jag, Claes, Tomas och Annie. Mycket trevligt! Inga bilder togs.

Ikväll blir det tacomiddag och sedan Snabba Cash. Hörde från Vincent att man kan bli lite besviken om man läst boken också men jag tänker se den ändå. En av få böcker jag läst och dessutom tyckt är bra; så jag hoppas på det bästa.

The Last Airbender

Tidigare har vi sagt att spel/serier och film går bra ihop. Denna gång baseras inte filmen på en serietidning utan en tecknad tv-serie. Får se om det blir bra eller mest bara doo doo.

 

 


Olyckshändelse

Det här är vad som dök upp när jag tryckte på knappen av misstag.

Vattenkokare, brödrost, tekanna, mjölk, banan, äpple, bafucin, sax.


Loaners keepers

Anna berättade en gång i tiden om att hon hade en cool väska och två riktigt coola t-shirts. T-shirtarna har hon inte kvar, däremot fanns väskan. Nu är den min i smyg. Inte de bästa bilderna men hey, jag jobbar egentligen. Det kommer nya bilder på den en annan gång.

Jesus is my homeboy!


Åh, gött!

Härom dagen gjorde jag en kladdkaka med nutella i. Det var nedrans gott! Ska baka igen någon dag, ta en bild och slänga ur receptet jag använder. Jag kan ge allt utom hur varm ugnen är och hur länge den är inne, det blir olika varje gång.


Gilla läget

Ibland får man acceptera en situation. Jag måste t.ex. acceptera att jag fyller 24 i år. Doh. Även om jag inte riktigt vill måste jag också acceptera att Nike SB Blazer SB Elite är snygga skor.


Hur gör djur?

Kvällen Michaela och Boodi faktiskt fyllde år var när vi åt våfflor, minns ni? Den kvällen slutade på Bittens, även om varken Michaela eller Boodi var med. Tokigt.


Bold spot?

Det är sämst att ha två virvlar bredvid varandra uppe på hjässan, säkert mycket värre än att faktiskt inte ha hår där alls. Så det så! Men det här handlar om vad jag hade på mig idag och inte håret, även om det bara är torkat, oplattat och ofixat. = fluff.


Bättre sent än alltid?

För länge länge länge sedan var det stor fest för Michaela och Boodi. Först nu kommer det bilder från den. Ca 200 bilder togs men... så många får ni inte se. Däremot är de efterfrågade så jag lägger upp jättemånga.

Jag har små armar och händer. Sara var den som började tårtkriget.Schluuuuut!

Ljudkortet också? :(

Ljudkortet?! På riktigt? Ingen musik? Inget ljud till film och serier? Men jag är duktig så jag lagade det.

Nu när det är fixat dök det upp fyra låtar jag blev på bra humör av.

Enter Shikari - Hovoc B
Haste The Day - Janet's Planet
The Breeze The Breath - The Lieston
Underoath - Desolate earth: The End Is Here

Trodde han skulle dö!

Fuck! Här sitter och jobbar samtidigt som man fixar med AVG. Efter en omstart har programmet fått för sig att ta bort winlogon och vad händer då? Jo, man kommer inte in i windows utan måste aktivera skiten! Men... hur gör man det utan att komma in? Till många program har de gjort crack via telefonaktiveringen men inte till denna version av Windows. En vanlig person skulle vara körd men en person med koll lyckas lösa det genom att flytta crack från en dator till en extern hårddisk som man sätter i den fuckad datorn... som i sin tur körs i felsäkert läge. Så bygger man om lite i regedit och vips så fungerar det! :DSjälvklart behövde inte jag göra något av det ovanstående eftersom jag har köpt mitt Windows och hade en licens. *nickar*

Här, den får du av mig.

Överraskningspresent! Glad jul, grattis på påsk, god midsommar!

You should know better than to pick up a duck in a dungeon. Lose 2 levels.


Rättfärdigande

De kostade för tusan bara 25kr och de matchar en av mina sjalar! Ju! För tusan!

 


A.D Zombies

Jag tycker om coola filmer, filmer som är nyskapande och inte är rädda för att spåra ur. Det är precis den känsla jag får av A.D. Inte bestämt vad det ska bli av denna animation ännu men jag m.fl. hoppas på en riktigt cool zombiefilm!


Kick ass

Jag har skrivit en del om superhjältar på senaste och nu har Hollywood fått för sig att de kan sno mina idéer. Inte okej Hollywood.Smart morgontänk

Ibland är man smart på morgonen och ibland är man fan smartast! Annie var det imorse.Alla antiloper dog när planen flög in i... i dom här tornen. I New York. I hjärtinfarkt.


