27/3 Felix dansar till Hansson?

På det här finns alltså en film. Som Per beskrivit mig: utvecklingstörd unge med downsyndrom och epilepsi?
Dansen uppkom när vi spånade efter nya fula danser för kvällen. Filmen kommer när jag får tag på den, om jag får tag på den... och om jag vågar lägga upp den. Men den illustrerar bättre så jag tror jag vågar. ;)

Anna -ja kommer kräva att du dansar varje gång vi träffas nu...eller äter en citron hahaha ;D damn (Anna tycker det är roligt när jag tycker saker är sura).Har jag ett roligt ansikte?

För några dagar sedan började jag fundera över detta, efter en insident på stadens gator, egentligen i stadens butiker. Vi börjar på H&M.

I kön stod en far och 3-4 barn. Ett barn ligger på golvet, småskriker och viftar runt som en tok. Hon har lite 2-årstrots förklarar pappan och lyfter henne. Då får hon syn på mig och bli knäpptyst! Inte ett ljud eller rörelse. Spelar död? Who knows! Är det den här du tittar på? Jag har skrot i ansiktet. *drar i ringen* Pappan var i alla fall lättad och tacksam.

Senare möter vi samma familj på Lindex. Barnen blir nu buret, eftersom det annars bara låg på marken men småskriker gör det fortfarande. Tills det ser mig. Vips! Så är ungen tyst! Pappan skrattar glatt och tycker det är väldigt praktiskt. Jag erbjuder mig skänka ett kort på mig själv lite skämtsamt. Ha... ha ha.. ha! Jag är så vitsig och drar dåliga vuxenskämt som bara 45+ skrattar hysteriskt åt. Sånt som inte är roligt egentligen.

Vet ni vad jag pratar om för skämt då? Jag gillar inte sånt. Hur kan de tycka vissa saker är så roliga? Och varför måste de skratta så högt?

Kina är flummigt!

Där kan man äta hund, är det riktigt klokt? I andra länder kan man äta andra konstiga djur. Massa konstigt.

Den här filmen är inte inspelad i Kina på men... nästan.


Mer 27/3 ;)

Tänka sig, det finns mer att ge fortfarande. Men i det här inlägget är det bara bilder.


Floristerna konspirerar?

Lite nu och då händer det hemska saker runt om i världen och varje gång det gör det köper folk massa blommor till de som dött. Kan det vara så att floristerna ligger bakom allt? Terrorism kanske bara är ett sätt att få sälja mer blommor.

Jag tycker det är lite egoistiskt av dem! Inte snällt alls!


Det är inte heller okej att använda geting-ursäkten till sitt försvar om man bli anklagad för våldtäckt. Eller är det ett tips?

- Hon skrek ju på hjälp, sa nej, slogs och viftade med armarna.
- Ja men det var ju för att det kom en geting, hon ville ha sex!


Folk är bra dumma i huvudet these days.

Glömde visst

Tack Frans för att du är den bästa bruushan som finns! :)

27/3 §3

Hittills har det varit bråk, poliser, poliser som knuffar och sadistiska kvinnomisshandlare. Hur ska vi fortsätta nu då? Jo, så här:

Anna kom på att klockan var en timme mer i och med att den ställts fram denna natt och fick bråttom till bussen, så hon försvann. Kim gick hem eftersom de arga poliserna var dumma i huvudet. Michaela och Basel åkte hem de med.
Jag, Puppy och Magdalena gick till BigBoy för att äta mat. Det var inte jättepositiva attityder och ganska taskig stämning på storpojken. I kön var det bl.a. två män som påstod att Annie var lite lik någon dotter i Skärgårdsdoktorn, Ebba Hultqvist.

Hur som helst stod det tre unga män framför oss i kön. De lackade ur på mig... för att jag blängde på en av dem? Därefter tittade jag inte åt deras håll mer för att slippa onödig dramatik, och de muckade med de två medelålders herrarna bakom mig istället.

När en av dem skramlade med en nyckel reagerade jag och tittade dit. Blir ni överraskade av att de reagerade direkt. Suck! Annie lackade ut på att de betedde sig som idioter och så var tjafset igång. De fortsätta tjafsa till en stund efter vi fått vår mat, därefter kastades några strips i vår riktning.

Tiden går och rätt som det är kommer en av dem fram till mig, tar tag i min arm och säger att jag ska följa med ut, så att vi kan prata och göra upp det här. Det är jag inte det minsta sugen på.

Felix - Nej! Det ska vi inte.
X - Jo, följ med nu!
Felix - Nej, jag följer inte med dig ut. *sliter sig lös* Gå härifrån!
X- Är du rädd eller?
Felix - Nej, jag är inte rädd.
X - Vad är det då?!
Felix - Jag vill att du går härifrån.
X - Följ med ut då! (Här kan ett skällsord eller förolämpning ha följt)
Annie - Men gå härifrån! *slå till X* (Annie har bett honom gå/sticka/försvinna/dra åt hellvete under vårt lilla tjafs)
Magdalena - Dra åt hellvete! *knuffar på X*

Fortsättningsvis är dialogen oviktig. De ber honom försvinna, jag sitter kvar och fattar knappt vad som händer. En spark på ett ben, burgarspott i ansiktet och mannen går ut från stället, efter att han uttryck följande till mig. Du kommer ju inte härifrån levande!

Annie och Magdalena följer efter dem ut, efter de fått en high five av två tjejer i kön för att Annie slog till honom. Dumt att gå efter tycker jag men... jaja, tjejerna med attityd gör som de vill. Jag sitter kvar inne, äter lite strips, surfar och lyssnar på när resten av stället pratar om vad som hänt. En annan gäst ger mig rådet att ta andra utgången och springa.
Efter en stund kommer Magdalena in och snart efter Annie. Hon ber mig följa med ut, för att de skall be om ursäkt. Litar jag på det? Njaaae... inte riktigt! Efter en kortare överläggning följer jag med och möter huvudmannen precis utanför. Han förklarar att allt börjat eftersom jag blängde på hans kompis. Detta förvirrar mig eftersom de i kön gnällde på att jag blängt på honom. Any how... jag ger om ursäkt om jag har blängt, det var ju inte min mening oavsett. De ber om ursäkt för allt de sagt och deras beteende. Starkt gjort! De ber också om ursäkt till Magdalena, som de kallat för en pundare. Sen... gick vi hem och pratade om kvällen.

Det finns en mindre fortsättning fortfarande men det utspelar sig 28/3. Den kommer också framöver.

Hoppas ni haft lika roligt av vår lördagkväll som vi hade. ;D


2010-03-30 = Bästa dagen!

