Sanningen bakom

äldre = äcklig.Nu handlar det inte om snuskgubben som brukar titta på mig. Nu handlar det om två andra gubbar som inte är snusk utan bara helt enkelt äckliga.

Idag har varit en udda dag. Jag har varit tröttpigg och helt borta i huvudet. Jag trodde t.ex. att maskinen man tränar vaderna med var trasig bara för att någon ändrat benhöjden - alltså en maskin jag alltid brukar använda på benpasset och allt brukar ändra inställning på. Men nej, den var trasig. Jag glömde också att ta med handduk till passet, den låg kvar hemma efter morgonpasset. Doh. Men nu till huvudstoryn.


När jag duschade stod tre äldre herrar i duschen. Efter ett tag börjar en av dem att humma. Om och om igen. Humm... humm... humm... sedan kommer en rap. Och en till rap. Sedan börjar en annan av gubbarna i samma mönster. En host härnäst. Aja... kul för er. Jag duschar klart och går ut. Tror ni inte de kommer efter och har samma skåprad som mig? Jo då! Så nu står de där; hostar, rapar, hummar, stönar och fiser! ikapp! Det är knäpptyst i omklädningsrummet förutom ljudet av deras gaser. En sak om det bara hänt en gång liksom men när båda två står och verkar tömma hela systemet så mycket de kan - då blev det lite äckligt.Kommentarer
Postat av: Evalotta

Jag städade herrarnas i flera år på badis...man tycker ju att de borde skyla sig,inte fisa och kanske gå undan lite när en dam kommer in för att städa..men nee. Då slängde de upp benet på bänken och torkade sina ädlare delar,länge...och noga,helt nakna. Jag saknar inte det jobbet.

2011-03-03 @ 14:20:11
URL: http://janeva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Om mig!

Jag är han, den unga mannen på bilden. Det här är min blogg. Läs den gärna.

RSS 2.0