Ajaj

ont i magen är tråkigt.Jag har jätteont i magen, det är trist som attan. Ont i ryggen har jag också. Min ryggpass är inte att leka med. Hujj!


Så vad ska jag skriva om idag då. Jag har faktiskt inget alls i huvudet, det är helt tomt. Jag är trött som attan så det blir nog sängen rätt snart. Morgonpass imorgon, får se hur det går. Det borde gå bra. Vågen säger förresten att jag börjar väga mer så det blir spännande att se om den säger det på morgon också eller om det var en "efter lunch"-grej.


Nu kliar det i örat.

Såg just dokumentären om The Phone House. Ganska wack vad kassa chefer det verkar finnas där, helt galet. Nästa på att-se-listan är den om McDonalds och hur skit de är.


Nog.

Inbrott

eller bara en tant?


Denna konversation utspelade sig när jag kom hem för att äta lunch och medan Annie åkte buss mot Luleå.


F - Det luktar tantparfym hos mig. :o
A - Men ewh! Eklig! Det är inte jag i alla fall! Kanske någon har varit in? Gett någon tant nyckel?
F - Bara Kim som har nyckel men han brukar inte lukta tankt. Men en mjölkkartong är inte ihopvikt som jag brukar vika. XD Vilket ja la märker till såklart!
A - Haha! Vad har det med tantparfymen att göra? :b
F - En tant har smugit in och vikt mina mjölkkartonger! >_<
A - Mäh! Vad konstigt! Vem kan ha gjort detta?!
F - En elak elak tant! :(
A - Dum dum tant. :(

Någon annan som råkat ut för mjökkartongstanten?

Nedräkningen

har väl hållit på en stund men idag blev den tydligare.


Idag är det den 28e februari. Det innebär att min tjänst hos Unga Örnar är slut om exakt 2 månader. Vad jag vet finns inte pengar till en förlängning och jag vet inte heller om styrelsen försöka lösa det problemet, eller om det är en uppgift jag borde arbeta med just nu. Jag har inte fått den "given" till mig men å andra sidan gör jag ju typ allt så jag kanske bara ska ta den och slänga ut lite krokar där det finns pengar.

Om två månader kan jag vara arbetslös. Jag har tänkt att det kanske skulle vara skönt en stund men nu när det närmar sig så vette tusan om det vore det. Visst, en massa tid till träning men upp användbar och meningsfull skulle jag känna mig? Så sök jobb då! Jag gör det, jag söker jobb, de jag tycker är vettiga nog att söka. Jag funderar t.ex. på att söka ett städjobb. Jag sträcker mig dock inte in i äldrevården, inte mitt fält.

Så just nu vill jag faktikst ha en fortsättning på UÖ. Efter ett år har jag kommit igång, jag har lyckats styra upp rätt bra. Det tar ett år att starta något från noll I guess. Så nu finns det faktiskt lite möjligheter och rörelse i organisationen. Efter årsmötet kommer det finnas mycket nytt blod också.

Oh well, kan ju bluddra på om det här hur länge som helst. Det är Måndag, god morgon världen! Jag heter Felix och jag är lycklig!

Små försök till något stort

En för alla och ingen för migJag har fått tillbaka lite klimatångest och grejer. Världen, naturen, klimatet m.m. har glömts bort medan jag varit sjuk men så kom jag på det igen helt plötsligt. Små saker som kan göra stor skillnad, som alla borde göra.

Så nu släcker jag alltid lampan när du går ut ur ett rum och använd alltid först vattnet i kranen. Jag är inte viktigare än att jag kan dricka det vattnet istället för att väntat ills det är kallt. Behöver man absolut kallt vatten kan man ställa en kanna i kylen.


Fler bra tips på saker jag kan göra?

To live for, to die for?

Nej, att leva med, att dö med låter bättre.Musik musik musik! Jag har slängt in en massa nytt i den helt otroligt bra listan som ofta förändras.


Lyssna på! och

Encore

Vem vet, kanske.Söndag? Som vanligt, who knows. kl 1500 ska jag till Niklas en sväng och kolla på bråkiga män. Nyvaken som jag är ska jag försöka stoppa i mig lite mat och sedan gå ut på en promenad - 'cause it's sunday!

Jag har förresten träningsvärk sedan igår, den börjar smyga sig på i biceps och det gör mig glad! Jag brukar bara få värk i ben och rygg så att det blir i biceps och bröst idag betyder att jag tränat hårdare än jag brukar - vilket är precis vad jag måste börja göra. Två månader framöver kommer vara helt galna! Gosh så bra!

Det var då

igår alltså.


Ni vet redan en massa crap om igår. Jag mådde bättre and all that. Så jag tog mig till Annie en sväng och tittade på när folk drack, sedan åkte jag hem och la mig. Vet att i alla fall Annie varit nyfiken på bilderna nedan (oredigerat).

Idag har jag tränat! Det gick hur bra som helst! Sämre gick det för Kim som följde med, han var tokbakis och orkade ingenting. Stackars lilla Kimmie.Hur smakar den?

Satsen alltså.


Det här inlägget kan kategoriseras som stört.


Jag har en vän som för en tid sedan frågade mig om jag smakat mitt cum någon gång. Det har jag inte. Hon tyckte jag borde göra det så jag liksom kan säga om den är okej eller inte. Jag hade innan den dagen inte direkt givit det en enda tanke, hur det smakar. Jag vet att det sägs vara bäst med varierad kost, mycket vatten, söta frukter o.s.v. Undvik lök, skaldjur m.m. Men nu kommer vi till frågan, inte hur den smakar utan hur man smakar på den? Om man ska; vad är den bästa tekniken? Jag och vänner diskuterade det.

Tar man satsen i handen och liksom, sörplar upp den som ett ostron? Eller sprutar man sig själv i ansiktet och hoppas på det bästa? Teorerna blev mer och mer kreativa. Man kanske kommer i någon annans mun och snowballar den, med risk att få en missvisande bild p.g.a. annan saliv. Kom i ett shotglas - att avnjutas med salt och citron? Eller i en kondom och få lite gummismak på köpet?

Så kan det gå när ett oseriöst ämne tas på allt för stort allvar.

Så svenskt

och jag skäms lite för det.


Det är fredagkväll och jag är risig i håret. Vad gör man på en fredagkväll? Jag skulle jobba men sminkören som skulle komma dök aldrig upp och jag nådde henne inte på telefon så det blev inte mycket av. Hur ser kvällen ut i övrigt? Mina parvänner går på bio, ett gäng hemmamyser, ett andra hemmaölar, ett tredje ska festa , the list goes on, och jag är inte riktigt nöjd med något av alternativen. Och det känns väldigt svenskt. Jag har hur mycket alternativ och möjligheter som helst men inget duger för mig.


Hej, jag heter Felix och jag bor i mellanmjölkens land - Lilla landet lagom. Jag skäms över hur bortskämd jag är.Ålder = äckligt

Är det så är det så är det så?!


I lördags var jag en sväng på Metropol. Erika, som gick i min klass på gymnasiet, sjöng i ett band som spelade och Annelie, som också gick i min klass, skulle också dit och lyssna. Så vi lyssnade. Vi gjorde också en spännande upptäckt. Vi var klart yngst i lokalen och vi var de enda som inte drack vin eller öl, Annelie drack kaffe och jag vatten.

Sedan kunde man göra en annan lustig observation. Denna var väl inte direkt ny men väldigt tydligt i det ganska omixade sällskapet. Ju mer de hällde i sig, ju närmare varandra dansade de och ju högre blev volymen.
Detta är alltså ett mönster som aldrig tar slut, oavsett ålder, det verkar snarare bli värre och värre.