Vilken helt otroligt alldeles, bätter än en bal på slottet, underbar dag!

Vakna bredvid sötnosan som är kramig och gosnosig. Se att det är massa fint väder. Bli bjuden på Rutiga av Puppy och sedan hem. Nu, väl hemma, möts jag att ett mystiskt paket. Oooooh så spännande! :D


När jag öppnar paketet finns jag en Timo Räisänen-skiva, signerad och med personlig hälsning.


I fodralet finner jag en liten men välskriven lapp.Hej Felixen!
Här kommer en omtanke som ett brev på posten. :) Var ikväll och lyssnade på denna käre artist (och han var kung!) Tänkte att det här skulle Felixen ha tyckt om, något jag förövrigt nämnde till Timo. Han tycker också att det var synd att inte du var där men han hälsar! tills nästa gång... // Robin

PS. Jag kommer hem över påsk, hoppas du är något i härnta under helgen! ds.


Tack finaste Robin! Du kan inte ana hur glad du gjorde mig med de här paketet! En dag som redan var fantastisk är nu högt över rosa moln. <3Jag kan fortsätta tacka lite.

Tack Puppy för att du tycker om mig och är min!

Tack Prytz för att du läser min blogg, det visste jag inte att du gjorde. :) Jag och Per pratade om dig härom dagen och undrade vad du har för dig these days. Skriver en rad på Facebook senare.

Tack Per, Kim, Johan och Niklas för att ni är så helt otroligt fina vänner!

Tack Mamma för att du lärt mig laga god mat.

Analklåda?

Igårkväll när jag och Puppy låg i soffan och pussade så, helt plötsligt, började de på TVn prata om AC3 och analklåda. Myset avbröts hastigt och istället låg vi nu och skrattade rakt in i varandras ansikte. Stundens romantik försvann väldigt snabbt.

Efter en stunds skratt och fniss kunde vi dock fortsätta med den ordinarie aktiviteten.

Tack till alla med känsligt anus, era behov av lindring skänkte oss ett gott skratt.

27/3 §2

Nu följer den spännande fortsättningen. Det sista som händer var att Kim klev emellan, vad som kunde blivit, ett stort elakt bråk. Ett sånt med blod och sånt, väldigt HC! Så Kim kliver in, ställer sig mellan Kramforstanten och de andra tjejerna, ber henne ta det lugnt och bara gå undan när fyra snutar hoppar på oss allihopa och sliter tag i Kim.

Två av dem tar polisgrepp på honom medan de andra två väldigt aggresivt knuffar på oss och skriker åt att att backa undan! De trycker upp Kim mot polisbilen och: Så du tänder på att misshandla tjejer?!
Kim, som faktiskt var huvudsakliga orsaken till att det inte blir ett stort bråk, blir kallad för en sadistisk kvinnomisshandlare.

Efter en stunds snacka släpper de i alla fall Kim. Istället riktar de nu uppmärksamhet på Mickaela, som varit helt oinblandad och hållit sig mest i bakgrunden. Hon ser dock jävligt förbannat ut eftersom tanten skrikigt men din jävla jävla fitta gå bara och dö! Polisen frågar om tjejen i svart är med oss och ber oss ta henne därifrån, annars kommer hon minsann inte sova hemme inatt.

Vi rör oss en bit och återförenar med Kim som gått i förväg. Efter en stunds skitsnack tänker vi gå till Big Boy, när poliserna kommer upp och skriker åt Kim att han måste gå hem, han får alltså inte gå ned på stan och äta med oss. Pek pek, skrik skrik.

Jag passar nu på att fråga om polisernas namn... som de vägrar att uppge. De säger dock att jag kan få tjänstenummer. Toppen! Vad har ni för tjänstenummer då? När frågan ställs vänder de sig om och går. Jag följer efter en bit och upprepar frågar tre gånger. På tredje gången vänder den mindre polisen sig om och säger Du har blivit hänvisad från platsen, gå härifrån! och knuffar mig i bröstet. Jag erbjuder mig gå när jag fått namn eller tjänstenummer men det gillar inte! En till knuff i bröstet. Gå härifrån sa jag! All good things come in three och detta var ingen undantag. Vid det här laget blänger de så argt på mig att jag vänder mig om och går för att inte behöva bli kallad en sadistisk kvinnomisshandlare jag också.

Detta vad kvällens andra stora händelse men det finns en kvar. Den kommer i §3.

Här är en bildserie på Annie... när hon äter popcore. XD


27/3 §1

Hur ska jag börja nu då? Det var en väldigt händelserik kväll, vissa av läsarna har redan hört live, eller ryktet. Vi börjar på dansgolvet.

Det är ju inte helt ovanligt att det blir lite bufflande på dansgolvet. En knuff hit eller dit gör ju inte så mycket. Att ha en svettig rygg mot sin egen är väl något man får stå ut med. Men när knuffarna inte längre bara är en knuff utan ett slag eller en knuff med båda händerna i ryggen, då får det vara nog.
Det är precis vad Magdalena råkade ut för.

Tänk er en 70 år gammal tant från Kramfors... fast det är egentligen inte en tant utan någon i 18-20 års åldern. Det är var som knuffade henne. Därefter gick tantens kväll ut på att kalla hela vårt gäng för fittor, fjortisar och horor.

I vår umgängeskrets finns en hel del attityd. Det är nog faktiskt bara jag som är peace'n'lovin'. När de andra såg det oförskämda beteendet mot min kusin så... ja, small den tickande bomben. En knuff mot en av oss är en knuff mot alla. Därför knuffades det mer och mer efter detta. Kom hon för nära så knuffade vi tillbaka.

Precis vid hemgång fick hon för sig att kalla de flesta i sällskapet för fitta eller hora och det uppskattades inte. Så när hon sedan själv kom ut ställdes hon, bokstavligt talat mot väggen av Annie, Magdalena, Michaela och Anna. Kim gick emellan och då...

Fortsättning i §2 senare.


Fem första fulbilderna. ^^


Lugnet före stormen

Jag har gett er en förvarning vad jag kommer skriva om den 27e men det fanns inget lugn att prata om innan den stormen. Det var full fart, bang bang mother fucker! 2012 är en skitfilm men jag använder det som referens.

2012 var lugnet före den 27e.

Det förfestades en massa. Sen halkades det i trappor.

