Mindre genomtänkt!

Jag har sprungit efter en boll i 90 minuter ikväll. Efter ca 75 började mitt knä göra ont... riktigt ont. Men det var kul att spela så jag fortsatte. Kan det ha varit dumt? Det gör fortfarande ont. :( Kanske blir till att köpa ett knästöd-tjosan-vad-det-nu-heter imorgon. Och kanske blir tvungen att ta en ganska lugn morgonjogg imorgon. :(

Vore förjävla trist att sabba knät på dag tre av träningen när jag tänkt köra stenhårt i fem veckor.

Spontant

Jag fick för mig att göra hummus. Det är ju gott och nyttigt så det passar bra in i min semesterlivsstil. Gott blev det också.
Basel sa något om filmkväll och middag men jag har inte hört mer eller fått svar på mina mess. Doh. Jag och Per skulle spela basket men Per kunde inte säga någon tid heller. Doh igen. Så nu har jag inte tränat, duschat eller ätit. Livet är enklare när man inte behöver vänta på andras beslut.


Visst ni att:

  • Hummus kommer ursprungligen från Levanten.

  • Hummus används för det mesta som pålägg, eller som dipp till grönsaker och nachos. Hummus äts ofta tillsammans med maträtten ful.

  • I USA omsatte hummusindustrin över 100 miljoner dollar 2008

De korta kjolarna

Visst ni, att DN har en folkvettsexpert vid namn Magdalena Ribbing? På nätet svarar hon på läsares frågor och idag läste jag en fråga angående väldigt korta kjolar... och hur de åker upp när kvinnor rör på sig, sitter o.s.v.

I svaret kan vi finna meningar som

Dessa grytlappssmå kjolar-klänningar är kanske okej ur någon för mig obegriplig modesynvinkel

Det korta “modet” har inte ett dugg med sommarvärmen att göra, men kanske med dålig självuppfattning.


En folkvettsexpert behöver lära sig leva med tiden. Den yngre generationen bryr sig inte så mycket om vad som syns och inte, vi är betydligt friare än förr. Visst har det funnits ganska vågade år även tidigare men jag tror inte det var lika utbrett inom samtliga "stilar" då.
Har inte vågat mig på att läsa mer av vad denna kvinna skriver. Både frågan och svaret var denna gång allt för präktigt. Bara se på henne!


Hurt

Dag att vandra. Morgonpromenaden tar jag för mig själv idag. Frisk luft, musik och massa utrymme att tänka på allt och ingen. T.ex. att jag valde bort kladdkaka igår bara för att jag är ytlig... och tog en morot istället(?)! Inte riktigt som det ska kanske.

Fast jag tänker försöka se det som att jag är duktig och har länge förlorad självdiciplin. Men hungrig är jag, som en tok! Jag har inte bara bytt diet, jag äter också bra mycket mindre än jag gjort tidigare.

Min ben gör ont. Bra ont men ändå, det är inte irriterande när jag går i trappor. Efter styrkepasset igår (som ändå var ganska lugnt) har jag även ont i resten av kroppen. Doh.


Hurt

Oinbjudna

Ovälkomna och oönskade. Ensamhet och dess vänner hälsar på mig. Då finns det saker som tröstar. Det ena är kläder. Men eftersom jag absolut inte borde köpa så är jag faktiskt duktigt och tittar bara. Vill ha mer shorts.


Något annat som hjälper är kladdkaka. Av just den anledningen hade jag tänkt baka. Kladdkaka med mörk choklad och nötter. Mums mums. Men min käre syster sa det lilla som behövdes för att jag ska stå över. Tack för det!

Vem gav mig rätt?

Anonym om Ålder..?:
Vad har du för rätt att döma ut förhållanden med stor åldersskillnad? Varje enskild människa har rätt att älska vem han eller hon vill. Så länge ett förhållande är jämställt och båda personerna mår bra av det och är lyckliga så spelar inte åldern någon roll. Det är klart att det finns osunda förhållanden där unga utnyttjas - men lååångt ifrån alla. Tvärt om. Samhället accepterar homosexuella/bisexuella/transsexuella osv, men inte ett heterosexuellt förhållande med åldersskillnad, varför göra skillnad på folk och folk? Ska inte alla få älska vem han/hon vill?

Svar:
Precis som du tog dig rätt att ifrågasätta min ståndpunkt tog jag mig rätt att skriva om min åsikt. Enligt mina erfarenheter och vad jag kunnat se så är förhållanden med stor ålderskillnad ingen höjdare. Jag påstod inte att de korkade småtjejerna blev utnyttjade, dock att de inte vet sitt eget bästa. Det gör inte heller småpojkar men de brukar inte heller vara ihop med kvinnor som är 15 år äldre i samma utsträckning.
Men var ska vi då dra gränsen? När är det inte okej? En flicka kan känna kärlek mot sin far (eller vilken vuxen man som helst) och förstår ju inte bättre. Är deras relation okej? Dras gränsen när det är sex inblandat? Och är det i så fall okej för en 15-åring att ha sex med en 30 år äldre motpart? Gränsen för pedofili dras vid 12 år. Är det okej för en äldre man/kvinna att ha en relation med en 13-åring? Om allt är individuellt så borde det ju vara accepterat... men vem bestämmer då det? Den yngre i förhållandet? Här har vi vad det handlar om: unga vet inte sitt eget bästa!
En ung flicka kan manipuleras att tycker/tänka i princip vad som helst. Skulle du också stödja en homosexuell relation mellan en 15-årig pojke och en 35-årig man..? Är det svar ja är jag Mycket skeptisk till det!


Återkommande

 

Mörkt under ljust.


Ålder..?

19-åriga Yvonne tycker att ålder bara är en siffra. I Ålder. står det t.ex.

Visst skiljer det många år av upplevelser och erfarenheter mellan mig och min pojkvän men vad spelar det för roll när vi känner att vi klickar? Att vi trots ålderskillnaden har något att prata om, skratta åt, dela med oss av och lära varandra. Vad spelar ålder för roll när man älskar varandra?

Tack och lov är Yvonne i alla fall 19 år och inte 15. Allt är så fruktansvärt relativt, framförallt ålder. Nu vet jag inte hur gammal hennes pojkvän är men låt oss säga att han skulle vara 54. Spelar det då någon roll? Ja, lite konstigt skulle det vara med då är Yvonne trots allt myndig och får göra vad hon vill, än hur äckligt det skulle vara. Men var går gränsen..? Är allt frid och fröjd om en 14-åring är med den 40+? Så länge de har något att prata om, skratta åt o.s.v.? Nej säger jag. Anledningen att ålderskillnaden är en stor grej är för att småtjejer är helt jävla dumma i huvudet. De förstår varken "äkta" kärlek eller vad som är bäst för dem själva.
Ska vi resonera på samma sätt när det gäller alkohol? Ålder är bara en siffra, vissa är mogna att dricka vid en tidigare ålder. Ja men är deras kroppar..? Det är ett lite tasktigt exempel eftersom det blir en helt annan medicinsk fråga.

