Invigning

Idag är en stor händelse! Inte för att det är måndag, inte för att det är sista maj utan för att jag ska inviga mina nya skor. Det är dock inte vilka skor som helst utan det är *trumvirvel* springskor! :D Även om de just ikväll bara ska användas som promenadsko. Men nu är det dags! Ett krafttag för att bli av med bilringen! Wish me luck!

Askungen

Jobb och jobb och jobb...

Ibland har jag kanske rätt lite att göra, kan man tycka. Men då jag har lite att göra kommer det alltid ikapp senare. Idag har jag jobbat som en tok. Hela juni har jag att göra faktiskt. Vilket känns riktigt bra, jag kommer göra saker, tjoho! :D

Ikväll ska jag försöka ta mina nya skor med mig ut och springa lite. Får hoppas jag kan andas med mina dryga bihålor. Inte tjoho!

Kvällen är (k)ung!


Och vi visar det mer än alla andra! ;)


Läskigt

Jag diggar ju verkligen skräckfilm. Det svåra är att hitta bra, som faktiskt skrämmer och inte bara är skrattretande. Överraskningsskräck är sämst. Nu byter kameran vinkel och något hoppar fram. Överraskning! :D Det blir man rädd av även om det är en kattunga som flashar förbi. Ka-paw!
Det ska vara läskigt så det kryper lite i kroppen... och nu kommer en ny krypig film.


Den bruna skalan

Här är från den 17e när jag och Kim var på stan en sväng medan Annilur jobbade.

Är det soligt får man kisa... och jag är betydligt brunar än Kim, även om det inte syns så mycket som det borde i direkt solljus. ^^


Kaching!Vi var på Rutiga härom dagen. Vi var iofs där igår också men den här bilden togs i tisdags. Mumsigt!

Fredag idag = helg om några timmar. Hur skönt som helst! Vore dock ännu bättre om det blev lite vettigt väder.
I min lägenhet luktar det fisk efter laxmiddagen igår. Vette tusan hur jag ska bli av med den vidriga doften. Går som inte att vädra mer än jag redan gör heller. Doh! Någon annan som är sugen på fiskdoft? Ja... nej?

Jag minns!

Jag hade ju glömt att lägga in den i datorn så den fanns bara på telefonen. Dumma Felix!

Här är i alla fall beviset! Jag kom på honom när han var på väg upp ur avloppet. Turtles are for realz!


Minns inte

 

Jag hade en lustig bild förut, som jag ville lägga upp, men jag hittar den inte! Så nu lägger jag upp den här istället, där jag spelar PS3 i Göteborg.

 

Tips: Glöm inte bort saker!


Klippa och klistra

orkar jag inte med. Men att bara plocka ihop är enkelt. Ca 3850kr. Men det är mest jeansens fel, de går på nära 2000kr. Allt är taget från zoovillage.comBättre sent än aldrig

Det har inte skrivits mycket idag. Jobbat, vandrat runt en massa, lagat mat, vandrat runt mer o.s.v.

Jag har bestämt mig för att sluta helt med godis, chips och läsk också. Jag vred mig sådär obekvämt igår och upptäckte att jag inte alls är nöjd. Jag har blivit tjocksmal. Jag är tanig men har en bilring; mindre snyggt. Så nu blir det till att sluta med mer onyttigheter och köpa ett par vettiga skor för att gå/springa. Jag har köpt massa bär, nötter och hälsoyoghurt som ska få bli frukost framöver. Funderar också på att faktiskt på om jag ska köra på grottmansdieten under större delen av sommaren, så mycket det går; se vad som händer med kroppen då. Frans, du som är läkare, vad tror du?

Kanske skulle ställa sig på en våg snart, var ett tag sedan. Humm di dumm... jag ska bli vältränad och snygg igen. Promiss!


Wroooom!

Idag jobbas det som en tok! Jag gör ju faktiskt massa bra saker. Poäng till mig, ja tack! :) Ska iväg och kopiera nu och sen förhoppningsvis hinna slänga i mig något käk lite snabbt innan Murbergsgruppen. Spel och lek är ett juste jobb!

Kaos

Här det det jag använt den senaste veckan, typ. Minus en del som ligger i tvättkorgen. Jag skulle behöva städa lite och kanske kanske organisera om i mitt rum.

 

Jag tror vi kan hitta sex par byxor, 4 linnen, 5 t-shirts och 5 tröjor. Något i den stilen. Ett par shorts finns det nog också.Bollan

 

100525 - The Bollan scen.


Mixin' it up!

Jag har gjort en liten analys av våren som varit och sommaren som kommer. Resultatet och slutsatsen är att man kan ha precis vad tusan som helst på sig. Mode har blivit en suddig fläck. Varför är det mode med uppvikta chinos och fula frisyrer? För att någon helt plötsligt sa det och de andra "modemänniskorna" höll med. Men ser man sig omkring är modet ganska spritt.

Vill man vara säker håller man sig till enfärgade kläder i lite gråskala eller beige. Man måste ju  dock självklart inte se ut som att man har en kroppsstrumpa utan olika färg på olika plagg är okej.
Jag föredrar alternativ två, enfärgade plagg men färgglatt. Sätt gärna en skrikig färg mot en annan, me likes it. Pastellfärger fungerar också väldigt bra nu. Man kan också välja att vara ett stort plotter av olika färger på alla plagg.