Underkylt regn = is; för de som inte visste. Puppy gick först i trappen och sa Shit! Det är svinhalt! Efter kom Micka... som halkade och såg ut som att hon skulle dö. Nummer två var Johanna, för att de hur det gick... och halkade. Johanna halkade dessutom högst upp och åkte hela vägen ned.
Nummer tre var Anna, som höll fast i räcket. Räcket var dock ingen större hjälp, då det också var täckt av is.
Det såg ut att göra ruggigt ont att ramla där. Vet att i alla fall Michaela hade ont idag.


Jag, Kim, Magdalena och Puppy klarade oss bra.

Vi tar några av de "bättre" bilderna nu så kommer ett inlägg med fulbilder senare.


Oh! oh oh oh! XDÖverdrivet är kul? Ja det är det! Så; här kommer något väldigt överdrivet som förhoppningsvis gått alldeles för långt så det är hysteriskt och inte bara ett töntigt försök.

Scott Pilgrim vs. the World!

Skämmes - ett stulet koncept

Skämmes ta'me fan är det första temat jag startade i min blogg, om jag minns rätt. Nu tar folk efter. Så jag tänker säga Skämmes ta'me fan! till en grupp på Facebook.

Gruppen heter Bjästa folket, Skämmes tamefan! Och för all del, många i Bjästa kan ju ta och skämmes en massa men... jag tänker vara alldeles för small minded och säga: sno inte saker jag kommit på. Nej, just nu finns ingen självdistans. Jag kom på, det är stulet från mig, jag är originell och alla vill vara som mig.

27/3 var det fart!

Två bråk, några dödshot, poliser, spott och mycket mer! Men en rätt kul kväll. Ni ska få veta mer om den senare när jag inte skriver från telefonen. Det finns också fina bilder. :)

Coola killar!

Gillar ni coola killar som spelar instrument och är häftiga? Jag har såna vänner!

 

Snöblind spelar live på Harry B James i Stockholm den 31 mars, klockan 22:00. Det ligger på Regeringsgatan 47. 1 april, klockan 20:00-21:00 spelar de i Lilla Hotellbaren. Folkungagatan 47 (Medborgarplatsen)

 

Jag har själv inte möjlighet att vara där men jag skulle vilja att så många som möjligt går och stöttar dem! Båda evenemangen är gratis.


Varför gjorde jag det?

Får du ibland konstiga infall, att du måste testa konstiga saker? Undra vad som händer om... Jag har idag testat en av de sakerna.

Det har varit lite snacka om PMS och mens tidigare idag och igår så det var väl oundvikligt att tamponger skulle komma på tal tillslut. (Ja, detta kommer nog vara ett lite udda inlägg.) Så när det helt plötsligt dyker upp tamponger, vad händer då? Vad använder man dem till egentligen, har de flera bra användningsområden? Äter man dem? Nej, man äter dem inte men undra vad som händer om stoppar en i munnen.

Bort med plasten och in i munnen! En sund senare har jag en gigantisk bomullstuss i munnen och är fasligt illamående. Det smakar torrt och trökigt!

Så ni som undrar. Tamponger smakar inte särskilt gott och torkar upp munnen.

Vi kom också fram till att man nog inte bör svälja dem. Föreställ er att kräkas upp en tampong som legat i magen någon timme. Misstänker en grov förstoppning om man bara avvaktar.

PMS

Fuck! Fuck fuck fuck! Jag är så jävla gnällig och crappy nu så deet inte är klokt. Förlåt Puppy, det kan inte vara lätt att umgås med mig nu.

Den här gången har jag skrivit upp att jag har PMS så jag kan se om jag får samma tip nästa månad, om den är regelbunden. För just nu har jag och Annie mens samtidigt. Det är väldigt opraktiskt, två gnäll. Inte bra!

Idag kommer i alla fall lillkusin hit och ikväll ska vi på Traffic Light Party. Mina röda skor är fortfarande inte här. Snyft damnit! Men skit samma. Ikväll ska det dansas och has roligt. Jag, Annie, Kim, Magdalena, Micka och Anna ska vara bäst i världen och ha roligt. ROLIGT!

Ledsen Felix

Jag har beställt ett par nya skor. Adidis campus vulc. Fick avin idag och blev massa glad. Ned på stan för att hämta ut dem. Gå stolt med höga knän, svängande armar och ett brett leende. Triumf! Eller? Nej. De kommer ju först på måndag. Gah! Varför är Posten långsam? Jag tror jag är med i två grupper på Facebook, hata postcentralen i Ånge är en av dem. Inte glad!

Hur man äter cheeseburgare. feat. Kim!

Kim vill egentligen inte att jag lägger upp de här bilderna. Jag hoppas han förlåter mig. <3
Tack Kim för att du förgyller mina dagar när jag får ditt sällskap!

Ny favorit, typ i repris, fast ny

Minns ni när Johan visade hur man äter macka? Jag har också haft andra liknande bildserier. Men nu finns en ny spännande. Imorgon kommer ni få se den. HA! Lurade om ni trodde den kom nu. Nej, imorgon får ni se Kim äta cheesebirgare minsan.
Ni som vet att Kim är en kul typ vet också att det kommer se bra ut. ;)

Homebooois i Sundsvall

Kim behövde åka till Musikbörsen för att köpa lite strängar. Jag är inte sämre kompis än att jag följde med. Hittade förresten Vandales-strumpor som jag inte hade... och de var på rea. ^^ Till mig! Tack!Skämmes ta'me fan! Återkomsten!

Nu var det bra länge sedan någon fick skämmes men idag, den 25e mars 2010 finns det många som ska skämmes! Vi tar upp två grupper.


  1. Alla små snorungar som lägger upp halvnaket på bilddagboken!
  2. Föräldrarna till dessa snorungar!

Bilddagboken har tagits över av barn. Det är inte bara så att jag blivit äldre och åldern där är den samma utan det blir faktiskt bara yngre och yngre. Där finns också en funktion så man får "stå i fokus". Bilden syns då i någon liten rullande grej och det kostar si och så mycket. Här rullar konstant bilder på smygnakna småflickor och brunutansol-pojkar.

Ska man ta småsnuskiga bilder på sig själv, behåll dem för sig själv eller dela dem med flickvän/pojkvän. Hoppas sedan att din respektive inte lägger ut dem.

Så vill föräldrarna. Vet de vad ungarna lägger ut, vilka de prata med och vad de pratar om. Christ. Jag vet hur dum i huvudet jag var när jag var liten. Nu är jag äldre och vet hur många ännu äldre som är dumma i huvudet och kan ragga upp en 13-åring gneom att erbjuda att fylla på hans/hennes telefon.


Usch! Skämmes ta'me fan!