Hur som helst. Ja, det finns 16-åringar som flyttat hemifrån och 30-åringar som inte vet hur man tvättar. Oavsett skulle jag inte rekommendera någon av dem att bli ihop med någon dubbelt/hälften så gammal.

Början av mitt nya liv

Uppe tidigt och tog en jobb/promenad. Inte helt överraskande pallar jag inte springa varken särskilt långt eller snabbt men det är en början. Jag var helt slut och min ena vad värker, fast en bra värk. :) Nu ska jag försöka få i mig någon mat och sedan ta en promenad. Imorgon blir det morgonpromenad med Niklas och träning senare på dagen.

Jag söker bra promenadkompisar, både morgon och kväll. Please..?

Ska åka och handla imorgon. Mycket grönsaker och kyckligt ska det bli. Och ägg. Det ska vara min diet. Har också beställt lite bra komma-igång-kosttillstkott. Det innebär att jag kommer få i mig koffein men jag är beredd att leva med det för bättre resultat.

Har också fått en rekvisition för min lägenhet så jag kan köpa färg. Mitt sovrum ska målas om. Köket får jag fixat åt mig när folks semester är slut. Yaaay! :) Det ska bli fint hos mig.

Ska förresten försöka ta bilder på mig själv under de fem veckorna som är nu så det blir en jämförelse i slutet, se om det hänt något alls med mig. Jag hoppas det, annars får ni inte se bilderna.

När det blir svårt

Jag ska försöka ge en redogörelse om vad som hänt i mitt liv. Det har liksom inte riktigt kommit någon sån, inte ens lite. Bloggen får nu agera lite kurator, det är inte vad jag brukar skriva direkt - det är en mycket närmare inblick i mitt liv.

Jag och Annie har gjort slut. Det har gått en vecka nu och det har varit en fruktansvärt tung vecka. Jag har haft tur som haft flytten att stå i, det har sysselsatt mig ganska mycket. Jag har mer tur som har bra vänner, som hör av sig, hittar på saker och hänger med när jag vill hitta på något. Det tog inte slut på grund av något fult som otrohet eller så utan av något så trist om att känslorna sinat med tiden. Annie var inget monster utan snarare motsatsen.

Det hade varit lättare att få vara arg men jag är inte det nu. Jag är mer ensam och liksom, ser mig om efter någonting. Jag kan gå ut i köket och bara titta rakt in i väggen, eftersom det inte finns något att titta på. Det är tyngre än jag visat hittills... därav detta inlägg, det har blivit lite för mycket. Jag vet anledningarna det tog slut och undrar om det kunde gått annorlunda, om vi gjort annorlunda. Det här var aldrig något jag önskat mig.


Nu räcker det.

Alltid snyggt

Vissa saker är alltid snygga. Jag har t.ex. aldrig sett en ful regnbåge. Jag har inte heller sett ett par svarta Adidas Superstar som är fula. Och jag gillar verkligen nakentemat på t-shirts som finns nu. Dogtag-klockan är också riktigt riktigt fin, även om jag hade föredragit en kedja i svart eller silver istället.


Sommaren erbjuder

Från och med imorgon har jag semester. Ambitionen är att det också ska innebära ett nytt liv för mig. Morgonpromenad/jogg. Träning och en till jogg under dagen/kväll. Jag ska bli smal och vältränad igen. T.o.m. lite snyggare än jag var förra sommaren helst.

Något annat som är väldigt roligt är att lira lite basket med sina kära vänner. Det gjorde vi för typ en vecka sedan och borde se till att få gjort igen snart!


Inspireras

Music makes the would go around. Vi tar citat från Thirty seconds to Mars-fans.

Some people believe in God, I believe in music. You know. some people pray, I turn up the radio.

Don't regret anything you do. 'Cause inte the end, it makes you who you are.

I you make a promiss to yourself you have to keep it.Jag tänker också erkänna att vinnarlåter av Eurovision 2010 faktiskt är bra.

Föredrar mörkt under ljust

Har har vi väldigt lika byxor som blir väldigt annorlunda när de byter färg. Jag gillar inte riktigt att ha ljusa underdelar, vill gärna ha mörkare färg under en ljusare. En stor fördel med nätshopping. Det är ofta väldigt enkelt att hitta samma modell fast i en annan färg.


Sover gör man enklast i mörker

Efter allt lek igår gick jag ju tillslut och la mig. Jag hade en tanke i stil med: gardinen uppe, så det är ljust på morgonen, jag vaknar tidigt och snabbt kan ta tag i städningen.

Det fungerade hur bra som helst! Det var rätt ljust redan när jag la mig i och för sig, sådär 02:30 eller vad klockan nu hann bli. Men när jag vaknade var det ljusare... fast lite väl tidigt. 05:23 var inte vad jag tänkt mig. Jag hade hoppats på sådär 3 timmar mer sömn. Min bästa vän telefonen hjälpte mig dock att leka en stund, sen somnade jag om.

Nu sitter jag här... och skjuter upp städningen igen. Smaaaaart!


Teresa: Jag flyttade bara till lägenheten precis bredvid. Ska se om jag kan slänga upp någon bild eller två senare. :)

Prioritera vännerna

Tanken var ju att jag skulle flytta och städa klar idag och som tur är: är det tanken som räknas. För i och med det är jag klar.
I verkligheten är jag ju dock dessvärre inte det. Istället för att städa färdigt har jag lekt med mina vänner hela dagen. Fast vi lyckades bära ner lite saker i förrådet i alla fall, trots att vi skjöt upp det i flera timmar. :P Så imorgon får det bli! Låt oss hoppas. Jag ångrar då inte att jag inte gjorde det idag.

Nu ska jag sova. God natt på er. <3

Shoppa och ge bort

Nu när jag flyttat gick jag igenom en hög kvitton jag hade sparat. Det är de kvitton jag fått i påsar när jag köpt kläder så det är alltså inte kvitton från alla inköp. De flesta är från de 3 senaste månaderna tror jag men även något enstaka äldre.

Hur som helst... när man köper mycket kläder, har man mycket kläder. Har man mycket kläder, använder man inte allt. Så jag gick igenom min garderob lite snabbt också. Barnen i afrika kommer nu kunna glädjas åt två par jeans, ett par shorts, massa t-shirta och två tröjor. Så att jag shoppar och lever i överflöd ger faktiskt något positivt. :P (Ja, jag försöker berättiga mitt irrationella shoppande.)12093kr blev det med de kvitton jag hade sparat. Oops!

Några minuter senare

Jag har ju haft lite olika stil genom åren, från ingen alls till svartrock, till vad jag tänkte var hiphop o.s.v. Jag tror det är låga odds att jag tar på mig gubbkläderna som är "mode" nu. Men det finns ju tack och lov mode inom varje enskild stil. Jag tänker säga att jag just nu i grunden är street men det hindrar ju inte att man smaker på liknande stilar. Skate och hiphop ligger ju bra till. Hur som helst. Gick igenom massa sidor på hollywood.se

Enkelt som tusan men snyggt. Har några liknande men ingen ljus som jag sökt efter. Det finns, som den här, men jag tänker inte betala 600kr för den.


