De kanske förtjänar det

Man kan inte har missat att det är kravaller i Egypten efter presidentvalet. Men visste ni att de slår hundar också?

Japp, jag såg det när de pratade med någon stackars som blivit slagen av farbror polisen. Han sa "De slår oss. Som om vi vore hundar". Det är ju inte riktigt okej. De kanske skulle ta och fundera över krama där nere.

Jag är ressugen och sällskapssjuk. Haalp?

Jag har inget vettigt att skriva om. F'låt.

Vilken miss

Inte tänkte jag på att jag hade mongo ljusinställningar när jag tog bilder, jag vara bra glad över solen. Men vad spelar det folk roll. Så går det när man ska skynda sig innan jobbet. Tjoho och trallallallalla!

Något jag tycker om: Inställningen I'm a lover, not a fighter.När det fallet på plats

Idag är det en Måndag som får mig att längta till nästa Måndag.

Man vaknar och känner sig trött, så vad gör man? Man bestämmer sig för att ligga kvar. Vilket är ett bra beslut eftersom man drömmer bra saker och vaknar glad. Sedan duschar man och fixar sig lite, med bra resultat. jag känner mig oförskämt snygg idag! Så jag tog en bild eller två i mitt kök, som vanligt, där solen lyser in och ger alldeles fantastiskt ljus.

Sedan går man ut i det helt otroligt vackra vädret till en bil som är helt isfri. Man måste uppskatta de små sakerna. Som t.ex. att matlådan jag köpte var på halva priset och jag inte visste det förrän i kassen. Tänk att 20kr mindre kan göra så mycket!

Jag har dessutom mina nya jeans på mig, de jag köpte i Umeå 70% off. 120kr för jeans är helt okej tycker jag.

Något som jag gör lycklig nog att spricka och inte ens behöva drömma om att få vara kär: Se ovan!

Bra tider

Helgen är förbi och... det var den bästa på mycket länge! Jag har lyckats dansa så att svetten gått igenom mina jeans. Jag har dansat så att jag vridigt svett ur mitt linne, så det blivit så tungt att det töjts ut. Det var galet!

Deftones är det bästa jag sett liv och Flux är överlägset det bästa jag dansat till! Jag vill inte ha vanliga utångar mer, inga fler vanliga helger! Från och med nu är det en jakt på något lika bra som detta var!

Vimlig.se kan ni hitta lite bilder men inte så roliga. Jag tog inte några själv men ska stjäla av Madelene senare, då kommer det både bild och film. Se fram emot det!Något jag gillar: Läs ovan!

:D

Nu drar vi till Umeå! Ha det så bra, jag skriver om jag hinner.


Jag är jävligt nöjd med mig själv! :D:D:D:D

Som att skjuta heroin

Happy-ruset sitter i denna förmiddag. Vitalic - Trashison hjälper till ganska bra.

För de som inte redan vet åker jag till Umeå idag med Kimmieponken. Madelene och Malin kommer nog upp först imorgon och då på kvällen kommer det peppas, taggas, röjas, kickas rumpor och allt möjligt annat! Flux Pavilion spelar på Scharinska och det kommer vara så så bra! Frågan är hur tidigt man måste vara där för att komma in, jag tänker inte missa det!

I övrigt blir det väl mest häng med Frans skulle jag tro. Om ni är dåliga nog att inte veta är Frans min bror, en av de största rumpkickarna there is!

Tro om man ska gå ut en sväng ikväll också eller om vi planerar att bara chilla. Humm... Kul som attan ska det bli oavsett! :D

Men peppa då!!!

Jag förväntar mig väl inte att lördagen kommer vara riktigt såhär fet men... det bär potential som satan!

Ses på Scharinska på Lördag!


Kärlek på två fingrar

Jag köpte förresten ett gäng ringar nyss (26/1 ca 20:00). Såhär ser en av dem ut. Me likes!


Ibland brister det

Det vankas onsdagsutgång. Det blir skojs, massa trevligt folk ska ut. Yay oh yay!

Tur att jag får äta mörk choklad, det är gott! Och det här är mina senaste skor förresten. 200 istället för 700 är helt okej. Adidas = nom nom! Däremot ogillar jag att jag har rör och eluttag på den väggen. Inte bra!
Dagen

Vakna, träna, proteinshake, jobba, äta, sova, träna, proteinshake, möte, äta, möte. Så långt har jag planerat och så har dagen sett ut hittills. Sista mötet börjar om 30min. Därefter kanske jag måste äta igen och ikväll ska jag nog på Bittens en sväng.

Jag har förresten bestämt mig för något bra idag. Jag ska inte längre vara arg, sur, ledsen, irriterad, grinig o.s.v. Det får vara nog med det nu. Jag ska komma tillbaka till att vara den Felix som är trevlig mot alla, den som förlåter och tar allt med en klackspark. Till de jag behandlat illa ett tag, jag ber om ursäkt - bättringen är på väg!


Lek lek lek med färger, kontrast och skärpa!White watch

Vit är nog min favoritfärg, om jag måste välja en. Fruktansvärt opraktisk, lyckas alltid spilla på mig när jag har vitt men jag gillar den som tusan ändå. Vita byxor röstar jag dock ut. Men en vit klocka är jag sugen på; vilket är underligt för jag tycker inte riktigt om dem egentligen och tror inte jag skulle använda den, ens som accessoar.Det som ligger dolt

Tänk vad skönt det är att man minns saker, hur skulle det gå annars? Jag har oftast ganska bra minne, det är praktiskt men ibland kan minnet och minnen slita sönder en alldeles för mycket. En del saker vore kanske bättre om man kunde stänga av, stänga ute och bara ta bort, då kanske det varit lättare.Vill man höra den med lite bättre kvalitet finns den här.

Gröna fingrar

Jag kände att det var dags att fota mot en ny vägg, däremot orkade jag inte flytta på mitt köksbord. Hade ju inte synts alls med min vita tröja mot den vanliga väggen jag brukar använda.

Det här är en av mina blommor, den som är mest vid liv. Jag tycker om den massor men ger den för lite uppmärksamhet.

Ni borde allihopa förresten lyssna på John Mayer - Slow dancing in a burning room. Vissa mer än andra.


12-stegs-modellen

Vi har ju gått igenom kontaktannonser så nu går vi igenom något annat. Vi går igenom hur man raggar.

