"Underbara härliga mat!"

Så sa ett barn på BigBoy en gång i tiden. Det var en liten tjockis.


Jag har börjat äta en faslig massa kött igen. Jag skäms lite för det. Inte för att jag tycker det är gott eller för att vegetariskt inte kan vara lika gott, utan för att jag gör det av bekvämlighet. Det är fasligt enkelt att äta kött, jag är så duktig på att tillreda det.


Jag är en bra lat jävel ibland. :(

I've got your back

I alla fall vissas.Min bror glömde sin bankdosa i Övik och har inte kunnat betala räkningarna, så nu styrde jag det åt honom. Fast det var bara en lite del. För stunden är jag som en liten nödbank och det är hur skönt som helst! Speciellt när jag lånat ut till folk jag vet jag får tillbaka av. Men när jag räknade nu blev jag lite överraskad att jag har så mycket pengar att låna ut. Jag kanske inte har varit helt dålig på att spara ändå. Antar att man kan när man inte köper massa kläder hela tiden.

Tips: Ha en buffert!

Den första

är idag.


Idag är första dagen jag hoppar över mitt morgonpass. Ska försöka att fram till maj inte köra morgonpassen för att se om det blir någon skillnad på styrkepassen. Det känns... sådär. Så nu blir det styrka mån, ons och fre, simning sön.


Jag tänker nog söka jobb på Com Hem btw. Har ju jobbat där en gång i tiden så kanske kan få plats igen, who knows. Med tanke på vilka alternativ som finns i Härnösand är det ändå det bästa.

Cubanen

krånglade till detJag träffade en cuban på gymmet, Raul tror jag han heter. Han är tydligen utbildad PT fick jag höra senare. Han visade bl.a. "bra form"? på marklyft och det var något jag aldrig varit med om tidigare. Helt plötligt tog en övning, jag fått för mig tar mycket rygg, bara på ben och rumpa. Genom nya latsdrag märkte jag också att mitt grepp och mina underarmar inte alls håller. Sedan körde jag helt nytt upplägg på triceps, vilket förvirrade mig ännu mer (även om det var galet bra).

Så nu sitter jag här och för förvirrad och vet inte vad - i det jag tidigare trodde jag hade koll på.

Så mitt i-landsproblem idag är att jag inte har koll på det jag har koll på? Eller va?

Igen

Mer jobbångest.Inte alls roligt! Jag behöver jobb från första maj. Ska skriva lite brev i eftermiddag/kväll.

Sorry att det inte skrivits så mycket, bloggen är lite bortglömd just nu. Ska försöka bättra mig, har ju ändå hur mycket tid som helst över.

Snart ska jag till gymmet i alla fall, då blir jag på lite bättre humör. Lägger om mina styrkepass från och med idag.

Rygg/biceps
Ben/triceps
Bröst/axlar

Axlar får inte en så stor del i fortsättningen då både rygg, triceps och bröst ändå tar så mycket på dem. Simningen är också galen för axlarna så... det blir bättre såhär. Kände att biceps inte gick bra när jag körde det samtidigt som bröst.

Konsten att bli dissad

Evelina Knipström har ett inlägg på förstasidan på blogg.se. Det handlar om hur man får nya vänner, hur man vågar prata med folk man inte känner och så vidare. Jag gissar dock att det inte är en lista gjord för män som söker kvinnliga vänner, eller ens manliga. Listan är faktiskt ruggigt lik listan: Hur du får ragg.

Här finns en förkortad version.

  1. Ta varje chans som ges att vistas bland folk. Och så kommer tipset om att börja med en komplimang som "Ursäkta, jag måste bara säga att du har en jättesnygg topp! Var har du köpt den? Förresten, jag heter ... " Här fick du alltså en fras som är som gjort för att folk ska tro att du raggar. (Se inlägg om självupptagna kvinnor).
  2. Något som är jätteviktigt är att du ler. Försök att inte prata så mycket om dig själv till en början, utan ställ frågor, lyssna och var intresserad av det de andra pratar om! Ja att le är ju en bra idé men det där med frågor och att verka intresserad tar kvinnor väldigt bokstavling.
  3. Innan du går hemifrån - sätt på dig kläder som DU känner dig bekväm och snygg i. Ja, det är väl smart? Gör inte folk sånt i största allmänhet?
  4. Drick med måtta. Efter många nyktra helger vet jag att denna regel inte gäller i Härnösand. ... eller någon annanstans.
  5. Se till att få telefonnumren till de personer som du pratar med och tycker är trevliga, eller åtminstone en e-mail. Kontakta dem och föreslå en fika någon dag. Typ huvudregeln i att ragga, se till att kunna kontakta personen efter.