Bra tankar

Terese kom med en bra synpunk angående skillnaden mellan de olika högtiderna. - Must.

Vissa högtider har must och andra inte. Midsommar är en av de riktigt stora (jul, nyår, påsk, midsommar) som inte har en egen must. Visst, nyår har ingen men den får dela julmusten.

Jag hörde på nyheterna idag att midsommar är den storhelg då folk köper/dricker mest alkohol. Det är den helg då spritförsäljningen (typ snaps) ökar med 1000%, det spontanhandlas mest och systembolagen får in som mest pengar under midsommaren. Jag tror att detta beror på att midsommaren fortfarande inte har någon egen MUST! Om Zeunertz kunde ta å fixa fram en god midsommarmust så hade midsommaren varit räddad.

Mycket fin synpunkt Teresa! Som vanligt, poäng till dig! I vår familj brukar vi skämta om att musten ska lagras för att bli som bäst. Julmust till påsk, påskmust till midsommar och... ja, nu får vi ingen midsommarmust på jul. :(

Anonym om 2010-06-25 21:46:
Estland, Finland, Lettland, Sverige, Tjeckien och Tyskland firar väl valborg och så vitt jag vet firar man väl lucia, påsk och nyår typ... överallt? ut och känn gemenskapen och ha roligt du med
Svar:
Nu var det väl inte just var man firar högtiderna jag ville att mina läsare skulle fokusera på. Poängen var mer att peka på hur svenskar inte känns så spontana utan behöver ha allt planerat.

Glad midsommar på er!
2010-06-25 21:46

Midsommar är ungefär som alla andra svenska högtider. Missförstå mig rätt, jag har haft en okej dag men för mig blir det trots allt bara yet another day.

Svenskar är beroende av sina helger. Vi söker varje ursäkt som finns för att få ledigt och "festa till det". De flesta är fast i Svensson-banan även om de inte uppfyller kriterierna för att vara en Svensson... om det nu finns sånna. Vi är folk utan spontana handlingar och beslut.

Är det någon skillnad mellan midsommar, lucia, valborg, påsk, jul och nyår?

Enkelt och avslappnat

Du ska inte behöva bära upp dina kläder, kläderna ska bära upp dig. Beroende på vad man tar på sig kan man tänka lite annorlunda. Hoodies är plagg som bär upp sig själv, man behöver inte tänka på om de sitter bra eller inte, så länge de är rätt storlek ser det ofta rätt ut. Det är betydligt krångligare att gå runt med skjorta som ska vara instoppad i byxorna; håller du inte koll på den kommer du se dum ut.

Hoodies är kanske inte det prydligaste plagget men när man bara ska ut och softa, som jag ska göra ikväll, finns det inte bättre kläder (även om jag faktiskt kommer ta en helt otroligt snygg hoodie ikväll..). De här under är bra exempel på tröjor för att bara gör ingenting. För slöa söndagar när man inte behöver "klä upp" sig.


Bli en riktig Jedi

Gillar du Star Wars och vill ha ett lasersvärd? Gillar du inte Star Wars men vill ändå att ett lasersvärd? Nu kan du köpa ett. För ca 1500kr får du nu en fruktansvärt stark laser från Wicked Lasers. Jag funderar på om det är en dum idé att göra reklam för det här eftersom det hänger ganska mycket korkade kids i bloggvärlden men... det är ju ett lasersvärd vi pratar om! Jag måste skriva om det!

John Colton, laserexpert, säger att lasern är extremt farlig! Den kan göra någon omedelbart blind och tända eld på huden. Den är ca 1000 gånger starkare en den vanliga lasern som annars finns tillgänglig för allmänheten.


Public nudity

Jag har ju som bytt lägenhet. Nu har jag hela överst våningen i min byggnad helt för mig själv, eftersom jag har båda till och med måndag/tisdag. Det är lite bra: två kök, två badrum o.s.v.

Dock kom jag nu efter duschen på att jag inte tagit med några underkläder till den nya lägenheten. Man skulle kunna gå över i bara handduk eller commando för att hämta men... känns inte det lite fegt? Är det inte mer spännande och småkul att gå över naken? Riskerna att bli påkommen är ju helt otroligt små, jag har ju som sagt hela översta våningen alldeles själv.

Tankarna vandrar genast till nakenbad på Nya Zeeland och att planka över kalla poolstängsel i bara mässingen. Bra minnen! :D

Könsintresse

En dusch och sedan till att välja kläder. Men här blir det då inga Intersport-strumpor eller Man-boxer, hur kul är det med sånt..? Inte särskilt! Men BjörnBorg (som är en av de väldigt så märken som faktiskt göra roliga boxer) känns väl onödigt dyrt? Jag kläder mig snyggt, men gärna billigt också. Därför vinner H&M. Snygga, bekväma och inte snordyra. När man kommer till strumpor finns Happy Socks men... känns väl onödigt dyrt det med? Japp, snordyra! Då har Vandals (Carlings eget märke) ett mycket billigare och dessutom snyggare utbud. Jag vill inte ha äckliga illaluktande strumpor och inte heller ha fula strumpor. Jag vill kunna titta på mina fötter och börja skratta.

Då kommer vi till skillnaden för män och kvinnor. För kvinnor finns det faktiskt hur mycket underkläder som helst! Missförstå mig  rätt, jag är inte så sugen på att gå runt i spets-y-front men... någon annan kanske vill? Söker man så hittar man i och för sig en del alternativt. Dessa kostar £25 och £31. Vet inte om de är riktigt min grej.


Under min värdighet

Jag ber redan nu om ursäkt för det här inlägget. Det är inte i stil med vad jag brukar skriva.

På blogg.se hittar vi inlägget Slampor dircker fanta och rosé! I detta finns en musikvideo som... ja, den är faktiskt mindre bra. I videon sägs det att Kissie är med. Jag har ingen aning själv, skulle inte känna igen henne men vi går på kommentarerna i bloggen. Så jag blev nyfiken och hoppade in på Kissies blogg. Därav skriver jag nu detta inlägg.

Kissie, vad tänkte du när du la upp den här bilden? Tycker tjejen får onödigt mycket skit, hon är inte fulast i världen men hon är å andra sidan inte den fagraste heller. Men just den här bilden... den är väl inte så lyckad? Eller? Jag har inte så bra Kissiekunskap men hon är väl snyggare än sådär?

*Nej, E.T var inte med i orginalbilden från Kissies blogg. Och skämmes på mig.

Dagen skolan fick stänga

När jag gick första året av gymnasiet i Örnsköldsvik var jag med i elevrådet. Det var även ett par av mina vänner. När städet gick på strejk såg vi till att skolan stängdes för vanliga lektioner, p.g.a. att det var smutisgt och ohälsosamt att vistas i lokalerna - Detta p.g.a. att någon smetat sin avföring på helt fel plats.