Dofus

Som vanligt kommer vi på mycket bra sakern är vi pratar. Denna gång talade vi om Dofus. Det är egentligen ett spel som Annie spelade en gång i tiden men då varken jag eller Kim kände till det kom vi på en egen version.

Dofus går ut på att kasta kottar... på renar. Träffar man en ren i ögat får man skrika Dofus och sparka på den som står bredvid. Hinner person tre, på andra sidan av den som blir sparkad säga DubbelDofus får även han sparka på person två (som blir sparkad på). Däremot kan person två skynda sig att påkalla StjärnDofus, innan person ett sparkar; då måster person ett byta plats med person två och sparka på person nummer tre.

Är ni med?

Dispicable me

Nu är det mer roligheter på gång. Skratta och ha roligt är ju faktiskt... Per? Johan..? Any body?

 

Dreamworks har gjort denna rulle och den verkar kunna bli kul. Allt överdrivet är ju faktiskt galet roligt.


Ta sig i kragen

Min blogg har sett sådär småtrist ut ett tag nu. Funderar på om det ska bli lite ändring på det någon dag jag har massa tid över. Först av allt borde jag skaffa mig en header. Någon som vill göra en åt mig? Sen vette tusan vad jag ska ändra mer egentligen. Jag gillar ju att den är grå och jävlig. :P

Den har i alla fall bytt namn nu till FeelMyStil.


Har ni sett något så äckligt?

Jag fyller 24 i september men jag tror nog jag kan få mardrömmar av detta.

SVT och allt som är ont i världen presenterar. Simpor och Grodfötter!Paket?

Hoppa säck, gris i säck, paketsäck? Jag vet inte vad et har med något att göra men här är PuppyEyes. Jag tycker om henne.A trip down town

Vandrade runt igår. Det fanns människor och saker. Spännande skit! Jag var snygg som en tok.
Ahlgrens bilar

Det finns rosa, gröna, vita, svarta och bruna. Jag vill att det ska finnas blå och rosa också. Varför..? Jo, för att de borde göra Brandbilar och Polisbilar. Ambulanser kan vi strunta i, det är inte lika coolt. Men röda brandbilar och blå polisbilar. Jag skulle köpa dem! Mycket hellre än de töntiga som finns nu.

Ungdomscafé

Jobbet tar då aldrig slut. Jobb och jobb och jobb. Stackars Askungen! Ass-kungen?

Jag har varit på möte med massa politiker. Det var meningen att det skulle vara ett möte mellan ungdomar och politiker, för att prata om vad ungdomar vill göra i Härnösand o.s.v. Enda problemet var; det kom inga ungdomar.

Det talades om vad man kan göra för att nå ut till ungdomarna, vad man kan skapa för aktiviteter för att få bort dem från stan (hänga utanför hemköp). Ironiskt nog: När jag gick ned på Hemköp efter mötet var det hur mycket kids som helst där! Och hur hade detta event marknadsfört? Jo, genom att de skrivit det i någon facebook-grupp. WFT? Tror politiker att ungdomar läser sån skit, om de ens går med i gruppen?

Nej. Ungdomar går bara med i grupper om öl eller sex, inte politik.

Mer Twilight

Det är något som vissa ogillar men många gillar. Så jag visar mer crap från nya filmen.

 

 


Mars 23, 2010
Ja det är en ToyStory-handduk i bakgrunden. Jag fick fingervantarna av Puppy. Tack tack! Idag när jag gick upp för mina trappor fick jag ont i en tå, jätteont! :( Därför blev det inga glada miner!
Typ det här är vad jag hade på mig igår, m.m. Blev 3 klädbyten igår.

Jag tittade på ett inlägg i Sweetnothing-bloggen idag och tänkte: Gosh, allt ser likadant ut jämt! Så jag började titta igenom inläggen. Allt ser inte exakt lika ut men det är blommigt eller prickigt. Så jag började tänka; är min stil enformig? Jag tycker jag har rätt bra variation ändå. Humm... kanske inte. Vet inte.

I detta inlägg finns i alla fall mitt favoritplagg i deras blogg (tittade igenom de fem första sidorna, sen orkade jag ta'me tusan inte mer!). Tröjan Linnea har på sig.

Rosa drake, ful prinsessa

Balansen i ett förhållande är viktig. Man ska fatta gemensamma beslut och visa varandra hänsyn. Så hur gick detta till?

För ett par nätter/mornar sedan låg jag och Puppy i sängen och pratade. Vi kom fram till att hon var draken i vårt föhållande och jag prinsessan. (Hela poängen med den här storyn är redan borta för jag minns inte ens hälften.) Jag fick då bums för mig att bestämma att hon ta mig tusan i alla fall skulle vara en rosa drake. Hon kontrade med att jag var en ful prinsessa.

Det hela slutade med att jag är en ful prinsessa. Överbett, risigt hår, finnar, tandställning, tjock o.s.v. Inte direkt den prinsessa jag skulle föreställa mig själv som om jag nu blev tvungen att vara en prinsessa.

Hade jag då.

Vad jag hade på mig när jag gick ut i Ö-vik för... två? helgen sedan?


Gillar du retro-grejs?

Det här är lite coolt. Det är Kim Jee-Woon som stå för det här hittepå't och folk verkar gilla det skarpt! En koreansk version av The Good, The Bad, The Weird som fått ett snittbetyg på mer än 9/10. Inte riktigt samma manus.


Lunarstorm

Jag har loggat in på min Lunarstorm! Det var länge länge sedan. Inte helt överraskande har det inte hänt någonting i den. Men jag fick värsta dunderhöjningen i status. Wooooh!

Gjort, gör igen!Jag vet att vi är så många som älskar denna morgon. Speciellt Per och Claes, de är riktigt peppade på att jobba idag! :)

Vad är det där för snygg kille?

Vi skrev inlägget i Blog'de'Puppy, därför är texten inte riktigt som jag gjort den. Men budskapat är detsamma. :)

 

Fick ju en anonym kommentar där någon frågade vem denna snygga kille var! Och då tänkte jag vara lite snäll och berätta lite om honom med hjälp av Felix! :)

 

Kim är en ung man på 22 unga år som bor långt ute i skogen med sin mamma, pappa, skoter samt 2 katter. Där har han ett rum där han brukar tillverka musik när han inte har bättre saker för sig som att umgås med sina vänner inne in the big apple - Härnösand. Felix har dock ingen aning om hans syster fortfarande bor hemma, men det hör ju egentligen inte hit. ^^

 

Kim är snart en tvättäkta röckstör (rockstar för er som inte förstår) då han spelar i bandet Snöblind som gör prima högerskinka musik! Han gillar även att festa till det ibland och då köper han oftast vodka (tillsammans med någon random energidryck) eller tequila. Ibland kan det även slinka ner en Smirnoff Ice.