Så vad kan man förvänta sig av klassåterträffarna sådär 20 eller 30 år efter studenten egentligen? Kommer det vara alla gammla klasskamrater, precis som förr, fast rynkigare, fullare och ännu klängigare?

In a flash

Så fort går tiden ibland.


Fast egentligen "går" tiden lika fort hela tiden. Men igår var jag på en promenad när jag var som piggast och en snabb sväng på rutiga för att få lite kontakt med människor. Det behövs även när man är sjuk.

Idag mår jag lite bättre och imorgon tänker jag lyckas träna. Ikväll ska jag lyckas jobba någon timme på Kåken då vi har Minifilmfestival där. Blir intressant att se hur det går.

Kan förresten avslöja att precis nu vandrar det runt en karl utanför mitt fönster på 4e våningen, helt omedveten om att jag fotar honom. Gånger som denna hade jag gärna har persienner.


Backa ett steg

ofrivilligt.


Jag har upptäckt att jag börjat få tillbaka lite av magen jag tränat bort. Är jag alltså så känslig för kolhydrater? Är det så att min kropp absolut vill ha en bebisring av fett? Då får min kropp allt ta och anpassa sig efter min vilja istället, för jag vill inte ha den längre. Tillbaka till att käka lite kolhydrater för att se om det blir skillnad. Jag siktar på att vara frisk nog att träna på Lördag igen. Och tränas ska det, hårdare än någonsin! Mer muskler, mindre fett, mindre kolhydrater, mer protein!

Så jag började precis nu. Kvällshungrig = 2 kiwi, 2 päron och en proteinshake.


Som önskat så kommer mer bilder på allt möjligt. Som hur jag såg ut efter jag klivit upp, innan jag gick ut i vädret som man kan se på andra bilden.


Variera mera?


Annie om Familjen växer:
Jag tycker du ska lägga upp såna där roliga bilder som förr faktiskt! Det är för mycket grönt nu, booooring!
Emma om Familjen växer:
Jag tycker det är awesome att du presenterar olika saker i dina bilder! xD:D
Då ska jag både försöka ta mer kameran oftare och ta med konstiga saker..? Ja, det blir nog bra. :)
vincent om Familjen växer:
Kan du inte kliva på utlösaren istället? Dina armar hamnar ju nästan jämt likadant och det ser så ansträngt ut. :(
Jo! Jag kan sätta på tidsinställ utlösare, då kan jag hoppa runt lite mer innan. :)

Maria om Bra, awesome, sött:
Hej Felixvincent! Jag anropar från Språktidningen. Jag skulle vilja kontakta dig ang en bildfråga. Kan du mejla? Tack!
Detta är styrt. Ni som inte är Maria får vänta och se vad det är.

Teresa om Saga:
haha, men Åsa-Nisse vore väl inte fy skam?! :D
moss om Saga:
Men de har iaf en bra hemsida :)
Ironin lyser igenom men ändå. Åsa-Nissa var inte ens okej back in the days. Ännu mindre nu. Och Sagas hemsida; att använda den är ungefär som att fylla sin näsa med småsten och sedan springa in i en vägg. Typ.

Nathalie E. om Våldtagen i tanken:
"Tråkigt nu är detta en tjock man."

Hade det varit mer välkomnat om det var en lite mer fit karl? ;D
Det är väl att föredra om det var kvinnor som tittade på mig men ja, det hade ändå varit med välkomnat om det var en fit karl och inte en tjock äckelgubbe. Lustit nog är det typ samma sak nere i gymmet, det är mest gubbar och tanter som tittar, de flesta yngre sköter liksom sig själva - eller tittar åtminstonde mer diskret på varandra.

vincent om Nu går jag:
Jävligt mycket drama nu tycker jag.
Jag ber om ursäkt för allt drama. PMS och grejer.

Morning sickness


Morning sickness in morning light. Fast inte morning sickness som i gravid och kräks, mer bara som i att jag är sjuk.

Idag är min tredje sjukdag från jobbet, min andra utan träning. Igår gick det faktiskt rätt bra att stå över, fanns ingen energi att lägga på varken träning eller tanken att jag borde träna.

Vad gör man egentligen när man är sjuk? Det tog inte lång tid att titta ikapp sig i diverse serier och att sitta ensam framför datorn hela dagarna är rätt tråkigt. Så vad gör man? Igår jobbade jag på min sjukdag, lite i alla fall. Stuff som behövde göras. Passade också på att handla när jag ändå körde förbi Coop på vägen tillbaka från jobbet. Bra förslag, någon?

Inget så fantastiskt

som Spotify!


För ett antal år sedan flyttade föreningen Musikhuset till Sliperiet i Örnsköldsvik. Jag var en lite del i det projektet. Men då fick vi även möjlighet att ta för oss av diverse skivor som artister lämnat efter sig. Jag tog några men en specifik bara för att den var cool (mitt skivfodral är dock rött och betydligt mer amatörmässigt).Skivan var dock helt otrolig! Jag har lyssnat på den mååååånga gånger!

Nu när jag hoppade runt bland liknande artister så kom jag över Unkle. Gissa vad det var! Det var artisten vars skiva jag tagit för alla de där åren sedan. Jag har inte haft någon som helst aning vad det varit för artist eller vad låtarna hetat men jag kände igen låten som låg etta bland Unkles låtar. Det var låt nummer 5 från skivan jag tog, skivan som kom 1998.
Av det jag hört från senare skivor är de inte lika bra men det här var västa grejen för mig.

Browser

Om man tycker sig ha råd.


Har man mycket pengar över kan man klä sig i internet, eller annat om man vill. Brassmonki och Gerry Mckey har plockat fram lite roligheter. Gerrys Adidas Facebook och Twitter är tyvärr bara konceptmodeller... än så länge. Men Nike Cookie monster kan man köpa; för £250 - då de är prissänkta från £500. Nike Google, Firefox och Twitter kommer finnas i sommar och gå på sådär $400.
Smetigare

 

 

Jag har lagt upp trailers för Transformes: Dark of the Moon tidigare men nu har de börjat släppa lite smetigare grejer.


Familjen växer

Idag välkomnar vi två citroner. De var tre men en har jag skurit i den så den får inte vara med.


Saga

får poäng och sedan minut.Yes box, Saga Bio i Härnösand börjar nu visa 3D. Hur bra är inte det?! Jo det är hur bra som helst, man blir lite pirrig nästan. Tills man scrollat ner en bit och ser vad de väljer att visa. 23/3 smutsas bioduken för all framtid. Vem i Härnösand kommer gå och se denna film..? Det här inlägget skulle kategoriserats som film om det inte varit p.g.a. herr bäver. Nu är det ett skämmes.

Fast Saga behöver ju faktiskt skämmes för mer än så. De visar just nu Åsa-Nisse och Yogi Björn. Herre jävlar! *cut cut stab! cut*Bra, awesome, sött

 

HD = Bra
Slow motion = Awesome
Kattunge = Sött

 

Kan ju inte bli mycket bättre!


Tänk på döden

men glöm inte livet.

Att lyssna på medan man läser:


Jag och Annie har pratat om liv och död idag. Därför kommer mina tankar kring det.

Livet är för mig något av det mest fantastiska som finns. Skulle man frågar mig om dödsstraff för ett antal år sedan hade jag varit för det, det är jag inte längre. Jag önskar ingen döden, livet är för viktigt. Och jag tror inte heller jag någonsin skulle önskar mig själv döden. Det finns så mycket under ytan av människor. Även om de grönsaksförklarats av läkare kan det finnas så mycket mer. Vill man bli djup och prata själ tror jag på ett själsligt liv även under det köttsliga livet.