Den personen borde skämmes och det borde också den pojke som Göteborgsposten skriver om. En tonåring som brutit sig in i en skola, kladdad snusk på skolbespisningens porslin och kissat i lokalen. Hur får man för sig att göra det? Kunde han inte bara sprayat kuk på väggen som alla andra kids?

Här nedan är en person som gör någon liknande protest men säkert för hela andra skäl. Lika dum idé dock... om inte snäppet sämre.Tappat besinningen

Jag är en väldigt behärskad och kontrollerad människa. Jag brukar inte förlora humöret eller bli arg särskilt ofta. Men precis nu gjorde jag det.

Tänk att man kan tappa greppet om sig själv så mycket, att man kan bli någon bara sådär som verkligen inte är lik en själv. Jag fick just se en sida av mig själv som jag aldrig sett tidigare. Jag tycker in om den sidan. Klockan är alldeles för mycket. Nothing good ever happens after 2 am. Klockan är bara halv ett. Har universum tummat på regeln?

Dåliga vanor leder till bra saker?

Jag har tappat en till rutin. Jag äter fruktansvärt lite och dåligt. Förutom igår runt 2200, då åt jag bra och mycket. Annars har det varit mest mackor de senaste dagarna men inte särskilt många. Så vad kan det leda till för bra frågar man sig. Well... har jag tur så tappar jag något av de kilon jag gått upp. Yay! Bra plan?

Five stages of grief

Scrubs har fått mig att skratta mycket men jag har också lärt mig en del. Något jag uppskattar mycket är avsnittet med Dr. Hendrick.

Förnekelse
Ilska
Köpslå
Depression
Acceptans

Det är de fem stegen av sorg. Om man vill kan man lägga till chock och rädsla.

Dessa steg fungerar för så mycket mer än bara död, vilket är var de oftast påträffas. Något helt otroligt spännande är också att det påverkar personer runt omkring. Hur länge man är i de olika stadierna varierar men om man känner igen sig lite genom processen är det kanske lättare att hantera. Eller har jag fel?

Batman the hangover?De flesta har sett The Black Knight och många har sett The Hangover. I The Green Hornet slår vi ihop dem... och slänger in en asiat.

Provokativ?

Hej igen, kul att du återkommer så ofta. Men skriver några av mina läsare kommentarer bara för att försöka provosera mig? ^^ Oavsett uppskattar jag alla kommentarer. De leder bara till debatt mer än irritation så fortsätt göra.


Anonym om Det bara fortsätter:
Nja, för att väga upp lite. Genom en kvotering är det lättare att tvinga in länder som står utanför förbudet eller kringgår det i en reglerad valfångst. Ofta i sådana här sammanhang rör det sig även om en stor kvot tidigt för att inte t.ex. Japan ska backa ur, men denna stryps allt eftersom när Japan har skrivit under.

Kort och gott tror jag att detta kommer fungera bättre än den valjakt som bedrivs idag, vilket även beslutsfattarna tror. Rent generellt är det bra att kika lite bakom rubrikerna och inte direkt anta att politiker automatiskt inte har någon aning om vad de gör, det ligger alltid många arbetstimmar av människor som är specialister inom området bakom deras beslut. Därmed inte sagt att politiker alltid har koll, se bara Mona Sahlin.


Svar:
För att vara realistisk (synisk och fördomsfull?) tror jag att många av valjägarna kommer fortsätta göra precis hur de vill. Jag skulle vilja hänvisa tillbaka till min jämförelse med vargjakten.

Jag passade förresten på att läsa hela artikeln i DN också, självklart; i vilken det stod om att många inplandade politiker protesterat mot storleken på kvoterna och reservatreglerna. Det jag blir mer frustrerad och överraskad av är att det skulle tillåtas jakt på utrotningshotade djur och i reservat. Men förhoppningsvis har du rätt; det kanske börjar fungera bättre.GUNICH om Funktionalitet eller utseende?:
Hmm. Skulle säga att det står i direkt proportion till huruvida man upplever att man behöver bli sedd med snygga saker för att känna sig bra med sig själv eller inte. Upplever man inte att man behöver bli sedd med snygga saker för att känna sig bra med sig själv anser jag svaret ganska givet.

Svar:
Är det någon alls som vill gå runt och känna sig ful? Jag personligen väljer dessutom kläder o.s.v. efter min egen smak, inte efter andra. Jag kan ta ett exempel.

Vi har två på lurar, ett par skitfula med 10/10 i betyg/ljudkvalitet och ett par riktigt snygga med 8/10 i betyg/ljudkvalitet; ungefär samma pris på dem. - Jag skulle välja de snygga med 8/10. De har fortfarande tillräckligt bra ljud, jag kommer inte bli besviken och jag slipper gå runt med något jag själv tycker är fult.
Mina Skullcandy är ett rätt bra exempel faktiskt. Inte alla som tycker det är hett med ett par fluffiga lurar. Anledningen ljudet går att ifråna sätta är att jag använder dem med telefonen, låter betydligt bättre med en starkare enhet bakom.

Teresa är också ett toppenbra exempel med hennes från 70-talet. Hon älskar dem trots att de knappt fungerar alls:

Jag har dock ett par riktigt snygga, bulliga, illgula hörlurar från 70talet. Om man lyckas få in ljudet i lurarna (pga glapp) så måste man sitta blickstilla, sedan är själva ljudet under all kritik. Men guuu vad jag älskar dessa hörlurar! Men kan ha dem som ett smycke och det är helt klart värt att de inte fyller någon annan funktion! :D

Hon använder dem som jag ämnade att använda min Skullcandy från början. Men när det blev vinter var de för bra eftersom de värmde öronen. Det är något t.o.m. de som tycker lurarna är fula har kunnat erkänna är riktigt praktiskt.


Funktionalitet eller utseende?

Jag och Robin har prata lite hörlurar. I och med det kommer vi tillbaka till att jag önskar mig Monster Cable Studio Beats av Dr.Dre. Men eftersom de kostar så nedrans mycket måste man tänka om lite. Så då kommer vi till vad mer som är snyggt. Jag gillar over ear-lurar och WESC gör riktigt snygga men; hur bra är det? Är det viktigare att vara snygg eller har bra lurar?


Mina tidigare Skullcandy TI Fur är inte de bästa men snygga som tusan var de (innan de blev allt för skitiga).


Köper ni lurar som är riktigt bra, riktigt snygga eller försöker ni få allt? Vad är viktigast?

Luffy och strumplådan

I min garderob har jag en hylla för stumpor och kallsonger. I den ligger och Luffy. Det är en koraff (ko och giraff).

På tal om något helt annat.

Jag är en klant. Jag försöker prioritera mig själv men lyckas egentligen rätt dåligt. Går inte in för det helhjärtat men hur ska jag kunna göra det egentligen? Jag brukar inte välja mig själv i första hand och gör det inte riktigt nu heller. Jag försöker men det fungerar inte så bra. What the fuck? tänker ni och jag tänker Ja just det.