Vad som helst fungerar... utom jeansshorts på män. Och lite andra undantag.


Nytt ryck

Testade ju för att tag sedan att ta tag i det här med bilderna och nu ska jag testa igen. Tar ju inte många minuter alls. Det här är tröjan jag köpte igår. 99kr. Hell yeah!

Jag är fortfarande hungrig.

Tröja - H&M
Linne - Carlings
Byxor - H&M


Test

Med ett så ljust kök som jag har (ja, jag tar mina outfit-bilder i köket allra oftast) så blir det väldigt stor skillnad beroende på vädret. Är det soligt är det så nedrans ljust så jag vet inte vad men om det är molnigt blir det ju mörkt. Det här visste ni garanterat inte så jag förklarade det. Solen gör att det blir ljust. News flash!
I alla fall så blir det testbilder.


Tisdag och det blåser

Idag är det Tisdag. Jag ska försöka fixa någon snygg lösning för lite mer dagen outfit-bilder idag. Hitta något bra ställe att slänga upp kameran och sen vara lat och köra autoinställning eller så, se hur det går. Har ju varit stört dålig på att lägga upp sånt.

Jag fortsätter att slösa pengar på tradera förrsten. Har köpt jag vet inte hur många radband på senare. Har också vunnit ett par skor och två t-shirts (fast de är inte till mig). Köpte en tröja på H&M igår också. Oops. Så försvinner det pengar.

På tal om pengar är det bra att man är uppmärksam. Jag tror mig ha fått typ 1500kr för lite i lön. 18,7 timmar fattas. Tjoho! Sen kan ett helgarvode fattas också. Vore hur bra som helst om det var så. Jag behöver mer pengar, mycket utgifter den här månaden.

Lalala! Jag är hungrig.

Snöblind till Peace and Love

HÄR! kan man gå in och rösta på Snöblind. Om det vinner det här, då får de spelar på Peace and Love. Vilket vore helt otroligt roligt! Man kan förresten lyssna på deras låtar på Myspace också om man vill.

Så släng en röst lite nu och då. :)


Politikkarusellen

Det kan vara för att jag blivit äldre och bryr mig mer men jag uppfattar det som att det faktiskt är viktigare med politik nu än tidigare. Då kanske ni undrar vad tusan jag menar. Det jag menar är att det tidigare mest varit smutskastning och hittepå mellan partierna. Visste har det funnits lite sånt nu också men jag ser ett större fokus på de verkliga frågorna som folk bryr sig om.

Jag önskar jag var betydligt mer insatt än jag är men jag är trots allt en av de "lata ungdomarna" som vandrar runt.  Jag är inte arbetslös men det kan vi strunta i just nu.

Johanna Svensson lade upp en länk till ett blogginlägg. Det handlar om CUF och deras nya kampanj som bland annat säger Fuck facket. Och... ja, herre jävlar. LAS vill de också ta bort helt och hållet. Vi ska alltså ta bort de skyddsnät som finns.
De säger att de tror på oss, att ingen socialdemokrat kommer ridande på en vit häst och ger oss jobb, vi måste göra saker själva. Med andra ord kommer det alltså inte helelr någon centerpartist ridande på en grön näsa och ger oss jobb. De tror på vår egen förmåga. Så vad ska vi med dem till..?
Om vi ska göra förändringen själva behöver vi inte deras hjälp. Ska vi skapa vår egen lycka kommer vi vilja ha skyddsnät när vi väl kommer oss dit.

En anställning handlar inte bara om hur mycket du kostar för arbetsgivaren i förhållande till din utbildning, det handlar också om vem arbetsgivaren tror är bästa lämpad för jobbet.

Åh så mycket man kan skriva om politik men jag tänker inte fortsätta. Ville bara få ur mig lite av det. Hej då!

Naken på nätet

Petra Hautorp hittar man i en blogg. I sin blogg har hon skrivit ett inlägg som handlar om att arbetsgivare oftare och oftare googlar personer för att få lite bakgrundsfakta och vad olika saker kan innebära. Nakenbilder är t.ex. ett minus för de flesta. Festbilder är också något många ser som minus men andra tycker är bra då det visar att personen att ett socialt liv och ett nätverk som kan vara en tillgång för företaget. Här beror det väl dock på vad det är för bild, eller?

Jag passade i alla fall på att googla mig själv. Först och främst hittar man bloggen. Efter det hittar man en konstnär och sedan diverse andra Felix Vincent, tills man till slut hittar min Facebook och filmerna där jag hoppas bungy jump.

Så hur vet arbetsgivaren vilken Felix som är rätt Felix? Hur mycket begränsas eller specifieras sökningen?

Söker man på Felix Vincent Härnösand hittar man t.ex. två filmer, en där jag flummar runt i badhuset med vänner och en där jag flummar runt i en lekpark med vänner. Vidare kan man se att jag är Fairtrade-ambassadör, har diskuterat arbetslöshet med politiker och att jag varit konfrencier på Nationaldagen en gång i tiden.