 

Kim tycker om små, söta flickor (inte åldersmässigt) och dom ska helst vara blyga tills det väl kommer till kritan, sen är det bara pang, boom, krasch! KÖR HÅRT, skulle jag och Felix vilja säga.

 

Kim är även en mycket humoristisk och harmonisk man. Han har även en vit bil. The pussy wagon, som vi kallar den. Vi kan ta ett exempel häromdagen försökte han charma in sig hos våran underbart härliga väninna Anna genom att styla lite med bilen. Bilen spann och Anna skrattade hysteriskt! Ett roligt ögonblick för de två härliga människorna!

 

Kim är även en sann djurvän. Han har en katt med Hitlers sinne som heter Chibi. Det spelar ingen roll hur arg denna kisse kan vara. Kim struntar blankt i det och kramar och pussar på henne i alla fall. Ja, Kim har så god hand med djur, att han brukar få ta över min egen katt emellanåt. När han hälsar på såklart, aldrig i livet att jag låter henne lämna lägenheten!

 

Kim är piercad och tatuerad. Han har töjningar i båda öronen, har haft en labrett och har två tatueringar varav ena sitter på bröstet och den andra på armen. Jag vet inte hur dessa ser ut, det får ni ta reda på själva! Felix berättar att Kims tatuering på bröstet är Kanji - Kärlek - Som den harmoniska killen han är!

 

Kim gillar att leka med sina kompisar. Dom brukar oftast sitta i en studio och göra musik, spela Munchkin, spela med bandet och ha roligt på alla de tänkbara vis!

 

Nu har ni alltså fått en liten förklaring på vem denne snygge Kim är och har ni fler frågor, så vet ni att det bara är att skicka iväg en kommentar så får ni svar på era frågor! Anonym som icke-anonym, vi bryr oss inte, så länge Kim får den uppmärksamhet han verkligen förtjänar.

 

Med många tackar och hejar/ Annie och Felix. <3


Gillart... inte!

Jag tycker inte om människor. Jag är fortfarande peace'n'love-Felix men utan att tycka om människor. Nu tycker jag om djur och natur, vackert väder och fågelkvitter. Människor är mest bara i vägen och förstör.

Jag har ont i magen. Får det lite nu och då, inte det minsta mysigt. Puppy har också ont i magen fast betydligt mer och oftare än jag. Vi har det inte lätt ibland vi bortskämda svenskar. Fast ont i magen är nog inget I-landsproblem egentligen, det tror jag folk kan gnälla över i alla länder. Att grannarna renoverar och borrar däremot, det är nog mer ett problem vi har i välfärdsländerna. Svårt att höra när någon borra i lerhyddan bredvid.

Skrivtorka + tips!

Fy tusan! Spott och fräs till och med! Jag är äckligt dålig på att skriva och har ingen aning vad jag ska skriva om. Behöver nog min egen dator för att kunna blogga bra och effektivt. Men jag är ju aldrig hemma så... det blir mest bara smörja.

En bra sak har jag att skriva om; tjockisar!

Tjockisar är ett väldigt populärt ämne just nu, det har debaterats häftigt i blog'de'Puppy och på Facebook. Men jag tänkte ta upp en positiv sak med tjockisar nu, som vi inte tagit med tidigare.

När det är massa snö klampar man runt och blir förbannad! Man sjunker ned och blir ledsen för att man får en massa snö i skorna. Här är tjockisar toppen! :D De klampar nämligen djupare än oss smalisar så att vi sedan kan kliva i deras fotspår utan att behöva oroa oss för att sjunka djupare.

Tack tjockis!

The hobbit

Det ska bli två filmer som tar ett år att spela in. De använder sig av Nya Zeeland igen och börjar filma i juli. Så ni vet.

Uppskattas

Ibland har man turen att få lite ärlighet slängd åt ens håll. När den dessutom är positiv och glad, då är det föcking aweschum! Här kan ni läsa om hur omtyckt jag är! ^^En till välkommen återvändare

Först fina bilder på mig själv, det var roligt, och nu detta. ^^

Har varit och tränat. Hoppas på lite värk imorgon. Jag har blivit en klen stackare må jag säga. :( Men jag är glad ändå. ^^

Nu var det länge sedan!

Ååååh! Kul kul! Jag måste göra det mycket oftare. Skratta och ha roligt... (Per, jag förväntar mig en fortsättning. Johan eller Kim är också okej.)Suddigt är okej när man skyndar sig och har roligt. ^^

Jag tycker det är en rätt bra dag idag, faktiskt. Klapp klapp på Torsdag!

Gravid igen?!

Jag ska bli pappa! :D Nej, det ska jag inte. Bara ett försök att få lite extra uppmärksamhet. Gissar att de flesta genomskådade detta?

Men jag fick en rolig tanke. Spermier. Ja, spermier. Föreställ er att spermierna lever ett likande liv som vi männikor. Vi gör det lite cartoon-aktikt också. Spermierna lever i en pungkula, som vi på jorden fast i kulan istället för på utsidan av den. En liten spermie föds. Gulligt värre. Den tas om han av sina föräldrar, blir en finnig pubertetsspermie, går i skola, gifter sig, skaffar små spermiebarn.

Vad fick mig att börja tänka på detta? Gravida spermier fick mig att börja tänka på detta. Alltså om man kunde befrukta sig själv.

Konstig schaj?

Mer förbannad?

Är det så ni vill ha mig? Är det roligare att läsa då? Jag har skrivit lite småprovoserande inlägg i blog'de'Puppy. Gillar ni dem bättre?

Peace and love-Felix går inte hem i bloggen. Ni gillar honom IRL (tänkt att jag just skrev det där) än ni gillar bitterfitta-Felix. Så ska jag försöka ta ut lite av mina inneliggande elakheter här?

Fortsättning följer. Gräver efter ilskan.

Crash

Pang boom crach! Something something. Idag kommer det inte mycket ur mitt huvud.

Faktiskt värt detDen här förtjänar faktiskt ett eget inlägg. Jag gillar inte Jackie Chan men fudge it, verkar bli en ganska cool remake. Detta är andra trailern.

Tips! SMYLS & BYWMM

PuppyEyes har fastnat i SMYLS-träsket. Spare me your life story. Kim har nu kontrat med BYWMM. Bitch, you're wasting my mermaids! En bra kontring till allt, när som helst! Lite som So is your face!