För det första; kvinnor har alltid övertaget. Ni har boobs and ass, som män är dåliga på att behärska sig runt. Därför tar vi det från en mans synvinkel. Säg att man ser någon man tycker ser bra ut. För att göra det lite enklare är det en kompis till någon man känner och inte en helt okänd person. Så; hur tar man kontakt med denna, var börjar man egentligen? Ska man be om ett nummer? Det är ju ett ganska aggresivt move. Lägger man till personen på Facebook? Jag skulle inte göra det, man får ju psykostämpel direkt om man lägger till främlingar.

Ska man kanske bara gå fram och presentera sig för personen? Vad har man då för plan, man måste ju ha något att säga så det inte stannar efter "Hej! Jag heter ....".

Nej herre jävlar. Jag tror inte jag tänker lägga energi på något sånt, verkar ju hur jobbigt som helst!


Bill hälsar!


1 + 1 = snyggt

Jag har fastnat stenhårt för dubbelringer, det är galettoksnyggt!


Något att ställa sig till


Känslan av storhet

Gårdagens pms är som bortblåst. Tack för det!

Morgonens gympass var tyngre än vanligt men det skulle kunna bero på fruktansvärt dålig sömn i natt och tungt rygg/tricepspass igår. Träningen går förresten riktigt bra. Vet inte om jag kommer nå mitt mål nu till början av februari men det förväntade jag mig kanske inte riktigt heller. Men jag kämpar på som en tok! SOM EN TOK!

Idag jobbar jag och det är riktigt rikitgt roligt faktiskt. Så otroligt skönt när man har något att fylla dagarna med istället för att bara leta saker att göra. Nu kom jag dessutom på en jättesmart sak. Med lite flyt tar jag mig till Grekland framöver. Det vore ganska wack!


Något jag gillar: Människor som är kära och det verkligen syns. En del människor försöker för mycket och det syns så väl om det är ansträngt och mer försök än äkta. Jag blir glad av när man ser den där glimman i människors ögon som bara uppstår när de tänker/tittar på någon de verkligen älskar. Jag vill också ha den.

Delad ironi
Ibland blir det faktiskt galet bra!

Ner som en pannkaka

Dagen börjar uppåt, full av energi. Energi som sakta men säkert tömts ut och nu är den rätt borta. Jag misstänker att det är pms, inte cool. Jag får ju sedvanliga humörsvängningar sådär 3-4 dagar per månad eller något i den stilen. Det skulle också kunna bero på att jag skjutit upp att städa och diska. Eller att jag faktiskt börjar bli less på att jag inte inrett min lägenhet, jag är hemma betydligt mer nu än tidigare så kanske är dags att ta sig i kragen. What to do... what to do.

Jag är också less på hur jävla snäll jag är jämt. Varför kan inte jag få vara ett ass hole som alla andra?


Något jag gillar: Musik som räddar en från sig själv. Musik som får en att komma vidare och släppa taget.


Nu ska jag på möte, trodde klockan var mindre. Doh.

One of those mornings

En sån där morgon när man vaknar och bara mår bra. Hur mycket gillar vi inte dem? :D Åh, jag gillar mig själv idag. Hittills i alla fall. Ska bli grymt med ett rygg och tricepspass om en timme. Vill inte riktigt vänta.

För er som inte vet hade jag möte med ordförande och kassör i fredags och det gick strålande. Jag har fått lite grejer att göra, som faktiskt är riktiga saker och fått klartecken att fortsätta arbeta på Kåken övrig tid jag inte arbetar inför årsmötet. Samt att jag får spendera ännu mer pengar från Härnösandsavdelningen och fick beviljat utvecklingsbidraget från Riksförbundet. Who's a happy panda?

Något jag gillar: När man vaknar och inte oroar sig för något, vaknar med insikt om hur otroligt bra man har det och bara vill erövra världen.

Kontaktannons

Är det någonsin någon som listar sina negativa egenskaper i en kontaktannons?

Jag är dålig på att ta bort efter mig, avslutar aldrig något jag påbörjar och har lite dålig hygien. I övrigt är jag toppen så kan du leva med detta är jag personen för dig!

Människor som skriver kontaktannonser måste väl ändå vara ganska realistiska. Jag kanske har lite dålig kunskap om det här men jag får bilden av att kontaktannonsmänniskorna inte direkt är den sociala gräddan.  Eller är de bara lata? Don't know. Borde kanske finnas olika kategorier. Ska nog skapa en kontaktannonstidning. Folk måste skicka med en bild, sedan får 10 olika personer betygsätta personens utseende också och beroende på slutpoäng hamnar man i olika kategorier, så man liksom vet vilka som är ungefär som en själv. Galet ytligt och bra att döma någon efter någon bild och 50 ord.

Så vad skulle jag skriva i en annons?

Jag söker någon som vill rädda världen. Du ska bry dig om naturen, värdera människor lika, älska livet och musik. Du röker inte, snusar inte och dricker lagom (helst inte alls). Laga mat tycker jag är roligt, diska kan jag också göra men städa gillar jag inte så ta gärna på dig den biten, om du kan, lär mig laga vegitariskt. Var snygg, tyck om att träna, var spontan och gilla bus. Viktigt, var bra på att göra absolut ingenting ibland så stirrar vi i taket tillsammans.


Fulångest 12:42

Men herre jävlar! Nu kommer den, vid sämsta möjliga tid också - en söndag, som att de inte är nog dåliga ändå.

Kim spårade ur med min kamera här hos mig idag när vi förfestade och... jag ser, mindre bra ut. På alla bilder och ännu värre i alla filmer. Jag brukar inte tvivla på mitt utseende speciellt ofta, jag brukar ha rätt bra självförtroende, ruggigt oförskämt bra. Inte ens när jag ser bakåt kan jag se att jag blivit så besviken som när jag just såg de bilderna och filmerna. Doh. Går under jorder resten av dagen. Behöver en dusch.

Helgens bästa

Detta är helgens citat som lustigt nog inte har något alls med varandra att göra.


Någon - Nej men... En fitta är en fitta är en fitta tänkte jag!

Någon annan - Tjockisar behöver också kärlek!

Någon igen - Ha så kul! XD

En tredje - Men seriöst! Du kan så jävla mycket bättre!

Den fjärde - Men kom igen, bara lite lite lite till!


Det har varit en helg av utropstecken!