Tycker ju faktiskt det verkar som att jag är en toppenkille. :)

Vad är det med mig?

Alright, nu är det såhär. Jag behöver tokmycket pengar! Tycker det är dags att jag och Per vinner på lotto. För jag har börjat titta på alldeles för mycket limited edition-grejer... som kostar snormycket.
De här Supra-skorna är väl inte så sanslöst dyra egentligen men... jag behöver inte mer skor heller egentligen. Speciellt inte för 1499kr.

Men jag vill!


Trolös

När jag öppnar Spotify brukar jag passa på att titta lite på förslagen som finns där. Idag kom jag över något jag annars missat. Faithless har släppt ett nytt album.

The Dance är riktigt riktigt riktigt bra!


Piercing

Jag har funderat länge och väl på var jag ska sticka hål i kroppen. Det jag kommit fram till är en industrial och töjningar i öronen, typ en plugg på 8mm eller så. Vad tror ni om det?

För er som inte vet vad en industrial är så finns en bild. Snäll Felix! ^_^


Man kan ju alltid önska

Jag har satt något nytt på min önskelista. Förmodligen kostar det bra mycket mer än vad man borde betala men är det inte så med det flesta "märkes saker". Det här är hur som helst Monster Cable Studio Beats by Dr.Dre. De kostar 3299kr på Caliroots. Det finns också de mindre spetiga Monster Cable Solo Beats för blygsamma 1899kr.

DrDre has with company Beats, developed an amazing piece of headphones. The goal was to achieve the perfect studio built sound in a pair of headphones. So the are using Monster cables, a perfect isolation and a very heavy and round base. Batterys included. talk/pause monitor on cable, mute & base monitor on headphone. The Result is ofcourse something we never experienced before. Caliroots number one choice if you want great sound! Comes with a small travel case(Headphones folds nicely into it).Welcome, have a nice stayGör alltid vad tullen säger åt dig, än hur omotiverade eller dumma de än är. Här är en inspelning med vad som händer om man krånglar minsta lilla i tullen.

Skit i att det är Lördag!

Jag är ju tvungen att skriva om den här smörjan! Herre jävlar.

De flesta vet vem Kissie är. Det är en kaxig 16 åring? som fick för sig att förstora brösten eftersom hon var ful och trodde det skulle hjälpa. (Haha, jag lyckas låta som en 16-årig tjej jag med! :D) Nej men på riktigt har hon en av Sveriges mest lästa bloggar så något gör hon rätt. Go Kisses go! Och är egentligen inte 16.

Hur som helst är henne brors blogg ett av de störra skämten i bloggvärlden. Han skriver om boobs'n'ass, att han får uppmärksamhet genom Kissie och annan skit. Men är man inte tillräckligt häftig för att få egen uppmärksamhet kan man ju alltid leva på andras.
Inte nog med att det bara står smörja, det är en jävligt ful blogg också, både design och inläggsstruktur.

Så... nu har jag fått gnälla på en dålig blogg och samtidigt lite på blogg.se som lägger skiten på förstasidan. Trots att det är en solig Lördag.

Transformers stavas utan Fox

För nu får Megan inte vara med längre. I trean blir hon ersatt. Blev ju lite bråk och skitsnack efter andra filmen. Hon ska bl.a. ha jämfört Michael Bay med Hitler. Nog inte så populärt.  Det ryktas dock om att Gemma Arterton ska bli hennes ersättare.
Så nu blir varenda ensam nörd i världen som fantiserat om en cool bil och het tjej ledsen. Otur töntar!Det är din medborgerliga jävla skyldighet!

Nu tar vi lite allvar en liten liten stund. Det är ju trots allt val i höst.

Att rösta är en rättighet... bla bla bla... men också en skyldighet, bla bla bla! Ja, det är väl typ så det är egentligen. Lite samhällsansvar kan man ta. Anledningen jag börjar tänka på det här är för att jag läste om den första valbarometern som tydligen är helt åt skogen! Politiker, folk och fä får inte till det, de verkar inte sympatisera med de partier de egentligen hör till eller tror sig dela sina åsikt med. Så jag gjorde testet jag med.Men jag tycker det är ganska rätt faktiskt, är inte det minsta överraskad över mitt resultat. Hur kan man misslyckas? Vissa av testets påståenden är väl kanske lite luddigt formulerade men det är inte omöjligt att förstå vilket alternativ som hör till vilket block. Så, vad ska ni rösta?

Ni kan göra testet här.

Kåt och hungrig

 

Det låter äckligt och ser äckligt ut men Fittgratängen kommer nog stanna i ganska många huvuden livet ut. Hysteriskt roligt att det kom ut en riktigt annons men bara tanken är fruktansvärt äcklig.

 

Expressen

Same same but different

Det finns saker som är bra och låter lika men är väldigt olika.

Den här och den här t.ex.

Alright so this is a song about anyone, it could be anyone.
You're just doing your own thing and some one comes out the blue,
They're like,
"Alright"
What ya saying,
"Yeah can I take your digits?"
And you're like, "no not in a million years, you're nasty
please leave me alone."

...

See I reckon you're about an 8 or a 9,
Maybe even 9 and a half in four beers time.
That blue top shop top you've got on IS nice,
Bit too much fake tan though - but yeah you score high.

