Alla hjärtans dag förresten

Jag tillhör gruppen It's not even a real holiday.


Att lyssna på medan man läser, texten från och med ca 1:50
Här har vi en helgdag när alla är puttenuttiga, söta och herre jävla. Eller också är de anti som tusan, jag tänker vara anit. MEN JA Ä INT' BITTER!

Så hur fungerar det? Det fungerar som så att män förväntas göras desperata försök att vara söta mot sin flickvänner, så de köper blommor eller choklad. Jo visst, jävligt originellt hörrni! Men det finns såklart förväntningar på kvinnor också; de ska ha nya sexiga underkläder och ta den i röven dagen till ära. Man måste ju bjuda på något extra. Undra vad homosexuella göra för extra.

Sen finns det de som är nöjda med att vara singel, för singellivet är så ljuvt och underbart(?)! Sanningen är att vi alla drömmer om att få vara sådär galet kära som töntarna och göra desperata försöka att vara söta och få lite alla-hjärtans-dag-röv. Ingen vill vara själv!

Det finns också en grupp som saknar sina ex. Bu hu hu, han/hon var det bästa jag haft, jag kommer aldrig hitta någon ny och får vara själv för alltid. Men get over it. Du kommer över det, Du hittar en ny. Och när du gör det kommer du vara mer kär och aldrig ha känt så förut. För alla nya är så jävla speciellt. Pfft! Ja och nej.


Jag har bilder från 6 år bakåt men inte en enda är tagen den 14e februari.

Kommentarer
Postat av: Annie

Dock är det inte alla som säger att "man aldrig känt så förut" utan att mena det. Beror ju på helt vad det varit för bakgrund innan. :)Sedan tycker jag personligen att alla hjärtans dag är överskattat. Det mäts inte med julafton, midsommar etc etc.

2011-02-15 @ 15:00:58
URL: http://annamariajacobson.webblogg.se/
Postat av: Emma

Jag tar i denna dag så allvarligt. Brukar visa lite extra att jag tycker om mina vänner och sånt typ och tycka det är underbart att de fina paren är så gulliga. För mig handlar det mest om att kanske visa lite extra kärlek till vänner och familj, nära och kära, varesig man har pojk/flickvän eller inte. Men man behöver ju inte tvinga fram nåt onaturligt. Dock finns det de som försöker tvinga fram nåt och bara har ångest över att inte veta vad de ska ge till sin flickvän osvosv. Cool down vill jag säga då! Visa lite naturlig kärlek bara!

2011-02-15 @ 17:20:33
URL: http://elrl.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag tar inte* denna dag så allvarlig, ska det stå:P

2011-02-15 @ 17:21:00
URL: http://elrl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0