I'm bad at goodbyes

Idag säger vi farväl till en god vän. Någon som funnit nära vid min sida de senaste... vad är det nu, 6 åren? Jag talar såklart om min stackars Michelle som dött; igen. För de som inte vet är det min dator. Så det låter lite mer dramatiskt än det är. Hon har dött några gånger redan och jag brukar lyckas få liv i henne men denna gång låter jag henne vila, behöver ändå en lite bättre dator nu. Lite hjärta och hjärna sparar jag dock, hårddiskarna går att använda. Hej då Michelle, du har varit en superdator!


Nu tänkte jag ladda upp en bild från Mulle, ägaren av My life in a frame, gjort en gång i tiden men den bilden ligger ju på hårddisken som inte är inkopplad än. Doh!

Tur att jag är smart nog att komma på att den finns på en av mina externa hårddiskar också. Go me!From the top

Så.. jaja. Jacka och byxor från de tidigare inlägget och tröjor från detta. Någon som har en åsikt?Rubber

 

Någon som gillar lite udda film som är gjord för att inte vara udda? Någon som gillar tanken på ett däck som åker runt och tar ihjäl folk för att de behandlar däck illa? I give you Rubber!


Något jag tycker om

Det här är en sån där dag då jag vet precis vad jag ska göra men känns som jag inte har någon aning och att vad som helst kan hända; det är en bra känsla!

Gym alldeles strax, mat och städa när jag kommer tillbaka, välbehövlig tvättid i eftermiddag/kväll och sedan, om tiden passar de andra, middag med Malin, Kim och kanske fler. Ikväll tänker jag nog gå ut faktiskt. Svänga sina lurviga..? Ja, om musiken tillåter.

Jag ska försöka komma ihåg att avsluta mina blogginlägg med att skriva något jag tycker om / gillar / älskar. Positiva saker måste få ta mer plats i livet, helst all plats. Inte omöjligt att saker upprepas.

Idag gillar jag att solen sken på mig när jag vaknade! <3

Vi är media

Bloggar är en ganska stor grej i Sverige, även om de är helt ute. Det finns bloggar för allt men alla är långt ifrån bra. Men vi behöver inte riktigt Aftonbladet och Expressen längre, i alla fall inte som mer än källa. För så fort något står i tidningen så bloggar någon om det. Troligtvis har bloggar och tidningar ungefär samma trovärdighet också. Eller, en tidning tror man ska vara "rätt", en blogg vet man att man ska ta med en nypa salt. Så bättre läsa bloggar så man vet att man är kritisk till innehållet och inte sväljer allt med hull och hår.

Människor har dock börjat adopera saker från media. Jag såg en typisk kvälls-tidnings-rubrik igår: Kissies nakenfilm!

Jag trivs ju

Nej vet ni vad. Är det inte dags att vi slutar kasta skit på alla som är smala bara för att de är smala? Det  finns ju hur många kampanjer, repotage, artiklar o.s.v. som helst som försöker övertyga oss om att man ska trivas som man är, det är okej att vara rund och allt det där. Men är det inte okej att vara smal då, att trivas med det?

Hellugnt med mig att folk är nöjda med hur de nu än ser ut. Men det är hyckleri att då börja säga att andra är för smala eller repliker som Ja men om du är tjock, vad är då jag? Det spelar väl ingen roll om du är tjockare än mig, jag får väl anse att jag är för tjock ändå... eller? Du är ju nöjd med hur du ser ut så låt mig arbeta för att bli nöjd med min kropp. Försöker folk få höra att de är tjocka? Ja, om jag är tjock, då är du också tjock. Du kanske är fin i att vara "tjock" och trivs med det men jag gör det inte. Är tjock verkligen en förolämpning?

Av någon anledning är det okej att säga Gud vad smal du har blivit men inte att säga Gud vad tjock du har blivit. Jag brukar inte säga att jag är tjock men jag brukar säga att jag inte är nöjd och att jag har sånt jag inte trivs med. Oftast får jag då höra att jag inte har det. Vad vet de allra flera om det..? Det är inte allt för många som sett mig utan kläder. Jag vill ha magrutor men har inte det = jag är inte nöjd = det finns sånt som ska bort. Är det inte okej att säga att folk är för tjocka och borde tappa några kilo är det inte heller okej att säga att folk är för smala och borde lägga på sig.

Jag gillar smalt, jag tycker smalt är snyggt.

Vad hette Gullefjun?
Jo det var en kyckling. Snart är det påsk och på påsk finns det kycklingar och kaniner över allt. Men det är ju i alla fall söta djur. Men... vore det inte ännu sötare om de var i olika färger? Jo, det kan man tycka. Därför har uppfödare börjat smyga in färg i ägg innan de kläcks. Det ska vara helt ofarligt för kycklingarna och när de får nya fjädrar så kommer den vanliga färgen tillbaka.

Jag skulle vilja ha ett gäng färgglada kaniner eller kycklingar, någon annan..?

The way home

Jag lyckat återupptäcka Lamb lite nu och då och det är jag mycket tacksam för. För det är så bra så bra! Den som inte tycker det får andas florsocker genom ett sugrör.


Hearts and flowers
A picture of what a love should be
But when it comes
It's deeper than
The darkest sea

Sometimes I'm so alone
Even in your arms
Like each of us
Keeps a little wall
Inside our hearts

Hearts and flowers
Those people that
Make up valentines
Forget the flesh
And blood of love
Like yours and mine

Sometimes I'm so alone
Even in your arms
Like each of us
Keeps a little wall
Inside our hearts

Hearts and flowers
A candy coated fantasy
But in your soul I've found the one
My soul can see

Sometimes I'm so alone
Even in your arms
Like each of us
Keeps a little wall
Inside our hearts

Like each of us
Keeps a little wall
Inside our hearts
Inside our heart

Taget ur luften

Jag förstår att många barn är rädda för tomten. Ju mer man vet desto konstigare blir det också (med tanke på hur olika traditionen ser ut i olika länder. Men om vi tar en svensk tomte och det barn vet om honom. Det är en gammal tjock man som kommer i en släde dragen av renar. Sedan kommer han in i hus och ger presenter till barn. Är det inte precis vad vi lär våra barn att inte göra?

Ta inte emot saker/godis från främmande män! Tomten som besökte nu i julas bad dessutom om kramar och att folk skulle sitta i hans knä. Jag är skeptiskt!Varför tror så många att kristna inte får dricka? Det var ju inte direkt Jesus som myntade Varannan vatten.Och så lite bondhumor. Finnar är som snoppar? Låter man dem bara vara så håller de sig ganska lugna och försvinner? efter ett tag. Men om du ska dit och pilla och peta så kommer den växa, bli svullen och tillslut är det kladd, klet och smet i hela ansiktet.