 

Där har ni den - Den ytliga guiden till hur du får vänner.


Ja just

I Söndags var jag och Annie ut till Kim en sväng, remember? Det var roligt och fint! Hur skönt som helst med lite skogsluft! Resten vet ni: varm choklad, korvgrillning, tre-rätters när vi kom tillbaka. Söndagslyx på hög nivå!Change of plansDet var tänkt att jag skulle åka till Övik ikväll och sedan till Umeå imorgon - för att vara där över helgen. Men nu blir det inte så. Broder har dugga på Måndag och måste plugga en massa i helgen så det finns inte mycket tid att umgås. De kommer också ta inträde på tävlingen jag skulle upp för att se... och André kommer inte vara med. Så det skulle bli en dyr resa för att inte ha tid att hänga.

Därför blir hela helgen i Ö-vik istället. Kanske ta en sväng på Paradisbadet och flumma runt. Tråkigt nog ska lillkusin till Stockholm så henne får jag inte leka med. Doh doh. Men Henrik är på besök i Ö-vik så med honom lär det bli lek.

Vad gör ni i helgen?

Något kul

Annie fyllde 24 förra veckan men inga bilder har kommit upp. Det togs iofs inte så många heller men vi åt ju paj. Mmm... paj! Jag gjorde två massa mumsiga tacopajer. Go me!Så kommer den krypande

Jobbångesten.


Jag är arbetslös om 1 månad och en vecka. Så vad ska jag då ta mig till? Jag pratade med Johan om det idag, att jag har ju alltid a-kassa. Men hur tillfredställande är det egentligen? Jag har hellre ett jobb där jag får känna mig meningsfull. Skulle jag göra det inom äldrevården? Nej. Det finns vissa jobb man kanske inte skulle trivas med men som går att stå ut med. Jag skulle inte stå ut med äldrevården. Jag skulle bli ledsen, må dåligt och bli mer ledsen. Jag blir ju ledsen bara någon av mina vänner berättar om att någon dött på deras jobb. Jag vill jobba med de som lever, inte de som dör.

Så, slippa burgare då? Ja, hellre än att vårda gamlingar men... helst inte. Det var det där med meningsfullt. Skulle gärna göra något lite utmanande. Unga Örnar var galet roligt när jag fick skriva projektansökningar eller när jag får göra annat vettigt.

What to do.. what to do. Söka jobb söka jobb.

Godheten själv

I söndags var jag och Annie ut en sväng till Kim. Vi tog skotern upp på ett berg, tände en eld, grillade korv och bara mös i solen. Ruggigt skönt! Efter det blev vi bortskämda med 3-rätters middag av Kims föräldrar. Jag var redigt nöjd!


Sedan åkte vi hem och då kom nästa äventyr. När jag skjutsade hem Annie körde vi förbi en man med en väska... och en karta. Han såg något borttappad ut. För de som känner till Härnösand stod han vid rondellen ovanför badhuset. Så vi vände och frågade var han var på väg. Han skulle till Sida (det ligger vid sjukhuset). Mannen hade med andra ord gått alldeles fel och nog fortsatt göra bra länge till om vi inte stannat. Så vi plockade upp honom. Han hade rest från Afrika för att vara här en vecka och avsluta någon kurs han läste. Och han blev jätteglad att få skjut!

Sen när han klev ur bilen utbrast han THERE'S AN ANIMAL?! Jag och Annie tittade på marken och sedan på varandra. Yeah... it's dog trails. Då drog han en lättnadens suck och tackade för skjutsen.

Så tips! Ser ni stackars borttappade människor: hjälp dem! Jag vill få hjälp om jag ser borttappad ut, föregå med gott exempel.
It's a lifestyle

Det ska gymmas idag.

 

 

 


asdf

Jag har köpt gardiner! Poäng till mig. Nu ska jag bara orka modda dem så de blir bra längd för mina mongofönster.

Ikväll blir det Sundsvall och Hoffmaestro. Tjoho tjohej! Fixning nu så hej då.

Dina mål

krångligt.


Vad har jag för mål? Vad vill jag lyckas med i mitt liv? Tänkte folk samma tankar som jag gör nu på säg 30-talet?


Jag vet att jag vill ha en familj och barn. Är långt ifrån det målet men har mycket tid kvar fortfarande. Men vad vill jag mer? Jag vill vara glad och det är väl något jag arbetar för hela tiden men det inte finns något tydligt svar på hur jag ska lyckas med. Så vad har människor för mål? Det var så lätt tidigare. Ta studenten: check!