It's a mother fucker

Jag skulle vilja tackar Simon Modig.


First

En dag full av jobb och orolig kropp direkt inpå en ganska sömnlös natt med mycket tankar. Har en liten paus precis nu som tur är. Strax bär det av till Sollefteå för att leka med massa barn från vitryssland. Tjoho.

Positivt: Bara tre arbetsdagar kvar innan 5 veckor semester. Även tre dagar tills jag får nyckeln till min nya lägenhet. Då skall det bäras saker. Om någon är sugen tar jag gärna emot hjälp. Ska bara flytta till dörren bredvid så det är inte långt eller speciellt tungt.

Söndag nr 2

Jag tyckte det kändes som en Söndag igår. Det var söndagsväder och allt kändes sådär irriterande söndag som en söndag känns. ... Söndag? Och så idag då; då är det Söndag igen! Jag har ont i huvudet, som vanligt och försöker få tummen ur. Egentligen försöker jag inte så mycket. Sitter mest här vid datorn och tycker synd om mig själv. Funderar på om jag ska ta lite bilder på de nya kläderna jag köpa men... nej. Det är ju Söndag, då behöver man inte göra någonting. Även fast jag vill finns inte energin.

Jag knaprar ju förresten Ibumetin och Alvedon för mina bihålor. De har blivit lite bättre, nu kan jag andas ur ena näsborren. Tjoho! Kanske behöver något starkare antiinflammatoriskt, då kanske det går vägen. Vi får se. Hoppas hoppas.

Det bara fortsätter

Jag brukar inte skriva en massa på lördagar och söndagar, det är dåliga läsardagar men... denna helg har jag varit tvungen. Det finns så mycket som måste skrivas om. Har ni t.ex. läst om det nya förslaget att tillåta valjakt? Här finns DNs artikel. Det står bland annat att:

Japan och Norge har sedan 1986 dödat ca 30000 valar utan IWCs (Internationella valfångskommissionen) kontroll. Japan genom ett kryphål och Norge eftersom de reserverade sig mot förbudet och därför inte är bunden av det. Man vill nu ta tillbaka initiativet och tror att man måste börja kompromissa. Dock är det en helt vansinnig kompromiss. Det ska vara kvoterad valfångst där kvoten bestämt av IWC med 10 års prövotid. DOCK! ska det också vara tillåtet i reservaten kring Antarktis? Majoriteten av kvoten ska vara på den vanligaste arten vikval men enligt förslaget tillåts också jakt på utrotningshotade arter som sillval och sejval.

Jag frågar mig: hur tänker de då?! Är det inte totalförbud mot att jaga utrotningshotade djur? Ska vi börja tillåta panda-, gorilla- och tigerjakt också? Argumentet är att det nog dödas färre per år då än det gör nu. Jag trodde det var tänkt att det inte skulle dödas några alls. Personligen tror jag inte det blir bättre bara för att det tillåts.

Vi kan ta vargjakten i Sverige som exempel då det dödades, dokumenterat, tre fler än tillåtit. Hur många är inte dokumenterade? Hur blir det med valarna och alla andra djur vi plötsligt ska tillåta folk att ta död på?


Bild stulen från http://hanihatten.com


Regnbåge = en fisk och naturfenomen efter regn

Jag och Niklas var och fiskade för ett tag sedan. Vi har gjort det vid två tillfällen och detta var det första. Hur mysigt som helst! Ombytligt väder, började regna säkert 10 gånger medan vi var utan. Sista gången regnade det väldigt mycket och Niklas blev därför väldigt blöt. :)


Ibland är det okej

 

Att bara busa och vara konstig. Varit en lång förmiddag med kärnkraft och diverse annan crap som ni får se sen. Så nu blir det Rutiga Duken... man ingen kaka. Jag måste Verkligen! börja tänka på vad jag äter. Ser ju snart ut som innan jag åkte till Nya Zeeland och så vill jag inte bli igen. *host*tjockFelix*host*


Man blir ju förbannad!

Det är mycket kärnkraft idag men nu är det inte det. Nu är det ett skämmes! Det var länge sedan men det här är på sin plats.


VEM FAN BRYR SIG OM KRONPRINSESSANS BRÖLLOP?!

Både expressen och aftonbladet är fyllda med skit om bröllopet. Jag har skrivit om det förut och jag tycker in om att betala för det. Monarki är okej, har inget emot det. Tycker t.o.m. det är bra att kungahuset får representera Sverige ibland istället för diverse korrupta politiker. Men jag lägger hellre in TV/radio-avgift som skatt än betalar deras bröllop utan över 125 miljoner de redan får varje år. Jag bygger hellre ett nytt sjukhus eller ger en liten liten bonus till alla hårt arbetande underbetalda stackare. 

Tack DN för att ni bara har de två första rubrikerna om bröllopet, inte tjugo.Skrattretande!

174 för, 172 mot och 3 frånvarande vid omröstningen. Om de tre frånvarande var röda/gröna ångrar de nog att de inte kunde vara med. Men det är trots allt Centerpartiet som gjort detta möjligt, ett parti som, till nyligen, varit stark motståndare till kärnkraften. Tack och lov har de fortfarande några som är det.

Det är en lustig vändning. För 30 år sedan röstade svenska folket igenom att kärnkraften skulle vara avvecklad till... ja, till 2010. Men vad har då hänt under de 10 åren? Två av de då 12 reaktorerna har stängts. Och nu, när alla egentligen skulle varit nedlagda fattas ett beslut om att bygga nya.

Vad hände...?


Jag vill också påpeka en ändring från mitt tidigare inlägg angående att vi ska sätta nytt uran i våra nuvarande reaktorer, det stämmer inte riktigt. Det är godkänt att de ersätts med nya på samma platser.Förnya kärnkraften?

Igår var det riksdagsval om hur vida kärnkraften i Sverige ska förnyas. Vi har 10 aktiva reaktorer, reaktorer som kärnkraftsbolagen anser ska kunna drivas i ca 60 år styck; det motsvarar 50% mer än vad som ursprungligen planerats för, alltså ca 40år. Och i dessa har det nu alltså röstats igenom att vi ska kunna sätta in mer uran. Som ska räcka ytterligare 60 år? Något som gör att vi låser oss i princip till nästa sekelskifte och ger mindre utrymme och resurser till förnybara energikällor som sol-, vind- och vattenkraft.

Även i ett vardagsrum på Norra Kyrkogatan i Härnösand talades det om kärnkraften. Jag och ett par av mina vänner, som jag överraskades över hur väldigt högerinriktade hela högen var(?), hade vilt skilda meningar om kärnkraften. Jag kommer nu inte gå så djupt i detta, om inte intresset finns från mina läsare men jag personligen är för avvecklingen av kärnkraft. Jag tycker inte vi ska förnya ett livshotande och miljöfarligt alternativ som kärnkraft, speciellt inte i gamla omoderna reaktorer.