80-talspunk och cirkusstil

Hej och hå! Semradedic har fått sitt inlägg, om hur killar bör klä sig, visat på förstasidan. Och vad kan vi säga om henne smak då...

....

Citat: Matcha en svart kavaj till en randig tröja, ett par svarta byxor till som du rullar upp nedtill två-tre gånger så lite av ankeln blottas och ett par converse och du har halva inne hos mig.

Nu är inte jag tjej men vill påstå att om jag var det så skulle det inte vara halva inne hos mig. Det skulle snarare bli en blick fylld med avsmak och... jo, vänta. Jag tror jag kräktes lite i munnen också.

I sitt inlägg skriver hon om några olika plagg och har lagt upp några bilder. Bilderna finns nedan. Jag ska nu göra en egen beskrivning på några av dem.

80-talspunk, hippie och den slitna cirkuskonduktör-stilen går helt bort! Det är som att försöka hitta inspiration i Punkaren och Prinsessan och ungefär lika snygg stil som filmen är bra.
Urtvättade ljusblå jeans som skulle kunnat komma från Dressmans utförsäljning är också ganska dött. Byxor som dem är enklast att hitta på Second hand. En randig tröja i fel storlek kan ni nog hitta i någon plastkasse som er mor gömt undan från det ni var små. Brunblåbeige-randig t-shirt... okej då. Säkert någon som passar i den men inte jag.
Så kommer vi till jeans-skjortan. Något så fruktansvärt! Jeans ska sitta på benen och möjligtvis i västform på en knutte eller raggar för att upprätthålla fördomarna som redan finns om att alla ska ha det eller skinnväst. Det gäller förresten jeansjackor också.


För ett tag sedan

Grillades det. Det var innan sommarvärmen kom inte alls lika mysigt som senaste grillningen. Här är i alla fall från den första, när det blåste tokmycket.


Mer uppmärksamhet

En katastrof som redan fått mycket uppmärksamhet är ju Island. Menar självklart inte att själva landet är en katastrof men vulkanutbrottet som varit.

Anyhow... här är något fint. Speciellt sista delen. Mums!

Iceland, Eyjafjallajökull - May 1st and 2nd, 2010 from Sean Stiegemeier on Vimeo.


Ett fartfyllt liv.


Pacemakers

I bloggen Pacemakers har de tagit upp stickers som en ny konstform och tycker det är toppen, speciellt om de innefattar humor. Precis som nakna nyhetsläsare och väderflickor är väl inte detta något speciellt nytt? I bloggen skriver de i och för sig relativt ny teknik inom gatukosten men vad jämför vi med? Folk har väl satt upp crap med tapetklister lite över allt sedan möjligheten först kom. Det är ju bara bra mycket lättare idag.
Vad är egentligen vår äldsta form av gatukonsten?

För övrigt tror jag inte det kommer bli riktigt samma sak som t.ex. graffiti. Blir ju jobbigt att bära runt på gigantiska klisterlappar. Jag tror också intresset för att sätta upp klisterlappar inte kommer finnas hos så jättemånga så vi bör nog inte förvänta oss jättemånga små lappar. Skulle tro att det bara vänder sig till några fler än urban knitting.
Personligen skulle jag tycka det var roligt men jag är ju för slö för att göra lapparna.

Hur som helst.


Bilden stulen från democraticunderground

E-cigarette

Helt galet. En god vän introducerade mig till detta. E-cigarettes.
Filmen är väl lite... sådär. Men den förklarar grundläggande.Jag är en person som rökt, snusat och druckit... men gör inget av det nu. Problemet är att jag saknar den där kicken. Jag har till och med försökt "festa till det" genom att köpa alkoholfritt bubbel och nikotinfri snus men det har ju bara slutat i besvikelse. Inte ens kroppsminnet gör att jag får lite extra endorfiner eller något sånt. Frågan är: skulle detta också bli en stor besvikelse? Min tanke: förmodligen.

Däremot är det ju hur bra som helst för folk som röker.

Det råder dock skilda meningar om hur bra det egentligen är. Tydligen ska det ju innehålla massa annat dåligt. Och på grund av såna hävdanden har konspirationsteorierna komma i spel. Är det tobaksindustrin som ligger bakom och har mutat FDA för att komma med såna rapporter? Ja hörrni... vem vet. XD

Mer problem i Grekland?

Alexas skriver i sin blogg om väderflickan i bikini som de har i Grekland. Tydligen är det många som stör sig på detta. Konceptet är dock inte särskilt nytt. Naked News har funnits i massa länder bra länge. I Danmark använde man också halvnakna (helnakna) kvinnor för att dra uppmärksamhet till hastighetsskyltarna. Problemet som uppstod då var att många män körde alldeles för långsamt.


Snus är viktigt!

CBS 60 Minutes har satt ögonen på snus som inte bara sprider sig utan också rekommenderas som ett "sluta röka"-alternativ(?).

Det här klippet är bara dumt och låter lite roligt... samt har Martin Timell i slutet men vill man se eller läsa något vettigt kan man göra det här.Se upp för våren

 

 

Kanske lite sent nu men ett tag var det vår var man än gick! Och på en del ställen förväntade man sig The Village-monster i skogen.