Jag har skrivit om det förut, min avundsjuka på de som vet vad de ska göra. De som pluggar och trivs med det, vet att examen väntar och sedan ungefär vad de kan tänkas jobba med. Enda målet jag satt är väl att jag borde stå med på riksdagslistan i nästa val. Var geografiskt jag finns då vet jag inte men det borde gå oavsett faktiskt. Politik, är det där jag hör hemma? Ja, varför inte. Så vad ska jag fylla min vardag med under tiden?

Sysselsättningsångest: Check!

Splash och plask

Bassängen har öppnat igen! Tjoho! Idag var det morgonöppet så jag tänkte att det var väl lika bra att ge sig på lite simning; galet bra träning.

När jag simmade mycket förut brukar jag  simma en kilometer och sedan kliva upp. Nu eftersom det var första gången tänkte jag att jag skulle ta det lugnt och bara känna mig för lite. Hur tror ni det gick? Tjaa... jag började simma på tid istället. Tänkte att jag skulle simma minst 30min. Det blev 40-45. Och en kilometer då? Nej, det blev ju istället närmare två. Jag räknade inte längder men har ganska bra koll ändå sedan tidigare genom att jämföra mitt tempo med andras samt hur länge en kilometer brukar ta.


Så det här är awesome! Jag brukade vara tröttare efter 1km än jag nu var efter typ två. Att simma ger också galet snygga boobs, armar, axlar och mage! Ruggigt skönt efter benpasset igår som jag har massa träningsvärk av. Imorgon blir det löpband igen och sedan simmar jag på lördag. Så nytt träningsschema enligt nedan.

Måndag - Rygg/Triceps
Tisdag - (Morgon) Löpband/mage
Onsdag - (Morgon) Löpband/mage (eftermiddag) Axlar/ben
Torsdag - (Morgon) Simning 40-50min
Fredag - (Morgon) Löpband/mage (eftermiddag) Bröst/biceps
Lördag - Simning helst 60min (GALET!!!)
Söndag - VilaLalala
Guuud vad tråkigt!                                              Men vad gör man?

På alla bilder..?

Anonym om Thank you, like you, love you, see you next time, bye, miss you:
Alltså måste du vara så söt på alla bilder?
Tack för komplimangen men nej, jag måste inte (kan inte?).


Nathalie E. om Men va fan!:
Sv: Jaa, helvita väggar är en dröm. Själv bor man i hyresrätt och väggarna är tydligen off limit. :<
Jag bor också i en hyresrätt men jag hade flyt att ha fula och slitna tapeter när jag flyttade in. Fick nya i köket ock tillåtelse att måla om sovrummet också så där är det också vitt! :D

Emma om Nytta med onöje:
Jag brukar diska när jag är på dåligt humör. det är rätt bra^^
Det gör jag med. Att diska brings peace.

Naiv

Är det en generationsfråga?


Idag såg jag en nykomling på gymmet. Hon stod och väntade i 18 minuter på att få ett löpband, där hon sedan småjoggade i 10 minuter som uppvärmning. Slöseri på tid..? Pucko.

I huset där jag jobbar finns en städerska i pensionsålder och en receptionist/allt-möjligt-person. De är väldigt skeptiska mot typ allt jag gör i träningsväg. Nej, jag tror inte på sånt där är inte en ovanlig mening kring att jag dricker protein på morgonen. Eller ett fniss eller fnys eller att någon skakat på huvudet. Du har ju ingen aning vad det är i! Om man då inte kan lita på innehållsförteckningen på den här produkten, varför skulle man kunna på något annat?

Vetenskapen kan fara och flyga tydligen, skeptism och okunskap går före. Och jag blir irriterad av att höra skiten. Det är precis som när de kommenterar mina kläder. Håll käften och läs på lite! Men en av dem hade minsann också läst/hört/drömt(?) att det fanns spår av östrogen i sånt där pulver. Jaha..? Såvitt jag vet finns det inte i mitt. AnalyCen kunde då inte hitta några spår av det.

Skämmes ta'me fan!

Men va fan!

Vad pysslar ni med egentligen?! Vem är det som beställt det kalla vädret? Imorse var det för tusan 15 minusgrader. INTE OKEJ! Dumma väderomställningar!


Inatt vaknade jag och var jättekissnödigt men som vanligt när jag vaknar på natten tänker jag att det nog inte är så länge kvar till klockan ringer ändå - så jag höll mig... och höll mig... och höll mig. Efter en bra lång stund tittade jag på klockan, 0452. Doh! Jag skulle då inte upp förrän om ytterligare en timme. Varför klev jag inte bara upp och kissade på en gång?

Om 1½ månad ser jag ut att vara arbetslös. Doh.

Jelly! Mirin!