Perspektiv

Jag har varit så nedrans nöjd med mig själv att jag lyckats låta bli att spendera så mycket den här månaden. *publikens jubel* Och så börjar man tänka lite. Jaha, du har sparat. Hur mycket har du gjort av med då? Mer än nödvändigt kan jag ju säga. Och mer än vad jag lyckats spara. Så tanken går vidare. Jag har inte ens lyckats spara en månads utgifter. Hur bra är det egentligen? Inte bra alls?

Så vad håller jag på att göra?

Jo, ni förstår, jag håller på att förbereda mig mentalt för att bli lika extrem med sparande som jag är med allt annat - vilket jag egentligen inte vill. Så nu slåss jag mot mitt eget psyke. Hur bra går det..? Inte speciellt! Jag vill undvika fler måsten men vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Hjälp mig?

Flytta till Grönland?

Less på det här jävla tattarlandet..? Flytta till Grönland!

Framför mig i kön på Ica stod en man i pensionsålder. Han svär och är arg över att de höjt priset på tobak... igen! och utan att meddela. Jag och kassörskan tittar på varnadra och ler åt det hela för det är ju trots allt lite roligt att lyssna på honom.

När jag skall betala utspelar sig följande samtal.

Mannen - Nej fy fan! Man borde fan flytta från det här jävla tattarlandet!
Kassörskan - Var ska du flytta då?
Mannen - Inte fan vet jag, kanske Grönland!
Jag - Eller också kan du sluta röka.
Mannen - Nej satan! Jag flyttar hellre till Grönland!Foto: Rita Willaert, från bloggbilder.wordpress.com

Gohälsan

Tänk vad lite mer sömn kan få en tillbaka på banan igen, inte klokt vad jag mår bra och känner mig full av energi!

När jag gnällt på att jag har "bebisbältet" så brukar folk gnälla tillbaka på mig för jag är ju så smal, jag har inget att träna bort. Bla bla bla. Men people don't know shit! De allra flesta har inte sett mig i bar överkropp och har ingen aning. Jag bryr mig inte så mycket om andras ideal eller syn på kroppen, det är min syn och vad jag är nöjd med som räknas. Och då kan jag avslöja att jag nu tränat sedan vad..? slutet av november? Och med ett 2-3 veckors uppehåll över jul/nyår. Så vi säger att det är 8 veckor och att jag tränat 5½ av dem. På den tiden har jag, som är så smal så smal lyckats tappa ca 3kg och ca 3cm i midjemått. Antar att det fanns något att tappa ändå.

Att jag tappar centimetrar gör mig inte så mycket men jag vill helst inte tappa vikt egentligen. Så när jag väl inte har min babyrand längre, då ska jag börjar bulka för att försöka lägga på mig vikt. Jag har trots allt gått ner under 61kg nu, inte direkt någon målvikt.

Fast i drömmen om mer

Byxor för kring 300kr är ju faktiskt inte så farligt. En jacka för runt tusenlappen är lite värre. Men kaffefärgade byxor vore juste, helst båda paren. Är ju småsugen på de grå också, gärna i både grå och svart men passar hellre på dem och köper jackan med leopardhuva. Omn nom! Borde man..?Inspiration

Folk inspireras av allt möjligt. Typ dåliga tv-program m.m. Jag inspireras av Kim, han är så jävla awesome! Det är omöjligt att ha tråkigt med karln. Mer spontan, vulgär och lättomtyckt person går nog inte att hitta! Fett många poäng till Kimmiedarlig! Stalk him!Att ragga när man är full! Fantasi vs. Verkligheten! Don't do this at your local bar kids!By Kim, about Felix.


Ohälsan

Jag har sovit alldeles för lite, ätit alldeles för lite och tränat alldeles för mycket. Det är ett ganska ohälsosamt mönster som gör att jag inte har någon som helst energi egentligen och mest bara vill sova hela tiden. Igår under mitt styrkepass var jag yr efter varenda sett jag körde men ville absolut inte sluta. Jag har lite småont i magen mest hela tiden och när jag äter blir jag illamående. Har dock fortsatt och trycka i mig ändå men det måste bli ändring av, snarast! Små måltider, flera gånger om dagen framöver. Kan jag anstränga mig med träningen får jag så lov att anstränga med med mat och sömn också.

Skulle vilja köra ytterligare två förbränningspass varje vecka men funderar nu istället på att ta bort ett för att sova ut i alla fall en vardagmorgon.

Jag har förresten lämnat en halv macka som jag skulle äta nu på morgonen. Jag brukar aldrig lämna något och det ger mig dåligt samvete. Samma sak med middagen igår, jag kunde inte förmå mig tömma tallriken. Skämmes Felix! Men jag har nog fått lite mindre matsäck, huvudet har bara inte vant sig vid det än.

Nu vill jag gå och lägga mig. Förhoppningsvis kan jag somna i tandläkarskolen om 90min.

Jag vill också gå på barty


Vi var på kalas hos Kim den 12e. Han är nu 23 år gammal.


Jag och Samuel är jävligt bra på att fika!


Chibi är mitt favoritmonster, som alltid! <3


Hobbe är en dum hund, inte alls lika fin som Chibi.


Johnny Boii gick lös med okulelen.


Även Malin är en hejare på att fika!


Wöööh! Tårta!


Wöööh! Samuel!

Skitfält som måste fyllas i

Jag förstår fortfarande inte riktigt varför men jag är så galet trött hela hela tiden och jag uppskattar det inte! Visst, tupplurar är hur bra och mysigt som helst men de tar ju tid och borde inte behövas. Usch!

En ny träningsvecka börjar idag med rygg och triceps. Ska strax åka till gymmet. Yay!

Jag har en massa bilder i min kamera som borde lägga upp också. Är ni riktigt riktigt snälla kanske jag gör det någon dag framöver! Men om ni inte är snälla, då... erm... då blir det inga kakor heller!

Hur kul? 48 timmar kul!

Igår var det fest och utgång och grejer. Det blev en lika sen natt som fredagen och jag är galet trött nu. Men det har det varit värt! Bra helg tycker jag, tummen upp (för det är hippt och häftigt). Jag och Kim passade på att fåna oss innan vi gick ut.


Hoppas på brons?