Jag gläds åt varje sekunde jag får leva. Även om jag var sängliggande skulle jag vilja få leva så länge som möjligt. Även om jag inte kunde ge uttryck för mina tankar och känslor vill jag uppleva dem, även om de bara är för mig själv. Jag vill tro att de som ser ner på mig inte bara tänker att jag är bedrövlig och elendig utan att de ska glädjas att jag finns kvar och att jag är glad att just de är där hos mig.

Smärta är njutning får en helt ny innebör när jag tänker på livet, för även smärta är ett tecken på att man lever. Livet är något att fira, alltid.

Våldtagen i tanken

misstänker jag att jag blir.


Det viktiga står i andra stycket. Idag tränade jag; rygg och triceps. Jag gjorde om båda delarna en aning och misstänker att det kommer visa sig imorgon genom träningsvärk. Men det var roligt för jag lyfte mer än jag gjort förut.

Jag har ju tränat ett tag nu. Det innebär att jag också duschat på gymmet en hel del. Är man där 7 gånger i veckan känner de flesta stammisarna och många av iblandarna igen en. Jag vet inte om det är slumt eller inte men - jag verkar ha fått (minst) en beundrar. Tråkigt nog är detta en tjock man. Han kommer alltid ut ur basun när jag ska duscha och duschar medan jag gör det. Sedan sätter han sig i glasrummet mellan duschen och bastun, så han kan se mig medan jag torkar (i spegeln beundrar) mig. Om det inte vore nog så följer han ibland efter ut i omklädningsrummet. Där har han självklart inte skåp på samma rad som mig så han liksom vandrar runt så han kan passera ibland.

Jag känner mig antastad av detta. Det har ju liksom hänt tillräckligt ofta för att jag ska märka det. Inte cool.

Kanye West tweetsDet här är ju en karl som får alldeles för mycket credit, riktigt så bra som "alla" tycker är han inte. Hans twittter är tydligen ännu sämre. Fast som jag förstått det är de flesta kändisars Twitter ganska sämst.

Att bryta mönstret

har varit riktigt bra.


Ingen har missat att det är Söndag? Skulle inte tro det. Men! Den här söndagen har inte varit lika svår som de tidigare. Dagen började med Donkenplaner, som utvecklades till Sibyllaplaner och slutade på Älandsbros pizzeria. Där har jag aldrig varit förut och det var riktigt bra faktiskt! Mitt sällskap var Annie och Anna och efter maten gick vi på äventyr, på Ica i Älandsbro. Det var också en first time.

Efter det har vi lyckats se fem filmer; Megamind, Finding Nemo, Kungfu Panda, Kejsarens nya stil och How to train your dragon. Det har alltid varit filmmaration och till sista filmerna var även Sara och Mickaela med.

Nu är jag hemma och geez sängen ser skön ut!


Någon annan som haft en söndag bättre än vanligt?


Det här är tequilla. Fota: Kim Öhman.


EttslagifejjanFaktiskt en till film som kommer vara värd att se i 3D. Goooooo Suckerpunch!

Nu går jag
I so shouldn't care, so why do I?

Män!

Skämmes ta'me fan!


Jag lyckades igår snubbla över en sida. Scandalbeauties.com Där titulerar de sig som Sveriges sexigaste nätmagasin för män. Nu har inte jag tittat speciellt noga men det enda jag kan se är en massa länkar till diverse bloggar skrivna av lättklädda kvinnor (flickor?). Jag har också sett att man kan bli VIP-medlem för att få tillgång till mer exklusivt material.


Herre jävlar.


Jag tror vi har en ond cirkel här. En kvinna la upp en avklädd bild - en man såg den och istället för att skriva en egen blogg lade han händerna på kuken. Konsekvensen blev att allt fler kvinnor vek ut sig på nätet och allt fler män satt med händerna på kuken. Nu är hela bloggvärlden förstörd.

AfterworkoutAtt lyssna på medan man läser:


De som läst vet att dagen började lite sådär. Men insikten om lösningen fanns; äta och träna - då försvinnr alla problem. Så jag åt lite frukost och gick till gymmet. Nu är jag hemma och häller i mig protein. Nom nom.

Såhär ser jag ut efter jag tränat. -20 = täckbyxor.
I centrum

av ingenting.


Jag fortsätter göra små upptäckter om mig själv. Idag är jag emo. Man blir lite ställd när man märker att man inte är viktigast (längre). Den som söker kärlek hittar det inte men jag söker ju faktiskt inte kärlek. Jag söker tröst för min misslyckade kärlek. Det hittar man inte heller när man söker, man kommer inte framåt, man minns bara det som varit. Man gräver ner sig i den paranoia men lämnat. Varför ska jag alltid vilja ha det jag inte kan få?

Jag känner igen mig själv så ruggigt mycket från unefär 3 år sedan. Jag är inte lika ledsen men jag har samma frågor - vad ska jag göra, var ska jag göra det, vad är mitt syfte? Antar att det är en ganska vanligt fråga när man haft en tydlig funktion och inte längre har det.

Lita på magkänslan, den har oftast rätt.

Återvinn, på riktigt

för att rädda världen eller bara för att det är snyggt.Jag har blivit lite grinig på världen, igen. Jag skulle köpa kuvert för ett tag sedan och frågade om de hade några som var gjorda av återvunnet papper. Det hade de inte men de hade svanmärkta. Det var också deras ursäkt.

Ja men de är så miljövänliga att göra så det är bra.

Ja men, behöver vi inte återvinna bara för att de är miljövänliga att göra? Måste vi slösa nya träd? Jag är inte riktigt med på hur vi prioriterar. All plats som jag återvinner; går den direkt i brännbart? Vad är det då för skillnad om jag kastar dem direkt i hushållssoporna? Så det kanske är upp till var och en att göra det bästa av situationen. I vissa fall kanske inte insamlingarna är det bästa alternativet.


Jag tänker därför tipsa om emsadesign.se och armbanden man kan hitta där. De är gjorda av flärpetter från aluminiumburkar, bundna med resårband. Inte nog med det, de levereras askar tillverkade av petflaskor.In style

Ska det göras ska det göras rätt.


Om man vill kan man klä upp sig och vara Adidassnygg på gymmet eller när man tränar på andra håll. Om man tycker det är värt det alltså. Jag skulle nog inte men... någon annan kanske vill.

Jeremy Scott har varit med och skapat dessa. För den som är intresserad finns även byxor (självklart med paljetter).Vad firar vi

Vi måste ju fira någonting.


Idag är det Fredag igen. Rutinen håller i sig; bra morgonträning och sedan frukost på Rutiga. Idag var Sara med igen, tjoho tjohej! Sedan var jag snäll nog att köra hem henne till hennes föräldrar. Solen skiner och humöret är på topp. Lunch fick det bli på Amenta med Annie. Massa god mat och massa roligheter. Skratta och ha roligt, det är det bästa jag vet!


Men vad ska man göra av helgen då tro? Tips? Utgång känns inte jättelockande. Vore ju skoj om Kim slutade vara sjuk och kom in och lekte, känns som evigheter sedan. På tal om så lekte jag med Malin och Madelene igår. Vi pratade om inredning, pengar, barn och jobb. Mest deras äckliga jobb och vad de måste göra för äckliga saker. Dra tillbaka gamla gubbförhudar t.ex. Lindrigare saker har fått mig att kräkas.


...


Fucking hell, aldrig äldrevård I say! Jag hjälper gärna andra människor och räddar gärna världen men inte genom att tvätta gamlingars kön.