Jag var på gymmet med Kim nu på kvällen. Rygg och triceps. Skönt att ha någon med som kunde snacka lite teknik i marklyft så förhoppningsvis gör jag dem bättre framöver. Det kändes bättre i alla fall. Märker imorgon om jag har ont i ryggen som jag brukar.

Passet gick bra i alla fall! Och riktigt roligt att träna med Kim för han ger mig en massa komplimanger, vilket är galet uppskappat! Fick en massa komplimanger på krogen i lördags också. Glad Felix! Blir bara ännu mer pepp att träna ju mer folk säger att det syns och att jag blir stor som ett hus.

Längtar efter att få träffa Frans, honom jag vill impa mest på utöver mig själv. Come at me brah!

På tal om familj kommer min mamma på besök imorgon och sover över innan hon ska vidare till... någonstans. Lyckosamt nog städade jag idag, innan jag visste att hon skulle komma, så jag är värsta duktig!


Nu är det strax sängdags. God natt! <3

Nytta med onöje

Allt som leder till något bra är väl... bra?


Så vad gör man? Jo, man städar bort sin irritation, caveman style!En trasig barndom

i efterskott.Jag lägger upp detta främst för att Kim hatar det. Anledning två får nog vara att jag också tycker ganska illa om det. Anledning nummer tre är att det är fruktansvärd smörja jag vill varna alla för! Skämmes ta'me fan!


Som i en blender
Det är väl ingen som kan ha missat att det varit jordbävning en bit utanför Japan. En 10 meters tsunami har sköljt iväg båda hus, bilar och allt annat som stått i vägen. Så hur ser det ut? Vi tackar Boston - The big picture för bilderna.


Owls

inlägget handlar som vanligt på söndagarna om... att det är söndag.


För det är söndag. Jag har samma kläder som när jag gick ut igår, med undantag för vilka skor jag haft. Det har ätits mat i Älandsbro med Annie, Sara och Anna. Det spårades ur ganska hårt så jag tyckte faktiskt lite synd om barnfamiljen som också satt där. De var nog inte beredde på så mycket köns ord under deras söndagslunch.

Sedan har det också tittats på film. Legend of the Guardians: Owls of ga'hoole. Galet bra film! Det är verkligen 300 fast med ugglor, och bättre! Ruggigt coola slowmotion-scener. [ Exempel <-- Att se i 1080i och med hög volym! ] Önskar jag fått se den i 3D!

Knock knock.
Who's there?
Owls.
Owls who?
That's right! Owls who!

Skaka anka

Tuppluren gick bra, lite för bra nästan. Var tur att jag tänt sänglampan, annars hade jag inte tagit mig upp. Så nyvaken förberedde jag mig för utgång och Lillankan ville vara med på bild så... det fick den.Som en jojo

Så är mitt humör, upp och ner mest hela tiden. Ogillas!


Igår var det Fredag och då mosades det mycket. Hos Niklas såg vi Inside job, en dokumentär om finanskrisen; bakgrund, orsak och verkan. Rätt bra faktiskt, rekommenderar till de som är intresserade. Idag är det Lördag och det har mosats en del idag med. Tror faktiskt jag ska ta en lur på 30min eller så.


Hade inte tänkt gå ut ikväll men det verkar bli så ändå. Lite melodifestivalande hos Johanna först och sedan förfest.

Tack och lov har jag träningen, då är jag alltid på bra humör. Idag promenerade jag i en timme igen. Hujj hujj. Lite chins och mage hann jag också med. Tjoho tjohej! Och slutligen; jag fortsätter att sakta men säkert lägga på mig lite vikt.


Hej då. Blööh.

Äventyr

Det här är ju faktiskt ganska coolt. Några av er har säkert redan sett den. Klippat handlar om en man som hittar en kamerarulle och bestämmer sig för att försöka lämna tillbaka den till stackarna som tappat den, det är hans äventyr. Hela grejen ger Into the Wild-känslor.

Här har ni del ett och två. Jag längtar till den tredje. Lycka till!


Dance as if noone is watchingThe Big Picture har samlat bilder med temat Bodies in motion: Dancing around the world. Och av att titta på de bilderna tänkte jag tillbaka en sväng på min studentbal och en specifik bild som jag tog då. När jag tog den var den bra men eftersom det var då och den togs med min gamla coolpix så är den inte lika bra längre, då man jämför med bilderna min D70 tar. Så nu har jag sökt efter en bild på mig själv som jag kan tänka mig att lägga upp eller över huvud taget en bild jag tycker är tillräckligt bra i allmänhet men... det går inget vidare.

Så det blir bildlöst.


Edit: Fast det kändes ju snålt så vi tar en gammal skämtsam goding! Den bjuder jag på!


Lycka > pengar

Så är det.