Efter middag med bra människor låg jag i en soffa och slöade medan andra gick på Hemköp. På TV gick TV4-sporten vilket fick mig att komma på något jag tänkt på ett par gånger tidigare. Här sitter någon nu och har en intervju med två män ur handbollslandslaget och frågar Hur kändes vinsten igår? Vad förväntar hans sig få för svar på det? Nej vet du vad, det känns inte alls bra. Jag önskar vi inte vunnit!

De som utför intervjuerna med sportfolk efter matcher o.s.v. kan inte behöva speciellt mycket fantasi. Om ni fick önska, hur ser slutet av turneringen ut? - Tjaa... vi hoppas väl på ett brons kanske. Eller..? Alla ställer samma frågor, alla får samma svar. Det är en riktigt korkad grej där samma människor får säga samma sak varje gång. Även som sportutövare måste detta vara ganska trist. Kanske dags att sätta det i system? Lite match making med frågor och svar. Alright, han ställer den frågan; då svara jag med alternativ fyra. Mer manus till sportfolket så de kan konsentrera sig ännu mer på sport och tjäna omotiverat mycket pengar.

Nya överraskande frågor efterfrågas!

Till Zlatan - Vad gör du om du helt plötsligt får diarre mitt i första halvlek?

Överlevnad

Nu har vi chansen att få ännu mer bra att ha-kunskap, denna gång genom ABF. För den som inte vill lägga pengar på kursen kan jag tipsa om Zombieland. Där finns ett antal bra regler för överlevnad. Till exempel:

  • Cardio
  • Double tap
  • Beware of bathrooms
  • Wear seatbelts

Shit hits the fan

Hörrni, det är väl ändå dags att ni taggar ner lite? Är jag den enda som tagit att Tobias satt mig på utelistan med en klackspark?

Att hänga ut någon? Det här verkar vara en galet känslig grej så jag gör en övertydlig förklaring på mitt tidigare inlägg. Hänga ut? Pfft!

Tobias skrev: Speciellt inte dagens ungdomar, annat var det på min tid. Eller nej, uppenbarligen inte.

Det väsentliga här är alltså Eller nej, uppenbarligen inte. Tobias verkar helt medveten om att han är ung och använder lite gammal hederlig sarkasm. Av just denna anledning har jag en parantes med, om att jag ignorerar den meningen. För trots att han skriver såhär så känns han, som de allra flesta recensörer och kulturmänniskor, lite översittare och lite fake.

Det känns också som att Tobias bryr sig ungefär lika lite som jag, att döma av hans svar i sin Wordpress. Den som verkar mest butthurt just nu är konstigt nog Andreas, som kallar mig för en fitta - känns väl lite onödigt?

Hur som helst har det varit en rolig dag och Tobias får fortfarande poäng för sin roliga counter.

Tidningen från medeltiden

Yes, så är det. Tobias Öhgren har satt mig på utelistan. Minns ni Tobias? Han som skriver för Yippie? Jag klankade ner på honom för hans artikel om musik way way back. Undra om han blev ledsen.

Hur som helst står jag i alla fall med på hans utelista nu, jag är t.o.m. Nr.1 på den. Allra bäst är anledningen till det; att blogga inte ens var inne på stenåldern. Funderat på att upplysa resten av bloggvärlden om det också? Men klicka på länken och ta en titt på hela listan.

Jag är lite fascinerad över att jag ens nämns. Poäng till Tobias!

Vi tackar också Andreas för upplysningen. Hans kommentar kan ni hitta här.

The end

Nu har jag sluat jobba för kvällen. Jag hittade inget speciellt spännande att göra så jag jobbade istället. Nu ska det dock ses på film och vattenpipas; det är vad som står på natten att-göra-lista.

Jag är hungrig som attan. Keso och tonfisk börjar bli tråkigt. Jag har varit hemma så lite att jag inte lagat riktig mat. När jag väl varit hemma har det inte funnit tid att tina något och faktistk göra riktigt mat. Egentligen är det väl kanske inte sant, jag hade nog kunnat hinna. Gosh, jag är lite smålat just nu helt enkelt. Vill inte göra annat än träna.


PS. Jag vet inte.

Någon gång måste vara den första

Battle: Los Angeles tror jag faktiskt kommer vara en riktigt riktigt grym action/sci-fi! Det kommer vara som Independence Day fast bra. Kanske en film man ska se i 3D even?


Fredag = Mindag

Idag är det Fredag och då får det vara min dag. Det är idag 2 år sedan jag och Johan åkte till Nya Zeeland. Det är också min namnsdag. Yay!

Namnsdag... vad är det för dag egentligen? Varför har vi namnsdagar? Är det en så där klassiskt svensk sak för att fira något? I min familj har vi aldrig direkt firat namnsdagar. När jag var lite blev jag alltid lite överraskad då andra gjorde det. De åt tårta, fick presenter o.s.v. Helkonstigt i min värld.

Jag har på tok för mycket energi för att sitta i mitt kontor. Jag har på tok för lite motivation för att sitta i mitt kontor. Jag vill börja träna ännu mer. Jag vill spendera alla mina sparade pengar och spara alla jag spenderar. Jag behöver klippa mina naglar.

Är dålig på det här

Nu är det ju så.. att jag vill köpa massa skor; som alltid när jag har cash. Så nu finns det ett antal par jag är sugen på och ni kan få tycka till lite. Och ja, jag gillar Puma.

De tre på den nedre raden kan jag få reade med 1000kr så då kostar de bara 1300kr för alla tre paren. Vilket motsvarar lika mycket som mitten på den övre. Jag menar, pengar är ju bara pengar medan skor - det är ju skor!


Edit: [5 minuter senare] Jag var förhastad, hittade så mycket mer ännu finare nu. Doh!På ett moln

Tänk att det inte krävdes så mycket mer än lite ny musik för att få mig på bra humör. Herre jävla, jag har saknat den här känslan, utan att ens vara medveten om att jag tappat den. Kan också vara för att jag fått göra något meningsfull idag och det varit soligt.

Ikväll tänker jag försöka gå och se Narnia. Det är sista kvällen den går, sen i helgen går den som matiné. Skulle väl iofs kunna gå i helgen istället men jag är sugen på att gå ikväll. Ju.

Satt förresten och kollade på massa skor förut men kom på att jag ska hålla i mina pengar så hårt jag kan, förutom när det kommer till tatueringar. Spara spara, Europa i sommar? Mjo tack, det vore fint.