Dagen misslyckande

Vet inte ens om det blev gott.

Ovan är vad jag tänkte använda mig av för att göra något fint och mumsigt såhär på torsdagskvällen. Om det är gott vet jag som sagt inte men fint blev det då tusan inte. Besvikelsen är stor. Men men... jag har ju testat en ny sorbet i alla fall, alltid något. Den var speciell.


Mitt i-landsproblem: Min "efterrätt" är ful.

edit: Nu när jag faktiskt ätit den så var det faktiskt riktigt riktigt gott!

Men åh, avundsjuk!

Det är jag, tokmycket!Nu har man vänner som ska ut i världen och jobba. Blir jag mindre sugen på att flytta? Nej, inte direkt! Kanske dags att spara ihop lite pengar, ta luft under vingarna och försvinner bort bort bort. Surfinstruktör i Indien..? Låter bra? Ja, varför inte.

Nej men på riktigt, varför inte sikta längre än Göteborg, varför drömma så litet? Jag har ju varit sugen på att åka iväg igen enda sedan jag kom tillbaka senast. Är Sverige för litet för mig?Som det ska

så går saker idag.


Att lyssna på medan man läser:  Ja det flyter faktiskt på rätt bra. Tjoho tjohej! Inte ens min otroliga träningsvärk i ben och rumpa drar ner humöret, snarare upp.

Har ni förresten tänkt på hur dåliga en del är lämpade för sina jobb? En skadeglad läkare vore kanske inte det bästa. Apotekare med extremt dåligt närminne? Veterinärer som är pälsallergiker? Jag träffa på sånt folk ibland; i mitt yrke och politiska liv är det främst gamla människor som skall jobba med unga. När de verkligen tror de har stenkoll men är så lost att man inte riktigt vet var man ska ta vägen. Och... om jag upplever det så - hur upplever riktigt unga situationerna? Känner ni igen detta, antingen från när ni var yngre eller när ni nu är gamla? Behöver ni ibland gömma ansiktet i händerna för att ni upptäcker att ni inte är "hippa"? Riktigt så illa är det inte för mig än.

Unga män som slåss har bara dålig självkänsla. Om vi kan få dem och öppna sig och prata blir allt bättre

Ja, det är ju en fin tanke men det ligger nog lite mer än dålig självkänsla bakom att de knarkar och slå folk på käften. Jag tror trots allt inte att de går hem och gråtunkar till Kent i fosterställning i duschen efter en kväll på stan.

Aldrig gammal

Som Peter Pan!

Och det är fortfarande roligt, för oss som varit med.Se framåt

Inte så långt men en bit.


Jag har registrerat mig på academicwork och listat Göteborg som ort jag söker jobb i. Jag vet inte ritkigt varför just Göteborg är så lockande men jag har fått för mig att det är dit jag ska verkar det som. Har börjat fundera mer över vad jag faktiskt vill pyssla med. Jag blir lite paranoid nu när jag skriver såhär för tänk om någon arbetsgivare mer lokalt tittar in och blir avskräckt.

Frågan är ju vad jag erbjuds för jobb. Får jag ett riktigt bra jobb här i Härnösand så stannar jag ju självklart. Men får jag inget alls känns flytt ganska givet om jobbmöjligheter presenterar sig.

Hur som helst. Jag skulle vilja ha ett arbete där jag träffar människor. Jag är lite trött på att sitta i ett ensamt kontor, en kollega i ett skrivbord bredvid vore ett lyft. Tror Hollywood är så ruggigt lockande just därför. Människor, kläder, fota... kläder! Och.. och kläder!

Men som vanligt; har någon ett bra jobb till mig, var som helst (så länge det är söder om Gävle, och Umeå är undantag i norr),  ge mig det!

Och jag ligger i min soffa alldeles för sällan.Eno.

Brian.


Jag gillar att tupplura tokmycket nu, fortsätter vara trött och mosig. Så vad bättre att tupplura till än Brian Eno. Music for Airports spelades väldigt mycket slagverksrummet en gång i tiden vet jag, någon gammal slagverkare som känner igen? Lätt att slappna av och somna till!

Tryck här!


10 konsekvenser

av att vara nykter.

Du/Man/De
 1. sparar in en hel drös med pengar du annars skulle supit upp!
 2. slipper bli bakis? Nej, tyvärr inte, du blir istället sympatibakis, helt oförtjänt.
 3. minns det andra inte minns efter fester/utekvällar.
 4. blir inte lika ofta inbjuden till fest. Andra tar för givet att du inte vill umgås med de som dricker?
 5. som dricker bli obekväma runt dig. Att göra fylledumma saker är okej runt andra berusade, svårare kring en nykter.
 6. vaknar myyyyycket tidigare på helgerna, även om du varit uppe sent.
 7. blir inte lika hungrig efter krogen som alla andra.
 8. märker hur otroligt! fulla alla andra faktiskt är.
 9. blir allt oftare inbjuden; när det behövs en chaufför.
 10. kan lättare undvika att en 5a inte upplevs som en 8a+.
 11. BONUS! : har lättare att hålla dig smal / få ut något av din träning.


Bristen i mig

ligger i polisongerna.

Det och i min tråkiga skäggväxt. Vet ni hur många bra frisyrer det finns som jag inte kan pull off p.g.a. att jag inte kan ha täta, snygga, kortklippta polisonger? Säkert hur många som helst! Och jag behöver verkligen göra något med mitt hår men vet ju inte alls vad.

Samma problem gäller tvådagarsstubben. Du kan se ut precis hur du vill om du har en snygg tvådagarsstubb. Jag kan ju som mest få en taskig tonårsmusche och några pinsamma fjun på kindbenen. Gillas inte riktigt like mycket.

Så... what to do. Någon som har tips på en bra frisyr?

Ding, dang, dong

Jag är asbra på pingis.


Det är sant. När jag jobbar på Kåken finns det tid över så jag och Markus spelar en massa. Vi är mycket bättre nu efter sådär 1½-2 månaders spel än vi var från början. Kul sport. :) Däremot fick jag fastligt ont i handleden för en stund sedan när jag vred den konstigt. Skyller vi på pingis eller bara att den var dum?


Imorgon ska jag till Kramfors... igen. Galet vad jag flänger runt till hålor nu. Kramfors och Husum. Snart måste jag väl till Sollefteå också. Nej då, nu skojas jag mest. Det är bra ställen.


Madelene länkade till denna i sin blogg. Det är bra skit.


Dags att lägga sig, imorgon är en ny dag med träning och annat skojs. Har redan packat strumpor och kalsonger så de inte skall glömmas igen. Dock kan jag dela med mig om att commando i långkalsonger var riktigt skönt! Det erbjöd en oanad frihet och komfort.
Och resten

av dagen samt kvällen spenderas på Kåken.

Allt blir så mycket enklare bara man tar hjälp av något, typ en tekanna. Min är blå, vilken färg är din tekanna?Alla hjärtans dag förresten

Jag tillhör gruppen It's not even a real holiday.


Att lyssna på medan man läser, texten från och med ca 1:50
Här har vi en helgdag när alla är puttenuttiga, söta och herre jävla. Eller också är de anti som tusan, jag tänker vara anit. MEN JA Ä INT' BITTER!

Så hur fungerar det? Det fungerar som så att män förväntas göras desperata försök att vara söta mot sin flickvänner, så de köper blommor eller choklad. Jo visst, jävligt originellt hörrni! Men det finns såklart förväntningar på kvinnor också; de ska ha nya sexiga underkläder och ta den i röven dagen till ära. Man måste ju bjuda på något extra. Undra vad homosexuella göra för extra.