Jag har pratat med Simon en stund - det borde jag göra oftare. Han är bra klok och när vi pratar kommer jag alltid på bra saker. T.ex. att jag inte kan ha karriären och jobbet som mål i mitt liv. Jag kan inte börja plugga något bara för att det skulle gynna min karriär eller ens vara mest i det syftet. Det är väl därför jag inte redan pluggar?

Jag behöver plugga något jag har mer egenintresse i och just nu lutar det åt typ friskvårdskonsult eller något i den stilen. Träningen är verkligen något som engagerar mig galet mycket samt att den passar bra ihop med mitt politiska intresse. Och där har vi anledningen också att politik fungerar så bra för mig, där lär jag mig genom att göra och jag har ett intresse av det. Att jag pysslar med politik grundar sig inte i att jag ska tjäna pengar på det utan att jag tycker det är roligt, intressant och att jag får hjälpa till att skapa något bättre.

Tack Simon för att du är awesome!

Magen

talar så bullrigt att jag inte förstår.


Min mage säger saker, den säger att något är fel. Magen brukar ha rätt men jag förstår den inte för jag kommer inte på något  som är fel. Är det någon där ute som har en obehaglig hemlis jag borde veta om? Något som hänt..? TELL ME DAMNIT!!

Tycker in om dåliga magkänslor, förstörde mitt totala lyckorus från tidigare.

Lyckan

Ojoj!

Tänk att ett Scrubsavsnitt kan få en att bli ett sånt totalt mos! Det bubblar så mycket lyckotjosan i mig att jag inte vet var jag ska ta vägen! Har man inte sett Scrubs är man en fjant! Så det så! Att t.o.m. mina ögon tåras, jag är lite överraskad. Men man har ju trots allt känt karaktärerna i massa år. Sen att spela musik som rör runt dessutom, inte juste.


Men så är det. Jag är galet glad! Just nu är en av de där stunderna när jag uppskattar och är tacksam för så mycket i livet. Jag är så galet bortskämd på många vis, ni har all rätt i världen att vara avundsjuka. Ni kan börja; nu.


Få skit för något bra

Det är väl en ganska konstig grej.


Jag har gått från att äta skit och inte träna till att äta bra och träna mycket. Men av någon anledning var det ingen som gnällde på mig tidigare. Det var ingen som sa Du borde verkligen tänka mer på att försöka vara hälsosam. Nu däremot får jag höra att jag är för hälsosam. Det är ju bara löjligt att inte äta godis, chips, massor med kött o.s.v. Hur kan det komma sig att det är mer okej att ha ohälsosamma vanor än att ha hälosamma?

Det är faktiskt skrämmande likt när jag slutade dricka. Ingen klagade på att jag drack, utom möjligtvis min mor som sa att jag fick skylla mig själv när jag var bakis. Men när jag slutade så ifrågasattes det hela tiden. Ja men varför dricker du inte? Lite gör ju ingenting! Är det faktiskt så farligt att vara nyttig?

Sverige har blivit ett land där det är mer accepterat att inte träna, äta skit, dricka sig full 1-2 gånger i veckan och bete sig som ett jävla asshole, än vad det är att hålla kroppen frisk genom träning och bra kost, undvika gifter man vet är skadliga och ta hand om de människor som beter sig som jävla assholes.

For the kidsJag är väldigt glad att min far slutade röka när jag var liten. Jag gick precis förbi en mamma som hade hennes två barn med sig och god damn var hon luktade rök. Min far rökte i alla fall ute tills han slutade men innerökare, stackars ungar! Tänk att aldrig få känna den riktiga lukten av ens föräldrar. För väldigt små barn vet man att just doften är viktig för att skapa banden mellan barn och förälder. Så om massa andra luktar likadant (lika äckligt), tyr man sig till vem som helst så länge de luktar rök?

Just den här mamman ser dessutom ut som ett jävla rökmonster, som att hon rökt upp alldeles för många tusenlappar på 1½ paket per dag sedan hon var 15. Shitfuck!

Rökare kan fan skämmes lite.

Överflöd

av energi.Japp, så är det. Jag är hur hyper som helst! Ju mer energi jag gör av med ju mer hyper verkar jag också bli. Och det kan ju tyckas praktiskt... för det är det.

Idag är det Tisdag. Ja. Jag satt och tänkte på något bra alldeles nyss men det försvann när jag påbörjade den här meningen.

Jag har lite film att se har jag kommit på. The owls of ga'hoole t.ex. Det var någon annan film jag kom på borde ses också men glömt vilken det var. Oops. Sånt som händer. Jag och Kim ska i alla fall se Shamo någon dag. Det är en film baserad på en manga; som handlar om en ung man som hugger ihjäl sina föräldrar, sätts i ungdomsfängelse, råkar ut för mycket skit och blir hård som sten genom att träna karate. Mangan är bra, för den som gillar manga.