Alla afrikaner dog i Haitibomben, eller vad det var.Du är söt Annie! :)

Aaaaahhrgh!

Vad är detta?! Klockan är 19:17 och detta är dagens första inlägg. INTE COOL! (Höll på att skriva INTE COOK!)

Idag har jag hämta min fjärrutlösare till kameran, det är en kul lite grej. Yay för den. Han bara testa den lite innan jag lagade middag. Sweet chili-kyckling med klyftpotatis, grönabönor och currysås. Mums! Visst var det gott Annie?

Mja! nam nam. ^^

Idag fick jag en present av henne också. Det var en mössa med inbyggd halsduk! :D Yay!


Smygreklam

Min bror har börjat få väldigt mycket uppmärksamhet av mina vänner, ett par beundrare. Jag har utlovat bilder på honom och här kommer en (mindre charmig från back in the days) samt ett citat. Det sades när personen såg en bild på honom.

Poff. Jag blir alldeles svettig i händerna!

Hahaha! XD Den här bilden är såååå bra!

Shut up! Det är helt okej!

Per Törnsten. Min lägenhet doftar citron ^^ säger:
Är det lagligt att döda en unge på tio bast som spelar blockflöjt falskt till klockan halv ett på natten?
FelixVincent säger:
Om man gör det med ögonbindel.
Per Törnsten. Min lägenhet doftar citron ^^ säger:
Hahaha

Inte okej!

Jag är inte arg, jag är besviken... och ledsen. Men mest arg!

På riktigt, varför är allt kött så nedrans dyrt? När var senast man kunde köpa köttfärs för mindre än 50kr/kg. 179kr/kg verkar vara standardpris på allt.

Alla snåla jävla djur, ni är giriga. Giriga I tell you! Skämmes ta'me fan!

Future love sex collective

Simon säger:
du skulle kunna styra upp future love sex collective
FelixVincent säger:
Vad är ett futue love sex collective? XD
Simon säger:
som JT's skiva future love sex sounds, fast ett kollektiv =)
FelixVincent säger:
Tänkte att det var så du menade men rent praktiskt, hur skulle det se ut?
Simon säger:
fyra smällheta killar i en lägenhet som andas laser, trängsel och dekadens

Bristande motivation

Och det är ju kul! Eller?

Nej, det är inte speciellt roligt. Jag är för nuvarande inte lust med någonting alls, jag har gett upp lite. Motiverad att jobba? Två veckor utan de resurser jag borde fått dag ett har sugit lite ur mig, förhoppningsvis kommer det tillbaka.

Motiverad att umgås med mina vänner? Nej. Ledsen gänget, jag är en vandrande grönsak just nu. Motiverad att träna? Nej. Jag ser mig själv bli en smaltjockis mer och mer varje dag. Muskler försvinner och... något annat fyller ut. Är jag ens motiverad att träffa min familj? Nej, inte det heller. Har inte ens pratat med någon av dem på flera dagar.

Jag tror dock att Fia kanske har rätt, det är pms. Dock! så har detta pms suttit i flera dagar nu. Jag är så kinkig att jag vet inte vad! Kanske behöver gå under jorden en stund, bara gömma mig i min lägenhet så att jag börjar uppskatta saker och ting igen.

Människokroppen ska tydligen bara kunna vara lycklig i tre månader, sedan måste man bli ledsen, arg eller liknande. Jag har nog redan gått över den gränsen. Jag har sagt det förr. Jag har överdoserat lyckan och nu håller jag på att avtända.

Rubriktorka

Nu är det en månad kvar, sen är det okej för mig att köpa kläder. Verkar som att jag inte kommer kunna slösa det jag sparat i alla fall, eftersom jag fick så lite pengar den här månaden att jag nog inte kommer kunna spara. Bra? Nej.
Ångrar de sig nu?

Härnösand är en stad som fått mycket möjligheter men fattat många dåliga beslut. Vad motiverade dessa beslut?

Varför valde man att inte ha universitetet i Härnösand? Umeå har då mått fasligt bra av det. Ikea..? Jag har en känsla av att Ikea hade kunnat gynna Härnösand. Färjeterminalen som var på tal skulle nog inte varit ett minus den heller.
Men nu har vi äntligen välkomnat någonting! Vi har nu ett högsäkerhetsfängelse.

Skämmes? Jag tror banne mig det! Skämmes ta'me fan!

Hur man jobbar

Man tar det som krävs för att utföra jobbet och sedan gör man det.

Hur jobbar man då när man inte fått det som krävs för att utföra jobbet? Tips något, för jag har inget bra! Men fick samtal nu att jag kommer få min telefon. yay!

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0