Sen finns det de som är nöjda med att vara singel, för singellivet är så ljuvt och underbart(?)! Sanningen är att vi alla drömmer om att få vara sådär galet kära som töntarna och göra desperata försöka att vara söta och få lite alla-hjärtans-dag-röv. Ingen vill vara själv!

Det finns också en grupp som saknar sina ex. Bu hu hu, han/hon var det bästa jag haft, jag kommer aldrig hitta någon ny och får vara själv för alltid. Men get over it. Du kommer över det, Du hittar en ny. Och när du gör det kommer du vara mer kär och aldrig ha känt så förut. För alla nya är så jävla speciellt. Pfft! Ja och nej.


Jag har bilder från 6 år bakåt men inte en enda är tagen den 14e februari.

Zzzzzzz

Igår kom jag hem ca 2330, det var en lång dag. Idag är jag ganska trött och nu på morgonen kl 9 var jag iväg på en hemlis som ni inte får veta om. Vänta med spänning.

Trots tröttheten hade jag tokmycket energi på gymmet imorse. Kan förresten avslöja att det inte är jätteroligt att köra bil när man träna rygg hårdare än man brukar. Lutade ryggstöder så långt bak det bara gick och satte vänsterfoten ovanför pedalerna, då gick det ganska bra.


Idag känner jag mig ful och jag är trött.3 > 1+2

Verkar kunna vara så.

 

Det är väl ingen större hemlighet att X-Men-filmerna inte varit några höjdare. Nu när trean kommer tror jag väl inte att den är superbra heller, även om jag tror den är bättre än dess föregångare.


Jagas av rovdjur

är inte roligt.

I bloggen får man ibland konstiga kommentarer, på Facebook kommer konstiga vänförfrågningar och på bilddagboken kan det också dyka upp lite allt möjligt. Det här till exempel.

Hej kära,

Kontakta mig direkt till min brevlåda (Christyjohnson180@hotmail.com)
Det ger mig ett stort nöje att skriva till dig efter att ha tittat på din profil på (söt-man.bilddagboken.se) som verkligen intresserar mig att ha kommunikation med er, om ni har lust med mig så att vi kan lära känna varandra och se vad som hände i framtiden
Jag kommer att vara mycket glad om du kan skriva mig igenom mina mail inte i webbplatsen för enklaste kommunikation, och för mig att skicka till mina foton mina mail (Christyjohnson180@hotmail.com)
Jag väntar att höra från dig har en välsignad dag
från Christy .. PLS försöker kontakta mig genom min e-postadress på

(Christyjohnson180@hotmail.com)

Meddelandes skickades även på engelska, som jag gissar är originalspråk för det.

så att vi kan lära känna varandra och se vad som hände i framtiden

Jag känner mig faktiskt lite nedsmutsad mot min vilja av det här. Sweet-man finns då inte. Sweet-man1 däremot men det ser ut att vara någon pubertal ema-körare så jag misstänker inte honom för att försöka smutsa ner mig. Kan för tusan inte vara lätt att vara ung kvinna i dagens snusksamhälle, jag behöver trots allt inte stå ut med detta ens hälften så ofta som många unga kvinnor.

Alla ni som tror att folk vill ha oanständiga förslag skickade till sig från anonyma främlingar; skämmes ta'me fan.

Hä'kväll

 

Min magiska kamera är lika magisk som alltid. :) Det är söndagkväll och imorgon blir en lång dag. Hoppas ni haft en bra söndag, trots att det varit, ni vet, söndag.


Fylld av kladd

och mos, massa mos.

Har legat och halvsovit i typ 3 timmar nu. Inte klokt så skönt det har varit. Nu tänker jag äta, duscha och sedan lägga mig igen. Promenaden blev inget av idag, tydligen är jag fortfarande trött.


När jag var hos Per tittade vi lite på Supersize Me. Gud så vidrig den där! Men den fick mig att tänka en massa. När jag får barn ska jag i största möjliga utsträckning hålla dem borta från skräpmat. De ska få äta allt möjligt sånt där som barn inte tycker om. Linser, böner, nötter, sallad, frukt o.s.v. Chips och godis ska också undvikas så mycket som möjligt. Mina barn ska inte få bli tjocka och ska absolut inte behöva ha diabetes innan de fyller 15.

Den fick mig också att irritera mig på tjockisarna. När de pratade om träning kommer repliker som Who has time for that? Man får väl ta sig tid helt enkelt? De timmarna man offrar på att träna och äta vettig mat får man tillbaka i flera år av liv. Människor är så äckligt bra på att hitta ursäkter. Vi har ont, känner oss lite sjuka, är trötta, måste? göra något annat. Det är väl för tusan bara ta sig i kragen och göra jobbet om man är missnöjd.

Det räcker inte bara med att börja äta Subway-mackor som något barn och förälder i dokumentären trodde. Och det skulle de ju inte heller ha råd eller tid med, att köpa mackor 2 gånger om dagen. Herre jävlar.

Dagens i-landsproblem; övervikt och lathet!

Humbug!

Vet inte vad som flög i mig.


Idag är jag inte alls lika fånigt längtande och krank. Usch och fy. Får nog sluta upp med söndagsångest, den är ju bara tråkig och trist. Det får nog bli lite mat och sedan den där promenaden, känns som en vettig idé. Så hur lyckades jag med denna vändning? Till att börja med fick jag lite perspektiv av att prata med Kim, han gör världen tydlig när jag ser suddigt. You go Kim! Som vanligt är du lite savior.

Imorgon kanske jag måste missa ett träningspass. *gasp* Inte alls bra! Men så går det när det dyken upp en utbildningsdag man inte kan styra över på en dag man redan satt ut kvällsarbete. Hoppas hoppas jag hinner hem. Annars får jag skjuta allt en dag den här veckan. Hur ska det gå!? Gillas inte!


MAT!

Late night lonely

Upplevas @ nu.

Klockan är sent, jag är trött och vill sova. Men! Jag skulle vilja sova med någon. Det var massa länge sedan jag fick göra det och just nu känns det fastligt tomt att lägga sig själv. Jag tror det är för att jag vet allt för väl att det är söndag imorgon. Som ni vet är jag ingen större fan av söndagar, stängt gym and all. Får nog bli en långpromenad imorgon som förra veckan. Jag saknar Chibi. Hon kom alltid och hoppade upp i knät på nätterna, kurrande och glad. Åh. :(


Som förr

typ precis som förr.

Vakna, äta, träna. Allt det var som vanligt men sen blev det som förr. Precis nu sitter jag hos Per, efter träningen gick jag nämligen hit. Han var bakis, jag var mosig. Vi lyckades inte matcha helt dock för han hade ätit redan (intressant fakta..?). Hur som helst har vi softat hela dagen. Tittat på Supersize Me, sovit lite, handlat, gjort tacopaj och ätit alldeles för mycket. Gudars, det har varit awesome! Och det är ganska precis vad vi gjorde förr på lördagarna. Förutom att jag också var bakis förr i tiden. 

Resten av kvällen ska jag göra något jag trodde jag faktiskt aldrig skulle göra. Jag ska titta på melodifestivalen. Usch och fy för mig! Men det är en bra ursäkt att inte gå ut, för det kommer göra mig så trött och uttråkad att jag vill gå och lägga mig så snart som möjligt.

Fått tillbaka lite energi i alla fall, tror jag. Lyckades sova till; wait for it! 09:30 idag! Helt otroligt. Go me go me.

Men... hejs. <3

I en månad till

Kommer jag tjata!