Aldrig mer!Nej, aldrig mer ska jag gå på ett årsmöte, för något över huvud taget, utan att ha laddat mobilen först. Idag dog nämligen min telefon under de första 10 minuterna på ett 2 timmar långt möte där jag bara behövde vara uppmärksam 15% av tiden. Doh.


Nu ska jag gå och lägga mig. Alldeles ensam! Buuu hu hu hu.


Ensam-musik för den som är ensam.

Happiness + apples

= happles!


Lyssna på! Damnit!! 

Jag är så nöjd och glad! Så ni vet! Mitt liv är awesome och det hoppas jag era är också. Att börja tokträna är nog lite av det klokaste jag gjort! :D

Ligger i luften

känslan av vår.


Så är det! Man vaknar och solen skiner. Man går ut och det är för varmt för att ha stängd jacka. Man sätter sig i bilen efter gymmet och måste öppna fönstret för att det är så varmt. De har börjat sälja engångsgrillar! Jag sitter t.o.m. på kontoret med öppet fönster. Snart börjar folk bli ännu äckligare för att kärlek lägger sig i luften också. Och vad gör vi då? Vi håller andan och njuter av att vara egenkära.

För att det behövs ibland


Vanan i dåliga mönsterTanken att jag måste bli en "normal" person har krånglat till det lite för mig. Jag har nämligen lyckats äta chips och godis lite halvspontant de senaste två veckorna, när möjligheten har presenterat sig. Nu finner jag mig tillbaka i startfasen att jag bli sugen på det nu och då. Det är inte alls bra!

Men ikväll var jag duktig! Istället för att beställa hem mat så slängda jag ihop en äggröra med quorn och fetaost. Till det blev det hårdbröd och proteinshake. Mycket bättre middag och mycket billigare.
Nu på kvällen blev jag sugen på chips men icke! Istället äter jag lite blåbärssorbet med krossad mörkchoklad och sen blir det nog mer kiwi. Kiwi is the shit!


Det festades

och jag har varit tokbakis!

Japp, igår var det kalas hos Johanna som fyllde år i onsdags. Det var folk där, de flesta har jag inte så stor koll på men hey, det var trevligt. Jag minns t.o.m. några namn, fast inte många. Sorry.


Och vi utnyttjade lång slutartid så det brast!Time to goJag är galet trött, hujj hujj. Hoppas man vaknar till lite när man kommer till festen. Ikväll har jag Kimmieponken med mig så det lär ju bli bra. Antingen får han till det och är glad eller också får han inte till det och är pissed; båda är roliga, framför allt dagen efter.Lördag kl 18

00Ikväll är det fest hos Johanna och vad tänker jag att jag måste göra innan jag går dig? Diska, äta och fixa mig, eventuellt skita i att fixa mig och bara vara snygg ändå.

Pics will come later.

Komplimangen

jag fick idag.

Visste ni att Swedish House Mafia - One går i 6,6km/h och en 10% lutning? Japp. Beatet är precis ett steg för mig med de inställningarna på löpbandet. Löpbandet säger förresten att jag brännde 726cal på den timme jag gick och hann 6,3km. Go me! Jag var svettig efter.


Jag fick en komplimang idag också, typ. När jag vandrat klart utspelade sig följande dialog.

Hon - Är du klar?
Jag - Ja varsågod.
Hon - Du tränar rätt mycket va?
Jag - Jo jag tränar rätt mycket.
Hon - Det syns!

Jag glad. ^^Självupptagen

Får man vara ibland.Men det finns en trend bland unga kvinnor att ta det till nya höjder men det måste kanske skyllas på det helt otroligt sexualiserade samhället. Män har under en så lång tid bara hört av sig till kvinnor när de funnits ett sexuellt intresse att kvinnor nu tar det för givet. You had me at hello har nu förvandlats till föreställning att I had you at hello.

Jag vet inte riktigt vilka fraser man kan använda sig utav utan att motparten skall tro att man raggar. Hej är nog fortfarande okej, fast då har man ju sökt kontakt och då är det kört. Att fråga vad någon gör är direkt en indikation på att man har intresset av att göra någonting. Om man själv dessutom inte har någon särkild plan är det skrivet i sten att man är ute efter avancerat soffmys. Är det så det har blivit? Det finns inget casual mellan könen längre, allt är grundat i snusk.

Det är p.g.a. detta helt omöjligt att skapa nya bekanta. Om man tittar på, talar till, känner doften av eller ens är på samma ställe som en person finns bara två alternativ på resultat om du som man tar kontakt med en kvinna.