 

 


Blir det bra eller skit?

Det finns ju saker som har en fin tanke men inte fungerar så himla bra i praktiken.

Nazister som åkt till månen och nu kommer tillbaka låter ju som en spännande grej, typ som Independance Day. Visst det är en skitdålig film men den var väl bra när den kom eller nåt.


Djur och natur

Under tiden jag och Annie var i Göteborg hann vi med ett besök i Slottsparken. Där finns det massa tokiga djur!


Svar på tal

Ni minns den positiva och glada kommentaren jag fick? Nu har det kommit lite respons på den. :) Det har också kommit en ny kommentar från Anonym. Undra om det är samma. ^^


Puppy!!! om Tycker om det!:
Så ypperligt mogen kommentar av ett, uppenbarligen, fyllo. Passar det sig inte så behöver du inte läsa över huvudtaget. Om det är så skrattretande, så gör något annat på fritiden än att läsa "patetiska bloggar". Man kan ju undra vem som är patetisk egentligen :)

vincent om Första riktiga! XD:
Det bästa är att den här stackars ensamma killen, som somnade i fosterställning i duschen med avföring på tröjan, tydligen läser din blogg och "asgarvar"..."varje morgon". Behållningen från att läsa är alltså stor och sannolikheten att han kommer tillbaka och läser mer är ännu större. :D

...

Prytz om Tycker om det!:
Hmmmm, Trodde det var en positiv sak att ha en tjej som var så grym, att man inte bara får kalla, utan även att det enda värdiga smeknamnet är just Puppy.. Fast den lyxen är det ju uppenbarligen inte alla som får uppleva...
Fast ja.. Felix, du är nog lite patetisk.. PATETISKT AWESOME! GO FELIX GO!

Puppylove: Skräm nu inte bort mina läsare. ;) Alla är välkomna, oavsett skäl de läser. Men uttrycker man sig som honom/henne, får man också vara beredd på att göras lite till åtlöje. XD

Vincent: Vi tänker så lika du och jag. Och jag ändrade stavningen illa kvickt!

Johan: Pinne?

Prytz: Du är awesome! Jag saknar lite Tant Prytz i mitt liv ibland. Jag och Per brukar fundera på var du är och hur du har det. Hoppas allt är bäst!


Så till den nya kommentaren.

Anonym om Bortglömt:
Vet inte riktigt om man kan säga att det "glömts bort"? Det är ju trots allt med i varenda tidning/nyhetssändning dagligen.

Om detta är samma person som tidigare är det ju i alla fall mer konstruktiv kritik nu. Keep it up! Tanken bakom inlägget var att lite subtilt peka på hur ointressant det är med kronprinsessans bröllop. Det borde väl finnas vettigare saker att sätta på löpsedeln? Och lite för att visa de fina bilderna.


Jag blir glad av kommentarer. Gimme more!

Grill, kubb och mysmosande

Igår var det en väldigt varm och skön dag och det ser ut som att solen är på väg att bryta igenom molnen strax, så förhoppningsvis blir det lika fint idag.

Igår kväll grillade jag och Annie tillsammans med Marie och Kattis. Mer lyckat denna gång än förra, betydligt varmare. Sedan följde kubbspel och mosande. När vi var tillbaka i lägenheten runt 21 eller så la vi oss i sängen och sen klev vi inte upp mer. Jag somnade till medan pluttan lekte med sin telefon. Ruggigt skönt!

Ikväll ska vi försöka komma i säng tidigt. Vi är rätt sjuka båda två så sömna är svårt att få för mycket av.

Lalala... klockan är snart 9. Hej då!

Bortglömt

Det har varit mycket stora händelser senaste tiden, vissa viktigare än andra. Jag bryr mig inte det minsta om kronprinsessans bröllop t.ex. Förutom möjligtvis att det är på skattebetalarnas bekostnad. Men oh well... så kan det gå.

En som jag tycker glömts bort lite är det jättestora oljeutsläppet som kladdar runt.

Många fler bilder kan ni hitta här.

Jesus, vi saknar dig!
Fred är ju bra... det gillar vi. Och allt som går att se Jesus i tycker vi om, han var en bra trevlig kille. Hoppas hans utegångsförbud tar slut snart, nästan 2000 år är jävligt länge! Jesus@ Jag, Per och Stindberg saknar dig!

Är det dags?

Jag står alltid på samma ställe varje vår och det är med en stor fråga, som innefattar många små. Vad ska jag göra i höst? Ska jag bo kvar i Härnösand? Ska jag studera? Om jag ska fortsätta jobba i Härnösand, ska jag fortsätta med samma jobb eller söka nytt? Om jag ska flytta, vill jag då jobba eller ska jag plugga.

Jag måste börja fatta beslut som jag inte vill behöva fatta. Gammal börja jag bli dessutom.