 

För jag tror (hoppas?) fortfarande att Battle Los Angeles kommer vara en riktigt bra film. Jag tror nog också det blir det första film jag ska se i 3D. Någon som ska följa?

 

edit: I två månader eftersom den har premiär en månad efter i Sverige; 20/4


Jag viker mig!

av skratt! XD


Det här måste vara lite av det roligaste jag sett, någonsin!

Du är så underbar om Är du säker på det?:
jag vill ha dig inne i min du vet vad

farbrormys om Thank you, like you, love you, see you next time, bye, miss you:
http://i.imgur.com/Od2Vz.png
tjena


Och så kommer man till de bästa bilderna jag varit med om! Någon har just tagit kommentarer till ett helt nytt plan!Thank you, like you, love you, see you next time, bye, miss you

Det är fina ord.


När jag pratar med min mamma (övriga i familjen också men främst min mor) brukar vi i princip alltid avsluta våra samtal med att säga jag älskar dig. Och nu såg jag ett avsnitt How I met your mother som handlade om last words. Och i fortsättningen ska jag verkligen anstränga mig för att mina sista ord till människor är positiva ord.

De behöver inte vara så speciella som jag älskar dig men... någonting! Det kan väl i alla fall låta glatt och positivt? Kim t.ex. hoppas jag förstår att jag egentligen säger du är bäst när jag faktiskt säger hörs fittlurv. Kanske måste börja säga du är bäst fittlurv. Jag ska också försöka att alltid gå med ett leende, ett leende är det sista man ska ha sett av mig, det är vad man ska minnas av mig.
Men... det är ju också kul

För roligt är det.

Det har kommit rätt många repliker kring mitt inlägg om att en av SDs riksdagskvinnor ger heltokiga siffror så vi fortsätter i det spåret. Ja, alla partier har representanter som säger fel lite nu och då - detta var bara extra kul eftersom det var en rätt stor miss. Att det dessutom var SD, som jag inte tycker speciellt bra om, gör det ännu roligare.

Men för att inte anklagas för någon politisk förföljelse så kan jag ta andra exempel på typiskt roliga missar.

Det fanns en gång en västerpartist som var på någon energi/miljögrej - där han kommenterat att självdrivna bilar inte borde vara så svårt att fixa fram. Bilen går ju framåt så man borde kunna ta vara på luftmotståndet och sätta typ ett litet vindkraftverk på bilen, som alltså ger energin att fortsätta driva bilen framåt.

Sedan har vi också centerpartisten (om jag minns rätt) som talade om SDs invandringspolitik, som skulle sänkas med 90% och därigenom skulle innebära att de vill släppa in 10% fler invandrare än i dagsläget. ... ?

Nånting, händer

Det är nåt skumt på gång.

Yes, something is going down! Eller har ni någon annan förklaring på att jag två nätter den här veckan drömt om att jag och Mimi Høijer kämpat för att överleva en zombieinvasion? Just denna natt fick även Frans vara med och slåss mot hjärnsugna zombies. Inte lätt ibland!

Min kropp är nog trasig. Igår sov jag 2½ timme på eftermiddagen och la mig sedan klockan 22 och kunde somnar utan problem. Ändå lyckades jag, omedvetet, stänga av båda mina larm på morgonen och försova mig. Doh. Fast jag stod inte över träningen, kunde inte. Jobbet fick vänta istället. Sedvanliga fredagsmorgonfikat på Rutiga blev med Johanna istället för Sara, eftersom Sara är sjuk.

Idag är det förresten Fredag. Tjoho! Ska inte gå ut i helgen, jag behöver sömn. Duktig jag!


Något jag gillar: Att det slutat snöa igen och att bli glad över småsaker.

SD öppnar börsen

 

Sverigedemokraterna bevisar igen sin brist på kompetens. För de som inte har tålamod att se de 6 minuter långa klipper, se i alla fall första minuten.

 

€400 000 motsvarar ungefär, i svenska kronor, 40.000 MILJARDER kronor!

Det är klart man tror summan blir mer än beräknat när man räknat fel på 11337868 gånger den egentliga summan. Jag menar...

 


€400 000 är ju trots allt 3.528.000kr. 40.000 miljarder (40.000.000.000.000) är 4.535.147.392.290 euro. Men vem bryr sig om en skillnad på 1.133.786.800% egentligen.

Exempel. Om en butik gjorde samma fel på en pantburk när de var värda 50 öre skulle butiken gå med en förlust på femmiljonersexhundrasextioåttatusanniohundratretiofyrakronor (5.668.934kr). Per pantpurk! Oops.


Paj, inte den man äter

Även om det vore gott.

Jag la mig för att ta en kort tupplur. Den blev 2½ timme och om det inte var för telefonen hade jag nog inte klivit upp heller. Och att telefonen ringde var inte heller speciellt roligt för det innebar att jag glömt göra två saker på jobbet, som skulle varit gjorda till... typ igår. Så det var ju trist. Kunde dessutom inte lösa det heller så nu blir det ändrade planer för det. Oops.

Sen så snöar det som en mother fucker. Jag gillar snö men börjar tycka det kommit nog den här vintern. Nu ska jag dessutom snart gå ut och sätta mig i bilen... och köra. Vilket jag inte heller är sugen på. Vill bara äta mat och lägga mig igen. Doh. Ska nog inte ens köra igång datorn när jag kommer hem ikväll, då fastnar man alltid längre än det är meningen.

Hej då. *gäsp*

Är du säker på det?

Jag tvivlar ibland.

Jag såg just en bild som någon stackars tjej gjort. Det var hennes namn med något tjosantjofräs under och på sidorna - det stod att hon skulle tatuera in det. Denna unga dam var 15 år gammal. När jag var i den åldern vill jag också tatuera mig men tack och lov fick jag inte. För vem tusan vill senare i livet ha sitt namn med något tjosantjofräs intatuerat..? Men, kastar inte jag sten i glashus nu, jag har ju mitt namn?

Ja, jag har mitt namn tatuerat men det ser för tusan inte ut som en livmoder med äggstockar! Stackars tjej, jag hoppas hennes föräldrar säger nej eller hon hinner ha årskurs nio-biologi och förstå sitt misstag.

Äggstockar: Inte något jag googlar varje dag.Ogilla

Dålig start på morgonen..?

Vakna och vara alldeles för trött. Snooza för länge och komma sent till gymmet. Känna sig galet kissnödig men egentligen inte vara det. Tycka man körde ett dåligt, alldeles för kort morgonpass. Komma på att man inte har mjölk på jobbet så man inte kan göra sin proteindrink. Upptäcka att det inte ens finns någon annan mjölk man kan sno av, förutom den som gick ut den 5e. Sitta här och känna sig hungrig. Kliar i ögonen.

Is it really one of those days?

Nödfall


Åh så bra! Jag hade skrivit ett inlägg som sög så hårt, ett nödfallsinlägg som jag verkligen inte ville lägga upp. Jag skrev t.o.m. en ursäkt för att jag skrivit så dåligt! Men nu istället kom jag över en tredje TV-spot för Red Riding Hood!

Något jag gillar: När jag slipper skriva skitinlägg bara för att få upp något.


Mmm... sushi

 

Tycker du att sushi är mer fint att titta på än gott? Nu finns det små enkla soshigodiskit för dig som inte gillar ris och fisk. Enjoy.


Att leda

Är det så svårt?

Socialdemokraterna är mitt i att välja en ny partiledare. Jag kan erkänna att jag faktiskt inte har så mycket kolla på de som sitter högt i partiet men jag brukar känna igen namnen i alla fall. Nu pratas det en hel del om Lena Sommestad, tidigare miljöminister och professor i ekonomisk historia.