  1. Hon dissar dig för att hon inte är intresserad och du kom ju fram till henne = du är ute efter sex.
  2. Hon dissar dig inte och är ute efter sex.

Undantag mot regeln gäller om personen vet att du har pojk-/flickvän.Fast det är främst männens fel. Det är ju inte helt ovanligt att texter som denna, som Annie fått skickad till dig, cirkulerar överallt.


Hejsan, mitt namn är Johan, och jag vill strippa för dig i cammen. Men, snälla läs igenom allt detta.

Jag är en 20 årig kille, som som sagt vill visa i cammen för dig på msn. Jag älskar att visa upp migi cammen för tjejer, framförallt om det är flera tjejer framförr datorn. Vad visar jag då? Jo, jag visar allt du vill se, allt ifrån lite lätt striptease till mer dirty stuff.
DOck visar jag bara sniktet om du/ni har cam och visar erat. Utan cam hos dig/er, så visar jag allt annat utan ansikte.

Så vill du eller inte? Svara även om du inte vill.. Kan även säga, att om du inte vill se mig,ta en extra tanke över om kanske du och dina tjejvänner vill se mig en gång, på nån förfest eller så..

Puss / Johan


Män kan ta'me fan skämmes för att de orsakat detta och kvinnor kan ta'me fan skämmes för att de är så självupptagna att de tror att alla män fungerar så.

Fenomenal kosmisk kraft!

På en pytteliten bostadsyta. Men jag är ingen mesig Aladin.


Kim la upp en bild på Facebook på när han tränar och är alldeles beefcake. Så vi har lite på skoj, men ändå stort allvar, satt upp mål. Han ska hinna ikapp mig i träningsnivå och jag alltid ligga före honom. Och den bilden han la upp, den peppade mig som satan!

Precis nu sitter jag och lyssnar på detta och peppar galet mycket inför gymmet kl 11. Dock är jag lite arg för jag tog dagens styrepass igår och ska bara köra kondition/förbränning idag. Så mycket energi som jag har skulle jag behöva köra styrka igen. KABLARGH!

Jag har också satt andra mål, samma som bror hade från början; 100kg i marklyft och 4x8xkroppsvikt i bänk. Så igår körde jag bänk för första gången på väldigt länge, det gick sådär.


Och jag ser ut att ha världen mage på sista bilden! TITTA! *pekar*Stöld

rakt av!


Annie har gjort ett sommarinlägg för att hon längtar efter sommaren. Det är faktiskt så att jag också längtar en del till sommaren så jag stjäl den tanken och gör också det. Here goes. Låt oss hoppas denna sommar blir lika bra och ännu bättre!

Måste lyssnas på!

Bry mig fan!Jag är ruggigt oengagerad i bloggen just nu, så ni vet. Blööh.

Ibland är det lyx

att bli bjuden på mat istället för att laga själv.

Som igår hos Malin. Här är en drös bilder.Goofy

Janne Långben?


Nej du, inte i min historia. Igår under middagen med Malin och Madelene skapades en ny figur. Sjuk i huvudet-imagination presenterar stolt! Mange Långgren!


Tänk så roliga saker man kan komma på genom skratt och felsägningar. Till grund låg egentligen Pluto, som är förbannad på kids.


När man måste

äta.


Jag ska strax iväg och äta middag hos Malin med henne och Madelene. Vi har börjat köra lite matlagsliknande tjosan för att det är så trist att bara laga mat till sig själv. Men då det är först 1830 så behöver jag äta något litet innan och jag blev så glad när jag upptäckte att jag hade makrill i tomatsås samt tagit tillbaka brödrosten som Annie tidigare lånat (eftersom hennes är wack och gör att bröd smakar konstigt och hon absolut ville ha rostat bröd för ett tag sedan).

Sen tog jag en bild på skiten, bara för att, och spårade ur för att jag hade tråkigt.Som i Narnia

Eller va?


Det är ett mysterium hur en del saker kan gå så långsamt ibland. Politik är en av de sakerna. Just idag var inte skolnämndsmötet så smärtsamt men... vi slutar där.

Idag är det Torsdag. Egentligen skulle kvällen spenderats i Kramfors på en utbildning för Unga Örnar men den är inställd. Jag får dock nöjet att åka till Kramfors till veckan ändå och har ett telefonmöte med Kramfors redan imorgon.

Var ju typiskt att jag började skriva om jobb och politik, då måste jag ju komma på något mer. Humm...