Nu funderar jag genast på om jag kanske borde fördjupa lite mer ändå men jag orkar faktiskt inte. Jag blir så frustrerad av att behöva förklara något som borde vara uppenbart för alla och tala för döva öron. Jag förstår inte hur man inte kan se riskerna och problemen med kärnkraften och främst det radioaktiva avfall som är biprodukten.


Dags att bli vegan?

Jaaaaahaaaa... är det dags att bli vegan? Att bli en extremist som släpper ut djur till höger och vänster, förstör folks egendom o.s.v. för djurens skull? Nära på! Jag försöker göra mitt bästa för att välja ekologiskt, fair trade och så men räcker det verkligen? En människa kan väl inte göra någon skillnad? Jo då, även om den är liten så gör jag en skillnad.

Klippet nedan är med dold kamera på en mjölkfarm i Ohio. I klippet visas hur kor och kalvar bli slagna, sparkade, får svansarna brutna och hur de blir huggna med högafflar.

VARNING FÖR STARKA BILDER!

 

För den som orkar är Earthlings en dokumentär jag rekommenderar. Länk. Kage t.ex. kommer nog vilja se den. 1½ timme lång men helt klart sevärd om man inte har något bättre för sig.


Bring it, om du törs!

Min dagar just nu går ut på att spela kubb, fotboll, basket och annat utomhusskojs. Det är vad jag gör. Jag har inga bilder från det; däremot har jag bilder från när vi spelade i stadsparken för ett tag sedan. :)

Emma: Ja din bror är med. Han är lite småtokig. :)


Futurama är tillbaka!


Efterlängtat av många och verkar hålla samma goda ton som tidigare. 24e juni kommer det börja sändas på amerikanska Comedy Central. Här är 90 sekunder ur första avslittet. Det är typ samma skämt som första filmen hade men med lite annan tappning. :) Jag ser då fram emot detta lika mycket som South Park! :DBlås och blås och blås!

Är vad man kan tro att läkaren skulle säga till mig. Alltså att jag måste snyta mig. Men det sa han inte. Jag ska få en tid för rönken och om de inte hittar något ska jag till Öron/näsa/hals.
Mina näsborrar är lite svullna men i övrigt såg han inget speciellt. Eftersom jag testat all möjlig medicin redan tyckte han inte vi skulle köra på något nytt.

Han sa något som var lite knepigt. Om de inte hittar något på rönken eller hos ÖNH så kanske det är något jag måste lära mig leva med. En del människor har ju bara lite trängre näsgångar. ... Så mina började bli trånga vid sådär 21-22 års ålder?

Nej, jag tänker inte lära mig leva med det här. Det står i vägen för så väldigt mycket. jag ska t.ex. inte behöva sova 14 timmar per dag för att kunna vara pigg de timmar jag är vaken.

Nu ska jag upp och leka med barnen på Kastellskolan. Har ni tråkigt kan ni komma och hälsa på. Hejs!

Kom till godis ska du få farbror

Idag ska jag till läkaren och berätta om mina bihålor.

Fruktansvärt tät i näsan som inte går att snyta bort
Trött hela tiden. Lägger mig innan 0000 men behöver ofta en tupplur (som jag inte får) runt 1200 och en till mot kvällen, typ 1800.
Ingen styrka alls.
Ofta huvudvärk
Lätt för att få förkylningar
Testat acetylsestin, rinexin, sinova och nässpray; fortfarande samma.
Äter alvedon och ibumetin nu för smärtlindring och antiinflammatoriskt, se om det hjälper.

Typ så..? Har jag missat något?

Förhoppningsvis ger de mig något bra skit som gör mig frisk. Vill kunna träna igen! Inte behöva känna mig helt slut och trasig i benen bara för att jag gått upp för trapporna.

A man can dream

 

Jag är ruggigt sugen på att köpa lite nya kläder... igen. Doh! Men shortsen från bild 1 och t-shirten från bild 2 är rejält eftertraktade precis i detta ögonblick.

Mest hatade inlägget får en fortsättning

Det finns nog ingen, ingen alls! som ser fram emot detta. Men Smurfarna kommer att ha premiär den 11 augusti 2011. I alla fall i USA. Jag tycker om bilderna som fanns på Gargamel och bilderna på de tidiga animationerna men nu... nu finns en ny bild. En bild som gör att smurfhatat växer över hela världen.

Nu kan alla, utan dåligt samvete, få säga: Jag HATAR smurfar!


Förbeställ iPhone 4

Yes, nu är det dags.

Det går att förbeställa från och med idag i Tyskland, Frankrike, Japan, UK och USA. Telefonen kommer då fram redan den 24e juni. Den går att få tag på olåst i Frankrike (vet inte riktigt hur det är med de andra länderna) men kostar då bara 629 euro för en 16 Gb.

Annars kommer den till Sverige i slutet av juli.


Old news

Idag ger vi Kim ett poäng! Har har nämligen hittat igen en låt (+video) vi sökt efter, en låt som ursprungligen upptäcktes för något år sedan. Och här är den!

Apparat - Arcadia


Sex

Nu ska det snackas sex!

It's me Bitch - Falafel nr1 har i ett inlägg skrivit om sex före äktenskapet. Hon är en 23 årig albansk kvinna som skriver som en 15-åring. Över lag verkar bloggen allmänt übertråkig men till det här inlägget har hon fått massa positiva kommentarer.

Anledningen till det är att hon inte alls tar ställning till någonting utan bara tycker alla ska få göra precis hur de vill. Det hon möjligtvis gör är klankar ned på män som ligger runt. Och det är ju populärt för då kan alla vara glada, typ.

Men sex före äktenskapet då; vad tycker vi om det egentligen? Jag tycker det är en toppengrej men å andra sidan har jag ju inte testat sex efter äktenskapet. Är det bättre eller? Är det någon rent fysisk skillnad? För ska man gå in på detalj handlar det ju faktiskt enbart om religion, tänker jag påstå. Nu ska jag inte förlöjliga allt för mycket men det är dit vi kommer. Varför skulle det annars göra någon som helst skillnad?
Handlar det om att man ska ligga med den man älskar så kan man väl älska människor innan man gifter sig och det medför ju "rätten" att ligga med dem.

Varför skriver jag om det här egentligen? Jag finner hela grejen rätt fjantig. Fast Falafel skriver ju också om det där med att man inte ska ha legat runt med halva världen men det orkar jag inte med. Och jag tänker inte på allvar skriva något klyschigt man får väl göra som man själv vill som avslut. Jag väljer en annan approach.

Håll käften!

Allt är okej att skämta om... oftast

Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag tycker det är hemskt att vi skänker bort 120-125 miljoner om året till kungahuset... och utöver det dessutom betalar ett gigantiskt bröllop. Ni vet också hur lite jag bryr mig om själva bröllopet och tycker att BPs oljeskandal skulle kunnat få mer tid i ramljuset.