Hon verkar faktiskt vara en rätt okej kandidat. Hon har koll, hon verkar tala från hjärtat och verkar inte ha gjort så mycket dumt som man kan smutskasta henne för (Nej, jag har inte googlat jättemycket, man kan säkert hitta någonting). Jag kan faktiskt tänka mig att hålla tummarna för henne. Hon är inte sådär mumintrollsinbjudande som Reinfeldt men har i alla fall ett lika bra efternamn.

Inget att inte älska, del 2

Jag är alltid så förhastad.

Jag blir kär i allt jag ser och sedan ser jag mer och mer och mer och rätt som det är vill jag ligga med varenda sko på hela adidas.se! Jag är en adidas whore!

Om någon är intresserade säljer jag eventuellt min själ för alla modeller Adidas gjort.Var går gränsen?

Vid att ha sköljmedel i en colaflaska..?

Okej, när man faktiskt inte har så mycket att tvätta, det blir bara tre maskiner (en omgång) och allt kommer hinna bli torrt, det är ju helt otroligt; vad händer? Jo, något smurf går ner och hänger upp sin tvätt... efter de plockat ner min!

Jag har liksom en sketen tid på 3 timmar! När jag hänger min tvätt så bokar jag en ny tid så att det är gjort. Vem tusan bokat då den tiden jag tvättar på, kör en tvätt, tar ner mina kläder ur torkskåpet och hänger upp sina?! VEM?! Så när jag står där och irriterat viker min tvätt, då kommer någon in. Men hur ska jag lyckas vara arg och grinig på någon som ser lite smart ut som Heidi, det skelande pungdjuret? Damnit. Karln hade ju t.o.m. sköljmedlet i en colaflaska, vad nog synd om honom ändå. Men skämmes ska han göra!
Som när marmeladen faller neråt

Då blir man less! Då fungerar inte ens 3-sekundersregeln.

Jag har precis skickat iväg två jobbansökningar. Tjoho tjoho. Jag borde egentligen skicka ännu fler till alla möjliga håll. Ett av de jag skickat nu vill jag verkligen verkligen ha! Jag skulle passa så nedrans bra där att jag nästan faller av stolen av tanken.

Snart får jag lunchrast. Lunch, tvätt och tupplur är vad den ska få innehålla innan jag jobbar hela kvällen, som vanligt börjar det kännas som. Kanske borde vara ledig i alla fall någon kväll per vecka, utöver helgerna. Behöver platta håret innan jag åker också, not to be forgotten.

Något jag gillar: Känslan av att det händer saker i mitt liv, något förändras.


Tomt

Hello... hello... ello... oo...

Idag är jag tom i huvudet. Jag försöker tänka och jobba men inget händer. Mina ögon kan inte fokusera alls. Tur att fingrarna vet  vad de gör på tangenterna.

Jag är beredd att betala någon för att städa min lägenhet, finns några intressanter?

Galet sugen på att lämna Härnösand. Sure, jag trivs och har det bra, men jag vill till större. Jag behöver förändring.

Kommenterar era kollegor era kläder..? Jag sitter ju i ett hus där jag är klart yngst. Kristoffer är bara något år äldre men han är aldrig här så han räknas inte. Men hur ska man reagera när städerskan på efter-pensions-ålder-år kommenterar att man har gällivarehäng? Det kan ju inte vara bekvämt. Och hon är ju inte den enda. I dag fick jag en kommentar om att min tröja var i lövbergslila-färger och något sketet hockeylag. Håll käften!

Hur mycket får man säga ifrån, hur otrevlig får man vara när man gör det? Jag har gett det ett försök där jag t.o.m. tyckte jag var lite halvotrevlig men tydligen räckte det inte.

Väntan på besvikelse

Typ.

Jag fick mina ringar idag. Kärlek är lite stor, de andra är för små. Doh. Kärlek tänker jag behålla, de andra säljer jag för inköpspris, 178kr för båda. Någon som vill ha?


Inget att inte älska

Det är väl därför de finns?

Adidas är för underbara. Borde jag spendera alla mina sparpengar på kläder..?


Att lyssna på medan man tittar!ULTRADUNDER!

Vette tusan vad det har med något att göra.

Jobba, äta, sova, träna, mellanmål (Idag protein och snickers), jobba, möte, äta, städa?, sova! Där är min dag.

Jag försöker vara som alla andra och äta lite godis ibland. Jag hittade en snickers i min jacka nu, den har legat där sedan i lördags. Jag mår dåligt efter jag ätit den.

Det var ett lustigt pass idag. Jag var på tok för trött och trodde jag höll på att gå sönder i början, det var som att benen inte vaknat efter min lur, vilket är krångligt när man kör t.ex. marklyft. Men jag lever. :)

Något jag tycker om; ord som ultradunder. De beskriver så bra att något är hysteriskt. Smetigt är också ett bra ord!

Good night song


Nya favorit

Jag förälskar mig i Kenzi. Så galet fina kläder!

Sedan är jag en sucker för gröna jackor, doh. Men... den svarta är också fin. Tur att jag inte köpte den första jag hittat med leopard. Skorna och den långa tröjan vore också ett bra att ha i garderoben.The walk of lame

Vägen många tar i livet.

Sent i säng. För lite sömn och vet inte vad men min nacke is killing me! Hungrig är jag också, lite småless. Gillar fortfarande inte söndagar.

Men eftersom det är Söndag så får jag inte träna, man ska ju ha en vilodag. ... Men en promenad fick det bli i solen och det var rätt skönt. Fina musiken i öronen och fina solen i ansiktet. Tack för de, behövdes!

Kring tre ska jag till Niklas och se på hunkiga män som slåss. Det kan behövas. Lär iofs bara vilja träna ännu mer så lite självdestruktivt är det allt. Oh well... later y'all!

Lite bättre

Jag och min bror.


Idag är det söndag. Det verkar vara den sämsta dagen att inte träna... för det finns inget annat att göra!

Foto: Kim Kimmieboii Öhman

The Blanks

 

Det var hysteri över Outkast när de kom med Hey Ya! Det är nog inte många i "min ålder" som inte lyssnat på och dansat till den låter. Hell, vi gör det ju fortfarande. Men! The Blanks gör den så nedrans mycket bättre!


Den goda vanan

Tar mig till nya höjder.

Igår var det Fredag. Jag var till Kramfors med Jennifer och såg Revyn som min kära vän Lotta är med i. Första halvan har fylld av medelåldershumör och andra med gubb- och tantsnusk, om man ska vara lite hård. Så jag föredrog faktiskt andra akten. :)

När jag kom hem var jag toktrött så jag sov strax efter 12. Att kliva upp tidigt har satt sina spår. Jag sov nu från ca 0000 till 0820 och var stenpigg, på en lördagmorgon. Så vad är det första jag tänker? Fuck, gymmet öppnar först om 40min! Enda jag kunde tänka var att jag måste träna. Jag lyckades dock tvinga mig själv att äta och vänta 30 min efter innan jag gick.

Något jag gillar: Den jag blivit och är!

2 är bättre än 1

One piece... nej. Two piece... ja.


Äckelgägg, del 2

Fucking hell! Anledning att inte vara kvinna: kvinnor lämnar så mycket äckligt efter sig!

[22:29, 2011-02-03]

När jag flyttade in i min lägenhet rann det ner väldigt väldigt dåligt i duschen så jag gjorde det jag visste behövde göras, jag rengjorde avskiljningshinken under brunnen. Det var så fruktansvärt vidrigt att jag inte riktigt vet vad. Nu har jag bott här ett tag och det har blivit värre och värre i handfatet.
Så okej, jag är väl lite äcklig jag med, kan ju inte skylle allt på andra när det kommit med tiden. Eller kan jag..?