Är ju lite tvunget

Det har kommit ut några olika trailers för Twilight Eclipse och alla jag sett hittills har varit drama drama drama. Vem ska hon välja, den bleka emo-killen eller vargpojken? Inte säkert att alla trailers faktiskt är riktiga, många känns bara som ihopklipp av nördiga fans.

Det har förresten också kommit nya trailers för Shrek 4, Robin Hood och Predators. Kan slänga upp dem om de efterfrågas. De finns säkert på youtube redan också om ni är driftiga och vill kolla upp dem, om ni aboslut inte kan vänta.
Sen har jag sett den amerikanska trailern för Män som hatar kvinnor. Tro om de kommer visa den på svenska med text. I trailern säger de inte ett ord. :P Den heter förresten The girl with the dragon tattoo på engelska om ni undrar.

Bowling for KTH

Tror vi att det blir massa skottlossning och döingar till höger och vänster? Jag tror vi blivit ett land som är rädda för allt möjligt som vi ser, läser eller hör.

Läs om hotet mot KTH

Det är ju faktiskt så jävla bra!


Som 300 fast med ugglor?

 

Som 300 fast med ugglor?


Bra skit!

Oj vad lite det bloggats på senaste, inte klokt! Men nu kommer något vettigt, i alla fall för vissa!

När vi var i Övik åkte vi bil med LillKusin. Hon hade en skiva i sin bil som jag gillade skarpt.

Felt 3 - A Tribute to Rosie Perez

De finns inte på Spotify vad jag vet men här är deras myspace.
Edit: De finns visst på Spotify.

Cynisk och bitter?

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om alkohol denna morgon efter att gårdagsnatten spenderades på Härnösands köttmarknad; Amadeus. Men när jag vaknade imorse med PuppyEyes bredvid mig fanns inte så mycket bittert och cyniskt kvar. Jag var mest bara glad.
I denna stund ligger hon kvar i sängen och kliar sig i ansiktet, drar i ögonfransar och är lite bakis tror jag. Gääääääsp!

Vet ni vad förresten? Jag tänkte börja ta tag i träningen lite idag. När Puppy börjar jobba klockan 16 ska jag vandra hem och träna. Joru! Så ska det bli. Är less på att känna mig småtjock med spinkarmar och spagettimuskler. Eller vänta; jag går nog och solar först och sen blir det träning. Jag hinner ju båda utan problem.

Tro om jag ska ställa mig och laga lite pannkakor. Skulle tro hon blir glad då. Hoppas!

Hemlig rubrik

Är på förfest. När man inte dricker finns det mycket tid över till annat; typ titta på tv och blogga. :b tror vi ska dra oss ned mot krogen strax. Woop woop!

Stadens ljus


En dramatisk titel. Den vita anden har dött. :(

Har pengar vingar?

Var tar de vägen? Inte klokt! Här flyttar men pengar från ena kontot till andra och så fort de är där försvinner de. Sparkontot är bra, där stannar de så länge jag inte flyttar på dem.

Vi har varit och handlat. Nästan 900kr blev det. Tror inte PuppyEyes någonsin haft så mycket mat i sin kyl. Eftersom jag är här mest hela tiden så shoppade vi allt hit. Ska ta lite grejer från lägenheten också, är ju mest här ändå så. Blir enklare att laga mat till oss tillsammans här. :)

Något som var mindre kul vara att bära hem kassarna. Och då säger Annie Du får väl börja träna.

Jag? Jag! JAG?! Är det jag som ska träna är jag bär 900kr mat hem i mina stackars händer och hon går bredvid. :( Elaking. :) Hihi.. <3
Fast hon bar faktiskt de två lätta kassarna en bit. Tack för hjälpen sötaste! XD

Jag har gjort det igen! :D

Förra inlägget jag skrev i Annies blogg gav 6 kommentarer, både positiva och negativa. Ni kan läsa dem HÄR! Men nu har jag skrivit ett nytt inlägg. Kanske ett känsligt ämne? Jag vet inte. Kul var det i alla fall! ;D

Blog'de'Puppy!


Åh! Åh åh åh åh! :D

 

Jag vill ha dem! Dumma Kage som har nedre och fick mig att börja titta. Junkyard rear ut massa sånt här snyggt till halva priset. Vilken nedrans otur att jag redan shoppat så mycket.


Retro? Ja för tusan! Tron Legacy

 

Det är nog inte alla som vet vad detta är eller har sett den väldigt gamla men... den var inte lika high tech. Jag lovar!


Smarta kids!

Vad säger detta om dagens ungdom?Det här är alltså en fråga som ställs på bilddagboken.

Det är många tvåor nu

Även om detta inte är film nummer två utan trailer nummer två.

 


Twilight? Nej! Eller? Nej..? Nej!

 

Jag ska försöka lova mig själv att aldrig aldrig aldrig se denna film!


Kommer vi att dö?

Folketshus i Älandsbro är godkänt av brandskyddsmyndigheten att ha 150 personer i sig. Alltså i den stora lokelen. Unga Örnar håller till i konferensrummet och köket. Ingen vet hur många som får vara där.

Efter ett samtal med Härnösands brand-tjosan, som inget vet!, fick jag nummer till en vaktmästare för folkets hus. När jag ringer dit kommer jag till Laila, som har hand om uthyrningen. Av henne får jag information att den vaktmästaren slutat.... FÖR 9 ÅR SEDAN!

Efter hon skällt ut mig för att vi är för många barn, det finns spår på borden för att vi inte har en vaxduk och att vi är inkompetenta att hålla i en barngrupp, ber hon mig ringa ordförande för folkets hus. Han nummer finns på hitta.se o.s.v. Även numret till hans firma.

När jag ringer det svara någont haaaalååh? Det är en äldre herre. Han informerar mig att jag kommit fel. Så... numret stämmer inte. Överraskad?

Jag börjar faktiskt ledsna lite på att ingenting fungerar.

För två veckor sedan lämnade vi info att medlemmarna måste betala och registrera sig. Inte en enda har gjort det. Jag arbetar hemifrån då kopiatorn som finns på kåken inte fungerar... och den enda skrivaren som finns bara är kopplad mot en dator... som inte ens har Word.
Inga framsteg på bilfronten.

Jag gästbloggar?

Jodå! Nu är det jag som varit iväg och gästbloggat. Läs vad jag skrivit i blog'de'Puppy.

Wiiiie!

Minns inte datum

men google säger att det är premiär 7e maj.


4½ brofäste?