Jag tror förresten att anledningen att den inte fått så mycket tid är att vi bor i Sverige, här behöver vi ju inte bry oss, oljan stack ju till USA. Tjoho! ...

Här är i alla fall en snabb humoristisk version av hur oljeläckan fungerat. Värd att ses!


Tebax!

Nu var det ett tag sedan jag skrev något. Jag och Puppy var i Eldsmark (stugan) över helgen. Hur skönt som helst! Där ute hörs inte ett ljus från någonting... förutom när det väldigt sällan åker förbi en bil på vägen ovanför huset. Fågelsång, friskluft och mysigt hus. Har sovit tokmycket och inte gjort så mycket mer. Eller, jag hann gräva ned ett vattenavledningsrör också.

Det är för tusan riktigt tungt att gräva! Karlar (jag?) är inte var karlar en gång var. Skogshuggare och sånt. Shiat vad starka de ska ha varit!

Hur som helst. Hela den här veckan jobbar jag med massa barn. Samma sak nästa vecka. Sen har jag semester och då ska jag försöka träna som en tok om jag blivit frisk. Ska till någon läkare på torsdag, får se hur det går.

Hur fan ser jag ut?!

Eftersom Unga Örnar fått låna lokaler av Härnösandshus fick vi vara med i deras nyhetsbrev - På tapeten. Det är bara lite lite information och... en bild på mig. Där jag ser ut som en småtjock medelålders kvinna som inte sovit på alldeles för många nätter.

Bilden är tagen lite snett så jag är inte symetrisk alls. Jag skelar så mycket så jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen och ögonen är mer röda det konstiga monstret i Pans labyrinth. Lockigt hår åt alla möjliga håll och ett leende som nog inte kunde se mycket mer falskt ut. Tjoho! Där har vi min nya självbild och allt självförtroende försvann. Hej då! *vink vink*

Ni kan se den här i PDF. Det bjuder jag på.


Kaching... och så är det slut

Tog en tripp till Sundsvall idag för att se om Puppy kunde göra om sin tungpiercing. Det fick hon inte. Men vi vandrade runt en massa i Birsta och Sundsvall... med kortet i fickan! Dumt av oss! Men jag gjorde i alla fall bara av med 500kr så det är inte hela världen. :) Köpt ett par shorts, ett linne och en mongosnygg tröja/jacka. ^^ Me ze hot!

Ska iväg och träffa vänner strax och säga gratis till Madelene som tar studenten idag. Sen blir det nog häng med tjejerna ikväll skulle jag tro. Tar med kameran så finns nog en bild på kläderna imorgon kanske.

POO POO?

I Uganda finns en grupp ganska extrema böghatare. Helt jävla galna till och med! The National Taskforce against Homosexuality in Uganda
De kämpar för en lagförslag mot homosexualitet. En lag som gör det förbjudet och straffbart med livstidsfängelse och i vissa fall, dödsstraff. De homosexuella argumenterar med What people do in the privacy of their bedroom is nobodys business. Det följs sedan ofta av en fråga från motståndsrörelsen: Do you know what they do?

Vad de trycker på är självklart att det inte är vad Gud tänkt, it is evil. Men främst är det They eat the poo poo.

Japp, så är det. I Uganda är det något som samtliga homosexuella gör; de äter exkrament. ... öh?

För er som är lite mer hardcore finns en 44minuters här. Men just början, sådär första 2 minuterna, kan vara värd att ses av alla. Sen vill man fortsätta se för de är verkligen helt knasiga.Ni som gillar iPhone

Kan nu göra världen en tjänst på samma gång. Här är det nya skalen Phoneballs. De kostar $15 och då går 10% till forskning för testikelcancer. Claes - du vet att du måste köpa dem!Studenter var bättre förr

I Härnösand finns det en tidning som heter Jippie. Där skriv det om allt möjligt tjoflöjt, man kan hitta en tråkig modesida och vimmelbilder som visar hur otroligt lite Härnösand har att erbjuda. I senaste numret kan man också läsa om vad hon nu heter som varit ordförande för studentkommittén.

Vad hon nu heter har fått sida 18, med otroligt lite info om studenttävlingarna och mycket stunt om henne.

Inledning: Vad hon nu heter, ordförande i studentkommittén på Härnösands Gymnasium har minst sagt koll på läget. Under hela våren samlas avgångsklasserna på sig poäng genom tävlingar, i hopp om att vinna guldmöttan, som betyder att man får gå ut först på trappan på avslutningardagen.

Ingen hade då koll på läger under danstävlingen. Det var det sämst under min tid i Härnösand, och då har jag hunnit med 7 danstävlingar. En högtalaren driven av ett bilbatteri? Var det det bästa ljudet de kunde hitta? Ingen som helst dansordning innebar att det gick väldigt långsamt. Jag gav i och för sig upp rätt tidigit men shiat! Det var ju för att det gick så segt, man inte såg någon och inte heller hörde något.

Jag var själv också med i studentkommittén. Vi hade ingen ordförande men det var jag som drog det stora lasset; bokade lokalerna för festerna, fixade och riggade ljudet till både sjöslag och danstävling m.m. Det hade varit vettigare att ge mig en sida i tidningen trots att det var fyra år sedan jag gjorde detta.

I Allehanda stod det också för ett tag sedan om vad han nu hette som försökte starta elevkåren, som inte fungerat på många år. Låt mig protestera! Den fungerade hur bra som helst under mitt andra och tredje år på gymnasiet, när jag satt som ordförande. Däremot togs den sedan över av ett sketet kompisgäng för att ingen annan var intresserad. Och fakulteten brydde sig då inte.
Men jag fick ingen sida i tidningen inte. Inte heller för att jag var skyddsombud, programrepresentant vid "skolråd" och massa annan skit.

Vad hon nu heter har förresten berättat om sitt sämsta köp.

Mitt sämsta köp var en Rubiks kub som kom till användning i högst 20 minuter. Den är omöjlig att lösa och jag ångrar att jag köpte den.

Kan ju då dela med mig om att jag kan lösa en, så svårt är det inte.


Hellvete, jag vill ha en.

Det var ju typiskt. Köpte ju min 3GS för inte så länge sedan och nu kommer iPhone 4. Inte helt överraskande vill jag ha en. Betydligt bättre display, bättre batteri, brutalt snygg o.s.v. Mer om den kan ni läsa här eller här eller på diverse andra ställen.


Two faced backstabbing bitch!

Började fundera på en sak medan jag fixade mat för en liten stund sedan.

Vegetarianer som förväntar sig få köttfri mat när de hälsar på folk. Det är alltid någon som behöver det vegetariska alternativet för att de tagit avstånd från morden på stackars oskyldiga djur. Däremot! är det aldrig någon vegitarian som steker upp en köttbit åt de som inte tagit avstånd från morden på de oskyldiga djuren.
Gästfrihet har ingen betydelse. I mitt hus äter vi inte kött bla bla bla. Nej men i mitt hus gör vi det! Så eftersom du tvingar i mig grönsaker utan djur så tänker jag tvinga i dig djur utan grönsaker. Så skulle det se ut om man vände på hela grejen.