Långt långt bort

Träningsvärken i benen har börjat sätta in. Det är lite drygt att jag fortfarande har ont i vänster boob sedan i lördags. Någon liten bristning kanske? Gillas inte i alla fall.

Solen ger mig energi, jag håller inte på att somna över mitt skrivbord, hur coolt är inte det! Och jag har haft vettiga saker att göra idag, sådär jättebra saker fakitkst. Med mongomycket flyt hittas det en massa pengar till en greklandsresa t.ex. Vore ju juste.

Utanför mitt fönster hänger istappar. Jag vill mysa i soffan och titta på film ikväll. Jag vill få höra något om jobben jag sökt. Jag vill rymma långt långt bort en stund. Jag vill rädda världen.

Fick skuldkänslor idag när jag först sköljde ur min vattenflaska för att sedan fylla den med vattnet jag tänkte dricka. Vilket jävla waste.

Ta det lugnt

Jag har varit otroligt trött de senaste dagarna, sådär galet trött. Jag kanske får i mig lite för lite kolhydrater trots alls. Humm... Borde kanske trycka i mig ännu mer vitaminer och stuff också. Mer humm... Förövrigt gör min rygg galet ont. Goda nyheter är dock att min vänstra boob mår bra igen, typ.

Gosh. Ledsen att jag inte engagerar mig i bloggen speciellt mycket. Den blir nog bra igen förr eller senare.

Nej men titta

Jag måste ta och tipsa lite, faktiskt om en blogg. Japp, det finns en utöver min som är vettig att läsa. Det är min vän Kristian aka. Mulle som vardagsbloggar. Det är dock inte vilken vardagsblogg som helst, den är roligare än så.

Ta en titt damnit! Det tar inte lång tid att klicka på länken, tjockis!

Stampa på den

Jag har massa stuff inbokad i min kalender just nu. Hade det precis innan jul också men trodde inte det skulle bli såhär tjockt direkt efter. Men vad gör det, vissa saker är rätt roliga. En riktigt rolig grej är t.ex. att Flux Pavilion spelar i Umeå på Scharinska den 29e januari! :D Jag och Kim ska definitivt dit! Förhoppningsvis kommer Olov och Frans också att vandra dit, blir nästan lite besviken annars. Men fy tusan vad gött det ska bli! Så gillar du dubstep borde du åka!
Äntligen!

Gissa vad jag mest sannolikt gör på Måndag! Jag fyller i min tatuering! :DFulsnygg

Jag har fått för mig att jag ganska ofta lägger upp trailers till filmer som kommer vara bra. Denna lägger jag dock bara upp för att den på något vis känns galet Twilight. Någon mer än mig som får de där mesigt fjantromantiska vibbarna? Filmen handlar om den snygga kille, som blir den fula killen (fast ser både bättre och coolare ut) men som ändå är den snygga. Typ. Sen är han snäll också. Jag diggar allt bläck på honom.


Nysamma

Till lunch äter jag kött. I know, djur är mord och sådär men de hade inget vettigt alternativ och jag vill ha något mer på mina mackor så då fick det bli det bästa alternativet. Så nu äter jag nytt sorts hårdbröd inte bara massa fullkorn utan ännu mer fibrer också. Keso, som alltid nu känns det som och hamburgekött samt the newcomer; päron. Har inte päron på jag  vet inte hur länge, kan inte ens minnas när det var sist. Stört bra frukt! Har en banan också men det ser inte så spännande ut så fungerar på att passa.

2½ timmar kvar av dagen.

One way street

Sen jag började träna känner jag att det blivit lite mer enformigt här och nu när jag dessutom börjat jobba också blir det ännu värre. Jag ska försöka variera lite mer.

Det är varmare ute förresten, om ni inte märkt det. Jag sitter just nu och tittar ut genom fönstret på istappar som det droppar så fint ifrån. Jag gillar vintern massor men det är nu efter nyår den är som bäst. Det börjar ljusna, folk blir glada och det är t.o.m. soligt ibland. Inte riktigt lika vanligt i november-december. Så jag är glad. Ännu gladare att det inte grusats och sandats speciellt mycket, än så länge i alla fall.

Det finns några olika stunder på året som gör en sådär extra glad. Första snön är en av dem. En annan är när de sopat upp allt grus och det finns helt bar asfalt. Speciellt om det kommer rejält med regn direkt efter och spolar bort att damm. Gosh. Jag längtar faktiskt lite. :) 2011 blir ett galet år!Hittade denna i en gångvägstunnel i höstas. Någon <3 Sanna tydligen.

Uppåt

Jag tänker nominera mig själv till platsen som pariledare för socialdemokraterna, så ni vet. Varför inte liksom.

Första arbetsdagen. Humm... inte mycket action. Men gymmet var bra. Dock kanske det inte var en superbra idé att köra rygg och triceps när Per vill ha flytthjälp imorgon. doh. Doh doh doh. Men det gör nog inget, så jävla tunga saker han har inte... tror jag.

Utöver det så är jag på bra humör. Jag tänker se till att få i mig lite mat för det har inte varit mycket vettigt idag. Eller, egentligen har det ju det men nu ska det blir mer. Nom nom. Kul med resultat!
På tal om så blir det morgonpass imorgon. 0630 som vanligt; 40 min på någon maskin och sedan mage... som vanligt. Snygg - here I come!

Back in business

Men business går sådär. Det är måndag, det är arbetsvecka efter lång ledighet. Jag vill vara ledig mer! Så mycket mer! Tur att jag har två veckor semester kvar att plocka ut, tro när jag ska ta dem och vad jag ska göra då.
Hur som helst är jag tillbaka på jobbet. Jag har inte fått in mina listor än så jag kan inte arbeta med dem. Dock kan jag skriva sju kulturrapporter. Funny funny. Ska även göra två affischer och flyers så de kommer upp.

Efter jobbet blir det ett rygg-, tricepspass och sedan ett möte. Sen är jag nog alldeles för trött för att göra mer. Av någon anledning var jag uppe till 0140. Kan vara för att jag sov till kl 14 men det var då alldeles för sent. Nu är jag trött av för lite sömn.