Massor av snusk! Karln behöver tvätta munnen men tvål men det är hysteriskt roligt med svordomar och könsord. Varför får han inte 5 brofästen av mig? Jag tycker han är lite för arg. Jag tycker inte om arg, speciellt inte om man egentligen är glad. Då ska man vara glad!

Men snusk, svordomar, lite politik och religion samt en väldig massa gnäll på det mesta, det är Magnus Betnérs show och den gick hem hos den unga publiken.

Betnér

Ska gå och titta på den karln ikväll. Se om det är nå bra. Jag hoppas då det.


Fudge

Hur man lagar en smetig "Fudge".

Du behöver:

Starka viljor
Olika åsikter
Tid
Hunger?
Ett smaskigt ämne


Släng detta och lite annat i världen och kör igång världen. Låt den stå på och du får Fudge.

Tisdag

Ont i ryggen och kli i ögat, det är vad jag vaknade till. Sov ruggigt dåligt. Molly trampade runt som en tramparuntare. Dumma kisse!

Tänkte nog inte jobba något idag efter de 11 timmar jag jobbade igår. Synd på blåsten, annars var vädret toppen. Synd också att det kom färre än jag hoppats på.

Pretty thingies!

 

 


Up and runnin'

Uppe innan solen och redan igång som en tok. Har hunnit uppdatera hemsidan lite snabbt, skriva ett infoblad att dela ut idag vid pulkåkningen samt bli arg över att föräldrarna aldrig skickar in några uppgifter. Why?! Det tar ju inte mer än någon minut att skriva ned lite uppgifter om familjen. Utan kontakt uppgifter blir det svårt att få tag på någon i det fall något händer. JUH!

Oh well...

Idag måste det handlas. Korv, bröd, blåbässoppa? Godis?
Undra hur mycket folk det kommer. Info har gått ut till alla i årskus 1-9, har jag för mig. Hur mycket korv måste jag shoppa? Tänk om det kommer typ... en miljon folk! =/

Hem igen

Nu är jag på väg tillbaka. Bredvid mig har jag en Annie och i öronen finns Gorillaz. Feel free att skämta om att jag har apor i öronen.

Idag har det varit mycket lek med lillkusin. Kul att träffa henne. I fredags hann vi träffa Kristian en stund också. Kul kul! Simon har vi hunnit med också, fast alldeles för lite. Har väl träffat alla för lite egentligen. Hann knappt träffa Johanna alls. :( Oh well, det kommer fler gånger. Nu åks det i alla fall buss. Imorgon är det pulkrace som gäller. Undra hur mycket folk det kommer. Hur mycket korv behöver jag köpa in? Hur mycket godis? Bra frågor det där! Ska jag fixa blåbärsoppa? Hunm di dumm!

Kom och åk pulka! Det blir kul. Ta med en pulka till mig också, jag har ingen. :(

Barnen har det bra

29,50 styck på H&Ms barnavdelning

Helg som vanligt

Det är alltid samma sak när det blir helg, än vad jag gör händer samma sak. Nu tror ni som läst på facebook att jag kanske pratar om aktiviteter under helgen men jag tänkte mer på aktivitet i bloggen.

Det spelar ingen roll vad man skriver om eller vad man göra; man får hälften så mycket besökare på lördagar och söndagar. Fast jag ser det som något helt otroligt bra! Det innebär att ni inte bara sitter hemma vid datorn hela helgerna. :)

Jag hoppas era helger är lika roliga som mina, eller ännu roligare!

Ikväll blir det  förfest hos lillkusin och sedan Harrys. Med undantag för juldagen är det här första gången jag är ut i Övik på många många år. Tro hur det blir. Känner ingen här nu. Spännande värre. Jag har ju i alla fall PuppyEyes med mig! <3

NygammaltSvarta har jag haft sedan tidigare. De andra var på 50%. Yay!

Men man ser ju inget!

Ni minns Adidas Star Wars collection?

 

Det här är en reklam som funnit för dem. Tycker de skulle lagt lite mer vikta på själva kläderna.


Ikväll blir det färg!

Om ni läser Annies blogg kanske ni redan sett att vi shoppade en massa igår, trots att vi inte skulle gjort det. Smarta vi! Men det gör inget för jag har köpt massa snyggt, som inte finns i Härnösand. Bland annat de gröna chinos jag tittade på i Birsta. Enda skillnaden; här var de på rea. ;) 299kr istället för 699kr. Jag har också införskaffat ett nytt halsband, två nya armband och en överraskning.

En del av det kommer bäras ikväll och då ska det tas ett kort också så ni får se skiten efter helgen. :)

Idag blir det ännu mer färd på stan men ska försöka hålla i pengarna nu. Har spenderat 2500kr på 5 dagar nu. Doh! Dags för ett nytt shoppingförbud?

1 vs. 2

Jag är en stor fan av Puma roadsters, det är ingen hemlighet. Jag har haft de vita, blå och bruna. De bruna verkar jag inte kunna få tag på, har iofs inte sökt så mycket men jag är sugna på att skaffa dem igen.

Nu är det dock så att det kommer Puma Roadsters2 också. Här jämför jag de vita. Vilka tycker ni är snyggast?
Jag slänger också in en bild på de röda. Varit sugen på röda sneakers i snart tre år så det kanske är dags att köpa. Tummen upp? Tummen ned?

Örnsköldsvik

Dit åker jag igen. Jag och PuppyEyes ska sätta oss på bussen och wroooooom! så är vi i Ö-vik. Enda planerna vi har när vi väl är där; shoppa, träffa Frans och Johanna, träffa Simon och träffa lite familj. PuppyEyes vill gå ut imorgonkväll så ska väl se om det går att ordna. :)


Skämmes och allt fan i ett!

Okey... OOOOooookkkkey! Jag har hört mycket positivt om Alice in Wonderland. Det är en helt ny story eftersom det är när Alice återvänder genom kaninhålet 13 år senare. Av de som hittills sett filmen har jag bara hört positivt.

Jag läste nu recensionen som Filmstar har gjort. Där har tre personer alla gett filmen 2 utan 5 möjliga stjärnor. De skriver bland annat:

För det första så undrar jag varför i helvete Burton måste ha med Helena Bonham Carter och Johnny Depp i alla sina jävla filmer.

Vissa saker var så hemskt gjorda att mina tankar gick till den första fightingscenen i Blade 2 eller den crappiga i Matrix Reloaded. Men detta var bara vissa saker.

Jag skulle inte rekommendera denna film till någon.

Mitt råd är att du glömmer bort att den här filmen gjorts och istället går och hyr/köper Disneys gamla kultklassiker från 1951 eller läs böckerna. Vi behöver väl egentligen inte veta vad som hände sen?