Jo det kan jag. Mitt hår hade inte hjälpt att kladda igen kröken om det inte varit full av tops! Är det så svårt att kasta dem i en papperskort istället för att låta dem sköljas ned?! Vattnet jag tömde från kröken var svart, sminksvart och det är inte från mig. Nej, det ligger en halv mascara och ögonskygga där i också. Samt en dread lika stor som Nord Korea!

Något jag ogillar: Att ta upp andra riktigt vidriga illaluktande skit!

Dagens

En del människor kan uttrycka sig så väl!

Jag kan säkert verka kärvänlig, men tro mej, det är jag inte.


Tss, knappast

Ska det föreställa kärlek?

På förstasidan länkas nu till Rebecca Corner som köpt en ny ring, på Gina Tricot. Tydligen kan ingen låta bli att älska den. Finns en viss likhet med den jag köpt men... min är snyggare. ;)

Däremot har inte mina kommit än. Jag beställde dem den 26e men still nothing; det irriterar mig en aning.

Inte helt ovanligt kan man på förstasidan också läsa om någon morsa som letar efter en bra barnvagn. Helt otroligt vilket läsarintresse. Suck. Jag föredrar ju t.o.m. småtjejerna som viker ut sig i jämförelse.

Negativ utveckling

Som Uganda.

Fast nu ska vi inte tala om gay-hat. Jag tänker snarare på hur människor förstörs med tiden, hur vi korrumperas och förstörs av t.ex. pengar.

När man är liten tänker man inte alls på pengar men rätt så snart börjar man, typ när man tappar sin första tand, om inte snäppet tidigare. Men man sätter inte så mycket värde vid dem, jag gjorde i alla fall inte det (jag växte iofs upp i skogen). Men när man är ung så passar man på, man gör allt som är gratis för det är ju gratis. Att åka på en kurs om något intressant var spännande och hur bra som helst.

Sedan kommer man till en ålder där man måste börja betala och då åker man bara om man har råd, någon annan betalar eller det inte är allt för dyrt. Fast nu når vi den tråkiga ålderna, där man helt plötsligt inte har råd med gratis längre, man behöver få betalt. Jag är där nu, har inte råd att stå över arbetstid t.ex. Inte ens för roliga gratisföreläsningar. Pengar har hörge värde än kunskap, hur tråkigt som helst!

Jag ska försöka släppa mitt pengafokus lite igen, det står i vägen för mycket roligt.

Så mitt i-landsproblem idag; jag har inte råd med gratis.

Lögnernas dans

Kan någon byta kanal?

När jag kör mina morgonpass är det antingen TV-shop eller någon jävla skogshuggarprogram, typ swamp loggers eller någon sån crap - det är ganska ospännande.

Men TV-shop är värst! Är amerikaner så dumma att de köper den där smörjan? Nej, du går faktiskt inte ner 20kg genom att spendera 20 minuter per dag på en thigh glider. Du kommer inte få feta bröstmuskler, biceps, ben o.s.v. heller.

Zumba är nog dock den reklam jag tröttnat på mest. I denna är det en helt hög med totala fitnessgurus som dansar och hur mycket smalt folk som helst som säger att det är som att gå på fest och kilona bara flyger till höger och vänster. 599kr för 4 DVD-skivor med 6 olika program. Ja när jag började skaka på min feta röv lite gick jag ner 16 kilo på ett kick! Zumba byggde den här kroppen. Jaså... är det så? Det kan inte beror på att du slutade äta då? Är man en kvinna på 150cm och lika många kilo så blir man smalare av att sluta gömma pizza mellan fettvalkarna och faktiskt gå för att hämta tidningen istället för att ta permobilen.

Var jag fet skulle jag nog känna att det var galet hopplöst att dansa medan jag tittar på alla galet vältränade människor som hånler en i ansiktet medan man kämpar.

Någon som har en shake weight?


Faktiskt

Vi är så nedrans bortskämda i Sverige. Men idag gillar jag det!

Det är långa dagar nu. På gymmet först som öppnar halv sju, sedan jobb i fem timmar. Sedan har jag faktiskt lunch i hela två timmar, typ. Efter det jobbas det och man är halv tio ungefär. Dagen slut. God natt. Och repeat!

Jag måste förresten tipsa om min Kärlekslista på Spotify. Den är galet söt. Om någon har någon bra riktigt fin låt som borde vara med, tipsa! Det måste inte vara en lycklig låt men den ska ha kärlek i sig.


Här är förresten jag och Johan i ett stort hjärta vi gjorde på Nya Zeeland för ganska precis 2 år sedan. 2009-01-29 var det.Tar det aldrig slut?

Dag tre; är det på riktigt?

Det är dag tre på vecka... who knows. Och den fortsätter lika bra som tidigare. Jag fick två paket igår, ett som jag helt glömt. Så nu har jag fått mina linser och kosttillskott, bara ringarna kvar; tror jag.

Kosttillskott är häftigt. Jag vet inte om det är p.g.a. det, att jag gillar att träna eller något annat men shit fudge vad mycket energi jag hade imorse! Galet bra pass. När jag började träna klarade jag knappt 5 minuter på en stairmaster utan att halvdö. Idag fick det  blir 35min utan svårighet. Om någon timme blir det ett  axlar/benpass!

Efter magen mosats klart och jag duschat körde jag hem Sara och passade på att skrika lite år andra bilister. Vilket var bra för då fick jag ett mess som påminde om ett möte jag glömt. När jag åkte från det skrek jag ännu mer. Det får man när folk blinkar fel i två korsningar där de inte borde blinka och sedan inte blinkar i den tredje där de absolut borde blinka.

Ha en ruggigt bra dag, det tänker jag ha!

Kors i taket

Överraskande.

Jag måste verkligen haft en hysteriskt bra hårdag för folk har ju vräkt sig över bloggen idag - vilket jag tycker är riktigt riktigt roligt! Ska försöka fortsätta med bilder på allt, inget och mig själv.

Jag har galen träningsvärk i ryggen idag. Marklyft is the shit!

Är förresten ganska less på barn. Japp, I said it! Blogg.se är fyllt med föräldrabloggar och det invarderar just nu framsidan mer än någonsin. Sedan är det barn över allt var man än vänder sig. Barn barn barn. Är det någon mer än jag som känner att barn just nu är ganska avlägset? Nu behöver dock inte alla med barn ta illa upp; barn till människor jag känner är okej.

Where the magic happens

Ni har sett det förut men här är det igen.

Köket och väggen där jag tar typ alla mina bilder. Den är väldigt bra och uppskattad. Gud så glad jag är att jag fick nya tapeter där. ^^


Bra hårdag!

Att torka mitt oborstade hår brukar innebära lockar och hujj och inte så lyckat resultat. Fåfäng som jag är tar jag därför med mig plattången till jobbet. Idag är jag ganska nöjd med resultatet faktiskt. Det ligger ju sådär precis som det ska!


Som en prästkrage

Idag har jag ett paket att hämta ut, kanske två. Tjoho! Jag tycker om paket! Måste börja köpa mer crap på tradera igen så jag får massa massa paket.

Idag är det Tisdag och då gick jag upp tidigt för morgonpass. Gick hur fint som helst! Och nu är det massa timmar jobb som gäller. 0800-1300 och 1500-2100. Loads of fun! Kommer bli samma sak resten av veckan skulle jag tro.

Något jag gillar: Bristen på drama i mitt liv! <3

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0