Du då, hur är din måndagmorgon?Walk of shame

Idag har jag syndat. Jag och Kim vaknade strax innan 2 och var hungriga. Jag exploderade av energi men lät bli att gå och träna ändå. En vilodag kan vara bra att ha. Samt att träningsvärken i bröst och biceps kan få vila innan triceps- och ryggpasset imorgon. Men det är inte det som är synden utan att jag ätit på McDonalds. Japp, det är sant. 900 kcal tryckte jag i mig, plus lite till i några få strips jag stal av Madelene. Så om typ en timme blir det tonfisk och keso till middag. Omn nom! :)

Just nu behöver jag ta en dusch och sen skulle jag vilja ta lite bilder för att slänga upp här, men jag vet inte riktigt på vad. Kanske bara experimenterar lite. Bra idé!

Imorgon börjar förresten vardagen igen. Tillbaka till jobbet och jag är faktiskt inte speciellt peppad alls. Verkligen... inte alls. Doh.

Nyår och bakfylla

Jag har fått för mig att det var nyår igår. Det känns som det idag. Jag var vaken länge, jag känner mig bakis idag, typiskt nyår.

Fest med Kim och "tjejerna" igår. Då inte tjejerna som jag festade mycket med förut utan det här var ett annan gäng. Kul att träffa nytt folk, precis vad jag behöver. Och kommande helt är det fest för Kim (fyller år 12e) och Marielle (fyller idag). Då blir det också lite annat folk and I like!

Något som jag däremot inte gillar är att jag har fruktansvärda hugg i magen idag. Typ som mjälthugg fast högre upp. Det gör galet ont och mig lite handlingförlamad till och från. Doktorn, vad är din diagnos?

Crack up

Sugen på mer Ice Age? Stackars Scrat har det inte lätt! 13e juli 2012 visas den på bio. Vill ni veta vad den handlar om får ni googla, ingen spoiler såhär 1½ år i förväg.

Scrat's continental crack up


Bra dag!

Humöret går väldigt hand i hand med träning nu. 90 minuter idag med bröst, biceps och mage gjorde mig på pepp som helst. Första riktiga passet så jag tycker mig vara svag som attan men roligt är det! Sen lika roligt att gå hem och äta något man vet är bra. Hårdbrödmackor med keso, tonfisk och gurka samt proteinshake.
Imorgon är det egentligen vilodag men jag går eventuellt dit ändå om en av badmästarna ska dit, gymmet är egentligen stängt. Vore skönt att få köra ett kondition/förbränningspass imorgon också.

Ikväll är det fest och utgång planerat. Förhoppningsvis finns det plats att dansa men det är nog inte speciellt sannolikt. Man får mest bara stå och följa med den svettiga massan eller bli runtknuffad av de som försöker röra sig in eller ut från dansgolvet.

Har förresten börjat titta på Hajime no Ippo nu också som min bror m.fl. har tjatat om väldigt länge. En anime om stackars Ippo som är mobbat men börjat boxas. Bra peppande för träning!

Halsbandsmunspel är svårare än man tror.

Niger och bockar

Efter en lång avslappnad kväll funderar jag nu på om det är dags för sängen snart. Imorgon blir det ett gympass och sedan fest på kvällen, förmodligen följt av utgång. Så var ska man gå i lilla trånga Härnösand som har hela 2 dansgolv? Who knows. Vet dock att det är roligt i rätt sällskap, oavsett plats.

Tack för ikväll.

Sotad

Camilla sotade mina ögon och nu precis innan jag ska gå hemifrån ser jag ut såhär.
Who knows

Cause I sure dont!

Såhär såg jag ut tidigare idag innan jag gick och fikade med Erika. Sedan gick vi hem och tittade på massa gamla bilder. Kring 1500 kom Camilla och sminkade mig för någon skoluppgift. Så nu tänker jag gå ut så ikväll bara därför. Bilder på det kommer senare.
Hur har människan klarat sig utan?

Det är helt underbart! För bara 795kr kan du få en 12 studietimmars kurs i duvmatning! Det är medborgarskolan som erbjuder denna fantastiska kurs. Här nedan kan ni läser mer.

Anmäl dig nu!
Happy palace

05:52 ringer klockan, 06:45 går jag ned för trappen till gymmet. 55 minuter senare kommer jag upp men känner att jag borde fortsatt längre. Jag körde 10 min kortare kondition än jag brukar och det gjorde galen skillnad. Inte bra. Extratid nästa gång som kompensation? Mycket möjligt!

Proteinshake, quornbitar och äggröra till frukost. Tvättiden börjar om 20 minuter. Klockan 3 har jag gått med på att ställa upp som sminkdocka åt Camilla. Dagen ska också innehålla ett häng med Erika. Bra skit!

Heaven for the weather, hell for the companyDet är lite lustigt att man kan vara så nöjd men ändå så otroligt avundsjuk på andra människor. Jag trivs med att vara den jag är och tack vare det klarar jag av att vara där jag är. Var jag skulle vilja vara, istället för där jag är, vet jag inte men... jag behöver förnyelse. Något jag inte trivs jättebra med är att jag är fruktansvärt dålig på att vara själv nu och så har jag inte varit förut. Ogillas! Speciellt när det är snöstorm och jag är den enda som kan tänka mig att ens öppna ytterdörren.

De jag är avundsjuka på är de som vet vad de ska göra. De som har en plan, ett mål. De som studerar och trivs med det, de som har ett jobb där de utvecklas och det finns möjligheter till avancemang.
Jag avundsjuk på de som är kära, sådär galet kära så det inte finns något annat i hela världen.
Också på de som lever utan måste och krav. Jag får ibland för mig att jag är en av dem men det är jag väl egentligen inte. Jag låser fast mig själv i vad jag får och inte får göra. I vad jag måste, i min ytlighet.

Jag vill rymma en stund. Låt oss hoppas sommaren blir det jag vill.You're a bitch

Aftonbladet skriver om så mycket dumma saker ibland. T.ex. om att färgen på dina underkläder avslöjar din personlighet.Många av de kvinnor jag känner har ganska varierade färger på sina underkläder. Hur vet jag det? Jo, för att kvinnor visar sina underkläder, om ni missat det.

Hur som helst kan kvinnor nu styra vilka de är genom att köpa underkläder. Eller om man vill göra ett särskilt intryck på något kanske. Idag tar jag på mig rosa inför mig date, för då är jag romantisk, snäll och i behov av ömhet. Feminin, känslig och allt annat än en ledsagare.
För män kan detta översättas till en kvinna med rosa underkläder är lätt att få på rygg p.g.a av hennes låga självkänsla. Det är dock inte father issues så var försiktiga. Och varning för eventuellt gråt om du inte eftermyser eller går direkt efteråt.