Vi har alltså tre recensioner som mest klankar ned på Tim Burton. Men ska man lyssna på några som gav Wolfman fyra stjärnor och som satt Transformers 2 som 2009s sämsta film?

Eller några som bor i sin morsas källare? Några som inte har annan belysning än byggnadsplatslampor? Några som beöver göra strax över 5000 klipp i en film på 8 minuter? Några som inte kan göra en längre mening än 11 ord utan att behöver göra ett av dessa 5000 klipp. God damn! Jag gillar inte den här killen. Och hur kan han säga något bra om Drag me to Hell eller sätta Mega Shark vs. Giant Octopus på Top5-listan?

Fuck! Jag blir bara ledsen.

(Missa inte ganska precis 5min in i denna lilla film.)

Ha kul med kameran!

Det har ju blivit lite trökiga poser på senare så jag lovar, LOVAR! att börja skoja till det. Kom gärna med förslag om det är någon speciell pose ni önskar er. :)Felix Vincent, H&M edition

Kofta - H&M
Tröja - H&M
Byxor - H&M
Armband - Stayhard
Halsband - Nya Zeeland
Strumpor - Carlings.
På bilderna osynliga kalsonger - H&M

Alla strumor är alltid från Carlings... så ni vet. Ska köpa nya om jag åker hem till Ö-vik i helgen. Kul kul! ^^

En till?

 

Jag har sett Sherlock Holmes, tycker det var en bra film. Men visste ni att det kommer en till av ett annat filmbolag?


Feel the drama!

Nu äre dramatiskt! Och jag ser ut att vara lite rund om magen.


Galet bra humör idag

Det vackra vädret gör mycket!

Jag har precis skrivit ihop ett litet informations brev för Unga Örnar i Älandsbro. Tror det blev ganska bra och hoppas det faktiskt händer något nu.
Kan också påminna om att Unga Örnar har pulkåkning i Kristinabacken (bakom landsarkivet, bredvid Kåken) nu på Måndag, den 8e mars. Alla är välkomna. Medtag egen pulka. Vi bjuder på korv men medtag också eget fika.

Suck suck suck. På ren svenska

Vill ni se en film där trailerna avslöjar allt och som bara har en bra skådis?


Jag längtar!Jag vet att jag slängt upp en trailer till den här förut också men den här trailern är det mer action i. I Härnösands biograf kommer den bara visas på svenska, inte helt överraskande. Men men... kanske får åka till Sundsvall eller se den när dvdn kommer.

Den har i alla fall preimär den 26e mars.

Gubben hatar mig!

Igår var min mamma på besök, det har jag redan skrivit. Det jag däremot inte skrivit om är att när jag, min mor och PuppyEyes var och handlade lite fika, blev jag misshandlad en en äldre herre.

Först stod jag och gosade lite med Puppy vid frukten. Han tycker det är ett passande tillfälle att skjuta sin vagn på ena sidan av oss och gå in i mig på andra sidan. Inget ursäkta, inget skulle jag kunna få komma fram... no nothin'!

Senare när vi alla tre stod och skrattade åt detta, samt hur hysteriskt roligt det skulle vara om min mor skällde ut honom, då kommer han igen. Denna gång var han ute för att döda. Han kör faktiskt rakt in i min rygg och fortsätter trycka på tills jag flyttar på mig.
Jag blir ställd när sånt händer, så otroligt överraskande.

Följande två minuterna står vi och skrattar. Högt och ljudligt. Jag talar också högt om händelsen så att grubbens gumma hör. Tror inte hon skvallrade. Blev ruggigt sugen på att springa iväg framför dem igen och se om han skulle köra på mig en gång till.


Se upp för fula gubbar! Det är inte godis de har i fickorna och de gör en drive by som ingen annan!

Skämmes ta'me fan!

Vi sänker priset!

Priset på biljetterna till Underoath har just sjunkit till 150kr styck. Det är halva priset! Kan någon vara så vänlig och köpa dem?


PuppyEyes


 

För er som missat är det här Anna-Maria Jacobson Åman / Annie / PuppyEyes.


Svenskar i Hollywood

 

Nu har vi två svenskar som gör hollywood-film. Det verkar bli rätt så bra tycker jag.


Konsert

Den 24e mars spelar Underoath i Stockholm. Biljetterna kostade 300 styck och nu säljer jag två för 200 styck. Är någon intresserad, snälla? Vore trist om de inte används.

Min mamma var förresten på besök en sväng ikväll. Det var kul att få träffa henne, var 2,5 månad sedan sist. Har inte varit hem till öbon sedan i julas, inte klokt.

Andra

Här är lite av det jag köpte igår. Byxor, tröja och sjal. Under har jag en sXe t-shirt som broder gjort.

Idag köpte jag mer saker. Nya kalsonger, ett par grå chinos (H&M)och en hudsalva (Kicks).
Är förresten stört trött idag. Inte bra!

Första

Det är vad jag tog på mig igårkväll när jag gick till Puppy Eyes. Detta är jeansen jag köpte igår. Startkampanj, prissänkta med 50%. Gillart!


Är min blogg för bred nu förresten? Ska jag göra den smalare igen?

Dagen innan vad som nu är dagen efter

Jag, Puppy Eyes och Michaela  var till Birsta i Söndags. Jag fick fortfarande inte shoppa men det hindrade inte att jag hjälpte dem att göra det. ;)


Got class?

 

You ain’t artsier than me…
cuz you make weed brownies and knit wool hats

...

You ain’t artsier than me…
cuz you only read books, don’t watch tv.


Tack Kim!


Shoppingförbudet är nu slut!

Två långa månader och allt jag köpt var ett par vantar för 25kr. Nu är det dock nya tider!

Tröjor - H&M - 99kr styck
Tröja - H&M - 249kr
T-shirt - H&M - 50kr (rea)
Sjal - H&M barnavdelning - 99kr
Parfym - Åhléns - 199kr (rea)

Byxorna är inte med. De kan ni få se på en outfit-bild imorgon.
Jag brukar inte använda parfym men Annie tyckte den här luktade gott och med 60% rea så var jag lite tvungen. ^^

 Bra sagt

Vissa saker kommer ut helt rätt... och ibland helt fel. Många av mina vänner får det till allt för ofta. Inte som i got lucky = snusk.

Anna om hur Escadapartymer luktar: Mmmm, godis! Frukt och socker! Nummi nummi num num!

Annie beskriver sig själv och hennes vänner: Vi är så jävla lattjo!

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0