Folk säger, när jag säger att jag kanske är arbetslös om 2 månader, att jag borde kunna få ett jobb hur lätt som helst! Jag som är så duktigt, framåt, engagerad o.s.v. Jo men visst är jag det, fast det finns ju inte så mycket på papper egentligen. Har man ingen utbildning på sitt CV, då kommer man inte långt. Man behöver ju branscherfarenhet för att bli städare these days. Jag har iofs ungefär 15 års erfarenhet av att städa så ett sånt jobb borde jag väl kunna få.

Nej men... har någon ett jobb jag kan få där jag får använda huvudet lite skulle jag uppskatta det.

Det är nu det händer

absolut ingenting.


Haft gruppmöte inför heldag med skolnämnden imorgon. Tjoho. Jag känner mig mosig och har fortfarande ont i ryggen. Sängen nu? Ja, tror bestämt det!


Har man inte så mycket att göra plockar man upp kameran och tar en bild med alldeles för lång slutartid. Tjoho! Synd att håret inte var som imorse, då var jag mumsig. Nu känner jag mig mest som gröt, inte awesome.Sanningen bakom

äldre = äcklig.Nu handlar det inte om snuskgubben som brukar titta på mig. Nu handlar det om två andra gubbar som inte är snusk utan bara helt enkelt äckliga.

Idag har varit en udda dag. Jag har varit tröttpigg och helt borta i huvudet. Jag trodde t.ex. att maskinen man tränar vaderna med var trasig bara för att någon ändrat benhöjden - alltså en maskin jag alltid brukar använda på benpasset och allt brukar ändra inställning på. Men nej, den var trasig. Jag glömde också att ta med handduk till passet, den låg kvar hemma efter morgonpasset. Doh. Men nu till huvudstoryn.


När jag duschade stod tre äldre herrar i duschen. Efter ett tag börjar en av dem att humma. Om och om igen. Humm... humm... humm... sedan kommer en rap. Och en till rap. Sedan börjar en annan av gubbarna i samma mönster. En host härnäst. Aja... kul för er. Jag duschar klart och går ut. Tror ni inte de kommer efter och har samma skåprad som mig? Jo då! Så nu står de där; hostar, rapar, hummar, stönar och fiser! ikapp! Det är knäpptyst i omklädningsrummet förutom ljudet av deras gaser. En sak om det bara hänt en gång liksom men när båda två står och verkar tömma hela systemet så mycket de kan - då blev det lite äckligt.Från det ena

till det tredje! Vi hoppar över det andra idag!Magontet försvann efter jag fick i min min proteinshake imorse. Däremot gör ryggen ont. Det började förra måndagen då jag misstänker jag sträckte någonting under mitt ryggpass. Sen blev det bättre och idag värre igen, efter passet igår. Liggande på rygg försvinner smärtan så gissar att det sovs så i natt så jag kanske är hel till morgonpasset imorgon. Peppa! För imorgon är det Onsdag och då är det axlar/ben också efter lunch! Yay!


Tänkte just att jag hade någon bild jag kunde lägga upp men inget direkt spännande faktiskt. Vi tar en till från det läskiga trapphuset. Så blir det när man inte orkar kolla inställningar utan höftar genom att ta en bild och sedan ändra.Paus

har jag nu.Yes. Ätit lunch med Johanna och nu är det dags för en tupplur eller liknande innan jag ska jobba på Kåken hela kvällen. Nyss kom jag på något jag hade att berätta men jag glömde det lika fort. Inte bra, klantFelix!


Jag har ett läskigt trapphus men det var i alla fall vackert väder. Johanna var mindre sugen att vara med på bild men hon hade inte så mycket till val. Sorry Johanna.


Men sluta

dumma mage!


Jag kan nog inte skylla på min smygkycklingrulle längre att jag har ont i magen. Tro vad det kan vara som spökar. Doh.


Eftersom jag var sjuk förra veckan så har jag inte kört ett morgonpass på en vecka men det gick hur bra som helst. Däremot har jag en fulperiod, jag känner mig inte alls nöjd, gjorde inte igår heller. En fulperiod på hela två dagar! o'ma'god! Men jag är glad ändå.


Ska vi snacka lite singelliv kanske? Jag brukar ju gå runt och sukta efter att få vara kär och sånt för att det är så glamoröst och underbart men nu (under fulperiod..? Skumt.) har jag det inte alls. Jag är väldigt nöjd med att vara singel. Jag har tid att lyssna på musik och läsa manga hur mycket som helst! Träningen är ju också väldigt lätt att prioritera när man inte har en flickvän som vill ha ens uppmärksamhet. Så om någon har en tanke på det; bort med tassarna! Rör inte min tid!

Jag tar mig friheten att ändra mig kring ämnet vilken sekund som helst, ombytlig som jag är.

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0