Nej men på riktigt, finns ingen negativ lista för underkläder? Kan vi göra en för män?

Om din date har blå/grönrandiga underkläder: passa dig! That girl be crazy!

Kickpersonlighet

Jag har inte direkt en beroendepersonlighet, däremot har jag en kickpersonlighet. Jag behöver en kick av någon slag, helst hela tiden. Det är också därför jag är en 0 eller hundra-person, jag kan inte gå in i något lite halvhjärtat, antingen är det fullt ut eller inte alls. Lagom finns inte riktigt i min värld.

Så vad har jag för kickar nu? Jag har slutat dricka, röka och snuska. Jag får inte i mig något koffein, jag äter inte godis eller dricker läsk så sockerkickar är inte heller att tala om. Vad har jag? Jag har träningen, that's it. Men den räcker inte riktigt till. Speciellt inte dagar som idag när mitt gym är stängt. Vet inte var jag ska ta vägen, jag har så galet mycket energi över och ingenstans att ta ut den.

Skulle vilja hoppa bundyjump och fallskärm igen men det är liksom inget jag kan göra dagligen, det är lite dyrt och finns inte tillräckligt nära. Dela gärna med er om ni har tips, vad är era kickar?
Bra början

För er som missade det har det varit en solförmörkelse nu i början av 2011 (som jag tror blir ett vrickat bra år!). I och med detta så har TheBigPicture släng upp lite fina bilder, som de brukar när det händer grejer.Idag?

Jag är inställd på att det är fredag idag så jag tänker leva som att det är fredag. Det är ingen som helst skillnad från andra dagar egentligen. Jag kom på något väldigt bra att skriva om förut förresten men har glömt. Det var någon talang jag tappat men kommer inte på vilken. Kanske minnet? Ha... haha! Kul Felix, kul kille!

Nu blir det vegburgare och sallad.

Lär förresten ha galen träningsvärk i mina ben imorgon och "riktiga" fredag. Första passet på jag vet inte hur många år. Ajaj. Om ni kan, ge mig stöd upp och ned för trappor.

Luften går ur

Min happybubbla har gått sönder. Doh. Men jag tänker laga den, så snabbt jag bara kan! 2011 har behandlat mig väl hittills och jag tänker låta det fortsätta så!

Idag klarade jag av att köra ett kondition/förbränningspass på morgonen och känner mig ändå frisk. Ingen feber, ingen huvudvärk (utöver den vanliga som alltid finns pga. bihålorna). Mumsigt hårdbröd med keso, kalkon och sharonfrukt som frukost, samt proteinshake. Nom nom! Sedan tog jag en tupplur, eller egentligen flera korta efter varandra. Jag låg i alla fall i sängen 3 timmar.

Nu ska jag tejpa ihop mig.

Glada små överraskningar

Min bil är bra rolig, den lämnar meddelanden till mig... på sig själv. Fast ska man vara realistisk är det nog mina vänner som gör detta. Senast för någon dag sedan var det en smiley på min bilruta när jag kom ut till bilen på morgonen. Andra gånger har det varit ett hej, någon gång har det stått ful bil. Men det är nedrans roligt att komma ut till faktiskt. Mer sånt.

Tips till er som gör detta; min bil står nu på gamla vivoparkeringen allra oftast så jag slipper tänka på datumparkeringen.


Välj din värld

På den ena sidan finns bilder tagna i Afganistan under december månad, på den andra bilder från nyårsfiranden runt om i världen. Ni kan ju gissa vilken som är vilken. Man ser det man vill se.
En evig väntan

Jag tror den ska få vara över idag faktiskt. Jag tror bestämt jag är frisk nog att träna idag. Yay oh yay! Hej gymmet, jag vill köra ett pass med bröst och triceps. Får jag det? Gud vad snällt! Jag ska bara äta lite frukost först för det har jag inte gjort än. Ja jag vet att det innebär två duschar idag men det skiter jag faktiskt i. ^^


Elefant någon?


Ett tag kvar

Jag jobbade någon timme idag och behöver bara jobba någon timme på onsdag, i övrigt är jag ledig hela veckan. Tror ni det känns bra? Ja, det gör det!

Ikväll har jag varit med fina vänner och myst. Poäng till dem! Jag har också hunnit med en kvällspromenad med Madelene + hund. Vi gick massa långt i det kalla vädret men det var awesome. Nu tror jag bestämt jag ska tycka i mig en macka med keso, kalkon och sharonfrukt. Omn nom!

Och så bjuder jag på en suddig "jag ska inte se tjock ut på bilden"-bild från Annandagen. Får kvinnor så får jag!
Bra början

Jag har massa vänner vars år börjat hyfsat skit så jag känner mig ruggigt bortskämd för mitt år börjar awesome!

Ett av det bästa hittills:

JJ - Kan du sjunga skejtpunk??
Felix - Erm.. nej, inte direkt. Why?
JJ - Du kanske hade vart av intresse för ett band som ska byta musikinriktnin. Dom hade sett dig och tyckte du hade en passande image :)


Hur jävla bra är inte det?! :D

Save my life

Jag har förälskat mig i Crystal Castles.

Det känns som att jag inte har så mycket att skriva just nu men vad spelar det för roll egentligen. Jag är en massa glad människa igen och det är allt som räknas. Kanske helt enkelt inte behöver min blogg så mycket längre när jag är glad. Då kan jag rymma in i den glada musiken och bara vara där allt är bra istället för att stirra in i en bländande bildskärm.

Tro vad det ska bli av mig. Men helt ärligt, när jag mår såhär, då bryr jag mig faktiskt inte så mycket. Jag har fått tillbaka fokus på det som är verkligt viktigt för mig; att jag är glad. Så länge jag är glad så är allt rätt lätt och bra i övrigt. Det är också lättare att finnas till för de som är mindre glada då.

I want to save you, I want to save the world!


Det som varit

Jul till exempel har varit. Och då fanns det granar och grejer.


Juldagen, till slut

Jag fotade inte tokmycket och alla bilder blev inte så bra men här är några. Förfesten var bra, utgång på Harrys var äckligt. Enjoy!


Vilodagen

Idag är det söndag och inte vilken söndag som helst utan... jo vänta, det är faktiskt precis vilken söndag som helst. Jag vaknar, duscha, slöar, lyssnar på musik, äter städar. Det är en söndag precis som alla andra.
Livet leker

Jag är nöjd och hoppas du som läser också är.

Love life!Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0