Första riktiga! XD

Det tog längre än jag förväntade mig men nu är den här; den första kommentaren som försöker hacka på mig och min blogg. Den kom in 15/5 02:07

Anonym om Tycker om det!:

aldrig tänkt att du e patetisk? denna blog är nog det jag asgarvar åt varje morgon. vill man ens ha en tje man kallar puppy? haha

Inte helt överraskande är denna kommentar anonym men IP-adressen spåras till Sundsvall. Hur som helst, jag är glad att jag kan roa mina läsare. Välkommen åter! ;)
Så ska vi bara göra en analys. Denna person är förmodligen en man, en man som inte tycker om att jag är ihop med Puppy. Han är alltså lite avundsjuk. Med tanke på klockslaget, kanske precis hemkommen från en fest och berusad. Stavningen skylle vi dock inte på alkohol utan bara att personen är dålig på grammatik och att stava.
Vi kan också anta att personen inte fick till det den kvällen utan satt helt själv i sina urtvättade vita y-front och gråtrunkade till någon fetischporr. Flickvän är inte att tala om.

Låter sannolikt? Ja, varför inte.


Petter och jag, vi är goda vänner!

I fredags smakade jag på Cloettas Kexchoklad Snacks med hallonsmak. Vill ni veta vad de smakade? Cornflakes men hallonsylt, typ. Och lite choklad. Hallonsmaken är väldigt bra!Något annat jag köpte var Daim Summer Dream, päron och mint. Jag har inte smakat den än men det står på att-göra-listan. Det sägs att den smakar päron och After Eight.
Sen kommer en till limited edition-grej för sommaren. Polly Summer Berries, choklad, jordgubb och smultron. Tror vi på den? Jag är skeptisk, aldrig gillat bär-choklad riktigt.


Säker eller ingen aning.

De här är väl kanske inte sådär hysteriskt snygga men jag vill ha dem ändå. Humörs-linnen. Tjoho! Skulle nog ändå ha något till dem och då skulle de fungera bättre. Mhm.. det tror jag. Smileylinnet från tidigare är int heller jättesnyggt men... det är en smiley. Smileys är ju bra.

Iron Man från Iran och Kanada?

Det är inte bara i USA det finns folk som bygger coola dräkter av metal, i Iran och Kanada gör man också försök.

 From KaktusFilm

Rosa eller baby blue?

Puppy hittade någon som hade likadana chinos som mig, fast knallrosa. Tro om jag kan hitta dem någonstans, de var ganska coola. Frågan är om jag skulle trivas i dem.

Det här är inte chinos men de är rätt snygga... tror jag.Känns som sommar

Det är vackert väder idag och vad tycker vi om det? Vi gillart! När det är bra väder vill man ha somriga kläder, det är ju faktiskt tillräckligt varmt. Så jag tittade runt lite på junkyard. Inga shorts men ÅH vad jag vill spendera massa pengar på linnen och byxor!

På nästan alla av Junkyards bilder saknar modellerna huvud.


Har du inget att göra...

nu har du!

Här hitta du SuperMario i lite ny tappning. Man kan spela med ett antal olika nintendo-karaktärer och alla har med sig originalegenskaperna. Jag spelade lite med Link. Han kan slå upp/ned när han hoppar samt kasta bumerangen. Av svampar och blommor får man ringarna och de olika svärden. Tycker man att 8-bitars är nostalgi är det lite roligt.


BloggLördag?

Idag är det Lördag. Annie jobbar så jag är uppe tidigt som en tok jag med, som alltid. Jag har massa roligt att blogga om idag men... det är ju Lördag. På lördagar får man så lite läsare och jag vill ju inte att ni ska behöva gå så mycket bakåt bara för att läsa allt skoj. What to do... what to do...

Tycker om det!

Jag hittar just två bra låtar med The Black Keys.

Tighten up och All you ever wanted, som ni hittar text till nedan.


You're just like time
Except you can feel the shame
All hands on deck, now
The sea is getting rough again
You see me out your window
Even when you close the blinds
And all you ever wanted,
Was someone to treat you nice and kind

Take a step before running
Take a breath now before you die
When you work the streets, darlin'
Make sure your sneaker laces they get tied
I'll be your black bird darlin'
Hanging on your telephone wire
Flap my wings, oh yeah
And set your heart to fly

(Spotifylänkar)

Snyftexempel

Det här må vara ett klyschigt snyftexempel men det är lite såhär jag ser på livet. Man har det inte värre än man föreställer sig. Det mesta i livet handlar om vilken inställning man har till det som händer.

Min filosofi är: det löser sig. För på ett eller annat vi i mitt liv, har det alltid varit så. Se livet från den ljusa sidan så blir det en ljusare och bättre vardag. Eller har någon annan bättre förslag på hur man kan vara lycklig? Jag förlitar mig inte på att andra ska göra mig lycklig. Jag skapar min egen lycka och ibland kommer andra i vägen för den istället för att vara en del av den. Men jag skyller inte på andra, om jag inte blir riktigt låg ibland.

Så... skyll er själva när allt är skit, ge er själva beröm när livet är som bäst.

 


Kors i taket!

De här byxorna gillas lika skarpt som de förra jag la upp. God damn! Ge mig mer pengar så jag får känna mig snygg.

 


Klämdag?

Idag är det Fredag men är det egentligen en vanlig Fredag eller är det typ en lördag? Jag har ingen aning. Borde jag egentligen jobba idag?