Vegetariska djur, det vore något det.

Djur, de som äter djur och de som inte äter djur - skämmes!

Till Magdalena

 

Den är väl till alla egentligen men mest till Magdalena - kusin som gillar Adidas lika mycket som mig. Sen kan de som vill försöka komma på alla kändisar i reklamen. Go Adidas!


Sommarbloggande

Det drar sig mot sommar och utsidan av lägenheten blir mer och mer lockande. Så det är inte omöjligt att det kommer bloggas väldigt mycket mindre ett tag nu. Så ni vet. <3

Sick tonight

 

Är det en brittisk Promoe eller har de bara likadana skägg? Det får ni inte veta i den här videon men kolla upp det om ni undrar.


Systembolaget rekommenderar


Det finns många som är väldigt måna om att underåriga inte ska dricka. Igårkväll slog polisen till mot esteternas utspark t.ex. och vips så var spriten borta. Oops!
Systembolaget gör mycket för att föräldrar inte ska köpa ut. De har bland annat gjort den här filmen som det görs reklam om på Aftonbladet.se. Filmen "som alla föräldrar bör se". Enligt mig är det dock smörja och det sägs en del saker som jag skakade på huvudet åt.

Hur låter man bli att köpa ut till sina barn då? Jo, det är så enkelt som att man inte går på systemet och medan man inte är där köper man inte alkohol åt sina barn! God damnit! Föräldrar är fan sämst!

Tivolit?

Där hittar man underåriga och "överåriga" i fyllan. En av Härnösands mest pinsamma tillställningar på hela året är här. Skönt att man inte måste gå. Usch och fy, spott och tvi!

Va? Island igen?!

Island har ju genom åren varit ett ganska diskret land egentligen, tills de fick för sig att stoppa flygtrafiken i hela europa och kräva en nota på några miljarder... och det är ju inte riktigt den enda publicitet de vill ha. De vill ju verka lite bra också. Fint är det då i alla fall där!

Inspired by Iceland Video from Inspired By Iceland on Vimeo.


There's nothing thereHär har vi en film på en rolig kisse. Den blir arg på sin spegelbild och det är ju sött. Mindre sött är killen som filmar. Ca 25 sekunder in i klipper drar han sig i sin manhood, påföljt av ett tryck och sedan replik. There's nothing there.

Ja du kille.

Snygga män

Hombres ligger på förstasidan på blogg.se igen. Denna gång för att de söker snygga, stilrena män. Jag tänkte nominera min bror och mig själv. Mig själv mest bara för att, jag kanske inte har en så unik stil men stilren är den... oftast. Min bror däremot, han är lite mer unik. Här har vi killen som fick en skriftlig ursäkt efter att ha fört krig om att få ha piercingar i arbetet. Det är inte många läkare man ser mer skot i ansiktet. Ja visst, han är en ny generation läkare men jag har faktiskt inte sett många andra läkarstudenter med i närheten på liknande stil.

Broren, har du några justa biler these days? Om någon annan tycker sig borde bli nominerad så hittar ni inlägget här.

I've got the whole world...

in my hands! :D

Här är något som faktiskt kommer vara bra! Ingen töntig ängel som tar över i Transformers och inte heller en action-komedi-drama-grej som inte är en komedi egentligen. Eller..? Vem vet. Kommer i alla fall vara hur bra som helst!


Vrider sig på stolen

Förstasidan på blogg.se är idag prydd av Galago och inlägget Shoot her man. Här hittar man ett klipp om lilla Chloé, en 11-årig snorunge med för mycket kläder. Klippet är från TV4s Förkväll där de snackar om den andra Sex and the City-filmen och kläder. Tjejen säger att hon andas in fashion och mamman påstår att det är för att hon alltid varit runt det, hela sitt liv.
Och visst, det kan jag köpa. En unga som är runt bilar kommer nog intressera sig av det och ett barn som finns runt konst kanske gillar att måla; men här finns det ju möjlighet till lite intressestyrning och som föräldrar kan man väl begränsa sitt barn lite lite lite kanske?

Hur som helst anser jag att hennes modeintresse är ett påtvingat intresse. Hon har inte fått andra alternativ. När hon var 10 fick hon sin första bla bla bla och bla bla bla - allt i rosa. Klart hon tycker om det. Jag fick en röd brandbil och tyckte den var rolig. Mamman säger också hur lätt det är att skämma bort sin dotter, att hon ska ha det bästa. Det bästa..? Dyrast = bäst? Om vi tar hennes sketna Barbie-docka som exempel så skulle jag påstå att en billig är bättre eftersom hon skulle våga öppna förpackningen och leka med den. Hon har säkert fel som hon leker men men det är inte mycket glädje av den i lådan. Går ju inte ens att skryta med saker andra inte har någon aning om vad det är.

Felix - Jag fick en röd brandbil som rullar av sig själv efter man snurrat igång hjulen! :D
Snorungen - Jag har en Christian Louboutin-Barbiedocka!
Felix - Jaha, vad fan är det då? Kan man leka med den?
Snorungen - Nej den står i sin kartong.
Felix - .... kul!

Slutligen brukar hon och hennes två vänner i smyg låna hennes mammas högklackade skor (förmodligen får de inte egentligen) och låna hennes pappas kamera och ta lite bilder. Detta påstår hon är för att de också är modeintresserade. Jag tror bara de vill klä ut sig lite. Jag gjorde också sånt, fast jag behövde inte göra det i smyg. Min mamma var inte mer rädd om sina skor än mitt behov av att få vara barn.


Promoe!

Fast det är inte nödvändigtvis Promoe som ska skämmes, han har ju faktiskt bara varit med och gjort något rätt skoj. De som ska skämmes är ju... erm... någon annan. De som satte Jesus på korset kan skämmes! Och de som säger till sina barn att påskharen inte finns på riktigt, innan de fattat det själva, de kan också skämmes!Se skiten om ni vill. Promoe i kycklingdräkt är inte varje dag.

Fortfarande ingen plats

Vet ni vad, det var ju Jonas som dumpade Madelene! *gasp* Så står det på tidningarna. Och vår prins ligger med en Paradise Hotel-tjej och måste nu svara inför själva drottningen. *gaspgasp*
Under tiden så har en massa olja nu nått Louisiana. Länk.
Här kan ni se lite hur det är under ytan också. Jag tittar inte så ofta på tv men har det varit någonting alls om det här på nyheterna i Sverige?


En ängel?

Många frågade sig om det kunde bli sämre och svaret är väl inte långt borta nu. Det är dock inte många som tror att det bli bättre. Maggie, care to comment?

Edit: It has come to my attention... att det ser ut som att jag bara surfat efter dumheter på youtube så jag förtydligar. Denna film fanns länkad på Filmstar som Megan Fox ersätter i Transformers 3. :P


Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0