Jag vaknade av mig själv idag i alla fall, tänkte att jag ska fatta beslut då om jag jobbar eller inte. Tiden kan jag alltid rapportera på en annan dag, det gör ingen skillnad. Tyvärr vaknade jag helt otillfredställd. Missförstå rätt, jag pratar inte snusk, men kroppen hade liksom ingen ro som den ska ha när man vaknar. Förstår ni hur jag menar?

Vi lägger upp en bild på typ hur jag kände mig. Bilden togs innan vi klev av tåget i Göteborg, typ samma känsla då.


Trash it!


Waaaay to go!

Idag har jag inte gjort någonting alls! Eller, jo, lite har jag gjort. Jag har städat, diskat, handlat för alldeles för mycket pengar, tränat lite lite lite och fått igång bloggen lite igen. Så det är ju bra. Har även hunnit duscha precis alldeles nyss. Nu luktar jag sommaräng och viol. Eller nåt.

Precis för stunden funderar jag på att försöka gå några år bakåt bland mina bilder och lägga upp typ en per månad. I alla från från 09... kanske, vet inte.

Känner vi igen det här?

Det verkar bekant. I Cloverfield kommer det konstiga monster och allt är filmat med handhållen kamera. I den här filmen, Super 8, kommer det konstiga monster och allt är filmat med hanhållen super8-kamera. Regissören är den samma i båda filmerna förresten.


Omöjligt

Här sitter jag, oduschad och lite hungrig, och söker förgäves efter en låt som kan beskriva mina känskor. Men vet ni vad, det är helt otroligt nästan omöjligt svårt. Det finns massa fina låtar men många har jag redan förbrukat och alla jag kommer över nu har något ledsamt parti som har med avslut att göra... och det är ju fel.

Annie, sötmosgospuppynuss, jag tycker om dig mer än du tror att jag gör.Vad gör man när man gör "det"?

När jag och Niklas tog en morgonpromenad för länge länge sedan passade vi även på att leka en lek. Find the Saltine. Oh yay.

 


Har vi ett tema idag?

Åh, kul!


Back to it!

Ska försöka bättre mig lite på just kläder och stil-delen av min blogg, har varit dåligt på senare. Har försökt låta bli, blir så sugen på att köpa när jag tittar. Men nu kommer lite... nu och då.

Gillar!


Inspiration och pengar

Fick jag när jag tittade runt på tradera. Pengar fick jag inte men jag hoppas på att få. Det är så att jag har en kostym... som jag inte kan ha längre. Jag har blivit allt för liten för den. Så jag tänker försöka sälja den. Vet ni någon som behöver en studentkostym eller likanden?

Använd 4-5 gånger. Orginalpris 4000kr. Vad tror ni jag kan få för den?

En bild kommer någon gång i framtiden.

Starwars-facebook

Vi förlitar oss mycket på facebook. Senaste dagarna främst för att göra oss själva till större offer än vad vi är. Suck...
Andra har riktiga problem! College Humor satte ihop detta.


Legacy

 

Nu för tiden gör fans bättre filmer än skådespelare och studios.


The collection

Min kamera har personlighet... eller en personlighetsrubbning. Hur som helst blir det ganska coolt ibland när det blir helt fel. Funderar på om jag ska lägga upp några av de bättre. Har slutat ta bort dem eftersom de faktiskt är riktigt coola.


Roligt roligt!

Mer gammalt.

När jag och Annie skulle åka till Göteborg och var lite lagom småtrötta på tågstationen i Sundsvall, då tänkte Annie inte riktigt på hur högt hon pratade. Så hon skriker Varför ser alla förjävliga ut?! Jag tycker det är roligt och påpekar hur högt hon pratar. Sedan skrattar vi ganska högt båda två. Vi tror, men bara tror, att alla hörde.

Klaustrofobi

Det kan man ha, då tycker man inte om små, trånga utrymmen inte.


Billigt och bra

Jag har börjat titta alldeles för mycket på tradera. Det är livsfarligt, om man inte har massa pengar.

Jo, ni förstår att det är såhär: på tradera kan man få mycket saker till ca 50% av vad det kostar i butik, främst armband, halsband, sjalar m.m. Dock! så köper man då istället 300% mer än vad man annars skulle och blir ändå ännu fattigare. Inte bra!

Senaste buden:


Kebabrasist?

Mer roliga händelser ur mitt liv.

När vi var i Göteborg var vi ut en kväll. När vi åkte hem hade Rosanna och Smiley köpt med sig varsin kebab. Smiley började smygäta sin på bussen; tills chauffören stannade bussen och gick bakåt mot platsen vi satt på. När han börjat närma sig frågar han: är det någon som käkar hamburgare eller kebab eller nåt?! (utländsk brytning) Smiley säger att han har en kebab och ber om ursäkt när chauffören skriker att det luktar i hela jävla bussen, att det inte är en restaurang och att det finns regler. Så Smiley säger självklart att han kan lägga tillbaka den i påsen.
Men det är inte nog för denna chaufför. Han ställer ett ultimatum: kasta kebaben eller kliv av bussen. Efter lite småtjaft med len röst går han med på att den bara ska tillbaka i påsen igen.
Därefter fortsätter resan, till en början med hela bussen småskrattande. Det var nämligen ingen annan som brydde sig alls om att det luktade lite käk. Smiley satt 2 säten från slutet av bussen, chauffören satt, inte helt överraskande, längst fram.

Käka inte kebab på bussen! Det finns reglar, faktiskt!

Var tog det vägen?

Några av mina läsare blev stora fans av allt serie/tecknat som jag la upp ett tag i början av min bloggtid. Eftersom jag inte gör det själv längre kan ni få titta själva.

Först har vi två sidor jag aldrig riktigt tittat på. 80's tees och T-shirtking.

Sen har vi den bra sidan. Superherostuff.com Härifrån tog jag bl.a. dessa.


Usch!

Kim slänger sina gamla "snuskpåsar" på golvet så att hans katter kan slicka på dem. Inte bra Kim!

Men det jag egentligen tänkte skriva om är Puppys katt Molly. För ett tag sedan när vi satt och åt gick hon in i badrummet och kräktes. Jo men visst, fräsch katt! Ofta hon behöver kräkas precis när vi åt. Så vi sa det till henne. Så Molly kommer ut från badrummet, sätter sig rakt framför oss... och kräks där istället. Juste? Nej.

Skämmes Kim och skämmes Molly!

Death and cremation

 

Bla bla bla, det är tråkigt med trailers! Nej det är det inte, det är viktigt! Hur ofta sitter man inte och säger Ja men, vad ska vi se då?! för att ingen vet om någon bra film. No more I tell you.


Svårt att vakna?

Have I got the cure for you!

Man kliver upp, trött som tusan, som alltid nu för tiden. Är förövrigt väldigt trött på att vara trött, det är sämst. Dumma bihålor som är konstiga. Ingen aning om det beror på dem men det är vad jag tänker skylla på.

Hur som helst. Ha tvättid klockan sju på morgonen, ta en tunga tvättkorg och släpa ned den i källaren... där det är kolsvart tills man kommit ned för den 14 steg långa trappen för att nå strömbrytaren. Gå sedan genom de mörka korridorerna, lyft blicken lite och se: ett kranium. Hur bra som helst! Överraskning liksom!

Har förresten tandläkartid idag. Tjoho!

Rädd, räddare, räddad

Typ en minut in tror jag det är.


Cats Attack Babysitter - Watch more Funny Videos

Relive it!

Det är så skönt när man hittar det man glömt.

Mums!

Motivation

Det är något som fattas just nu. Att jobba, att städa, att träna, att göra något vettigt i bloggen. Inte så motiverad till någonting alls faktiskt. Ännu värre var det dock innan jag duschade, hujj hujj, då var jag låg.

Jag har massa massa bilder jag borde ladda upp och dela med mig av men just orkar inte ens lägga in dem i datorn. Where'd the happiness run of to? :(


Bänken

När vi åkte ned till Göteborg låg det en gubbe och sov på en bänk i Sundsvall, innan tåget skulle gå. Klockan var då typ 2230. När vi kom tillbaka till Sundsvall runt 0400 en vecka senare, då låg samma gubbe och sov där, fast på en annan bänk. Slutsats: Tågstationen i Sundsvall har ruskigt sköna bänkar!


Bara för att det är fint!


Blandat

20 juli 2012 har den tredje Batman-filmen premiär.

Hank Azaria ska spela Gargamel. That's right. Nu blir det riktig film av Smurfarna. Personligen tror jag den kommer vara bättre än Avatar. :D

 


Black heaven

En fransk indie som nog kan vara ganska juste. Något jag uppskattar; en trailer som inte avslöjar hela filmen.

 


Back in business

Jag är tillbaka i Härnösand, kom tidigt igår. Igår vad jag alldeles för trött för att orka uppdatera men idag kan jag slänga upp en liten någonting i alla fall. :)


Här är... jag vet inte vad. Han åkte i alla fall i samma kupé som oss på hemresan.


Dags att åka hem

Yes box, ikväll klockan 1900 går tåget hem till Härnösand igen. Varken jag eller Puppy är särskilt sugna på att återvända till vardagslivet med jobb. Göteborg är en helt otroligt bra stad! Vädret kunde väl ha varit bättre under den gångna veckan men det har varit bra ändå! :)

dessvärre glömde jag min laddare hos Rosanna. Så går det när man tänker mer på att fixa håret än att packa klart väskan. Kom på det efter 2 min på bussen. Doh! Får la köpa en ny. Hej då potatismjöl!

Göteborg 2

Hej hej!

Idag är det söndag. På tisdagkväll hoppar vi på tåget tillbaka till Härnösand. Tiden här har varit toppen! Mycket promenerande och mycket kul. Har till och med hunnit fota en älg. :b

under helgen har vi varit ut. Fredag på rockbaren och igår på Adas. Inte jättesent ute men igår spelades det spel långt in på natten. Mitt lag vann. Yay! Men det var nog bara för att Puppy la sig och lämnade det andra laget.
ikväll vette tusan vad vi gör. Gissar det blir en film eller så. Sista dagarna ar vi inte planerat något men skulle tro det blir stan igen och kanske till att grilla. Hujj vad tiden går! Vi ses snart. Hejs från oss! :)

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0